tiistai 20. maaliskuuta 2012

My girly history


Silloin tällöin on kiva palata menneeseen ja katsoa, miten sitä joskus muinoin tuli tyttöiltyä. Ei nyt kovin "muinoin", sillä nämä kuvat ovat kaikki vuosilta 2010-2012. Kuitenkin niistä näkee, millaista kehitystä on tapahtunut tähän päivään mennessä. Huomatkaa uskollinen helmikaulakoruni, joka roikkuu kaulassani kuvasta toiseen.
From time to time its nice return to examine the past and find out how I crossdressed in ancient times. Actually not very "ancient" as all these picures date back to the years 2010-2012. In any case, by comparing them you can see how I've developed in crossdressing. Please note my faithful pearl neacklace which hangs on my neck in almost every picture xD.

Tämä on yksi ensimmäisiä tyttöilykuviani huhtikuulta 2010. Päällä on Gina Tricotin mekko, joka oli kaikessa söpöydessään unelmieni kesämekko - siis jos lolitaa ei lasketa. Suttasin naaman, koska en ollut meikannut. Tyttöilyni alkuaikoina (kun asuin vielä vanhempieni kanssa) en muutenkaan usein meikannut pukeutuessani tytöksi, koska pelkäsin, etten ehdi pestä meikkiä pois nopeasti jos perheenjäseniä yhtäkkiä ilmestyykin kotiin :P. Jalassa ovat ensimmäiset korkkarini, kokoa 39, Seppälästä ostetut.
This is one of my first crossdressing pictures from April 2010. I'm wearing a very cute Gina Tricot dress which was the summer dress of my dreams - if you don't count lolita! I covered my face as I didn't wear makeup (and looked too boyish without it). During my early crossdressing times (when I was still living with my parents) I very rarely put on makeup as I was scared I wouldn't get it off quickly enough in case my family would happen to return home :P. I'm also wearing my first high heels, size 39, bought in Seppälä.


Myös tämä kuva on vuoden 2010 keväältä. Katseeni on melko jäätävä! Ensimmäisenä kuvassa pistää silmään se, etten vielä tuolloin tajunnut käyttää eye lineriä. En ymmärtänyt, että silmät ovat kaikkein tärkein tekijä tyttömäisen lookin saavuttamisessa. Myöskään kulmia en älynnyt piirtää. Kuvan parhaat puolet lienevät melko tyttömäisen näköiset käsivarret ja rinnat. Myös tämä mekko on silloisesta lempparikaupastani Ginasta. Sotkuinen peruukki on sotkuinen.
This picture is also from spring 2010. My eyes look freezing! The first thing to notice when looking at this picture is how I hadn't figured out the use of eye liner. I didn't understand that eyes are the most important factor in acquiring a girly look. It didn't come to my mind to draw my eyebrows, either. The best things in the picture are the quite girlish arms and breasts. This dress is also from Gina Tricot, my favourite shop at the time. A messy wig is messy x).


Nämä taas on otettu noin vuosi edellisten jälkeen. Aika perus-look, mutta sivujakaus näyttää tyhmältä. H&M:n paita.
These have been taken about a year after the previous ones. Quite a usual look but the hairstyle looks stupid. Shirt from H&M.


Tämäkin keväältä 2011. Peruukki on yhdestä cosplay-asustani, mutta päätin kokeilla sitä tavallisten vaatteiden kanssa. Eye liner on tullut mukaan kuvioihin, mutta turhan raskaasti. Paita on kyllä söpö - ja mistäpä muualta kuin Ginasta. Mielestäni ihan kiva kokonaisuus.
From spring 2011. This wig actually belongs to one of my cosplays but I decided to try it on with normal clothes. You can also see eye liner has come to picture, but in too heavy a manner. The blouse is cute, though - from Gina of course. Overall, quite a nice look in my opinion.Vuoden 2011 lopulta. Yritin entistä monimutkaisempaa silmämeikkiä. Ginan paita.
From the end of 2011. I decided to try a bit more complex eye makeup this time. Shirt from Gina.


2012 tammikuu. Omaan silmääni alempi kuva näyttää edes vähän tyttömäiseltä, mutta jakaus on edelleen vähän outo. Otsatukka taitaa sopia minulle paremmin.
January 2012. I think the last picture looks at least a bit girly, even if the hairstyle is still pretty weird. I guess bangs fit me better.

***

Yllätyin, miten vähän olen ottanut itsestäni tyttöilykuvia menneinä vuosina. Tänä vuonna kuvia tuleekin sitten enemmän kuin aikaisempina vuosina yhteensä!
I was suprised at how few crossdressing pictures I have taken during the past few years. Well, this year there will be more girl pictures of me than during the previous years in total!

41 kommenttia:

 1. ei voi muuta sanoa kuin että WAU.

  oot tosi rohkea kun uskallat olla ja pukeutua miten ite tykkäät.. 83

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :)! Jos olisin vielä rohkeampi, uskaltaisin olla tyttönä JOKA päivä...

   Poista
 2. Olet kehittynyt ihan huikeasti alkuajoistasi! Minulle tuli kauhea hinku päästä stailaamaan/meikkaamaan sinut joskus :'D hihi.

  VastaaPoista
 3. Valtava kehitys! :) Kuinka paljon näin yleisesti tyttöilet, käytkö esim. kaupassa koskaan mekon, peruukin ja meikkien kanssa?
  En voi kyllä lakata ihailemasta sun rohkeuttasi. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) En ole kovin usein uskaltanut mennä kauppaan tytöksi laittautuneena, mutta muutamia kertoja kyllä. Jotenkin vaan jännittää kohdata myyjä tyttönä :P. Rohkeus on kyllä kasvamassa koko ajan ;).

   Poista
 4. Ooo mitä esitystä. You look damn fine nykyään. Etenkin lolitassa. Ja tuollaiset ensimmäisen kuvan mekon tyyliset mekot sopivat sulle myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla! Olenkin siirtynyt arkityyleistä melkein pelkästään lolitaan, koska mielestäni se sopii mulle sen verran hyvin :).

   Poista
 5. Satuin törmäämään blogiis, ja pakko mielenkiinosta sit ryhtyä lukijaks ^^ Tyylis on kyl tosi kiva! Upeeta aina kohdata tälläsiä rohkeita persoonia! (:
  + itsekkin olen ehk hieman 'tyttömäinen' pukeutuja (meikki, vaatteet etc..)
  http://mysexlessstyle.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo kiitos ^^! Luin blogiasi, sinäkin olet tosi rohkea persoona!

   Poista
 6. tosi söpö blogi :3 ja vautsi että uskallat olla oma itsesi :)!

  VastaaPoista
 7. Tästä tulee rankkaa tekstiä. Koska en tykkää yhtään vaaleanpunaisesta tai muutenkaan mistään vitun japani sössötyksestä. Ällöttävää. Oot varmasti loistava tyyppi jne. Mut en vaan tykkää yhtään tosta lolita meeningistä.

  1/5

  VastaaPoista
 8. Heiii kiva postaus! Muutenkin tosi hieno blogi, olenkin jo hetken seuraillut muttei ole tullut kirjoitettua kommenttia. :3 Sulla on tosi söpö tää lolita tyyli ihania vaatteita ja asusteita awws! :> Olisi kiva kuulla muuten jos haluaisit kertoa, että mistä tämä tyttöily lähti ja milloin ja mitä ajattelit aluksi, kuinka epävarma olit vai olitko jne olis kiva kuulla. :)
  Ihanaa että uskallat olla oma itsesi ja juuri sellainen kuin haluaisit!

  Ja haluan vielä kiittää että aloit lukemaan blogiani, olen todella kiitollinen kiitos kiitos ja kummarrus ja halaus! Ihanaa saada lukijoita! ^___^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo on minun puolellani n___n! Sun blogia on tosi kiva lukea.

   Kiitos paljon että tykkäät ^^! Toki haluan kertoa :). Tää lähti joskus viidennellä luokalla, kun kokeilin ekaa kertaa naisten vaatteita. Vaikee sanoo miksi kokeilin - se tuntu vaan jotenkin oikealta. Pikku hiljaa aloin ostaa lisää vaatteita, mutta jouduin piilottamaan kaikki perheeltäni (mikä ei ole helppo tehtävä melko pienessä huoneessa). Nyt kun asun yksin niin piilottamisongelmaa ei juurikaan enää ole. Aluksi olin tosi epävarma ja pelokas ja pidin itseäni epänormaalina ym., mutta nykyään olen aika sinut itseni kanssa enkä ole enää niin epävarma tyttöilyn suhteen, vaikka edelleen julkinen tyttöily saa sydämen välillä pamppailemaan :D. Joskus kirjoitan aiheesta ehkä pitemmän postauksen.

   Poista
 9. tää sun blogi on tosi mielenkiintonen ja oonkin lukenu tätä ekasta viikosta asti:)

  http://neajamaailma.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Moi, eksyin vasta nyt sun blogiin mutta huh mikä muodonmuutos! Noi ekat kuvat kyllä on melko poikamaisia mut sitten se naisellinen puoli on alkanut löytymään ;)
  Hymyilisit vaan enemmän!!!:) Mikään ei oo niin kaunista kun iloinen hymy, oon varma et oikeen kaunottaren säihky tulis sitten esiin!
  Kiva blogi, jään seuraamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon palautteesta :)! Totesin itsekin miten kauhealta näytän kun en hymyile, joten hymyilen jatkossa varmasti enemmän. Enköhän tässä kevään ja kesän mittaan saa blogiini kuvia, joissa näytän tosi naiselliselta :D Yritän ainakin! (Tervetuloa seuraamaan <3)

   Poista
 11. Ihailen sitä kuinka sä uskallat olla oma ittes. Vaikutat niin varmalta ja tosi tyytyväiseltä ittees. Hienoo kuika sulta löytyy rohkeutta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥! En kyllä oo täysin tyytyväinen itteeni, koska joka kerta kun tyttöilen, harmittaa etten oo oikeesti tyttö :C. Yritän kuitenkin olla niin tyytyväinen kuin tässä tilanteessa on mahdollista :) Tää blogin pitäminen on saanut mut entistä rohkeemmaksi, kiitos tällaisten ihanien kommenttien ♥

   Poista
 12. Onko sinulle varsinaisesti ongelma se, että olet mies?
  Pukeudutko tyttömäisiin naisten vaatteisiin aina kun voit ja uskallat, vai pukeudutko joskus poikien vaatteisiin tai sukupuolineutraaleihin vaatteisiin puhtaasti vapaasta tahdostasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se eräänlainen ongelma. Fakta on se, että haluaisin olla tyttö. Fakta on myös se, että mun on hyvin vaikea enää tehdä asialle mitään (syitä on lukuisia) :/. Joudun siis vain tyytymään tyttöilyyn.

   Pukeudun tyttömäisiin vaatteisiin vain silloin, kun tyttöilen muutenkin. Mulla on aina päällä kaikki (vaatteet, meikit ja peruukki) tai sitten ei mitään. En pystyisi menemään kaupungille pelkästään tyttöjen vaatteissa ilman meikkiä/peruukkia :o. Tyttöilen yleensä silloin, kun minulla on koko päivä käytettävissä siihen, eli silloin kun työltä/opiskelulta ehdin. Laittautuminen kestää minulla tosi kauan, koska yritän tehdä meikin huolellisesti, ja aikaa vie myös sen perusteellinen poisto. Tyttöilen siis aina kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Mielellään tyttöilen niin, että mulla on joku kaveri seurana, koska yksinään tyttönä kaupungilla oleminen on välillä vähän ahdistavaa.

   Poikien vaatteisiin pukeudun lähinnä sosiaalisen pakon takia. Tässä yhteiskunnassa tyttöileviin poikiin kohdistuu niin paljon oudoksuntaa, että tietyllä tapaa tulen paremmin toimeen olemalla yksinkertaisesti poikana. Kysymykseen vapaasta tahdosta onkin aika vaikea vastata. Pukeudun niihin vapaasta tahdosta sikäli, etten aina halua aiheuttaa hämmennystä, mutta oikeasti haluaisin paljon enemmän pukeutua tyttöjen vaatteisiin.

   Poista
 13. Onko tyttöily silloin tällöin- harrastus vai jokapäiväistä?
  Voisitko julkaista ¨miesnaamasi¨, vai onko se salattu kokonaan?

  Upeasti uskallat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Tyttöilyni on tällä hetkellä valitettavasti vain silloin tällöin -harrastus. On se kyllä enemmän kuin harrastus, sanoisin että elämäntapa ja osa identiteettiä. Kuitenkaan en voi tyttöillä joka päivä, koska se aiheuttaisi liikaa sosiaalista hämmennystä ja konflikteja. Ideaalimaailmassa, jossa kaikki hyväksyisivät toisensa sellaisina kuin ovat, tyttöilisin varmasti joka päivä.

   "Miesnaamani" ei ole salattu, ja sen kyllä pystyy melko hyvin kuvittelemaan katsomalla joitain huonoimpia kuviani :D. Ajattelin kyllä tehdä itsestäni "poikapostauksen" tässä parin kuukauden sisällä, joten odottakaapa sitä ;). Ainakin tällä hetkellä tuntuu, että uskallusta siihen riittäisi.

   Poista
 14. http://musteraita.blogspot.com/2012/03/blogiketju-liebster-blog.html

  Olet yksi lempibloggaajistani! ♥

  VastaaPoista
 15. Ohhoh. Rohkea poika (tai tyttö, jos se tuntuu paremmalta) kyllä oot. Ihailen ihmisissä rohkeutta olla oma ittensä, ja sussa on juuri sitä. Voi kunpa uskaltaisit olla sitä vaan joka päivä! Tietääkö sun vanhempas tästä tyttöilystä?

  Selasin sun blogia ja tää vaikutti kyllä mielenkiintoselta, mutta en kuitenkaan taida liittyä lukijaksi. Syynä ehkä se, että muuten niin kovin suvaitsevaisen ja kaikki huomioon ottavan mieleni pienissä sopukoissa tää poika haluaa olla tyttö -juttu on mulle kuitenkin vähän outo aihe. En kuitenkaan sano, että se olis väärin tai mitään - en vaan oo hirveesti törmänny tällasiin juttuihin eikä nyt oikeen oo intoa perehtyä sen enempää. Se ei kuitenkaan poissulje sitä, etten aina välillä kävis selailemassa tätä sun blogia. :)

  Ja lisäksi en tykkää ollenkaan pinkistä enkä mistään hemppistelystä. Oon kai sitte sun vastakohta, tyttö joka on joskus vähän turhan 'äijä'. :D

  Mutta go on, jatka samaan malliin! Kommentoin nyt vaan ihan kommentoinnin ilosta, mutta käy toki tsekkaamassa mun blogi samalla: http://poropostia.blogspot.com/ :-)

  VastaaPoista
 16. Luin kerralla blogisi läpi ja jään kyllä innolla odottamaan jatkoa:--)
  Olis tosi mielenkiintosta tietää vähän yksityiskohtaisemmin sun crossdresseilyn alkuajoista, mistä se lähti, miten uskalsit jne. Ja miten perheesi suhtautuu koko asiaan? Ymmärrän kyllä jos aihe tuntuu liian henkilökohtaiselta jakaa, olisin vain helvetin utelias: D

  VastaaPoista
 17. Nonni, luin sitten aikaisemmat kommentit ja niistähän selviää vastaus kaikkiin kysymyksiini.
  Tulin aika surullisiksi noista vastauksista ja toivoisin, että voisit ja uskaltaisit tulevaisuudessa olla oma itsesi ihan koko päiväisesti!
  Olet suloinen ja rohkea - keep your head up, girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Yann! ♥ Nyt tulevana kesänä aionkin kokeilla kokopäivätyttöilyä jonkin aikaa, katsotaan onnistuuko :).

   Poista
 18. En oo kauheen sisällä näissä japani jutuissa, mutta mulla ois hirvee hinku meikata sua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän sopisi ♥! Ei tarvii olla sisällä Japani-jutuissa, olisin silti tosi iloinen jos tulisit meikkaamaan mut n___n! Sähköpostini on saastyri@gmail.com, lähetäpä viestiä!

   Poista
 19. siis ootko sä oikeesti jätkä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon, onnistuivatko kuvani tosiaan hämäämään sua :o? Kiitos, olen onnellinen ;_;

   Poista
 20. No voi jukra! Sinähä oot nätimpi tyttönä ku useimmat 'oikeet' tytöt (mukaanlukien itseni) o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ♥! Enhän mä millään voi olla oikeita tyttöjä nätimpi, tuntuu ihan epätodelliselta ;_; Mutta kyllä se mieltä lämmittää, jos oon joskus edes yhtä nätti ^^!

   (Ja älä nyt vähättele, ihan varmasti säkin oot tosi nätti :)!)

   Poista
 21. Rehellisesti sanottuna, olin aluks tosi hämmentynyt tästä koko blogista. En itse näe kyseistä pukeutumistyyliäsi kovin kauniina tai söpönä, pikemminkin ällösöpönä. Mua pelotti myös se, että oot naisellisempi kuin minä. Poika tyttöön pukeutuneena hämmentää varmasti monia, sillä se on aihe josta media ei ole vielä tehnyt "normaalia".. Mutta sitten ku luin kaikkia sun vastauksia, mulle tuli tosi lämmin tunne. :) Vaikutat niin sympaattiselta olennolta, että tekis mieli vaa rutistaa sua! Se on jo paljon tyypiltä, joka kammoksuu ihmisiä ja kosketusta yli kaiken. Toivottavasti saat elää tän elämän omana itsenäsi, sillä se on sun OMA elämä. Ja se eletään vaan kerran. :) Ole siis rohkeasti söpö ihana itsesi, miellätpä sitten itsesi pojaksi tai tytöksi, kenties pelkästään ihmiseksi. Ollaan loppujen lopuks kaikki vaan ihmisiä, jotkut hieman räikeämpiä kuin toiset. Silti kaikki ihan yhtä samanarvoisia. Oikein hyvää kesää siulle ja kiitos että oot rohkeasti erilainen ♥

  On parempi tulla vihatuksi semmoisena kuin olet, kuin tulla rakastetuksi semmoisena mitä et ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistä ♥! Miten joku voi osata kirjoittaa noin koskettavasti ;_;. Oikein hyvää kesää sinullekin!

   (PS Saa nähdä, tekeekö media tästä koskaan "normaalia". Aika näyttää.)

   Poista