maanantai 6. helmikuuta 2012

Wonderful wigs!

Noniin, ensimmäisen kunnon postauksen aika. Mistäpä muusta kirjoittaisinkaan kuin odotuksenaiheestani numero yksi, eli saapuvista peruukeista!

Rakastan. Peruukkeja. Omat hiukset on tällä hetkellä noin sentin pituiset, joten vähän pakkokin turvautua peruukkeihin :). Mulla on entuudestaankin jo jonkin verran peruukkeja, lähinnä vaalean tai tumman ruskeita, mutta en tietenkään voinut vastustaa kiusausta ostaa eBaystä pari uutta. Kaikki kolme maksoi yhteensä vain n. 43 e postikuluineen, joten ei edes tullut liian kalliiksi. (Kiitokset kahden jälkimmäisen peruukin suosittelusta Sagalle!) Minusta kaikki nämä kolme peruukkia sopivat hyvin gyaruun, ehkä jopa joihinkin lolitatyyleihin. Aasialaisia peruukkeja ei voita mikään ^n^


Time for the first real post! What would I write about if not about the things I'm waiting for the most at the moment, that's to say the wigs I ordered!

Gotta love wigs. My own hair measures at only 1 cm, so there's a real need to resort to wigs :). I already have some wigs (mostly light or dark brown) but I couldn't resist the temptation to buy a few new ones on eBay. In total these three wigs only cost 43 euros (shipping costs included) which is quite manageable. (Thanks to Saga for finding the two latter ones!) I think all these wigs fit the gyaru style very well, maybe even some lolita styles. Nothing beats Asian wigs ^n^


Tämän peruukin ostin ensimmäisenä ja se oli myös kallein, n. 20 e. Ihastuin tuohon otsatukkaan, se näyttää jotenkin söpöltä. Tykkään myös siitä että hiukset kihartuvat vasta alhaalla. En ole ihan varma onko mulle saapuvan peruukin väri sama kuin kuvassa, koska kohteen kuvauksessa luki "blonde". No, ei se blondekaan mitään haittaisi, koska mulla ei ennestään ole paljon blondeja peruukkeja.

This is the wig I bought first and it was also the most expensive one, about 20 euros. I fell in love with those bangs, they looks kinda cute. I also like the fact only the lower part is curled. I'm not quite sure if the color of the wig arriving to me is the same as in this picture, as it said "Blonde" in the eBay descrpition of the wig. Well, I wouldn't care even if it was blonde as I don't have many blonde wigs yet.


Tämä ihanuus oli näistä kolmesta halvin, vain 10 e. Tämä on mielestäni vähän arkisempi kuin edellinen, mutta silti todella söpö ^u^. Saapuvan peruukin värin pitäisi olla juuri sama kuin kuvassa.


This wonderful thing was the cheapest one, only 10 euros. I think this is a bit more casual than the first one, but still very cute ^u^. The color of the wig I ordered should be the same as in the picture.
 

Söpö kiharaperuukki! Näyttää vain todella söpöltä kaikkine kiharoineen. Tästä valitsin väriksi tummanruskean eli saman kuin kuvassa.

A cute curly wig! It just looks so cute with all those curls. I chose the dark brown color, the same as in the picture.

***

Siinä ne oli. Ensimmäinen peruukki saattaa saapua mulle jo tällä viikolla, mutta muita joutuu vielä odottelemaan tovin. Postaan kyllä tunnelmia heti kun peruukit löytävät tiensä perille ^^!

Mikä on teidän mielestä noista peruukeista kivoin :)? Onko ne teistä liikaa toistensa näköisiä, koska kaikissa on esimerkiksi samantyyppinen otsatukka?

That was it. I might get the first wig this week already but for the other ones I'll have to wait a bit longer. I'll surely post impressions of the wigs as soons as they find their way to my home ^^!


Which do you think is the nicest one :)? Do you think the three look too much alike, as they all have quite similar bangs, for example?

25 kommenttia:

 1. Eihän noista pysty mitenkään päättämään mikä on kivoin... ne on kaikki söpöjä :P

  Itse ainakin tykkään pitää otsatukkaa, oli loput hiuksista sitten minkälaiset tahansa, joten tuskinpa tuo otsatukan samaisuus haittaa.

  - Saku(ra)

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin kyllä tuosta toisesta. Mutta mistäs kaupasta nämä lähtivät mukaan? Olen nimittäin itsekin melko kiinnostunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaystä kaikki :). Toisena esittelemäni peruukki löytyy eBaystä nimellä "Women Wig Light Brown Wave Full Long Hair+Wig Cap #C01".

   Kerro sitten mitä tilasit ^^!

   Poista
 3. Tykkäsin eniten tuosta ekasta, se on tosi söpö :) Mutta nuo muutkin on hyperdyper sulosia hihi! Ja ei ne minusta ainakaan ole liian samanlaisia :3

  VastaaPoista
 4. toka peruukki näyttää söpöimmältä~

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sul :) Rupesin lukijaks ^^ Ja noi kaikki peruukit on ihania, mutta söpöin on tuo viimeinen^^
  Kerro lisää ittestäs tässä blogissa? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^! Joo, tulen kertomaan itsestäni vaikka mitä hauskaa :3 Kunhan nyt opiskelukiireiltä ehdin...

   Poista
 6. Hoo, mullekin tuli sähköpostiin vahvistukset tosta peruukista :D Menee monta viikkoo ennenku saan sen ; _ ;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, saattaa mennä aika kauan ;__; Ollaan kärsivällisiä :3!

   Poista
 7. Noi kaikki on todella kivan näköisiä ^^ Mutta en usko ensimmäisen kuvan peruukki tulee sen värisenä kuin se on kuvassa kerran siinä luki että blondi ja tuon peruukin väri ei ole blondia nähnyt, ei vaikka voissa paistasi :D Tosta kuvastakin kun näkee suoraan, että siinä on tummanruskeaa+vaaleanruskeaa.

  Mutta kivoja ne kaikki on kuitenkin~

  VastaaPoista
 8. Voouu, tämähän on aika mielenkiintoista :O ! Taidan jäädä ihan tarkkailemaan että mistä tässä on nyt oikein kyse :) Mutta tosi rohkeeta perustaa näin blogi ja kertoa avoimesti kaikista jutuista! :) Mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kannattaa liittyä lukijaksi - en usko että tulet pettymään :)

   Poista
 9. Vautsit mikä blogi! Jään seurailemaan! :--)

  VastaaPoista
 10. Ompas mielenkiintonen blogi, erilainen ku muut! Taidan jäähä kattelee sivusilmällä :)

  VastaaPoista
 11. Ihania noi peruukit ! :) Toi vika etenkin :-))

  VastaaPoista
 12. on kyllä niin erikoinen blogi että liityn lukijaks ja jään mielenkiinnolla seuraileen!:)

  http://neajamaailma.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. I love the first one, it's so pretty with those soft curls! ^u^ And even tho they have similar bangs they're still quite different and all, I think all of them are awesome :3

  VastaaPoista
 14. Ehkä oon vaan yksinkertainen poika, mutta mun mielestä kaikki näyttää samalta XD

  VastaaPoista
 15. Hyvän näköisiä peruukkeja! :)

  VastaaPoista
 16. Hienoja peruukkeja! Tosi mielenkiintonen ja erikoinen blogi sulla, oot selkeesti löytäny oman juttus :) jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 17. herranjumala kuinka joku voi olla noin söpö ku sä :o ps toi viimenen peruukki on kivoin

  http://www.sofuckinfun.blogspot.com/

  VastaaPoista
 18. Tosi nättejä peruukkeja kyllä :)

  VastaaPoista