sunnuntai 2. joulukuuta 2012

New outfits!

Viime maanantaina näin taas Amandaa ja Tiiaa, ja kuten perinteenä on, Amanda toimi meikkaajana . Tällä kertaa silmämeikki oli Angelina Jolie -vaikutteinen. (Vahingossa meikit vähän levisivät.)
Last Monday I met up with Amanda and Tiia, and as usual, Amanda did my makeup. This time inspiration to my eye makeup came from Angelina Jolie. (Accidentally the makeup got a bit scruffy.)

 


































Perjantaina oli Katjan ja Tiian juhlat! Pohdin, mitä pistäisin päälleni, ja olin päätymässä tähän asuun (kuva alla). Sekä alla olevan että yllä olevien kuvien vaatteet sain viime kuussa vaatekaappiaan tyhjentäneeltä kaveriltani Henriikalta - aivan parasta !
Katja and Tiia's party was held on Friday. Wondering what to wear, I almost decided to go with this outfit (picture below). I got these clothes and the ones above from Henriikka, a friend of mine who was getting rid of clothes she didn't wear anymore - such awesome !


Päätin kuitenkin laittaa pitkästä aikaa lolitaa! Kokeilin myös alaripsiä ensimmäistä kertaa, ja tältä valmiit silmäni näyttivät:
In the end, I decided to wear lolita! I also got to use my downer lashes for the first time, and this is how my makeup looked like:


Kuva ennen lähtöä...
A picture from before going out...


... ja ulkona lumisateessa:
... and out in snowfall:


Tässä ehkä päivän onnistunein kuva, onnistuneissa juhlissa otettu:
Here's probably the best picture of the day, taken at the great party:


Muuten kuuluu ihan hyvää, vaikkakin kiireistä. Prosessin ekaan käyntiin on 46 päivää. Olen muuten alkanu kasvattaa hiuksiani naisellisiksi eli en mene enää parturiin! Nyt ne ovat vasta 3 cm, mutta koko ajan ne tässä kasvavat.
I'm just fine, even if busy. 46 days left before the first process visit. By the way, I've decided to let my hair grow freely to make it more feminine! It's not longer than 3 cm yet but it's growing all the time.


36 kommenttia:

  1. Oot Kauniis :) harmi ku meikki levis:( mut noi alaripsi sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥! Ja ei se leviäminen edes melkein näy kuvissa :D.

      Poista
  2. Ihania asuja! Ja oon ihan älyttömän kateellinen kun sulla on noin upeat jalat. :D

    VastaaPoista
  3. cx olet niin nätti~

    kummallista mie haluisin leikata poikatukan mukku äiti ei anna (ja kiharat ;____;)

    pijaan ne 46 päivää menee c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^! Voih, meidän pitäis jotenkin mystisesti vaihtaa hiuksia ><!

      Jep, aika nopeesti ne on menny, tuntuu että ihan äskettäin oli vielä 57 päivää...

      Poista
  4. En oo ihan varma miksi ja miten päädyin muokkailemaan sun kuvaa, mutta noin nätin ihmisen kohdalla en vain jotenkin mahtanut itselleni mitään : D <3 Olet tosi kaunis!

    http://oi47.tinypic.com/33wnybs.jpg

    Ps. Varastan sun upeat sääres

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥! Ja IHANA KUVA!! Ite en osaa muokata mitään hienoa, mutta tuo on tosi upee ;_;! Ihokin näyttää niin paljon paremmalta :D.

      (PS. Katsoin sun blogiakin, vaikutat mahtityypiltä!)

      Poista
  5. Neljässä ekassa kuvassa näytät kyllä iha miehelle, jolla vaan on peruukki päässä : /

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aina ei kuvat onnistu niin hyvin kuin toivoisi. :c

      Poista
    2. .... tai tytölle, jolla on peruukki päässä. Monet tytöt on paljon vähemmän "naisellisen" näköisiä kuin Momo.

      Poista
  6. :3 mukavaa lukea siun blogia! Ai niin, törmäsin sinuun Traconissa olit niin nätti vaaleanpunaisessa Lolita- asussasi :D ! Onnea uuteen elämään, sitten kun se alkaa. Hyvin olet jo aloittanut ^^

    VastaaPoista
  7. Oot niin uskomattoman kaunis jo nyt. Ja miten kaunis susta tuleekaan sit ku susta tulee ihan oikeesti nainen. En malta odottaa :)

    VastaaPoista
  8. saisko susta poikakuvaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmh, varmaan mun pian täytyy taas laittaa. Ehkä sitten kun hiukset on kasvaneet vähän naisellisemmiks. Jos et oo vielä katsonut, niin heinäkuun Pariisi-postauksessa on yksi kuva jossa oon poikana.

      Poista
  9. älä kiltti nosta kulmakarvoja kuvissa ylös (vaikka se silmät saakin näyttämään suuremmilta), otsarypyt ei näytä söpöltä eikä tyttömäiseltä kenelläkään ;__;

    VastaaPoista
  10. Pikku ehdotus: voisit käyttää circle lensejä jos mahdollista :) suurentaa silmiä kummasti ja sais sut näyttämään vielä naisellisemmalta ja söpömmältä!
    Ootan muuten myös innolla sitä että sun prosessi uuteen elämään alkaa. Toivon että jatkossakin bloggaat aktiivisesti, blogisi on tosi kiintoisaa luettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on ehdotettu circle lensejä jo niin paljon, että kai mä nyt vihdoin ostan ne :D. Ne todellakin söpöyttää paljon, mut mä vaan oon vähän pelännyt niiden laittamista silmään... Mut alkutotuttelun jälkeen siitä varmaan tulee helppoa.

      Ja kiitos paljon!! Mua harmittaa etten nykyään ehdi bloggaamaan tän useemmin (eikä varsinaisesti ole niin paljoa materiaaliakaan), mutta jos mä nyt pääsen tohon prosessiin ja jopa hormoneihin asti, niin viimeistään sitten alkaa tulla päivityksiä jopa monta kertaa viikossa :)!

      Poista
  11. Päädyin tänne blogiin erään blogin Tracon postauksen kautta ja kuvassa näytit ihan tytöltä. Googlettelin sitten blogiasi ja löysin tieni tänne. Ensireaktioni oli: "Ompas söpö blogi, ja ihana lolita! Minkähänlainen tyttö tätä blogia pitää..". Kun tajusin että olet poika/mies, niin eihän tässä voi muutakuin hattua nostaa! Ihanaa, että joku uskaltaa olla oma itsensä vieläpä noin vahvasti. Toivotaan, että tuo prosessi menee hyvin ja olet tyytyväinen lopputulokseen! ♥

    VastaaPoista
  12. Sun profiilikuva (tai tuo, mikä nyt onkaan, joka näkyy kun avaa bloggerin profiilisi) ;__; <3 Ihana !

    VastaaPoista
  13. Sulla on haaste täällä!

    http://superblondi.blogspot.fi/2012/12/haaste.html

    VastaaPoista
  14. Ää ootpas kaunis (tottakai, oot kuitenki mun pikkusisko) :3 Paitsi että olin nähnyt nää(kin) kuvat etukäteen :< Laita tekstari mulle, en jaksa ny laittaa mut haluun tekstata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3! Sori että tää vastaus tuli vähän myöhässä. Tekstailtu on :).

      Poista