maanantai 18. elokuuta 2014

Museum meetup in Turku

Kun noin kuukausi sitten kuulin ystäväni Medlin järjestävän Turussa lolitamiitin lauantaina 16.8., päätin heti osallistua. Päätös kannatti, sillä miitti oli tosi onnistunut. Oli ihana tavata Medlin lisäksi vanha tuttu HajiAyase, ja minulle uudet tuttavuudet Nera ja pelle olivat myös mitä mainiointa seuraa.

Miitin pääohjelmana oli käynti museo "Ett hemissä", konsuli Alfred Jacobssonin ja hänen vaimonsa Hélènen kotimuseossa, joka yllätti upeudellaan. Tönö oli täynnä erityylisiä huonekaluja, esineitä ja tauluja. Museoille tyypilliseen tapaan siellä ei saanut ottaa kuvia, mutta laitoksen sivuilla on pienoisvalokuvat kaikista kahdeksasta huoneesta. Suosikkihuoneitani olivat konsulinnan huone ja konsulinnan buduaari, miksei myös salonki. Museo oli tosiaankin lolitasopiva kulttuurielämys - asujamme ihastellut henkilökunta jopa pyysi meitä museon vakiokalustoksi. (Kuten näkyy, oma asuni oli sama kuin Animeconissa, ainoastaan hieman suoremmilla hiuksilla.)

Miittikuvista kiitos HajiAyaselle ja apureille!

Museon verannalla. Ylärivi: Medli, minä, HajiAyase. Alarivi: Nera, pelle.

Museon ulkopuolella
Museon jälkeen kävimme Café Voltairessa, jonka ranskalaistyylinen tunnelma ja maistuvat galetit ja jäätelö tekivät käynnistä mieleenpainuvan. Kun tähän lisätään ihana vitsaileva ranskalainen myyjäherra ja miittiryhmän naurunsekaiset jutut ja pohdinnat muun muassa sanasta 'dekadentti', lähestytään erinomaisuutta.

Kinkku-juustogaletti

Varsinaisen miitin jälkeen osa meistä jatkoi vielä kävelyä Turun autiohkoilla mutta tunnelmallisilla kaduilla ja päätyi lopuksi syömään jopa vähän sushia.





Ainoa huono puoli miittipäivässä oli se, ettei minusta tullut mielestäni yhtäkään kovin onnistunutta kuvaa, ellei takaa tai sivusta otettuja kuvia lasketa. Mutta olkoon se vain pieni murhe hienon päivän rinnalla!

19 kommenttia:

  1. Kivantuntuinen miitti siinä. :3 Kyllä nuo kuvat omasta mielestäni on hyviä. Sitä vaan jaksaa hämmästellä, kuinka naiselliselta voi näyttää ilman hormonien apua. c: So pretty!
    (^ω^)
    (Ei oo totta! Oonko eka kommetoija vai ehtiikö joku kiilaamaan? O.o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (Totta se on, onnittelut ekasta kommentista Velo :''D!)
      Apua, olipa ihanasti sanottu *__*! Paljon kiitoksia!

      Poista
  2. huu miksen mä tiedä mitään tommosia söpöjä pikku museoita, pitääpä itekkin käydä joskus, kun epämääräinen historia intoilija olen :DD
    Mut tykkään tosta mekostas kamalan paljon, se on kovin soma ^^ ja sinä myös~~~~
    Ja muuten tää on random, mut mitä tos yhes sushis on toi keltanen juttu, oon miettiny tätä siitä asti kun viimeksi söin sushia :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en tiedä mitään tuollaisia paikkoja, mutta onneksi miittiläisistä Nera tiesi tämän ja ilmeisesti alun perin ehdottikin sitä miittipaikaksi c: Kannattaa tosiaan käydä, pääsymaksukaan ei ole kallis.

      Kiitos niin paljon *-*!

      Itsekään en ollut koskaan tullut ajatelleeksi, mitä se keltainen oikein on, mutta googlasin vähän ja se vaikuttaa olevan ihan vain kananmunaa :'D!

      Poista
  3. Oi, miten kauniita te kaikki olette! (Mutta sinä voitat kyllä. :D)
    Tuollaiset söpöt museot ovat kyllä aika sopivia paikkoja loleille... Sinun mekkosi on muuten todella sievä. ^^
    Mutta mitäs, miksen minä ole koko elinikänäni nähnyt Turussa ainuttakaan lolia (Kikuconeja lukuunottamatta) itseni lisäksi!? :D Täällä kun kuitenkin asun...

    Toivottavasti (No tietty) oli kivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuukausittain järkätään miittejä Turussa, luo tunnus Enfant Terribleen niin näet millaisia ollaan pidetty ja pääset ilmoittautumaan mukaan jos haluat ^^ Itse liikun ainakin kerran viikossa loleissa julkisesti, mutten kyllä hirveästi pyöri Turun keskustassa tai liiku julkisella niin en ihmettele että olen livahtanut tutkan ohi... Kyllä meitä Turussa silti on. :)

      Poista
    2. Puolakkahillo: Kiitus todella paljon ;_;! Minullakin alun perin oli mielikuva, ettei Turussa ole juurikaan lolitoja, mutta hienoa että sittenkin jonkin verran on! Aion mennä toistekin Turku-miittiin, joten ehkä näemme siellä joskus (mikäli haluat osallistua) c:

      Poista
  4. Oli tosi kiva että pääsit tänne miittailemaan, pitää ottaa uusiksi tai tulla Helsinkiin joskus röyhelöt päällä. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo ^^! Oli tosi kiva miitti kiitos teidän kaikkien. Turussa/Helsingissä varmasti nähdään taas!

      Poista
  5. Oi kun kuullostaa ihanalta miitiltä! ^___^
    Turussa olisi varmaan vaikka mitä kivoja paikkoja, niin vähän tullut käytyä.
    On silti parempi kun on jotain hämyjä hyviä tilannekuvia, mitä jäisi kuvat ottamatta kokonaan..sitäkin kun joskus käy :P

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihanaa ^.^ Turussa saattaa olla muitakin paikkoja. Ainakin minusta se on aika tunnelmallinen kaupunki.

      Kuvia tuli kyllä otettua, mutta jostain syystä mulla oli käsittämättömän huono naamapäivä ja näytin mielestäni kovin miesmäiseltä kaikissa :( Mutta tosiaan hyvä että tuli noita tilannekuvia sentään!

      Poista
  6. Tutustuin blogiisi vasta, todellinen hyvänmielen blogi mutta sopivasti myös vakavampia aiheita :)

    Olin muissa blogeissa törmännyt Momochuuhun ja kuviisi mutta vasta tänne tultuani tajusin siun olevan keholtasi poika, ei ollut koskaan edes käynyt mielessä kun olin katsellut kuvia joissa olit mukana! Olin vain ihaillut kaunista lolitatyttöstä ^_^

    Jään lukijaksi!
    EveliinaJ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kommenttisi oli todellinen hyvänmielen kommentti! Noin sanominen tekee mut niiiiin iloiseksi. Kiitos ihan mielettömästi ;___;

      Tervetuloa lukijaksi Eveliina <3!

      Poista
  7. Oi että, oon jo pitkään seuraillut siun blogia, mutta nyt on pakko rohkaistua kommentoimaan; siä oot tosi kaunis tuossa alimmassa naamakuvassa (tietty myös kaikissa muissa), ihan selvä tyttö! ;_;<3 Pidä lippu korkeella, oot tosi rohkea ja rakastan lukea siun juttuja:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaa kiitos hirveästi <3! Oma silmäni vierasti sitäkin kuvaa, mutta tosi ilahduttavaa kuulla, että näyttäisin siinä sittenkin tyttöseltä ;___;
      Ihanaa kun rohkaistuit kommentoimaan, kommenttisi pelasti muuten niin huonon päiväni. Tuli niin hyvä mieli! Pidän lipun korkeella ^^ Kaikkea hyvää sinne, Johanna!

      Poista
  8. Olen lueskellut postauksiasi nyt pari vuotta silloin tällöin, ja kommentoinutkin kerran aiemmin (en muista millä nimellä vaiko nimettömänä). Tosi mielenkiintoinen blogi :> Pääasiallisesti tulin nyt kuitenkin kommentoimaan tämän takia:

    http://yle.fi/uutiset/sukupuolenkorjauksesta_lakikorjaus_lausuntokierrokselle/7424451

    Asia on ilmeisesti vasta ajatustasolla, eikä kaikenmaailman byrokratian muuttamisesta ole mitään takeita, mutta toivonpilkahdus kuitenkin on, että Suomen asiainlaitaan ollaan vihdoin herätty. Jo on aikakin alkaa saamaan tännekin muka sivistysvaltioon oikeuksia LGBT-ihmisille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Ja kiitos linkkauksesta, en ollut törmännyt tähän aiemmin! Mahtavaa että tästä minullekin tärkeästä asiasta on edes toivonpilkahdus jo olemassa. Pitää vaan toivoa että asiat nyt etenisivät.

      Poista
  9. Tossa yhteismiittikuvassa oot tosi tyttömäinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylemmässä vai alemmassa yhteiskuvassa :)? Kiitos joka tapauksessa paljon!

      Poista