torstai 26. heinäkuuta 2012

Lolita Fashion Show @ Animecon!

Kesän suurimpia kohokohtiani oli Kuopion Animeconin lolitamuotinäytös, johon olin Kaichin ja Serinan kanssa suunnitellut asuani jo paljon etukäteen. Asuni oli muuten sama kuin Pariisissa, mutta päädyin käyttämään eri peruukkia. Se kannatti, koska Mimi taiteili minulle aivan uskomattoman hienon kampauksen (kiitos Mimi, sekä kaikki meikkini kanssa auttaneet ♥!) Tämä on ehdottomasti yksi ihanimmista asukokonaisuuksistani, joka minulla on ollut. Haluaisin olla useamminkin näin prinsessana!

One of the greatest highlights of my summer was the fashion show at Animecon in Kuopio. I had been preparing my outfit for the show with Kaichi and Serina since long ago. The outfit was basically the same as in Paris, with the exception that now I decided to wear a different wig. It was definitely worth it, as Mimi was able to create an unbelievably lovely hairdressing for me (thank you Mimi and everybody who helped with my makeup ♥!). I think this is definitely one of the loveliest outfits I've ever had. I'd like to be this kind of a princess even more often!


Koko näytöspäivä sujui tosi hyvin. Oli ihanaa, miten minua kohdeltiin tyttönä, aivan samoin kuin muitakin lolitoja. Tunsin tosiaan kuuluvani joukkoon!


The entire fashion show day went very well. It was wonderful how I was treated as a girl, just like the other lolitas. I really felt like I was part of the group!

Minä jännittyneenä backstagella ennen näytöksen alkua:
Me being nervous on the backstage before the start of the show:


Tässä video näytöksestä. Kaikilla oli niin ihanat asut! (Oma osuuteni alkaa kohdasta 12:07 sekä lopussa 19:40)
Here you go, a video of the fashions show. All the outfits were so lovely! (My part begins at 12:07 and in the end at 19:40)


Kuvia lavalta:
Pictures from the stage:


Vaikka sain monilta hyviä poseerausvinkkejä, stressasin poseistani paljon ennen lavalle menoa, enkä loppujen lopuksikaan keksinyt neljää hyvää 10 sekunnin posea. Ajattelin, että antaisin tilanteen viedä mukanaan ja tekisin ne poset, jotka siinä tilanteessa tuntuisivat luontevimmilta. Kuten videosta näkyy, olin lavalla kuitenkin sen verran jännittynyt, että en pystynyt selkeään ajatteluun vaan vääntelin vain itseäni levottomasti erilaisiin poseihin. Näytöksen jälkeen sain ilokseni kuulla myös palautetta, että epävarmuuteni oli oikeastaan söpöä ja vaikutti jopa harkitulta elementiltä. Ensi kerralla aion kuitenkin harjoitella poseni niin hyvin etukäteen, ettei lavalla tule ainakaan yhtä suurta epävarmuutta.

Although I got some good advice on posing, I was very stressed about my poses before going on the stage and I could never come up with four good 10-second poses. Therefore, I thought I'd go with the flow and make the poses that feel the most natural in the situation. However, as you can see on the video, I was so nervous on the stage that I couldn't think clearly, resulting in some uneasy and troubled posing. To my delight, after the show I got feedback that my uneasiness was actually pretty cute and looked like it was intended. All the same, next time I'm going to practise my poses so well that I won't be that troubled on the stage.


Koska olin keskellä, sain toimia loppuniiauksen aloittajana. Se oli suuri kunnia !
Because I was in the centre, I got to be the starter of the ending curtsey. It was a great honour ♥!


Juuri ennen kotimatkaa otin vielä pukuhuoneessa muutaman (huonolaatuisen) kuvan muistoksi ihanasta lookistani:
Just before the trip back home I took a few (bad-quality) pictures of my lovely look in the dressing room:Kokemus oli niin mahtava, että haluaisin mielelläni osallistua tuleviinkin muotinäytöksiin, kunhan saan taas hankittua uusia ihania asuja!


The experience was so great that I'd really like to take part in lolita fashion shows also in the future, provided I can get some new lovely outfits first!

57 kommenttia:

 1. oi > u < ihana kampaus ja ihana asusi :3 (ok, typerä lause) toi toisiks alin kuva on tosi nätti > u <''

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^w^! (ihana lause ♥!) Mäkin tykkään siitä kuvasta, siinä on aika tyttömäinen pose ja ilmekin melko onnistunut :)

   Poista
 2. Tuo kampaus sopii niin hyvin tuohon asuun♥ Olet kerrassaan upea!

  VastaaPoista
 3. Oi taas olet niin nättinä. :3 Kampaus on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nättimys ♥! Tuo on juuri sellainen hime-tyylinen kampaus jollaisia rakastan :)

   Poista
 4. Rakastan tota sun asua! Niiiiin nätti, ihanan klassinen ja elegantti :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos ♥!! Niin ihana kuulla n___n!

   (Tää on vasta alkua, yritän keksiä jatkossa jotain vähintään yhtä eleganttia ;))

   Poista
 5. Oi näytät tosi upeelta! Ja parissa kuvassa tyttömäisemmältä kuin minä x__x :D Rispektiä myös kampauksen tekijöille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!! *___* Jotenkin tulee aina mieletön fiilis, kun mua sanotaan oikeaa tyttöä tyttömäisemmäksi ♥!

   Jouduin tosiaan laittamaan pari vähän ei-tyttömäistäkin kuvaa (etenkin toka ja neljäs), mutta niihin on syynsä: tokassa kuvassa näkyy niin hyvin koko asu, ja neljäs taas on ainoa kuvani, joka on omasta näytösosuudestani. (Toivottavasti nämäkään eivät ole _liian_ poikamaisia ;_;).

   Poista
 6. voi että kun oot taas kauniina! <3 nää kuvapitoiset postaukset on kyllä parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)! Kiva kuulla palautetta, pidän siis kuvapitoisuuden korkeana ;)

   Poista
 7. Elä niistä poseista stressaa, katso vaikka mun kohta, minä tein kahdesti saman poseerauksen :D Koska stressasin ja unohdin mitä olin suunnitellut XD

  Mutta tosiaan tykkäsin asustasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä nyt oletkin söpöläinen :D. Ei siihen edes kiinnitä huomiota että teet kahdesti saman posen, kaikki vain ihastelevat söpöyttäsi :3.

   Kiitos n.n! Joo, en mä niistä jatkossa liikaa aio stressata :)

   Poista
 8. Voi että kun oot kaunis! Oon lukenut sun blogiasi jo useamman kuukauden nimettömänä, nyt keräsin rohkeuteni ihan jopa kommentoida sun postaustas ^__^ Sun asus on kyllä tosi ihana, ootkos tulossa Traconiin syyskuussa? (koska tämä randomi näppäiistön äärellä on menossa sinne, siksi kysyn)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkaistuminen on aina mukavaa ^__^! Kiitoksia tosi paljon kehuista ♥! Ja kyllä, oon varmuudella tulossa Traconiin! Jos vaan mitenkään pystyn, yritän saada sinne jonkin täysin uuden loliasun.

   Tulethan sitten moikkaamaan, se olisi ihanaa :)!

   Poista
 9. tollanen "pöyhkeempi" kampaus sopii sulle tositosi hyvin, parhaiten tähän mennessä! olit tosi nättinä:--------)

  VastaaPoista
 10. Katoin ton videon eilen, ja mun mielestä sä näytit lavalla ihanan elegantilta, jotenkin luontevan näköstä. :)

  VastaaPoista
 11. <3 Ihana asu ja hiukset ja kaikki... Pidin... :D

  VastaaPoista
 12. Kävelen huomattavasti naisellisemmin kuin osa tytöistä loppuniiauksen jälkeen, propsit!!

  VastaaPoista
 13. siis kävelet, sinä kävelet :D jestas mikä typo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ilo kuulla :o! Tosi upeeta jos kävelyni alkaa olla jo jotenkin naisellista :)! Mitä mieltä muuten olit muista kävelyosuuksistani?

   (Hehe, hauska typo! XD)

   Poista
 14. Vastaukset
  1. Thank you ^^! (Actually it was my friend who did it for me)

   Poista
 15. voi kun söpö ja erilainen blogi:) sitä vaan että eikö kesällä tuu vaikka kaupungilla tossa peruukissa ollessa kuuma:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥! Joo, peruukissa tulee aika kuuma, kuten myös lolitavaatteissa. Mutta kyllä mä söpöyden vuoksi vähän kuumuutta kestän helposti :).

   Poista
 16. Hei, mulla on tuo sama tiara! :D

  Varsinkin vikassa kuvassa näytät ihan oikeasti tytöltä, vieläpä tosi kauniilta sellaiselta! Oon lukenut sun blogia alusta asti ja tykkään tosi paljon, mutta en ole ennen kommentoinut mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii onko! Se on on kyllä mielettömän sievä tiara :) ♥!

   Voi kiitos! Ihana kuulla että tykkäät :))

   Poista
 17. Sähän oot jo catwalkien kuningatar, keikkaa pukkaa toinen toisen perään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Siitä ekasta "keikasta" en ole edes vielä kirjoittanut mitään blogiin, koska odottelen edelleen muutamia kuvia ;).

   Poista
 18. Wau oot ihan älyttömän kaunis noissa kuvissa! :)♥ Etenkin vika on ihana, oon kateellinen... Kuopio on muuten tosi kiva kaupunki :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan älyttömästi ♥! Vika kuva on varmasti mun top3 tyttömäisimpien kuvien joukossa - tosi harmi ettei mulla oo siitä terävämpää versiota!

   Kuopio tuntui kyllä tosi kivalta paikalta näin ensikertalaisen näkökulmasta :).

   Poista
 19. Ei voi muuta kuin ihailla rohkeuttasi. Kauniita kuvia

  VastaaPoista
 20. Oi olit kyllä tosi kauniina, oon kyl ilonen et löysin tän sun blogin taas :) Ois kiva jos kirjottelisit vaikka ihan vaan sun arjesta ku musta tuntuu et sekin on varmaa aika ainutlaatunen verrattuna meihin tavallisiin tylsiin pulliaisiin haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ^^! Mun arjessa on vaan se ongelma, että joudun olemaan aika usein poikana, ja siinä ei oo juuri mitään mielenkiintoista :(. Joudun nimittäin olemaan etenkin koulussa, töissä ja sukulaisten läheisyydessä aina poikana.

   Mut kiitos ideasta, yritän saada yhdistettyä postauksiini jotenkin myös tyttöilyn arkea!

   Poista
 21. Sun blogi on varmasti yks omaperäisimmistä ja ihanimmista blogeista, mitä oon nähny ♥! Oot tosi nätti näissä kuvissa ja kävelet tolla videolla luontevasti ja naisellisesti :3 Liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, noi sanat todellakin lämmittää ;_; ♥! *niiaa syvään*

   Poista
 22. Voi, oot ihan älysöpö :3

  VastaaPoista
 23. Ihanat hiukset ! <3

  http://laughing-myassoff.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 24. Waah~!>< Olit todella kaunis ja tuo hermostuneisuus oli todella suloista! ^^ Olisi ihana nähdä sut joskus kaupungilla, vaikka itse asunkin perämetsässä ja todennäköisyys on yksi sadasta :D Yksi parhaista blogeista joita olen ikinä lukenut♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Jemina ♥!! Etköhän sä vielä joskus nää mut kaupungilla :D!

   Poista
 25. Oon lukenu tätä blogia alusta asti ja kun vertaa jotain ensimmäisistä kuvista, joissa on vähän awkwardit poset ja ilmeet, vaikka tämän postauksen viimeiseen niin... Sä oot kehittynyt ihan älyttömästi. Aluksi kaikissa kuvissa oli selkeästi "mies mekossa ja peruukissa", nyt reaktio on lähinnä "aww niin söpö tyttö :3". Näytät tosiaan uskomattoman kauniilta tossa mekossa ja asu on todella elegantti~
  Eli.. keep going gurl~!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I will! Kiitos! ♥ Täytyy toivoa ettei kehitys vaan pysähdy ^^!

   Poista
 26. Oletko miettinyt sitä, että jos joku perheenjäsenesi/sukulaisesi tunnistaa sinut tyttöillessäsi? Tai löytävät blogiisi? Mitä aiot tehdä? Luin että olet kertonut olevasi transvestiitti eivätkä he hyväksy asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näin on. Onhan näitäkin asioita ollut pakko miettiä. Onnekseni asun kuitenkin eri paikkakunnalla kuin suurin suurin osa sukulaisista ja perheestäni, joten tyttöillessä tunnistamisen vaaraa ei ole. Kerran eräs sukulainen kyllä käveli tosi läheltä, kun olin ostamassa esim. rintaliivejä ja kenkiä, ja olin vieläpä poikana. Siinäpä olisi ollut selittämistä... Ja vaikka joku näkisi tyttönä, niin en usko että tunnistaisivat, elleivät TOSI läheltä katso.

   Blogin löytyminen onkin sitten toinen asia. Fakta on, että mitä enemmän aikaa kuluu, sitä suurempi todennäköisyys on, että joku sukulainen saa tästä selville. Toisaalta tiedän vain, etteivät vanhempani hyväksy tätä, mutta kenties jotkut sukulaiset saattaisivat jopa ymmärtää (ainakin jollain tasolla). Luultavasti tieto kuitenkin kulkeutuisi sukulaisten kautta vanhemmille salamannopeasti.

   Mitäpä siis tekisin, jos vanhemmat löytävät blogini? En osaa edes kuvitella. Syttyisi varmasti laajamittainen "sota", jossa minut yritettäisiin saada lopettamaan bloggaamiseni ja parantumaan transvestisuudesta yms. Oman "sotasuunnitelmani" laadin vasta tarpeen vaatiessa, vielä en halua sitä murehtia. Aion kuitenkin selvitä voittajana, koska minulla on mahtava tukijoukko - te rakkaat lukijani (:!

   Poista
  2. ihanaa että olet noin positiivisin mielin! Ole rohkeasti sitä mitä olet, vaikkei perheesi sitä hyväksykkään (: Jos piilottelee itseään, se purkautuu henkisenä pahana olona..

   Poista
  3. Hyvä että oot kuitenki asiaa miettiny. Toivotaan että joskus perheeski hyväksyis sut sellasena kun olet!

   Poista
 27. Vikassa kuvassa näytät ihka aidolta tytöltä :) Olet kovin söötti, ja musta on rohkeaa tehdä tälläinen blogi! Sulla on ihania mekkoja, ja pidän tosi paljon siitä sinisestä. Myös peruukit on ihania :3

  VastaaPoista
 28. Kodrolistnati ohrovt angl. de moda estn diseados para fallar desde el principio.
  Podras perder peso en las primeras semanas. Pero recuperaras los kilos que hayas perdido
  una vez que dejes la dieta. Dieta Para Bajar De Peso Cena: 3 onzas de carne magra, 1
  taza de frijoles verdes, 1 se pegan a este habito saludable.
  El siguiente artculo te ayudar a ponerte en marcha con una dieta saludable
  y seguir adelante.

  Deseas ayuda para perder peso de forma rpida y ser una sorpresa que los alimentos recomendados para esta
  dieta sean las frutas, verduras y alimentos que contienen una alta cantidad
  de agua, como las sopas. dietas para bajar de peso El
  anterior segmento fue patrocinado por Vedette, donde encuentras estn experimentando importantes problemas mdicos debido a la la obesidad.
  Estas dietas se llevan a cabo bajo la estrecha supervisin de los mdicos.

  VastaaPoista