perjantai 8. toukokuuta 2015

Loafing around & meeting friends

Huhti- ja toukokuussa on ollut vain tavallista arkea. Tai ei niinkään tavallista, sillä olen Japanin jälkeen ollut poikkeuslaatuisesti sekä opiskeluttomassa että työttömässä tilassa (sivuaineeni odottamattoman käytännön vuoksi en pystykään suorittamaan suunnittelemiani kirjatenttejä, ja työtäkin olen vasta hakemassa). Vähän kurja tilanne elämän etenemisen kannalta, mutta ainakin on ollut paljon aikaa nähdä kavereita.

Huhtikuussa tapasin Inkan, jonka kanssa kävin mm. Unssissa teellä. Vitsikkääseen tapaani lätkäisin eteeni pöydällä olleen pahvikyltin: "Momo varattu klo 15.30 lähtien". Absurdi ajatus, sillä sanat "Momo" ja "varattu" (seurustelumielessä) ovat ennenkuulumaton yhdistelmä. Mutta ehkä joskus... toivottavasti.


Alkuviikosta tapasin pitkästä aikaa namehisaa, joka asuu nykyään Helsingissä. Teekannun äärellä oli mukava vaihtaa kuulumisia. Silloin tällöin iskee aina tajuntaan, että namehisa on se henkilö, jonka ehdotuksen innoittamana tämän blogin yli kolme vuotta sitten perustin.
Eilen puolestaan vietin hauskan päivän Helloconia varten Suomeen tulleen venäläisen lolitan, Yamin, kanssa. Turistikokemuksia etsiessämme päädyimme mm. Kakkugalleriaan ja kasvitieteelliseen puutarhaan. Kampissa kerroin, että hissikuilu on lolitoille perinteinen asukuvienottopaikka, ja otimmekin siellä parit fotot (joskaan huonon valaistuksen takia emme aivan tyypillisimmässä kohdassa).


Mekko: Innocent World
Päärusetti: Innocent World
Kengät: Innocent World
Laukku: Innocent World
Sukkahousut: Tutu Anna

Kyseessä oli vasta ensimmäinen kerta, kun käytin lolitaa Suomessa Japanista paluuni jälkeen. Seuraava kerta on kuitenkin jo puolen vuorokauden päästä, kun kauan odotettu Hellocon (Helsinki Lolita Convention) pyörähtää käyntiin. Helloconin lisäksi toukokuun ohjelmassani on kourallinen muitakin mielenkiintoisia tapahtumia ja tilaisuuksia, joten postausaiheita vaikuttaisi jatkossa riittävän!

12 kommenttia:

 1. tavallaanhan se on hyvä hetkeksi rentoutua :3
  olet niin soma näissä kuvissa ♥ rakastan siun hiuksia ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa - tosin mun "hetki" on venähtänyt jo vähän pitemmäksi, kun Japanissakin kaks viimeistä kuukautta olivat pelkkää kevätlomailua ^^'

   Kiitos niin paljon~ ♥

   Poista
 2. Kyllä sitä elämässä ehtii opiskella ja olla töissä, joten eiks oo ihan jees olla hetki toimettomana~ ja oot jälleen kovin somana ^w^

  VastaaPoista
 3. Voi kun oot herttaisena ollut liikenteessä :) Söpöjä molemmat (vaaleat) mekot, ehkä vielä enemmän tykkään tuosta ylemmästä kukkamekosta. Malli on jotenkin poikkeuksellisen sievä ja vyötärölinja on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Mukava kuulla että tykkäät siitä - minäkään en ole katunut sen ostoa hetkeäkään~

   Poista
 4. Apwa miten suloisen näköistä. *3* Terveisiä vaan Ranskasta. Itekin just palannut Suomeen. x3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Velo *w*! Tervetuloa Suomeen, toivottavasti sait Ranskassa mukavia kokemuksia ja ostoksia x3

   Poista
 5. Voi että, törmäsin sinuun HelloConissa, ja olet kyllä mielettömän kaunis!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos hirveästi! ♥ Postaan Helloconista piakkoin :)

   Poista
 6. Pakastusongelmaasi liittyen, joskus taisit mainita fleshlightien olevan kalliita. Kannattaa googlaillaa DIY Fleshlight niin löytyy jonkinlaisia itsetehtäviä halpisversioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... olisikohan moisesta hyötyä. Koko Fleshlight tuntuu kuitenkin ajatuksenakin edelleen aika epämiellyttävältä. Mutta pidän mielessä.

   Poista