keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Fluffy dress at Hellocon 2015


Lauantaina olin jälleen Helloconissa (Helsinki Lolita Convention), joka järjestettiin Glorialla kolmatta kertaa. Tapahtuma tuntuu kehittyneen parissa vuodessa varteenotettavaksi lolita-tapahtumaksi koko Euroopankin mittakaavassa - kuin evoluutio Charmanderista Charizardiksi. Tykkään etenkin conin kansainvälisyydestä niin kävijöiden kuin kunniavieraidenkin osalta. Nyt kunniavieraina oli lolita-maailman kovimpia nimiä, nimittäin Maki ja Asuka Angelic Prettyltä. Itse en ole heidän edesottamuksiaan oikeastaan seurannut, mutta japanin kuuleminen lavalla luo aina mukavan kotoisan tunnelman.

Tämän vuoden tapahtuma oli minulle stressittömämpi kuin kaksi aiempaa kertaa, sillä nyt oli ensimmäinen kerta, kun en osallistunut mihinkään lavaohjelmaan mallina. Pystyin siis nauttimaan ohjelmasta ehkä vähän laajemmin kuin aiempina vuosina. Eikä ohjelma pettänyt - etenkin näytökset (ja tuunausohjelma) olivat upeita. Monet asut yllättivät tuoreudellaan, ja myös kävijöiden päällä näkyi odotetusti paljon loisteliaita asuja.

Itsekin halusin pukea Helloconiin vaatekaappini parhaimmistoa. Pari viikkoa sitten päätin, että laittaisin päälleni tämän kepeän hattaramaisen mekon, joka on ehdottomia suosikkejani vaihtoni aikana ostamistani mekoista. Brändiltään se on enemmänkin sweet lolitaa, mutta ajattelin, että sopivalla yhdistelyllä kokonaisuudesta saisi sopivan classic-tyylisen. Lopputulosta voikin kai sanoa jonkinlaiseksi sweet classiciksi.


Mekko: Alice and the Pirates
Paita: Axes Femme
Päärusetti: Innocent World
Laukku: Innocent World
Kengät: Innocent World
Sukat: Closet Childista (merkki unohtunut)

Tämän ihmeellisempää kerrottavaa conista ei kuitenkaan tule mieleen. Ohjelma oli mielenkiintoista ja ihmisiä oli ihana tavata, mutta jotenkin en silti voinut välttyä "taas yksi coni" -fiilikseltä. Saattaa johtua siitä, ettei conissa ollut minulle mitään selkeää kohokohtaa, joka olisi porautunut mieleeni ylivoimaisella tavalla. Kiitos kuitenkin järjestäjille tapahtumasta - mieluusti tulen uudelleen, jos jatkoa vielä joskus seuraa.

12 kommenttia:

 1. Uaaaaah, tuo mekko on todella söpö ja ihana! Tosi kesäinen ja kaunis, ja asukokonaisuus on herttainen. Näytät niin suloiselta :)

  VastaaPoista
 2. olit erittäin kauniina conissa, kaunis mekko ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Niin sinäkin, ja esityksesi oli upea :)!

   Poista
 3. Voisitko tehdä jonkunlaista päivitystä vanhempiesi (ja muun suvun) suhtautumisesta naiseuteesi sekä sukusolujen pakastusongelmasta? Toivon, että molemmat olisivat edenneet positiiviseen suuntaan, mutta vaikka eivät olisikaan, haluaisin kuulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivosta! Voin kertoa tilanteesta jossain lähitulevaisuuden postauksessa :)

   Poista
 4. Katsoin Japanista juuri tämän dokumentin
  ey Dooley Coming here soon Fall of the Rising Sun, Japan
  Onko asiat oikeasti noin? Jos on niin järkyttävää. Sinä et ainakaan ole maininnut mitään negatiivista Japanista miksi ei kaikki voinut olla niin ihanaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, en ole vielä ehtinyt katsoa tuota!
   Yleisesti ottaen voin kuitenkin todeta, että kyllä Japanissa tietty negatiivistakin on, mutta niinpä sitä on joka maassa.

   Poista
 5. Sun asut on vain niin söpöjä ;3;/
  Ne sopii sulle hyvin ja näytät tosi ihanalta~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi tosi paljon, ihana kuulla että pidät n__n!

   Poista