torstai 1. marraskuuta 2012

Pictures for a change

Transpolilta ei ole kuulunut mitään uutta, joten yritän vain saada jotenkin ajan kulumaan. Vaikuttaa siltä, ettei aika ehdi tulla pitkäksi kaikkien näiden koulutöiden keskellä... Kirjoitin muuten japanin aineen tästä aiheesta! Aiheena oli "Unelmani", ja naiseksi tuleminenhan on ehkä suurin unelmani, joten pakkohan siitä oli kirjoittaa. En tiedä, pitääkö opettaja minua nyt jotenkin "henkisesti sairaana", mutta ei sillä ole mitään väliä. Ennen pitkää hän kuitenkin tulisi tästä tietämään.
Nothing new from the transclinic and I'm just trying to pass the time. However, it appears I will be busy because of the loads of school work... By they way, I wrote an essay about this subject! The title was "My dream", and becoming a woman might well be my biggest dream, so of course I had to write about it. I don't know if the teacher now thinks I'm "mentally ill", but I don't care. She would've learned about my case sooner or later in any case, so why not.

Liian pitkään aikaan en ole postannut kunnon asu- ja naamakuvia, joten tässä muutamia kuvia viime viikoilta. Ei mitään kovin uutta, mutta näettepä minkä oloisena olen oleskellut.
It's been a long time since I last posted any decent outfit / face pictures so here are a few photos of how I've been looking recently.


Tältä näytin pari viikkoa sitten, kun Amanda, Tiia ja Katja tulivat luokseni ja Amanda ja Katja taas ihanasti meikkasivat minut!
This is how I looked when Amanda, Tiia and Katja came over and Amanda and Katja did my lovely makeup!


Tällaisena olin maanantaina sen jälkeen, kun olin käynyt kertomassa lääkärille asiani (lääkärissä olin kuitenkin ollut poikana). Näin taas hetken Amandaa, ja kävimme UFF:illa. Samalla reissulla "palkitsin" itseni ostamalla pari kivaa juttua: mustat ballerinat (joissa on rusetti) ja uuden hajuveden (Jeanne Arthes Lover)!
This was the outfit I put on on Monday after I had went to the doctor's (although I met the doctor in boy form). I hanged out with Amanda for a while and we went to UFF. I even "rewarded myself" by buying a few nice things: black ballerinas (with a ribbon) and a new perfume (Jeanne Arthes Lover)!Nyt kun ostokset tuli puheeksi, pitää myös mainita tänään saapuneet alaripset!
I also have to mention the downer lashes that I received today!


Seuraavana päivänä Katjan luo. Katja lainasi vähän asusteita, ja niiden kanssa tulikin tosi kivoja kuvia.
The next day I went to Katja's place. She lent me a few accessories and I got some lovely pictures wearing them.

Tältä siis näytän vielä poikana. Innolla ja jännityksellä mietin, miten naiselliseksi hormonit pystyisivätkään minut tekemään. Vaikka kovasti tekisi mieli, vielä ei saa iloita - ei ole mitenkään varmaa, pääsenkö koskaan hormoneihin asti, eihän tutkimusprosessi ei ole vielä alkanutkaan. Viime postauksissa olen vaikuttanut itsevarmalta prosessin suhteen, mutta siitä huolimatta pitää pohtia vielä todella tarkasti, olisinko aivan varmasti joka tavalla valmis tähän suureen elämänmuutokseen. Mä niin toivon että olisin. Tällä hetkellä ajatukset vaan tuntuvat olevan yhtä vuoristorataa, kun erilaiset pelot ja epävarmuudet muutoksenjälkeisestä elämästä tulvivat mieleen. Kirjoittelen varmaan piakkoin taas syvällisempää postausta, kun ajatukseni vähän tästä selkiytyvät.


This is how I look still as "a boy". I'm really looking forward to how feminine the hormones could make me! As much as I'd like to, I shouldn't rejoice before I get to know if I'm ever even allowed to start hormones - the examination process hasn't even started yet. Even if I sounded pretty confident in my earlier posts, I still have to consider if I'm really ready for this great change in life. I really hope I was. At the moment it feels like me thoughts are like a rollercoaster, as different fears concerning post-transition life come to my mind. I'm planning on writing a more deep analysis on this again after my thoughs clear up a bit.

47 kommenttia:

 1. Oi kun oletkaan taas nättinä (:
  Edelleenkin täällä zemppailen sua! <3 ihana kun kirjotit ton aineen "unelmani"... :)
  Ja ihanat ballerinat!

  VastaaPoista
 2. voi vitsi ku oot oikeesti kaunis :) kiva taas lukea sun kuulumisia, oon joka päivä käyny kattomassa joko olis tullu uus postaus :D

  voimia sulle :)
  t. aktiivinen blogisi seuraaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥!

   Jotenkin tulee huono omatunto, kun jotkut käy täällä joka päivä kattomassa, ja postaan kuitenkin niin harvoin ):. Lupaan kyllä kirjoittaa aina, kun naisellinen elämäni edistyy jotenkin, vähäsenkin :)!

   Ihania olette ^^!

   Poista
 3. Ihania asuja, tykkään varsinkin tosta ekasta. Musta tuntuu et sun tyylis kehittyy koko ajan kivemmaks ja kivemmaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! :) Tossa ekassa ei edes näy koko mekkoa, mut joskus myöhemmin se tulee sitten kokonaankin. ;) Ihana kuulla et tykkäät tyylini kehityksestä!

   Poista
 4. Mun on pakko sanoo et mä niin ihailen sun rohkeuttas! Ite oon hirveen ujo ja epävarma ihminen, mut sen jälkee ku aloin seurata sun blogia, on oma ajatusmaailmaki muuttunu ja oon nykyää rohkeampi, esim. just pukeutumisen suhteen :) Ja heh mäki oon aina ku oon käyny koneella (pari kertaa päiväs) aina tarkistanu onko tullu uutta postausta ^^ Ja mä tykkään tosi paljo sun tosta tokasta asukokonaisuudesta, etenki kengät näyttää ihanilta! Ja näytät tosi söpöltä ja nätiltä tossa vaaleenpunasessa takissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiih kiitos! ♥ Oon vaan niin onnellinen, jos tästä mun blogista on ollut apua muidenkin ajatusmaailmaan. Tosi upeeta että säkin pystyt olemaan jo enemmän oma itsesi ^^!

   Poista
  2. Miten voi olla mahdollista että sinulla on kapoisemmat ja solakammat jalat kuin minulla, 17-vuotiaalla hoikahkolla tytöllä ! :)

   Poista
  3. Noh, se pikku yksityiskohta on vain sattumaa :D. Kunpa minäkin näyttäisin 17-vuotiaalta tytöltä :).

   Poista
 5. Kun selaa blogin alkuun ja kattoo sun ensimmäisiä tyttö-kuvia, huomaa kuinka VALTAVASTI oot kehittynyt ja näytät paljon enemmän tytöltä kuin niissä aiemmissa kuvissa:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, kiva kuulla ^^! Kysymys kuuluu, missä menee kehittymisen raja? Voisinkohan enää tulla tämän tyttömäisemmäksi ilman että aloittaisin hormonit? Mielenkiintoinen kysymys.

   Poista
 6. I love the two outfits, you look amazing. I also like the top you're wearing in the first photo ^^ The ballerina's are nice,a nd I like the bottle of your new perfume ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww thank you so much! ♥ Actually, the "top" is a dress. ^^ I hope you'd also like the scent of the perfume ^^!

   Poista
 7. Oijoijoi oon niin onnellinen sun puolesta kun pääset toteuttaa sun unelmaas!! :)) aivan iiiihanaa :) ja oot tosi kaunis noissa kuvissa ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos ♥! (Se toteutuminen ei nyt harmillisesti oo vielä varmaa, eli pitää odotella rauhassa ennen kuin asiat selviää ^^...)

   Poista
 8. onnea tulevaan operaatioon!<3

  mä oon miettiny et onks sun ääni kumminki vielä "miehen"? ja ootko koulussa poika vai tyttö? oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Waa kiitooos ♥!

   Ääni on tosiaan "miehen", ja sitä seikkaa ei hormonitkaan tulisi muuttamaan. Ainoaksi vaihtoehdoksi jää siis äänen (ja puhetyylin) treenaaminen naiselliseksi. Siitäkin kyllä näkee Youtubessa tosi hyviä tuloksia, mutta silti vähän epäilen, että mitenhän se omalla kohdallani onnistuisi :/.

   Koulussa oon poikana, mutta sitten jos/kun aloitan hormonit ja kehossa alkaa tapahtua muutoksia, niin siirryn ihan vakituiseksi tytöksi koulussakin.

   Poista
 9. Vaaaah, miten voit näyttää noin kauniilta >__< ♥ iha epistäää..! x3 Näitä kaikkia sun postauksii on aina niin kiva lukee ja ootan aina et millon sulta taas tulee uus postaus mun päivää piristään :) Oot niin ihana persoona, ois tosi kiva tavata sut joskus ihan oikeasti ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Waah miten voit sanoa noin kauniisti :D ♥! Kiitos paljon!

   Tapaaminenkin varmasti onnistuu ^^! Ilmoittelen silloin tällöin täällä blogissa, missä tapahtumissa käyn eli missä muhun voi mahdollisesti törmätä. Kuten joku vähän aikaa sitten ehdotti, pidän varmaan myös sellaisen avoimen juhlistamistilaisuuden siinä vaiheessa, kun/jos aloitan naishormonit. Tai jos haluat tavata muuten vaan, sähköpostillakin voi ehdotella ^^.

   Poista
 10. Onnea tulevaan^-^
  Ihana aihe kirjottaa, "unelmani":) Oot tosi rohkee mun mielestä^^~
  Sööööpöjä kuvia><!!!!

  VastaaPoista
 11. Toivotan jo näin etukätee oee siihen ja rakastan noita siun asujasi.. Kerros mistä oot hankkinu tuon takin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Tuo takki on jostain Helsingin UFF:ista, hinta oli muistaakseni 8 e.

   Poista
 12. Kuten tuolla oli joku aiemminkin sanonu, sä oot oikeesti antanu mulle rohkeutta olla oma itteni, vaikka en vieläkään pysty siihen ihan kympillä. :) Ihailen ihan älyttömästi sun asennetta ja rohkeutta ja toivon sulle kaikkee hyvää tän muutoksen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ♥! Ihana kuulla, ja toivon et saisit vieläkin lisää rohkeutta olla ihan täysin itsesi :)!

   Poista
 13. Naww! Mäki haluun noin söpöjä lolitoja!! <3 \(>/3/<\)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw kiitos >.<! Jos haluut jotain samantyylistä, sun kannattaa tilata Bodylinen nettikaupasta. Se on tosi helppoa ja mekot edullisia ^^!

   Poista
 14. Oi sulla on ihanat kengät tossa tokassa kuvassa :o<3 Ite en osais ees kävellä tollasilla koroilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Mäkään en osaa vielä aivan täydellisesti :D. Mun jalat ei oo vielä tottuneet noin korkeisiin korkoihin, joten ne alkaa kyllä tosi nopeasti sattua noissa.

   Poista
 15. Näytät tokaks viimesessä kuvassa hyvinki paljo naiselta :) ja toi vaaleenpunanen takki on söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)! Itsekin pidän sitä kuvaa onnistuneena ja naisellisena. Takistakin tykkään paljon~

   Poista
 16. Hih, ekasta kuvasta tuli mieleen ekana Tuhkimo. :) Sellainen nykypäivän ja tietysti juhliin menossa.

  VastaaPoista
 17. Olet niin naisellisen näköinen yuossa ekassa kuvassa, että toivon vaan että keksit jonkin viisasten kiven että opit naiselisen puhetavan. Siihen mä ainakin satsaisin jos olisin sun asemassasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, sitä toivon itsekin ;_;. Oon kyllä vähän huolestunut, kun mun kurkku ei pysty edes kovin korkeisiin ääniin tai kirkumiseen :/

   Poista
 18. Aivan ihana ja mielenkiintoinen blogi! <3 Jään seurailemaan!

  mariaemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥! Sinullakin on oikein mukavan näköinen blogi ^^!

   Poista
 19. moi jos haluat vinkkejä naisellisemman äänen käyttöön niin voin opettaa sua ^^

  ihania kuvia <33 toivottavasti postaat kohta lifää ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, kuulisin mielelläni vinkkejäsi ^w^!

   Ja kiitos! Nyt on aika vähän postattavaa kun olen ollut tosi kiireinen koulun kanssa, mutta rästiin on jäänyt yksi postaus, jonka ehdin laittaa näkyviin (toivottvasti) lähipäivinä ^^

   Poista
 20. Tämän kuun Oliviassa (11/12) oli juttu miehestä, joka kävi läpi muutoksen naiseksi. Suosittelen lukemaan, jos lehteen jossain törmäät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyy todellakin etsiä se käsiini :)!

   Poista
 21. Satuitko kattomaan viikko sitten maanantaina (5.11)kun kakkoselta tuli semmoinen ohjelma kuin "Tuhkimotarinoita"? Siinä oli yks mies joka oli just aloittanut tuon saman hormoonihoidon kuin sinä ja siinä hänelle kokeiltiin erilaisia meikkejä ja hänelle shoppailtiin uusia naistenvaatteita. Suosittelen kattoo! Löytyy vielä varmaankin Yle Areenasta se jakso!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huomiosta! Katsoin kyseisen jakson, ja itse asiassa olen tavannutkin Jessican livenä :). Ohjelma oli tosi hyvä ja se antoi paljon mietittävää mahdollista omaakin prosessia varten. Jessicalla on muuten blogikin:

   http://forsakenfashiondolls.blogspot.fi/

   Poista
 22. Heissan!
  Pakko kommentoida. Eksyin sun blogiin ihan sattumalta ja luin koko blogin yhdeltä istumalta läpi. Ei voi muuta sanoa, kuin että sä oot tosi rohkea!
  Sulla on ihan hurjan ihania vaatteita, kateellisena katselin kuvia ;)
  Tsemppiä jatkoon!
  Jään lukijaksi seurailemaan kuulumisia.

  - Mami
  pojuntyyliin.blogspot.fi

  VastaaPoista