keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Outfit of the day

Tänään ei ollut koulua, joten oli aikaa tyttöillä. Tässä siis ensimmäiset tyttökuvani, jotka jaan teille :)! Pahoittelen kuvien laatua. Unohdin kamerani vanhempieni luokse, joten jouduin käyttämään MacBookin ja kännykän surkeita kameroita.

Today I didn't have school so I had time to be girly. Without further ado, here are the first girl pictures I'm going to share with you! I'm sorry about the bad quality of the pictures. I forgot my camera to my parents' place so I had to settle for the cameras of my MacBook and mobile phone.







Mekko (dress): Gina Tricot
Kengät (shoes): Seppälä

Korut (jewellery): Glitter



Mitä pidätte asustani? Mikä toimii, mikä ei? Toivottavasti ette pettyneet, ettei tämä ollut gyarua eikä lolitaa, mutta niistä sitten myöhemmin :)

Any comments on my outfit? What works and what doesn't? I hope I didn't disappoint you as this isn't lolita or gyaru - their time will come later :)

Muistakaa myös kurkata ystäväni upea lolita- ja gyaru-blogi, ja liittykää vaikka lukijaksi :)!

http://japanesecottoncandy.blogspot.com/

48 kommenttia:

  1. Tosi upea asu! Sulle muuten btw voisi sopia tekoripset tohon meikkiin. Ripsiä ei kuvista ainakaan kovin erota : <

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ^^ Ripsari tosiaan näkyy huonosti noissa kuvissa. Onneks mulle on tulossa sellasia muhkeita tekoripsiä lähiaikoina postissa :3

      Poista
  2. Pitää sanoa, että sulla on upeat sääret. :D Mekko on tosi kaunis. :) Jos jotain palautetta pitäisi antaa, niin sinun silmille sopisi paremmin, että lisäisi mustan sisäluomirajauksen, sillä silmäsi ovat muutenkin niin isot. :) Ja tuohon luukkiin ehkä tummempi huulipuna/kiilto. Muuten love. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3! Luulin että silmäni ovat muuten melko pienet, mutta eivät ilmeisesti :D.

      Poista
  3. Comppaan Seraa, että jalat näyttää tossa ekassa kuvassa tosi hyviltä, ne on just sellaset mistä suurin osa naisista unelmoi, pitkät ja kapeat

    VastaaPoista
  4. Mietin myös että tekoripset sopisivat meikkiin, muuten se kyllä näyttää aika hyvin tehdyltä. Sääresi ovat mahtavat! Kannattaa siis käyttää niitä hyväkseen, paljon korkkareita ja sääriäpaljastavia asuja siis. Mekosta en hirveästi tykkää, omaan silmääni se näyttää vähän makkarankuorelta, niinkuin muutkin ihoamyötäilevät mekot. Suosittelisin sinulle siis ehkä leveähelmaista hametta tai mekkoa. Jos vyötäröä on vaikeaa löytää kannattaa se ainakin feikata leveällä helmalla ;>. Joku jakku tms voisi myös olla hyvä. Iso plussa hyvästä peruukista, jätä tuo hiusklipsu kuitenkin pois, ite ainakin käytän tuollaisia vain naamaa pestessä. Sori jos tuli nyt kauhea arvostelu kommentti, itse kuitenkin tykkkään saada rehellistä rakentavaa palautetta joten koitan antaa sitä myös itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvostan rehellistä rakentavaa palautetta. Kiitos paljon <3! Tosi kivaa että meikki oli edes jotenkin onnistunut. Ensi kerralla on sitten varmasti irtoripsetkin :). Rakastan korkkareita, joten säärien korostus tulee kyllä jatkumaan. Ja useimmat mekoistani ovatkin aika leveähelmaisia, tämä oli melkeinpä ainoa poikkeus sääntöön :>. Tällainen makkarankuori taitaa heikentää tyttömäistä illuusiota korostamalla kapeahkoa lantiota ja leveitä olkapäitä. Tuntui että hiuksiin ei saa mitään muotoa ilman klipsutinta, mutta taitaa se olla vähän ruma, joten jätän pois ensi kerralla :D.

      Mitä muuten tarkoitit tuolla "jos vyötäröä on vaikea löytää"? Tarkoititko juuri lantion feikkaamista?

      Poista
  5. Niin no oikeastaan sitäkin, jos on ns I tai Y vartalo niin silloin kannattaa juuri korostaa ylävartalon ja lantion eroa. Itse olen huomannut että peruukkien ongelmana on se, että kun ne postista tulee niin hyvin suurella toden näköisyydellä niissä on jotain sellaista, mikä ei vaan tunnu hyvältä (liian pitkät etuhiuksen jne). Silloin olen ainakin itse muokkaillut niitä mm. leikkaamalla otsiksesta vähän pois jne. Suosittelen kyllä että ennen tällaisen suorittamista katsoo vaikka youtubesta jotain ohje-videoita, ettei tapahdu ikäviä yllätyksiä :DD. Voit myös koittaa tupeerata peruukkia vähän juuresta ja näin kohottaa hiusta vähän ylöspäin ( mitä isompi tukka sitä parempi :D). Omasta mielestäni parhaimpia peruukkeja ovat sellaiset, joita voi muun muassa suoristusraudalla vähän muokata. Niin ja siis en tarkoittanut että hiuksesi olisivat tässä tyhmästi vaan että en vain tuosta klipsusta pidä :D. Mekon väri on nätti ja sopii sinulle. Niin ja tuosta mekosta vielä, se on melkeinpä poikkeus sääntön omasta mielestäni jos tuollainen mekko sopii edes jollekkin. Sinua tämä ongelma ei kosketa, mutta yleensä tuollaiset mekot korostavat ikävästi niitä epämieluisimpia puolia vartalossa, naisilla yleensä vatsassa löllyviä makkaroita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toivon kovasti etten joutuisi suorittamaan otsatukanleikkuuoperaatiota uusien peruukkieni kanssa :D. Siitä on kokemusta, enkä mielellään tekis uudestaan... Tupeeraus kuulostaa kyllä tosi hyvältä, saisin sellasen gyarumaisen ison tukan <3. Kiitos, mäkin tykkään mekon väristä :).

      Poista
  6. Oi siis noissa ihan ekoissa kuvassa tuo vasemmanpuoleinen kuva, oi olet niin nätti! Ja muutenkin oi että : D Hah olen huono kommentoimaan, mutta siis että hienoa! Sitäpaitsi sun jalat tuossa ekassa kuvassa (muistan että tunnistin sut sun cossistakin mieheksi juuri jalkojen takia mutta nyt ei kyllä tuossa kuvassa ole mitään miehekkäitä jalkoja vaan tuollaiset sirot sääret oioi!) hiirmu nätit sääret (kateus), ja jotenkin huomio keskittyy niihin hirmu nopeasti tosin saattaa johtua tuosta hienosta poseerauksestakin : D
    Vaikka ei ollut lolitaa tai gyarua tämä niin mahtavaa silti, odotan hyper innolla tulevia tyttöilyjäsi!

    VastaaPoista
  7. What can I say... Oon kateellinen :'D Ekan kuvan hiukset!!! *lääppii näyttöä* <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi <3 Odotas kun näät mun tulevat peruukit päässäni :D!

      Poista
  8. Tulenpas nyt minäkin kommentoimaan oman mielipiteeni tänne. :----D

    Komppaan edellisiä, tuo eka kuva on minusta kaikkein onnistunein. Sääresi ovat todellakin todella naismaiset! Kannattaa siis korostaa niitä!

    Kehottaisin sinua pitämään mahdollisimman paljon halterneck-paitoja ja mekkoja, sillä ne kaventavat hartioita. Vältä suoria horisontaaleja linjoja hartioiden lähettyvillä. Ja vielä pieni kikka, jolla saa kuvat näyttämään paremmilta, älä poseta tikkusuorana kameralle, siinä hartioiden ja olantion suuri ero korostuu. Ensimmäisen kuvan pose on siksi hyvä, jos lantio olisi ollut vielä hieman enemmän kääntyneenä kameraan päin, kuva olisi vieläkin parempi!

    Ja kannattaa tosiaan ehostaa silmiä paljon, ne kun sinulla ovat yllättävän suuret! :> Gal-tyyleissä silmien korostus on hyvin tärkeä osa, ja sinun kannattaakin panostaa siihen niin paljon kun suinkin mahdollista!

    On mielenkiintoista saada sinut joukkoomme, koska uskon hyvin vahvasti että sinusta kehittyy vielä todella upea gal/brolita! ;>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä minusta varmasti kehittyy, kun saan teiltä niin hyviä neuvoja :3

      Jostain muuten kuulin että halterneckit leventäisivät hartioita, mutta onko se sittenkin toisin päin?

      Poista
  9. Toi ensimmäinen kuva on upea! :-D

    VastaaPoista
  10. Oi, kuin söpö tausta :)

    http://littledraconflies.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. Komppaan muutamaa aikaisempaa kommenttia, sulla on upeat sääret!

    VastaaPoista
  12. + sulla on mielenkiintoinen aihe blogissa
    + tausta on ihana!
    - blogisi ei ole ihan mun tyylinen, mutta jatkathan noiden omien asujen esittelyä, oikeasti kiinnostava nähdä niitä :-)

    VastaaPoista
  13. No voi helvetti sulla on upeat sääret :D oon ihan kateellinen. Sen verran mielenkiintonen aihe, että pakko jäädä seurailemaan! Munkin on kyllä pakko vielä sanoo, että joku leveähelmainen mekko tai hame sopis sulle varmasti todella hyvin! joskus kuvaa semmosesta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon :D! Leveitä helmoja on kyllä tulossa jossain vaiheessa :).

      Poista
  14. Sanon samaa kuin muutkin. Mä myisin sieluni tommoisista sääristä! :D Ja nostan hattua että oot oma ittes ja teet omaa juttuas. Just sunlaisia ihmisiä suomi kaipaa lisää! :)

    http://pure-fabulous.blogspot.com/

    VastaaPoista
  15. DEM LEGS <3 kuten moni tässä onkin jo sanonut, jumaloin sun sääriä :D tekoripsiä mäkin kannatan, korostaisi hyvin silmiä jotka sulla on aika isot C:

    VastaaPoista
  16. Kiitos :D. Ripset on tulossa postissa, näätte ne ehkä jo viikon päästä :)

    VastaaPoista
  17. Mäkin olen sulle kade noista sääristä D:
    Tosiaan tekoripset olisivat hyvä juttu, mutta koska kerran olet jo sanonut että sellaiset ovat tulossa, niin niitä sitten odotellessa :D Kannattaa myös ihan katsella erilaisia meikkeijä Internetin syövereistä, koska niistä saa yleensä hyvin inspiraatioita omiin meikkeihin ^^ Ja tosiaan tuo hiusklipsin voisit vaihtaa johonkin kivemman näköiseen yksilöön ja olen varma että löydät kuitenkin sellaisen jostakin ja jos et niin syön kyllä hattuni sitten, koska sitten kyseinen kaupunki on pettänyt minut :D Koska kaupunkisi on kuitenkin sata kertaa isompi kuin tämä kun mesta jossa itse asun ja täältä harvoin löytyy mitään kivaa D: Se oli myös asia kun joku sanoi täällä että voisit kokeilla leveähelmaisia hameita ihan vartalonmyötäisten asujen sijasta ^^ Laitat varmasti sitten jonkun niistä uusista peruukeistasikin kun saat ne ripset? Vai ehtivätkö ne peruukit tulla ennen niitä ripsiä vai vasta niitten jälkeen?

    Mitä pidit muuten Anotherin 5 jaksosta? Musta noi jaksot ainakin tulee ihan sika pitkällä viivellä. Tai en ainakaan itse tiedä millon ne edes ilmestyvät Japanissa, mutta musta tuntui että siinä kesti joku ikuisuus, että tuo 5 jakso laitettiin nettiin D: Tai sitten minä olen vain menettänyt ajantajunnan tyystin, enkä enää osaa hahmottaa aikaa xD

    VastaaPoista
  18. Kiitos :D!
    Olen katsonut joitain meikkitutoriaaleja netistä, mutta tuntuu ettei ne minulla koskaan onnistu niin hyvin kuin niissä tutorial-videoissa ^^. Joo, Helsingistä löytyy kyllä kivoja klipsejä vaikka millä mitalla! Saattaa kyllä olla, etten tarvitsekaan klipsejä niiden uusien peruukkien kanssa. Ja myös leveähelmaisia hameita ja mekkoja on tulossa jatkossa <3 Toivottavasti jaksatte odottaa :D. Alan käyttää uusia peruukkeja kuvissa heti kun ne vain saapuvat. En ole ihan varma kummat tulee ensin, peruukit vai ripset. Luultavasti peruukit (tai ainakin osa niistä).

    Anotherin 5. jakso oli ihan mielenkiintoista katsottavaa, mutta ehkä pieni pettymys (ei niin shokeeraava kuin pari aiempaa jaksoa). Viive oli tällä viikolla melko pitkä. Jaksot esitetään Japanissa kai Suomen aikaa sunnuntaina, ja 5. jakso taisi ilmestyä nettiin Suomen aikaa maanantai-iltana. No, seuraavaan jaksoon enää muutama päivä :D

    VastaaPoista
  19. Sulla on oikeasti PALJON hoikemmat jalat kuin minulla <3 T. Kateellinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mutta ei sinunkaan jaloissasi mitään vikaa ole :)

      Poista
  20. Toi mekko on ihana :D ! ja joku tuol sano et tummempi hiilipuna ni komppaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D! On mulla kyllä ehkä ihanampiakin :3 Mulla on vaan kolme huulipunaa, joista mikään ei oo kovin tumma. Pitäis varmaan mennä meikkiostoksille.

      Poista
  21. Ihanaihanaihana mekko :) ! tykkään blogistas ja ulkoasusta :) !

    ffashionstyles.blogspot.com

    VastaaPoista
  22. Ihana mekko, mulla on samanlainen mustana! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo! Tykkään oikeastaan ton mekon kaikista väreistä :D

      Poista
  23. Blogisi aihe on omaperäinen, poikkeaa muista blogeista :) Ehdottomasti jään seurailemaan!

    VastaaPoista
  24. Tosi kiva blogi, täysin erilainen mihin oon törmännyt. Tosi hienoo et jaksat kirjottaa myös enkuks ! (:

    http://laughing-myassoff.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on jo muutama englanninkielinen lukijakin, joten mielelläni kirjoitan myös enkuks c:

      Poista
  25. Kiva blogi! Ihana että joku uskaltaa oikeesti olla oma itsensä ja tehdä sitä omaa juttuaan! :) Niinkun kaikki muutkin niin tappaisin noista jaloista ja vartalosta muutenkin ;) Lisää vaan omakuva + vaatetus postauksia :)

    http://lurunblogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3! Vaatetuspostauksia tulee aina silloin tällöin, kannattaa käydä tsekkailemassa :)

      Poista
  26. hihii vaikken mikään anime/manga/japani-fani erityisesti olekaan, niin cool blogi! jotain erilaista, do like ^__^

    VastaaPoista
  27. vaaau, oot tosi rohkee ku uskallat olla oma ittes, pointsit sulle! :)
    sitä vaan tulin sanoon, että voisit opetella ehkä meikkaan vähän paremmin, meinaan noi meikit ei oo kauheen siistin näköset. joo tiiän, että et oo nainen, mutta jos kerta kaikesta muustaki naisellisesta tykkäät nii meikkaus kannattais opetella myös :) mutta kuitenki, vau, oot rohkee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)! Harmi että meikit näyttää noissa kuvissa niin epäsiisteiltä. Tykkään paljon meikkaamisesta ja oon yrittäny opetella, mutta en vaan oo oppinu vielä kovin hyvin :(. Ehkä mun pitäis päästä jonkun "ammattilaisen" opetukseen ;_;?

      Poista