keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Purikura

Sunnuntaina näin Erikaa! Kiersimme jonkin aikaa Ikebukuron Sunshine Cityn kaupoissa ja kävimme syömässä, minkä jälkeen menimme purikuraan. Tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin purikuraan edes jotenkuten laittautuneena, joten olin aika innoissani!




24 kommenttia:

  1. Ei vitsi kuin söpönnäköisiä kuvia! x3

    VastaaPoista
  2. Aaaaah cuteness overload! <3
    Ootko muuten koskaan koittanut huulipunaa? Sulla on nähtävästi suht pienet huulet ja huulipunalla tai vaikka vaan huultenrajauskynällä voi rajata niitä vähän isommaksi, näyttää naisellisemmalta ja vois sopia sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^
      Oon mä huulipunaa käyttänyt - jos selaat vanhempia kuviani niin varmaan huomaat sitä joissain. Mulla on tosiaan valitettavan pienet huulet (etenkin ylähuuli on olematon), mutta aina en vain jaksa käyttää huulipunaa :( Sääli jos näytän miehekkäältä ilman sitä.

      Poista
    2. Toivottavasti en kuulostanut liian negatiiviselta! Kiitos kommentista joka tapauksessa <3

      Poista
    3. Täällä toinen anonyymi, joka on kuitenkin eri mieltä edellisen kanssa: minusta on just hyvä, ettet käytä huulipunaa, huulikiilto sopii paljon paremmin sulle! Valloittavan söpö viaton lookkisi turmeltuisi kirkkaalla punalla :)

      Poista
    4. Mäkin halusin sanoa, että et kyllä näytä mitenkään miehekkäältä ilman huulipunaa. Musta olisi kauheaa, jos yrittäisit suurennella huuliasi jollain huulipunalla. Oot just hyvä noin! Huulikiillot tosiaan sopivat sulle ehkä paremmin niillähän usein saa sellaista täyteläisemmän huulen efektiä muutenkin, jos sellaista haluaa?

      Poista
    5. Niin niillä saa, edes vähän :) Kiitos kommentista Lyra, tosi mukava kuulla! <3

      Poista
  3. mikä tämä purikura mahtaa olla? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Japanilainen "valokuvauskoppi", joka on suosittu monien japanilaisten tyttöjen/naisten keskuudessa. Niissä on tapana muokata ja koristella kuvia aika reilusti. Googlettamalla löytyy lisätietoa :)

      Poista
    2. ahaa, kuulostaa hienolta:3 kiitos kun kerroit~ c:

      Poista
  4. Hiuksesi ovat tässä ja edellisessä postauksessa todella nätisti. Muistelenko väärin vai oletko maininnut hiuslaatusi olevan karhea ja pörrööntyvän esim tuulessa helposti? Minun hiukseni ovat varsinainen pörröinen murheenkryyni, ja mietinkin, että millä tuotteilla/muotoiluvälineillä olet saanut tukan noin sileästi asettumaan? T. Venla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, voi kiitos! En ole ihan varma hiuslaadustani, mutta todella helposti ne tuntuvat pörrööntyvän. Muutamassa näistäkin kuvista ne näyttävät vähän ehkä pörrööntyneen/kaareutuneen (ainakin toiselta puolelta), mutta mukava kuulla jos silti näyttää nätiltä! Tällä kertaa en käyttänyt paljoakaan tuotteita, ainoastaan HerStylerin suoristinta enkä sen lisäksi edes mitään lakkaa tms. ^^'

      Poista
  5. Onpas söpöjä purikurakuvia! Molemmat tytöt on nii nättejä, ai että! ♥ Haluisin päästä joskus itsekin testaamaan purikuraa. Tää postaus sai mut innostumaan taas lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää, kiitos Mamia ♥! Toivon että saat joskus tilaisuuden siihen! Internetin mukaan Suomessakin (Helsingissä) on joskus ollut jonkinlainen purikurapaikka, mutta itse en ainakaan muista sellaista nähneeni. Tällä hetkellä niitä ei siis taida Suomessa olla :c...

      Poista
  6. So beautiful ^^

    恵美より ♥
    www.emi-doll.blogspot.jp

    VastaaPoista
  7. Oi hitsi, olettepa ihania kuvissa. :-)

    VastaaPoista
  8. Oot niin suloinen ;________; ♥

    VastaaPoista
  9. Tämä on nyt tällainen random kommentti, mutta tahtoisin vain kertoa, miten paljon positiivisempaan suuntaan blogisi on muuttanut käsitystäni sukupuolen moninaisuudesta. Eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi vuosia sitten, ollessani vielä yläasteella, jossa näitä asioita ei juuri sisällytetty opetukseen, vaikka oppikirjoissa jotain mainittiinkin. Muistan silloin ihmetelleeni, miksi tuossa kuvauksessasi "boy" on lainausmerkeissä ja tyttö ei, eikä päinvastoin. Nyt muutama vuosi myöhemmin tuo ajatus lähinnä hävettää, mutta olin silloin kyllä aika pentu vielä. Nykyään en voisi kuvitellakaan ajattelevani samalla tavalla kuin silloin, josta olen kyllä tosi onnellinen. Ihan siksikin, että jossain vaiheessa älysin, ettei omakaan sukupuoli ole niin yksiselitteinen. :D

    Kivoja kuvia, olette molemmat tosi kauniita! Pidä hauskaa Japanissa. Mäkin haluan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Yläasteella noita asioita ei tosiaankaan tunnuta käsittelevän, ilmeisesti nykyäänkään. Ihana kuulla, että blogillani on ollut tuollainen vaikutus ^^!

      Kiitos tosi paljon! (Ja pahoittelut myöhäisestä vastauksesta!)

      Poista