perjantai 17. helmikuuta 2012

Lolita dancing!

Heippa taas rakkaat lukijani <3!

Tein erästä kurssia varten kaksi dance coveria Orange Caramelin k-pop-lauluista. Videoita oli hauska tehdä ja olen todella iloinen, että ne ovat nyt valmiit :)!  Suuri kiitos Sakuralle kuvaamisesta! Tanssini ei ole kovin sulavaa, mutta toivottavasti nautitte silti!

I made two Orange Caramel dance cover videos for a course I'm attending. I enjoyed making the videos and I'm really happy they're ready now :)! A big thanks to Sakura for filming them! My dancing isn't very smooth but I hope you still enjoy them!

 

 

17 kommenttia:

 1. Orange caramelin sanghai romance on ihana biisi! Voi kun olet suloinen ja tanssit kyllä huomattavasti sulavammin kuin tämän kommentin kirjoittaja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)! On minulla kyllä vielä paljon kehitettävää, mutta kiva jos näytti edes vähän sulavalta :).

   Poista
 2. My my, that outfit is really cute! >u< And the dancing was quite good too, i really enjoy watching dance covers haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much ^^! It's a bit shame we didn't have time to take more takes of the dance to make it look smoother and girlier, though.

   Poista
 3. Hihii, nuo videot ovat tosi kivat ja asusi on suloinen:,>! Vilkaisin blogiasi juuri ensimmäistä kertaa ja hyvältä vaikuttaa, jään seurailemaan varmasti myös tulevaisuudessa^^!
  Ihanaa viikonloppua,
  -Iris http://pleaseusecutesocks.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Iris ^^! Kiva että jäät seuraamaan. Ihanaa viikonloppua sinullekin :)

   Poista
 4. Laita vähän enemmän tunnetta toho tanssiin, liikkeet osaatkin jo moitteettomasti :) ois kivaa nähdä jossain seuraavissa postauksissa gyaruakin, tai muuten vaan asukuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritän saada enemmän tunnetta seuraavaan tanssiin :). Lolita on tällä hetkellä ykkösjuttuni, mutta gyaruakin pyrin toteuttamaan kevään/kesän mittaan. Tuon tanssipäivän asupostaus on tulossa tänään tai huomenna (vähän myöhässä, mutta kuitenkin), joten saamasi pitää ^^

   Poista
  2. :) haha okei, yeey~~ 8D sitä postausta odotellessa! (〃^O^)

   Poista
 5. onpas mielenkiintoinen blogi! voisin ehkä jäädä jopa seurailemaan :)!

  http://life-of-eve.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Jään lukemaan tätä, mutta siis selvitäppäs vielä mistä on kyse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä on kyse tansseissa vai tyttöilyssäni yleisesti? Tansseista: erään Korean populaarikulttuuria käsittelevän kurssini suoritustapa (loppukokeen lisäksi) on joko essee tai vaihtoehoinen suoritustapa. Vaihtoehtoisiin suoritustapoihin kuuluu - usko tai älä - kolmen itse esitetyn korealaisen laulun tai dance coverin kuvaaminen ja laittaminen YouTubeen. Valitsin dance coverit, ja tässä tulos :). Vielä pitää siis kuvata yksi cover.

   Poista
 7. Sakura vinkkasi blogista. Mielenkiintoiselta näyttää. Olet varmaan harjoitellut noita tansseja urakalla ja sen huomaa :)

  Ihana mekko myös. Itselle ei vaaleanpunainen oikein iske, mutta sinulle sopii kyllä todella hyvin ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Harjoittelin tansseja noin kolme viikkoa aina silloin tällöin, joskus jopa tunninkin päivässä. Mukava kuulla että harjoittelun huomaa (tosin niin huomaa myös esiintymistilanteen jännityksen :D).

   Poista
 8. Sä olet kyllä ihan huippu! ^^ <3
  Toivottavasti sait 5 kurssista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^!
   Joo, sain 5 ♥! Tansseista sain 5 (miten se on mahdollista :D), ja tentistäkin just tarpeeks pisteitä saadakseni koko kurssista juuri ja juuri 5 :)

   Poista