tiistai 4. marraskuuta 2014

Purikura, Episode 2

Eilen oltiin purikurassa Sarin ja Niinan kanssa! Etsimme Shinjukussa pitkään Club Segaa, koska siellä piti olla Dear Studio -niminen purikura, johon halusimme (ja jossa viime purikurapostauksen kuvatkin otettiin). Mutta kun Club Sega vihdoin löytyi, siellä olikin vain yksi purikura ja se oli tällainen Gyza. Mutta ihan kivoja näistäkin kai tuli!


Minä ja Sari ostimme myös söpöt talvikengät, tosin eri värisinä. Pitäisiköhän tehdä joku ostospostaus - en malta nimittäin odottaa, että pääsen esittelemään kaikkia ihanuuksia, joita olen ostanut! (Tai sitten ostokseni näkyvät kuvissa pikku hiljaa, sitä mukaa kun käytän niitä...) Saattaa olla, että saan ostettua täältä kokonaan uuden, söpön arkityylin Suomeen~

15 kommenttia:

 1. Pitää kyllä sanoa että tää silmien koko vähän creeppaa mua :'D.

  VastaaPoista
 2. Aaaa, eikä! En meinannu tunnistaa sua aluks noista kuvista! Näytät noissa ihan Sirulta/Siljalta. : D

  VastaaPoista
 3. Söitkö eläimille tarkoitettua biotiini fortea vai ihmisille :D aiheuttiko se sulle jotain iho ongelmia tai muuta D: ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söin eläimille tarkoitettua, mutta sisällöltään se on ihan samaa kuin ihmisille eri nimellä myytävä. Mitään ongelmia en huomannut.

   Poista
 4. haluisin nähä ostoksii

  VastaaPoista
 5. Sun hiukset on niin älyttömän kauniit! Ostospostausta vaan kehiin! Mua ainakin kiinnostaa nähdä mitä kaikkea olet löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ;__;!
   Tjaa, ainakaan lolimekkoja en haluaisi paljastaa ihan vielä, vaan olisi kiva näyttää ne yllätyksenä yksi kerrallaan päälläni, sitten kun pääsen käyttämään niitä x) Mutta laitan ehkä kuvia muista!

   Poista
 6. Yksi sana kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa: Kaunis.

  Edellisestä Purikura-postauksesta tuli muuten mieleen yksi juttu eikä tämän kysymyksen ole tarkoitus mitenkään olla loukkaava. Miksi välillä sensuroit joistain (muttet kaikista) kuvista naaman/naamat? Huomasin tämän paitsi tuossa edellisessä Purikura-postauksessa, mutta myös tässä: http://momochuunosekai.blogspot.fi/2014/05/humdrum-life.html

  En ole mitään tuollaista sensurointia vastaan; ihmettelen vain sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ei ole loukkaava ^^ Viime purikura-postauksen "sensuuri" johtuu ainoastaan siitä, että sensuroitu henkilö itse sitä toivoi. Itse sensuroin kuviani todella harvoin (ehkä vain muutamassa postauksessa tähän mennessä). Syy sensuuriin lienee useimmilla (minut mukaan lukien) sama: itsekriittisyys. Jos ilme on omasta mielestä jotenkin epäonnistunut, mutta kuva on muuten kiva, joskus vain tekee mieli piilottaa naama näkyvistä. Piilottamalla kasvot saa myös esimerkiksi ohjattua katsojan katsetta enemmän itse asuun kuin naamaan, mikäli haluaa korostaa juuri vaatteita eikä omaa ulkonäköä.

   Poista
 7. Sun oikeanpuolimmainen tyttö on vissiin lisännyt silmäripset editointivaiheessa? Aika... jännät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ne on aika söpöt ^3^ Vähän puolin ja toisin siinä meikkejä lisäiltiin editointivaiheessa~

   Poista
  2. En oo lisännyt editointivaiheessa, liimalla oli kiinni :D

   Poista