torstai 14. elokuuta 2014

My Japan blog is ready!

Japaniin-lähtöni on sen verran lähellä, että oli korkea aika saada vaihtoblogi toimintakuntoon. Olkaa hyvät:
 


Vaihtoblogin perustaminen oli minulle itsestäänselvä valinta. Halusin pitää Momochuu no sekain enemmän transasioihin ja ulkonäköön keskittyvänä blogina, jonka en mielisi täyttyvän kaikesta mahdollisesta Japaniin liittyvästä. Aavistelen nimittäin Japaniin liittyvien juttujen kiinnostavan vain osaa lukijoista, joten lienee järkevämpää, että niille on oma lokeronsa.

Tōkyō Tokimeki ei siis ole millään tapaa korvaamassa Momochuu no sekaita, vaan päivitän blogeja rinnakkain. On selvää, että selkeästi transnaisena elämiseen liittyvät asiat tulevat Japanissa ollessanikin päivittymään Momochuu no sekain puolelle - tosin on mahdollista, että ne ilmenevät jotenkin myöskin Tokimekin puolella. Yksinomaan Tokimekin sisältöä puolestaan ovat kertomukset vaihtooni valmistautumisesta, Tokion yliopistossa opiskelusta, asuntolassa asumisesta, yliopiston kerhoissa toimimisesta sekä kaikesta muusta sekalaisesta, mitä en ehkä vielä aavistakaan. En myöskään osaa aavistaa, missä määrin olosuhteet pakottavat minua olemaan Japanissa "poikamoodissa", joten vaihdon aikana Momochuu no sekaihin päätyvän sisällön määrääkin on tässä vaiheessa vaikea ennustaa.

Tervetuloa siis seuraamaan Tokimekia kaikki vähääkään vaihdostani kiinnostuneet! ^^

10 kommenttia:

 1. Luulen että Japanissa jos jossakin transeläminen saattaa olla helpompaa, mutta toisaalta yliopistoissa ja kouluissa ovat varmaankin melko jäykkiä, joten mistäs sitä tietää millaisia rajoitteita laittavat pukeutumiseen. Käytetäänkö yliopistossakin koulupukuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kadunkulkijana transihmisellä on siellä helpompaa, mutta vaikeudet syntyvät sitten työ- ja opiskeluelämässä. Tokion yliopistossa ei sentään käytetä koulupukuja. Mutta esimerkiksi asuntolani on kokonaan miesasuntola, enkä tiedä miten suotavaa siellä on sitten pukeutua kuin nainen... Mutta näistä jutuista lisää myöhemmin.

   Poista
  2. Koulupukua ei yleisesti käytetä yliopistoissa. On tosin muutama poikkeus. Joissakin naisyliopistoissa on koulupuvut.

   Poista
 2. Aion seurailla molempia blogejasi tottakai:)

  VastaaPoista
 3. Innolla odotan matkaasi. Ihan tässä jännittää sun puolesta xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Mullakin on jännitys koko ajan vaan lisääntymässä, kun viikot vähenevät... !

   Poista
 4. Oletko ikinä seurustellut tytön kanssa vai oletko vielä neitsyt? Minkälainen tyttöystäväsi tulisi olla?

  VastaaPoista
 5. Oletko ikinä seurustellut tytön kanssa vai oletko vielä neitsyt? Minkälainen tyttöystäväsi tulisi olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran olen tapaillut tytön kanssa hyvin lyhyen aikaa, mutta en kyllä koe seurustelleeni koskaan - neitsyt olen.

   Toivoisin, että tyttöystäväni olisi ainakin rehellinen, hellä ja elämänmyönteinen. Tykkään tyttömäisistä (tai naisellisista) tytöistä. Pidän myös terveistä elämäntavoista, joten tulisi olla savuton ja käyttää alkoholia hyvin kohtuudella (tai ei lainkaan), ja mieluusti myös liikkua edes vähäsen. Olisi tosi kiva, jos olisi myös joitain samoja kiinnostuksenkohteita esimerkiksi Japaniin liittyen, mutta se nyt ei ole pakollista, jos kemiat muuten kohtaavat. Ylipäänsä en halua asettaa kuitenkaan liian tarkkoja ehtoja, koska sitten saattaisin missata jonkun mahtavan ihmisen ^^'

   Jos joku kiinnostui, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä vaikka sähköpostilla ;__; Lähtisin mielelläni treffeille...

   Poista