maanantai 17. joulukuuta 2012

Challenge: 8 facts!

Sain haasteen Superblondilta! Suurkiitos !

Haasteen säännöt: 

1. Kiitä haasteen antajaa   
2. Jaa haaste 8:lle bloggaajalle    
3. Ilmoita näille 8:lle haasteesta   
4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi

Haastan Amandan, Pinjan, Black_Rosen, Jessican, SugarycottoNin, Vilun, Asio Otuksen ja Helin!

Tässä tulee kahdeksan (8) satunnaista faktaa minusta, Momosta. Koska monet varmaankin jo tietävät paljon naiseuteen liittyvistä asioistani, ajattelin nyt kertoa jotain vähän yleisempää.
Here are eight facts about me, Momochuu. As many of you already know a lot about my womanship-related things, this time I thought it'd be nice to tell you some general facts about myself.
 

1. En ole ollut kuumeessa kahteen vuoteen. Olen aika harvoin kipeänä.
I haven't had fever in two years. It's very rare to see me bedridden.

2. Minulla on tapana juosta, vaikkei olisi kiire mihinkään - etenkin talvella, kun en halua olla kauaa pakkasessa. Juokseminen säästää aikaa ja on terveellistä.
I tend to run even without any reason to hurry - especially in the winter when I want to reduce the time spent in the freeze. Running saves your precious time and it's healthy.

3. Olen todella laiska tekemään ruokaa, joten ruokavalioni koostuu pääasiassa valmisruoista, hedelmistä ja koulussa syödyistä ruoista.
I'm vary lazy to cook so my meals basically consist of pre-made food, fruit and food eaten at school.

4. Lapsena unelma-ammattini olivat sarjakuvapiirtäjä, peliarvostelija ja tenniksenpelaaja. Tällä hetkellä selkeää unelma-ammattia ei ole.
When I was a kid, I wanted to be a cartoonist, game reviewer or tennis player. At the moment I don't have any clearly defined dream professions.

5. En ole ilta-ihminen, joten saatan joskus olla hieman väsynyttä seuraa esimerkiksi pitkälle venyvissä juhlissa.
I'm not an evening person so sometimes I may be a bit boring company for example in late-night parties.

6. Kotoa lähtiessäni tarkistan monta kertaa, että kaikki valot ja sähkölaitteet yms. ovat pois päältä.

When leaving home, I always check many times that lights and electric devices etc. are turned off.

7. Olen pelannut Pokémon-korttipeliä noin 10-vuotiaasta lähtien eli yli 12 vuotta. SM-kisoissa olen ollut 8 kertaa ja kerran myös pelin MM-kisoissa USA:n Orlandossa (Floridassa).
I've been playing Pokémon Trading Card game since I was about 10 so that makes over 12 years. I've participated 8 times in National Championships and once in the Wolrd Championships in Orlando, Florida.

8. Olen tosi kankea. Kun yritän suorin polvin kurottaa varpaisiini, varpaiden ja sormien välille jää vähintään 20 cm. 
I'm quite clumsy. When I try to reach my toes, there is always a gap of at least 20 cm between my toes and fingers. 

***

Ja hei... enää tasan YKSI KUUKAUSI ekaan transpoli-käyntiin! Suuri päivä lähestyy!
It's only ONE MONTH until the first visit to trans policlinic! My big day is coming!

22 kommenttia:

 1. Olipas kiva kuulla susta tollasia faktoja! Mielenkiinnolla luin.
  Ja enää kuukausi! :)

  VastaaPoista
 2. Moi! :) Tajusin juuri etten ole kommentoinut aikoihin sun blogiisi! Ei tule muutenkaan istutta koneella niin paljoa täällä Japanissa, koulu vie niin paljon enemmän aikaa ja koko ajan tapahtuu mutta onneksi alkaakin lomat pian. :)

  Tulee aika myöhässä mutta mie haluaisin myös onnitella sinua että olet uskaltanut tehdä tuon päätöksen! On hienoa että teet juuri niin kuin sinusta itestäsi tuntuu oikealta! Voin vain kuvitella kuinka paljon rohkeutta se vaatii.
  Haluan vain sanoa että paljon tsemppiä! ^w^
  Ja siis enää kuukausi! :) Odotan myös jännittyneenä puolestasi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moooi! Ei se mitään, voin kuvitella miten kiireistä siellä vaihdossa on :D. Toivottavasti päästään vaihtamaan kuulumisia jossain conissa sitten vaihtovuotesi jälkeen, haluaisin mielelläni kuulla siitä kaikkea!

   Ja kiitos tsempistä! ^w^

   Poista
 3. Voiks laittaa ittestäs kuvan mis oot ilman peruukkia ja meikkiä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aika huono itseluottamus poikaulkonäköni suhteen, joten siksi en ole niin halukas laittamaan kuvaa. Mutta toisaalta nyt oon kasvattamassa pitempiä (ja naisellisempia) hiuksia, joten ainakin jotain hiustenkasvatuskuvia tekisi mieli laittaa. Ja jos joskus teen sen meikkausvideon, niin siinä sitten ainakin näkyy...

   PS. Jos et vielä huomannut, niin heinäkuun Pariisi-postauksessa on ainakin yks poikakuva (:

   Poista
 4. Nice facts! I have the same with number 5 and 6 :p

  yay, only one more month!! How exciting :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Oh, we're similar! :D

   Yes, it's really only one more month and then it'll start rolling!

   Poista
 5. Toi Pokemonjuttu oli kiinnostava kuulla =D Olin itsekkin aikoinaan kiinnostunut siitä enkä olisi voinut arvata että ihan MM-kisoissa olet pelannut, oho.

  Olis muuten yks kysymys (vaikka kysymyspostaus meni jo...) kun joskus mahdollisesti olet lopullisesti nainen, oletan että vaihdat nimesi, millaisia nimiä olet ajatellut (jos olet)? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus mahdollisesti toivottavasti kävisi niin onnellisesti, että tulisin lopullisesti naiseksi, niin olen kyllä ajatellut muutamia nimiä. Perinteisemmistä nimistä Saara ja Amanda ovat ainakin suosikkejani, mutta kyllä vaihtoehtoja on monia. Yleisesti ottaen pidän tosi tyttömäisistä, prinsessamaisistakin nimistä =)

   Poista
 6. Oot niin inspiroiva ♥ Tosi mielenkiintoinen blogi! Oot tyttömäisempi kun mä ja mun kaverit yhteensä (kaikki ollaan tyttöjä ja meitä on 8...). Ja niin kaunis mieheksi. Sun blogis on saanut musta suvaitsevaisemman. Muistan vitsailleeni jonkin aika sitten tämän tyyppisistä asioista, en kyllä vitsaile enää, olet ihana! ^3^ 5. ja 8. on mulla ihan samat, btw.

  Kuukausi menee nopeasti varmasti, tsemppiä ja jatka samaan malliin! ♥ Kaikkien pitää saada olla mitä haluaa, oli sitten kyse erilaisesta pukeutumistyylistä tai halusta olla toista sukupuolta. Älä välitä muitten mielipiteistä, kaikki eivät voi käsittää "erilaisuutta". Jään seurailemaan blogiasi peukut pystyssä operaation onnistumisen puolesta! ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun tulee iloiseksi tällaisista viesteistä, kiitos ♥! ^^

   Harmillisesti mä en pääse (vielä) olemaan kovin usein näin tyttömäisenä, eli suuren osan ajasta teidän tyttöjoukko on varmaan silti tyttömäisempi kuin minä ^^' Kauneudestanikin voi olla montaa mieltä, ainakin suuri osa siitä on peruukin ja meikkien taikaa xD. Mutta sekin tilanne varmasti korjaantuu vähän jos/kun saan aloittaa ne naishormonit :).

   Kiitos peukutuksesta ^o^! Reilun kolmen viikon päästä pääsenkin sitten jo vakuuttamaan lääkärin ja hoitajan siitä että haluan naiseksi... Jännää tulee!

   Poista
 7. Hei taas ^^

  Kiitos että sain kaverini kanssa käyttää kuvaasi esimerkkinä♥ Olen nyt kyllä todellisuudessa suuren kiitoksen velassa (joka nyt tulee vähän myöhässä.. ehehe) sillä saimme esitelmästämme 10! OwO Kiitos todella paljon!

  Kommenttina kuvista tuli paljon enemmän positiivista, kuin osasin odottaa o.o
  "Ai kui kaunis tyttö!"
  "Mitää? Miten noi voi olla sama henkilö?"
  "On se kyl komee poikanaki"
  "Nätti :)"

  ^^ Kiitos Momo! Ja hyvät jouluntoivotukset sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ^^!

   Ei kestä, oli kunnia saada olla esimerkkinä ♥ Todella mahtavaa että saitte siitä 10! Ja ihania nuo kommentit *punastuu*

   Kiitos ja hyvää joulua sinullekin Jemina ^^!

   Poista
 8. Tätä vaaleanpunaisen määrää...
  Mutta aika mielenkiintoinen blogi. Jotenkin hienoa, että uskallat avoimesti kertoa tavalliselle kaduntallaajalle hieman vieraammasta tilanteestasi ja ehkä näin saada jonkun ymmärtämään paremmin maailmaasi:)
  Onnea ensimmäiseen transpoli-käyntiisi, pidän peukkuja:)

  Ja hyvää joulua!

  http://come--clarity.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. moi, en oo seuraillu sun blogia hirveesti, kun nyt vasta eksyin tänne, mut tietääks sun vanhemmat tästä? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :). Vanhemmat ei tiedä tästä blogista eikä mun omistamista naistenvaatteista eikä siitä että olen julkisesti naisena eikä siitä että haluaisin virallisestikin naiseksi... eli ei melkein mistään. Ihan vähän ne tietää mun ajatusmaailmasta ja muutamista asuista, mutta ei käytännössä mitään.

   Poista
 10. okei, sori mun on pakko vielä häiritä sua sen verran että aijotko missään vaiheessa kertoa vanhemmilles, ja ootko suunnitellut jo miten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion kyllä, koska ennen pitkää se on pakko. Mähän olen menossa siihen prosessiin, jossa saisin hormonit ja tulisin ihan virallisesti naiseksi. Siihen kuuluu sellainen omaistapaaminen, jossa hoitohenkilökunta selittää mun vanhemmille tilanteen. Luulen et odotan ihan siihen asti eli annan niiden kertoa mun vanhemmille.

   Poista