keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Dance with Momo?

Kuulkaapa tätä :)! Päätimme kaverini kanssa alkaa harjoitella j-pop dance covereita, jotka aiomme kuvata kesällä Helsingissä. Jotta saisimme videoihin sopivan määrän tanssijoita, tarvitsisimme mukaan vielä 1-3 vapaaehtoista jäsentä. Haluaisiko kukaan teistä liittyä mukaan hauskaan projektiimme :)? Tanssitaitojesi ei tarvitse olla mitenkään kummoiset. Pääasia on, että motivaatiota riittäisi tanssien harjoitteluun. Sinun ei myöskään tarvitse asua Helsingin lähistöllä, kunhan pääsisit kesällä tulemaan kuvaussessioon. Kukin harjoittelisi tanssit ensin kotonaan, ja tanssit kuvattaisiin yhden (tai haluttaessa useamman) päivän aikana Helsingissä. Jos taas asut Helsingin lähellä, tansseja voitaisiin harjoitella porukassa jo ennen kuvaamistakin.  Videot olisi tarkoitus laittaa YouTubeen. Kyselkää ihmeessä lisää, jos kiinnostuitte :)!

Hear this out :)! I decided with my friend to start practising j-pop dance covers which we are going to record in the summer in Helsinki. In order to have enough dancers, we are still in need of 1 to 3 volunteer dancers. Would some of you want to join our nice little project :)? Your dancing skills don't have to be particularly great. The main thing is to have motivation to learn the dances. It's not even necessary to live near Helsinki. You'd only have to come to Helsinki to participate in the recording session in the summer. Every one of us would practise the dances first at home, and they would be recorded during one day in Helsinki (or during more days, if you want). If you are living near Helsinki, we can even practise in group before the recording. The videos would be put on Youtube. Feel free to ask me for more details :).

Aiomme tanssia vain japanilaisten tyttöryhmien kappaleita. Kappaleita ei ole vielä lyöty lukkoon mitenkään, mutta tällaisia tansseja olimme ajatelleet:
We are only going to perform songs by Japanese girl groups. We have been thinking about these dances but they can still be changed based on your wishes:


Olisi mahtavaa, jos joku/jotkut teistä innostuisivat <3!
It'd be awesome if some of you wanted to join in <3!

17 kommenttia:

 1. Voin ainaki tulla kuvaamaan.

  ...tanssia kun en osaa -_-

  VastaaPoista
 2. Pitää harkita! Olen meinaan alkanut nyt kunnolla ajatella tanssien opettelua ja ehkä videoiden kuvaamista. Jos motivaatiota riittää, opettelen noita tansseja ja ilmoittelen sitten lähempänä onnistuuko mukaan tuleminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että saatat tulla :)! Harkitse rauhassa. Odottelen ilmoitteluasi~

   Poista
 3. Ilmoittaudun mukaan! Osaan jo valmiiksi ulkoa monia Hello! Project -ryhmien tansseja ja opin nopeasti uusia tansseja. Käyn Helsingissä yleensä pari kertaa kuukaudessa, eli pääsisin harjoittelmaankin niitä yhdessä melko varmasti.

  ~ Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo mahtavaa!!! <3 Päätetään tanssit sitten, kun nähdään paljonko jäseniä saamme kaiken kaikkiaan :). Tervetuloa mukaan Anni!

   Poista
 4. Mä haluaisin olla tosi paljon mukanaaa!! Tykkään tanssia, opin nopeasti ja oon kiva!! ~ Nicole

  VastaaPoista
 5. Hej. 8>
  Tahtoisin kovasti tanssia jollain videolla siis, mutta kun asun täällä takapajulassa niin se on hiukan vaikeaa päästä sinne Helsinkiin. 8c Jos minä tulen junalla tai jollain taikamaisella esineellä niin voisin hyvinkin päästä. Jos tietäisi hiukan enemmän niin tietäisi paremmin. 8> Mutta juu... Minä ilmoittelen vaikka. c:

  VastaaPoista
 6. Wau, voisin olla mukana, asun Lahessa ja käyn aika usein Helsingissä, niin siitäkään ei olis ongelmaa :3

  VastaaPoista
 7. Ois tosi hauska olla mukana, mut en kyllä tanssia osaa sitte yhtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan :)! Ei haittaa mitään, ja harjoittelemalla oppii :D! Yritämme valita tanssittavaksi myös helpohkoja tansseja :)

   Poista
 8. Kuulostaa superihanalta, harmi etten asu etelässä, tulisin satavarmasti mukaan! ♥ Just ku innostuin itekki näitä vetämään... Ps oot ihan luvattoman ihanan kuulonen bloggaaja ja pakko lukea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa että tykkäät ♥! Tosi harmi ettet pääse mukaan ;_;

   Poista
 9. Oih, olisi niin mukavaa päästä tanssimaan kanssasi/kansanne, mutta ongelmaksi tulee vain se että asun n. 4 tunnin ajomatkan päässä helsingistä ja en omista minkäänlaisia mekkoja tai vastaavaa joten minusta tuntuu että se näyttäisi hyvin hiemaisevalta jos tulisin sinne hyypimään farkut jalassa. Joten tuskin pääsen mukaan ;_;; mutta innolla odottelen videota ^^

  VastaaPoista