sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

My girly history: part 2 - cosplay!

Tavallisen tyttöilyn ohessa olen myös yrittänyt harrastaa cosplaytä (manga- ja animehahmoiksi pukeutumista). Luonnollisesti olen cossannut vain tyttöhahmoja (= crossplay). Tässä kuvia kaikista kolmesta tähänastisesta cosplay-asustani. Kaikki puvut on ostettu valmiina netistä, koska en osaa ommella itse. Minulle pääasia on itse cossaaminen, ei pukujen tekeminen. Ekasta puvusta ei valitettavasti löytynyt parempaa kuvaa :P.
Besides the usual crossdressing, I've also tried cosplay (dressing up as manga and anime characters). Naturally I've only cosplayed female characters (= crossplay). Here are pictures of my all three cosplays so far. All costumes have been bought on Internet as I can't sew myself. For me, the most important thing is the cosplay itself, not making the costumes. Unfortunately I couldn't find a better picture of the first costume :P

ANIMECON 2009

Kairi (Kingdom Hearts 2)


 ANIMECON 2011

Sharon Rainsworth (Pandora Hearts)


Kuvaaja: Miika Ojamo

 

DESUCON FROSTBITE 2012

Chii (Chobits)


Kuvaaja: Emilia Lahtinen
Pientä kehitystä taitaa olla tapahtunut cosplaynkin puolella :)? Mitä haluaisitte minun cossaavan seuraavaksi? Vai pitäisikö minun vain keskittyä täysillä lolitaan tai muuhun tyttöilyyn? Kaikki kommentit tervetulleita!
I guess some kind of development can be seen in my cosplaying, too :)? What would you like me to cosplay next? Or should I just fully concentrate on lolita or some other girly stuff? All comments are welcome!

17 kommenttia:

  1. Chii on kyllä ihanin :') Taitaa kyllä oma mieltymys kyseiseen animeen vaikuttaa, hehe. :3 Ja se, että onhan sitä itekki tultu cossittua ja tuun vielä cossaamaankin, kunhan saan uuden puvun ^^'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun Chii vasta ihana onkin ^^! Odotan, että näen Chiisi jossain conissa~

      Poista
  2. Samaa mieltä että Chii on aivan ihanan näköinen! : D

    VastaaPoista
  3. Hei sun girly history postaukset jatkuvat, jes! :D Kiva, odottelinkin jo tuleeko jatkoa. :3
    Cossaat todella hyvin ja uskottavasti! Kyllä mun cossit kalpenee näiden rinnalla.. :D Varsinkin Chii cossi on ihana! Siis niin näköinen että ai että.. :3

    Jatka ehdottomasti cossaamista! Ja cossaa tietenkin sitä mitä itse haluat, hahmoja jotka ovat sulle itsellesi tärkeitä, joista tulee sellainen fiilis että ai hitsi häntä haluan cossata! :)

    Hmm... olen muuten ollut kummassakin noista Animeconeista mutta en muista nähneeni sinua. :( Harmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidit näistä postauksista :). Kolmososaan vähäinen kuvamateriaalini ei valitettavasti taida riittää :(.

      Kiitos! En kyllä usko että sinun cossisi mitenkään kalpenevat :D. Täytyy muistaa, etten kuitenkaan ole tehnyt näitä itse. Seuraavaa cossiani en ole vielä yhtään miettinyt (ellei yhtä ei-crossplaytä lasketa), mutta mielellään jotain tosi prinsessamaista, söpöä ja näyttävää!

      Voi ei, minäkään en nyt heti muista nähneeni sinua :(. Mutta nähdään varmaan tämän vuoden coneissa!

      Poista
  4. Oikeesti, sun blogis on niin erikoinen (hyvässä mielessä) et oon ihan koukuttunu! Mun mielestä oot älyttömän rohkee tyyppi, oon melkeen kateellinen siitä miten rohkeesti uskallat olla oma ittes :) superpaljon tsemppiä!

    ps. toi vika kuva on mielettömän nätti!

    VastaaPoista
  5. Jäin kaipaamaan kuvia alkuperäisistä hahmoista!

    VastaaPoista
  6. En halua olla ilkeä, mutta sitä ei voi sanoa kehitykseksi kun puku ei ole itse tehty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tarkoittanutkaan kehitystä puvun tekemisessä vaan lähinnä puvun valinnassa/käyttämisessä/poseeraamisessa yms. Suomessa pukujen itse tekeminen on mielestäni yliarvostettua. Esimerkiksi Japanissa monet "ammattilaisetkin" käyttävät valmiita pukuja, eikä se tee heistä suinkaan huonoja cossaajia. Puvun valmistaminen on vain yksi osa cossaamista.

      Poista
  7. Mua alko kiinnostaan kun katoin ton edellisen postauksen kuvat, että mistä sä teet tissit itelles? Tennispallot, sukat, paperia? :D Kiinnitän todella epäolennaisiin asioihin huomiota, tiedän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se ole mitenkään epäolennaista :D! Mutta näin ne teen: Seppälästä ostetut Gel Bra -rintaliivit (tai joskus Lindexin Bomb Shellit), joiden sisällä sellaset ihoon tarrautuvat silikonirintsikat (Cubuksesta ostetut). Ihan kätevä tapa :).

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Olinkin tuolla desucon frostbitessa heilumassa ja sattumalta näin sut ja ajattelin että "VAU! Pakko saada kuva!" kävinkin kysymässä kuvan ja sellaisen sain, kiitos! Ajattelin koko ajan että olet tyttö mutta sitten yksi kaveri tuli ja kertoi että olet mies. Mun ilme oli silloin varmaan näkemisen arvoinen, mutta ainakin onnistuit näyttämään ja (mun korvaan) kuulostamaan tytöltä. Tsemppiä jatkossakin! :-----D

    VastaaPoista
  10. Tosi siistejä asuja! :) Tykkään erityisesti tuosta viimeisimmästä, vika kuva on ihanan tunnelmallinen. Harrastin itsekkin muutamina vuosina cosplayta animeconeissa. Viimeisin taisi olla vuonna -09 ja hahmona higurashi no naku koro ni kai:n Rena. Se oli hauskaa, tein asun itse enkä tarvinnut peruukkia vaan päinvastoin, piti feikata omista pitkistä hiuksista lyhyen näköset. :D
    Kannattaa jatkaa cosplayaamista. Itelläni se on nyt vähän jäänyt kaiken muun jalkoihin, mutta kunnon asut päällä otettuja hyviä kuvia on kiva katsella. :)

    VastaaPoista
  11. Mmm... lahkeessani sykkii ;)

    VastaaPoista
  12. Oo olet se Sharon-cossaaja! :) toi koko cossi on ihan mahtava ja olin kateellinen tosta peruukista koska se on täydellinen : D cossasin myös viime vuoden animeconissa Sharonia mutta eri puvulla :)

    VastaaPoista