sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Chibicon outfit!

Kävin viime viikon lauantaina Helsingin Chibiconissa loleilemassa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun päälläni oli brändiä, nimittäin Angelic Prettyn paita ja Metamorphosen mekko! Chibiconin aikaan sweet lolita -talvitakkini (joka muuten on ylisöpö!) ei ollu vielä saapunut, joten jouduin kävelemään coniin melko lyhythelmaisessa punaisessa H&M:n takissa. Itse asiassa se sopi asuuni paremmin kuin olin kuvitellut, vaikkei kovin lolimainen ollutkaan. Kuvissa näkyvä peruukkini on peruukki, jonka esittelin viime kuun peruukkipostauksessa kolmantena. Parempi valinta olisi ehkä ollut dance covereissa käyttämäni peruukki, koska se ei kiillä niin paljon. Pantani on hieman pliisu, mutta valitettavasti en ole vielä onnistunut hankkimaan massiivisia rusettikoristuksia. Kokonaisuutena olin kuitenkin ihan tyytyväinen asuuni.
On last week's Saturday I attended Chibicon in Helsinki. This was the first time I was wearing brand clothes, that's to say Angelic Pretty blouse and Metamorphose dress! At that time I didn't hadn't received my sweet lolita winter coat (which is overly cute by the way!) so I had to settle for my short and red H&M coat. Actually it fit my outfit better than excpected even if it wasn't very lolita-like. The wig in the pictures below is the one I introduced third in my last month's wig post. After all, a better choice would have been the wig I wore in the dance cover videos as it doesn't shine that much. My bandanna is a bit lame but unfortunately I haven't managed to buy any massive bow headdresses yet. Overall, I was rather satisfied with my outfit.

Coniaamu ei mennyt niin hyvin kuin olisin toivonut. Varasin taas liian vähän aikaa laittautumiseen. Miten meikkaamisessa voi kestää yli tunti, vaikka yrittäisin tehdä sen niin nopeasti kuin osaan? Kävelymatkan aikana sain mukavan vähän tuijotuksia, ja matkan loppupuolisko tuntui siltä kuin olisin kävellyt autiokaupungissa. Pelkäsin, että autot roiskuttaisivat mekkoni täyteen kuraa, mutta onneksi niin ei käynyt. Lopulta oli paikan päällä n. 45 minuuttia myöhässä, joten saavuin paikalle kesken cosplay-kisan. Pääosin con meni uusien ja vanhojen tuttujen kanssa jutellessa. Suuret kiitokset etenkin Serinalle, Sairysille, Dracolle ja Leealle mahtavasta seurasta ^^! Conin parhaita hetkiä oli myös se, kun eräät tytöt tulivat ottamaan minusta kuvaa ja tajusivat minun olevan miespuolinen vasta, kun avasin suuni :D.
The con morning didn't go just as planned. I reserved too little time for makeup once again. How can it take over an hour for me to do my makeup even if I try to do it as fast as I can? It was nice how few people glared at me during the walk, and the last half of the walk felt like walking in a deserted town. I was afraid the mud from cars would make my dress dirty but fortunately that wasn't the case. I ended up being 45 minutes late so I arrived during the cosplay competition. I spent most of the con time talking with old and new friends. Thanks to Serina, Sairys, Draco and Leea for great company! One of the best moments of the con happened as a group of girls came to me wanting to take a picture, and not before I openend my mouth did they realize I was actually a boy :D!

Mutta nyt... valmistautukaa kuvien tulvaan! Viiden ensimmäisen kuvan ottamisesta kiitos Emilia Lahtiselle ja viimeisestä Miika Ojamolle!
Ramblings aside... be prepared for a flood of pictures! Thanks to Emilia Lahtinen for taking the first five photos and Miika Ojamo for the last photo!

Ei mikään paras ilme.
Not the best face that one.
Tästäkö uusi banneri blogilleni?
Would this be the new banner of my blog?
Vaikka valaistus on huono, tämä on yksi lempparikuvistani :3
Even if the lighting is bad, this is one of my favourite pictures :3

 
Minä ja ystäväni Serina ^^
Me and my friend Serina ^^

18 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja oikein sievä asu! Tuo kuva olisi tosiaan kiva bannerina:>.
  En tiedä oletko koskaan aiemmin laittanut tänne kuvaasi, jossa olet poikana (olen suhteellisen uusi lukijasi joten en ole huomannut jos olet laittanut) ja minusta olisi aivan mahtavaa jos laittaisit jossain vaiheessa sellaisen kuvan. Olisi hauska tietää miltä näytät ja miten paljon muutut kun vedät lolit yllesi:,). Olisiko mahdollista:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ^^! Banneri menee kyllä harkintaan, sais vihdoin oman kuvan siihen :3

   En ole laittanut ennen poikakuvaani, mutta on se mahdollista :)! Aika moni tuntuu sitä haluavan. En osaa sanoa vielä tarkkaa aikataulua kyseiselle postaukselle, mutta eiköhän se ennen kesää ilmesty.

   Poista
 2. Todella ihania kuvia, sopisi kyllä blogisi banneriin. :)

  VastaaPoista
 3. Nyar, pöllin tuon soman tähtilaukun sinulta. 8>
  Njaa, olet kovin syötävän suloinen vaikken hirveästi sweettari tyylistä perustakkaan. Käytä vielä vähän enemmän silmämeikkiä eli alaluomeen tekoripsiä ja tee alaluomeen sellainen pieni kerros valkoisella kajaalilla tai valkoisella luomivärillä. Ja laita mustaa kajaalia sen kerroksen alapuolelle. Olet varmaan nähnyt joissakin tutoissa/kuvissa ja se tekee kasvoistasi hiukan sirommat. Olen kateellinen sinulle koska sinulla on AP:n mekkoja koska minä joudun tilaamaan kaikki mekkoni bodylineltä. Laita tuo kuva banneriisi nyt ja heti koska jos se olisi vielä siirappisempi hampaisiini tulisi reikiä. 8>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa kuulla ekaa kertaa sanottavan "syötävän suloiseksi" n__n! Ja kiitos vinkistä, kokeilen sitä mahdollisimman pian :). Itse asiassa minulla ei ole yhtään AP:n mekkoa (tässä asussa mekko on Metan ja paita AP:n). On Body Linenkin mekot tosi kivoja vaikka offbrandia ovatkin. Sori mutta sun täytyy vielä hetki odottaa banneria (toivottavasti sulle ei tule liikaa reikiä :D).

   Poista
 4. Ihania kuvia ja tosi nätti asu, sopii sinulle täydellisesti! Ja eikun vaan banneriksi tuo kuva. ;)

  VastaaPoista
 5. Kerrankin erinlaisempi blogi ja ihanan vaaleanpunainen :)! Söpö tuo asu, sopii sulle tosi hyvin! Ja tuo kuva sopisi hyvin banneriksi(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :). Eiköhän se banneriksi päädy pian.

   Poista
 6. todella hienoja kuvia! On hauska lukea välillä jotain erityisempää(: oikein mahtava blogi! Olisi hienoa saada sinusta vielä poikakuvakin, jos vain olisi mahdollista?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla :)! Poikakuva tulee jossain vaiheessa~

   Poista
 7. Musta sä oot vaan niin täydellinen loli ettei voi muuta sanoo :D

  VastaaPoista
 8. Upea asu, ei sinua tunnistaisi pojaksi! ^^

  Mun on pakko sanoa, että ihailen sua ihan mielettömästi! Oot niin rohkea ja tosi söpö :D Oon vasta uus lukija, mutta aion tosiaankin jäädä seuraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, Yoanna! Tulin tosi iloiseksi ^^!! Tosi kiva että jäät seuraamaan :D!

   Poista
 9. Moi. Ensiksikin haluan sanoa, että kadehdin kyllä ihan mielettömästi sun rohkeuttasi. Olet myös oikein nätti, ei kyllä pojaksi tunnistaisi ellen etukäteen tietäisi.

  Kiitos tästä mielenkiintoisesta blogista.
  t: uusi lukija

  VastaaPoista
 10. Joo, toi kuva sopis tosi hyvin banneriks! :) Söpö tän blogin ulkoasu.

  VastaaPoista