sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Girl with her new dress~


Ostin uudenvuoden alennusmyynneistä Ikebukurosta tällaisen mekon (vaikkei alennus ollut kuin 10%, mutta kuitenkin) ^^' Ihan kiva vai mitä? Kengät (nekin alennuksessa) ostin sellaisesta kaupasta kuin Oriental Traffic, joka myy edullisesti kokoja peräti 26.0 cm:iin asti ollen varmasti monen länsimaisen naisen pelastus Japanissa.

Tällä postauksella ei nyt ole valtavasti sisältöä, mutta halusin vain ilmoittaa olemassaolostani~ En ole viime aikoina tehnyt paljoa mitään ihmeellistä, kun lukukauden lopussa suuri osa ajasta meni koulutöiden parissa (tai ainakin yrittäessä saada niitä tehdyksi). Vaihtoni viimeisellä osuudella, kahden kuukauden kevätlomalla, ehtii kuitenkin tehdä vaikka ja mitä. Olisi esimerkiksi ihana mennä pitkästä aikaa kampaajalle! Haluaisin ainakin värjäyksen (ehkä hieman tummemman ruskeaksi) ja lisäksi jotain pienimuotoista leikkausta - ehkä jopa se hiljattain kommenttiosiossa ehdotettu otsatukka o.o? Ehdotuksia otetaan vastaan!

19 kommenttia:

  1. Otsatukka sopisi sulle varmasti :3 Kannattaa ihmeessä kokeilla! Itsekin leikkautin joskus 14-vuotiaana otsatukan sen jälkeen kun olin 8 vuotta ollut ilman, ja kyllä kannatti. Tykästyin heti, vaikka alkuun jännittikin.
    Kerroksittain leikkaaminen voisi myös sopia hyvin!

    Nätin mekon olet ostanut. Kukkaprintit on aina hyvä valinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta paljon ^^!
      Olenkin tässä asiaa pyöritellessäni päätynyt tulokseen - otsatukka tulkoon! c: Varmaan minäkin tykästyn~

      Poista
  2. Ihana tuo mekko! Luulen, että suora otsis kävis sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joooo, suoraan oon nyt päätymässä :)))!

      Poista
  3. Ehottomasti otsis ja kerroksia! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whihii :) Otsis ainakin! Tuntuu että kerrokset ei ehkä ole välttämättömät, vai mitä?

      Poista
  4. Omissakin suunnitelmissa on leikata otsis, kunhan hiukset nyt kasvaa hiukan pidemmiksi ;u; sopis sulle ainakin kyl tosi hyvin!
    tosi kaunis mekko myös~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Sinullehan tuo otsis vasta näyttääkin sopivan c:

      Poista
  5. Kiljasin ihastuksesta kun katoin tota mekkoa, aivan iiiiiiiihhana!!
    Otsatukkaa kannattaa ainakin kokeilla, se on tosi söpö ja jos ei mitään muuta niin otsis saa muut hiukset näyttämään pidemmiltä jos sitä kaipaa ;)) Muta oivoi pidä hauskaa vaihdon loppuun saakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana reaktio :'D Kiitos paljon!
      Joo, odotan innolla että pääsen sitä kokeilemaan - kenties jo huomenna 8D! Pidän hauskaa, pitäkää tekin kaikki siell Suomessa~

      Poista
  6. Nyt kun sanoit niin otsatukka varmasti sopisi sinulle, niin tyttömäinen~ Kommenteissa mainittujen kerrostusten suhteen olen skeptisempi, koska sulla on niin kauniit hiukset suorinakin, mutta eipä minulla ole niistä kokemustakaan. Tummempi ruskeakin kuulostaa hyvältä^^

    Hetkonen, onko printissä sinisiä ruusuja? *-* ihana on...
    Mukava kuulla sinusta vaikka lyhyestikin, ja pidä hauskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttömäinenpä hyvinkin ^___^ Kerrostuksia en ehkä otakaan, tulee halvemmaksikin ^^''

      Printin ruusujen väriä on aika vaikea määritellä *-* Vähän tuollaisia ruskeanharmaita ne taitavat loppujen lopuksi olla...

      Mukava kuulla sinustakin, ja pidä hauskaa myöskin Louis ^^!

      Poista
  7. Oi onpa söpö mekko! :) Ihanat nuo siniset kukat.

    Ja mä kannatan edelleen otsiksen leikkaamista niinkuin jo aiemmin joskus kommentoin! :D Sulla kun menee nyt hiukset tollein otsan poikki niin samantyyppisesti voisit leikkauttaa sivuotsiksen. Ja tietty ihan tasanenkin otsatukka vois näyttää sulla kivalta.

    Ei ehkä kannata kuitenkaan muita hiuksia leikkauttaa kuin vaan latvoista koska sulla on niin kauniit hiukset noin. Ja tummempi sävy vois sopia sulle tosi hyvin noihin sun hiuksiin :)

    Niin ja kannattaa ottaa huomioon mahdolliset pyörteet hiuksissa kun otsatukan leikkauttaa! xD Muutama vuosi sitten päätin, et haluan lyhyen otsiksen, mut sitten kun se oli jo lyhyt niin paljastu ongelmanks pyörre, joka on mulla ihan tuossa hiusrajassa otsassa.. Se pyörre sit nostatti siitä kohdalta otsiksen pystympään, mut toinen puoli otsiksesta oli siistimpi. Otsis siis näytti epätasaiselta vaikka hiukset olikin samanmittaisia.. D: Ja jos yritin suoristaa otsista siitä pyörteen kohdalta, niin loppu tuloksena hiukset sojotti suoraan ylöspäin... Ratkaisin ongelman pitämällä miljoona pinniä öisin siinä pyörteen kohdalla niin että ne pinnit pakotti ne hiukset alemmas.. Ei sekään sit kovin hyvin aina toiminut, mutta noh nyt ainankin tiedän ettei mulle sovi otsis.. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiithos ^.^!

      Hyvä että otsis sai niin paljon kannatusta, sillä nyt se on tosiaan toteutumassa :) Tasainen otsis on näillä näkymin tulossa. Muita hiuksia en aiokaan leikkauttaa, en ehkä latvojakaan tällä kertaa (tulee halvemmaksi ^^'). Semmoinen ihanan tummanruskea väri on myös luvassa~

      Voi, inha pyörre :( Hyvä että sait kekseliäästi pinneillä ongelman ratkaistua. Mulla ei tietääkseni ole siinä pyörrettä, mutta toivon että kampaaja huomaa asian tarvittaessa.

      Poista
  8. Poikkean hieman aiheesta. Miten Mana Sama näkyy siellä Japanissa? Olisi kiva kuulla mielipiteesi hänestä. Mitä pronominin hänestä käytetään? Hän on varmaan kuuluisin japanilainen artisti joka on oikeasti mies, joka esiintyy naisten vaatteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti pitää sanoa, etten ole törmännyt häneen missään muodossa koko vaihtoni aikana :c Minulla ei myöskään ole sen kummempaa mielipidettä hänestä - tiedän hänen vain olevan eräänlainen legenda.

      En siis ole myöskään päässyt näkemään, miten häneen viitataan, mutta veikkaan että aika usein juurikin sanotaan Mana-samaksi. Japanissahan on hyvin tyypillistä, että pronominien sijaan sanotaan vain henkilön nimi + kohteliaisuusliite. Mutta mikäli häneen viitataan jotenkin muutoin, epäilen vahvasti että käytetään miessanoja (kuten Wikipediakin tekee), koska hänellä on naisellisesta tyylistä huolimatta kuitenkin miesidentiteetti.

      Jos viittaat artisteilla vain musiikkiartisteihin, niin voi pitää paikkansa. Mutta jos muutkin naistenvaatteita käyttävät miehet lasketaan mukaan, niin näkyvin täällä on kyllä ehdottomasti Matsuko Deluxe. Hän on vähän väliä mainoksissa ja TV-ohjelmissa.

      Poista
  9. Sivuotsis voisi olla parempi kuin tavallinen otsis. Harvalle sopii ja saa aikuisen naisen näyttämään pikkulapselta. Sitten ongelmana ylemmän anonyymin mainitsema mahdollinen pyörre. Mutta sinun tukka, niin voithan kokeilla erilaisia tyylejä niin paljon kuin haluat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Voisitko mahdollisesti näyttää jonkun kuvan sopivantyylisestä sivuotsiksesta? Se helpottais asian selostamista kampaajalle~

      P.S. Japanissa valtaosalla minunkin ikäisistä naisista on tasaotsis. Se vain kuvastaa kulttuurien eroa - täällä pyritään lapsenomaiseen söpöyteen.

      Poista
    2. Ai niin. Normiotsiksessa oli myös se idea, että se peittäisi helposti ryppyyn menevän otsani kokonaan.

      Poista