tiistai 6. maaliskuuta 2012

Look at my eyes.

Otinpa huvikseni kuvia silmistäni  lauantain lolimiitin jälkeen. Aamulla silmämeikki oli vielä ihan sievä (ainakin niin haluan uskoa!), mutta päivän mittaan se huononi. Ärsyttävätköhän meikit silmiäni, kun niistä alkaa usein meikattuina tulla vettä, mikä johtaa meikin suttaantumiseen? Analysoidaanpa vähän ruskeanvihreitä silmiäni.
I decided to take a few pictures of my eyes after Saturday's lolita meeting. In the morning my eye makeup was still quite okay (at least I want to think that way!) but during the day it worsened a lot. I wonder if the makeup irritates my eyes as they often start to produce water when I'm wearing eye makeup, which leads to the makeup getting smudgy. Let's analyze my brown-greenish eyes a bit.

Valkoista kajaalia ja luomiväriä on vielä vähän jäljellä, kun taas sisänurkan musta eye liner on kokonaan huuhtoutunut.
White kohl and eye shadow still remain whereas the black eye liner of the inner corner has washed away completely.
Kuinka suttuiset alaripset. Yläripset eivät ole sulautuneet hyvin tekoripsiin. Sisänurkassa jotain mustaa rähmää...
How smudgy underlashes. My upper lashes haven't blended well with the fake lashes. Some black rubbish in the inner corner...
Katsokaa, millaisen mustan viivan eye liner on sutannut. Siinä on toinenkin viiva, mutta se on tuon "rypyn'" kohdalla.
Look how terrible a black line the eye liner has smudged. Actually there's another line but it's under that "wrinkle".
Onpa punainen silmä. Sisäkulman ripset eivät näytä olevan kiinni ihan kunnolla.
Quite a red eye. The lashes of the inner corner don't seem to be properly glued.
Väsynyt silmä. Ripsiliima näkyy valkoisena vanana. Ulkonurkassakin paha suttu. Ja muuten... ihoni näyttää karsealta :D.
A tired eye. The lash glue can be seen as a white line. A bad smudge in the outer corner. And by the way... my skin looks horrible.
Yritys eri kuvakulmasta, pahoittelen suttuisuutta. Ainakin silmästä heijastuva pääni näkyy selvästi.
An attempt from a different angle, I'm sorry for the bad quality. At leasti you can clearly see my head reflected from the eye..

17 kommenttia:

 1. Mitä ripsiliimaa käytät? Se on yleensä syyllinen ainakin omassa kohdallani. Kannattaa käyttää jotan veteen liukenematonta kajaalia tai eyelineriä. Itselläni on ihan Seppälästä ostettu h2o proof eyeliner, eikä varmasti valu! Enemmänkin on vaikeuksia hangata se pois. :D

  Ja tuo meikki näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
 2. Meikki on näyttää tosi kivalle!

  Itselläni on kanssa sama ongelma tuon veden valumisen kanssa. Varsinkin alaluomen rajaus suttaantuu tosi nopeasti. Olen kanssa miettinyt tuota ärsytystä, mutta silmiä ei kuitenkaan kirvele tai muutenkaan silmät eivät tunnu ärtyneiltä, joten aika vaikea on sanoa.

  VastaaPoista
 3. Oletko pohjustanut kasvosi miten hyvin ennen meikin laittamista? Koska se on hyvin usein myös syyllinen siihen miksi meikki varisee ja valuu pois, jos meikinpohjustus on huonosti tehty, joten siihen kannattaa varata aikaa, kuten meikkaamisen yleensäkin. Myös meikki merkillä on väliä, se on valitettava tosiasia :( Koska H&M muiden halpiskauppojen meikit ovat valitettevasti niin huonolaatuisia ettei ne pysy millään ilveellä kasvoissa. Joten suosittelen että satsaat myös meikkienlaatuun, koska kalliimpi meikki yleensä pysyy huomattavasti paremmin kuin halpismeikit. Mitä ripsiliimaa käytät? Jos saan suositella, niin osta DUO, koska se on paras ja pysyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ollut myös tyytyväinen tuohon DUOon :)

   Poista
 4. aivan ihana tää sun blogi beauty :)

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Yläluomille kun laittaa rajauksen kannattaa antaa eyelinerin kuivua kunnolla ennenkun avaa silmän uudestaan, koska sillon ainakin mulla suttaantuu tosi helposti :) Oonkin vaihtanut nestemäisen suoraan sellaseen tussiversioon mikä on aika kuivaa jo valmiiks eikä sottaa :) H&M:llä on melko hyvä tussilineri, mutta tällähetkellä mulla on käytössä NYX-merkkinen, jota saa ainakin Nelly.comista ja maksaa jonkun 10€:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tussiversiota täytyy kokeilla! Toi kuulostaa tosi hyvältä :).

   Kuivumisesta: olen kyllä antanut kuivua eyelinerin hetken verran, joten en usko että suttaantuminen johtuu siitä. Luulen että syypää on silmistä erittyvä vesi :( Toivottavasti se tussi kestäis vettä paremmin...

   Poista
  2. Mulla ainakin tussi toimii paremmin kun nestemäinen, etenkin jos käytän piilareita enkä silmälaseja kun sillon silmät vuotaa helpommin :)

   Tuli vaan ekana mieleen et jos se eyeliner jää kosteeks niin helposti lähtee leviämään.. Ittellä välillä on niin kiireellä tehdyt meikit että jää eyeliner märäks niin siks tuli se mieleen :)

   Poista
 6. Itse sanoisin että kyseessä on huonolaatuinen meikki. Suosittelen lämpimästi satsaamaan meikkeihin. Äläkä unohda hyviä pohjustuksia, niihin kannattaa myös satsata.

  Itse käytän kanebon 38 eyelineriä. Se on täydellinen ja pidemmänpäälle siinä tekee säästöä. Aluksi se kirpaisee ostaa koska on kallis (mutta hyvä), mutta kyllä se siitä koska sitä ei aina tarvitse ostaa uusiksi vaan kanebon tuotteissa on täyttöpakkaus systeemi. Sama myös puutereissa.

  Tekoripsistä tai liimasta en voi kommentoida mitään, koska niitä en itse käytä. Toivottavasti olin avuksi. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos avusta! Tällä hetkellä käytän Rimmelin Exaggerate eyelineriä, koska olen lukenut siitä paljon hyviä arvosteluja. Itse asiassa olen aina käyttänyt sitä, joten vertailupohjaa ei paljon ole. Se ei kuitenkaan tunnu olevan vedenkestävä, onkohan Kanebon 38 eyeliner? Luulen, että vedenkestävyys on nyt se avainkysymys. Jostain syystä silloin kun mulla on meikit silmissä, silmät alkaa usein vetistää ja se vesi suttaa eyelinerin.

   Poista
  2. Kyllä se osittain on. :D Tai siis ideana 38-tuotteissa on tämä: ne lähtevät n. 38 asteisella vedellä. Itselläni ainakin meikit pysyy sateessa ja vaikka itkiessäkin. Itselläni vuotaa silmät myös suht. koht helposti joten olen ainakin tykännyt.

   Poista
 7. wau kuin persoonalline blogi! mut itelläkin tuntuu lähtevän aina osa silmämeikeistä... :(

  VastaaPoista
 8. En tiä luetko enää kommentteja, jotka on tullut näin vanhoihin postauksiin, mutta mulla oli sama ongelma silmien ärsytyksen kanssa. Aluksi luulin, että se johtuisi meikistä, mutta ostin apteekista silmätippoja ja ne on auttanu! Mulla ainakin oli ilmeisesti kyse silmien kuivuudesta. Eli silmätipat vois auttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luen toki! Kiitos tosi paljon vinkistä, mun täytyy koittaa tippoja! :)

   Poista