maanantai 13. helmikuuta 2012

A glimpse of lolita

Lyhyen postauksen aika. Tärkein ensin: olen todella iloinen, että jo yhdessä viikossa blogistani innostui huikeat 50 lukijaa. Kiitos joka ikiselle <3!

Time for a short post. First things first: I'm very happy that my blog blog gathered 50 readers in just one week! Thanks to every one of you <3!

And then...Tässä pari kuvaa uusimmasta ostoksestani, Metamorphosen sweet lolita -mekosta, jonka ostin käytettynä. Itse ainakin tykkään, minusta se on supersöpö! (Mekkoon kuuluu myös irrotettavat hihat ja kaulus.) Kengät ja sukat ovat Anna Housea.


A few pics of my Metamorphose sweet lolita dress that I bought used. I think it's super cute! (I also have removable sleeves and collar for the dress.) Shoes and socks are from Anna House.

5 kommenttia:

 1. onnittelut yli 50 lukijasta! uskomatonta, että sait viikossa noin paljon porukkaa :)

  VastaaPoista
 2. Oisko mahdollista että kuvailisit jossai vaiheessa kameralla? :-) harmittaa kun tuostakaan kuvasta ei saa hirveästi selvää ja se on noin pieni D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, anteeks taas kuvan laatu D:! Kameran USB-johto on hukassa, joten piti vieläkin turvautua kännykkään. Mut viimeistään ens viikosta alkaen PELKKIÄ kamerakuvia :). Pahoittelut vielä kerran...

   Poista
 3. Toi mekko on ihana! Tosiaan en malta oottaa että nään parempia kuvia tästä yksilöstä :)

  VastaaPoista
 4. 50 lukiaa viikossa on jo taikaa!
  Mutta aivan mahtavan näköinen mekko! Parempia kuvia odotellessa! ^^

  VastaaPoista