tiistai 17. heinäkuuta 2012

Lolita Convention in Paris (Includes a surprise!)

Viime merkinnästä onkin jo hurjan pitkä aika, mutta nyt on taas asiaa! Matkustin nimittäin viime viikolla Hannan kanssa Pariisiin Lolita conventioniin!
It's a long time since I wrote last time, but now I have something to tell you again! The thing is, last week I went to Lolita Convention in Paris with my friend Hanna!


Tältä näytin ensimmäisenä conipäivänä, sunnuntaina, J&J:n mekossa ja Lockshopin peruukissa. Kengät  alkoivat kuitenkin hiertää ikävästi, joten olin tässä asussa vain vajaan päivän.
This is how I looked like on the first con day, on Sunday, wearing my J&J dress and the Lockshop wig. However, the shoes started to abrade my feet so much I could't wear the outfit more than half a day.


 Minä, Kati ja Hanna (alla lisäksi Toni)
Me, Kati and Hanna (and Toni below)


Kyseessä oli ensimmäinen kertani tyttönä Suomen rajojen ulkopuolella, joten odotin jännittyneenä, miten ranskalaiset reagoisivat tyttöilyyn. Suhtautuminen tuntui olevan hyvin samanlaista kuin Suomessa: jotkut vain katsoivat pitkään, jotkut supattivat toisilleen "garçon" (= "poika"). Ehkä joku harva jopa luuli tytöksi.

This was the first time I was as a girl outside the borders of Finland so I was excited to witness Frenchmen's attitude towards crossdressing. It seemed pretty much the same as in Finland: some were just gazing for a long time, the others were whispering "garçon" (= "boy") to each other. Maybe someone even thought I was a girl.

Itse con oli pieni pettymys minulle, koska olin odottanut hieman suurempaa tapahtumaa. Conin myyntipöydät oli käyty läpi nopeasti, ja ohjelmaakin oli aika vähän conin kestoon suhteutettuna. Oli kuitenkin todella mukava tavata eri maalaisia lolitoja. Tapasin muun muassa venäläisen, englantilaisen ja ranskalaisen brolitan! Maanantain lolitamuotinäytös oli conin ehdoton kohokohta.

The con in itself was a little disappointment for me as I had been expecting a bit larger event. It didn't take long to go through the shop stalls, and considering the length of the event, the weren't many shows to keep the audience entertained. However, it was really nice to meet lolitas from different countries. Fow example, I met three brolitas from Russia, Great Britain and France. Monday's lolita fashion show was the absolute highlight of the con.


Mekkomme hotellihuoneessa. Alushameeni valtasivat hattuhyllyn.
Our dresses in the hotel room. My underskirts conquered the upper level.

Ja nyt se yllätys...
And now for the surprise...


Blogin ensimmäinen POIKAKUVA! Tältä siis joudun näyttämään silloin, kun en ole tyttönä. Valitettavaa mutta totta :(.
The first BOY PIC in the blog! So this is how I  look like when I'm not as a girl. Unfortunate but true :(.


Kävimme myös Baby, The Stars Bright -lolitabrändin myymälässä. Oli upeaa päästä käymään siellä, vaikka en ostanutkaan mitään (useimmat mekot olivat liian lyhyitä minulle).
We also visited the shop of the lolita brand Baby The Stars Shine Bright. It was amazing to get to visit the shop even if I didn't buy anything (most of the dresses were too short for me).Pakko myös mainita Princess Crepe, josta sai mielettömän hyviä kreppejä (ostin suklaajäätelökrepin)! Jos vastaava olisi Suomessa, menisin sinne usein syömään kreppejä lolitana ♥!
I also have to mention Princess Crepe where one could buy amazingly delicious crepes (I bought a chocolate ice cream crepe)! If a boutique like this existed in Finland, I would often go there to eat crepes wearing lolita ♥!


Satuin törmäämään eräässä pariisilaisessa näyteikkunassa myös tällaiseen ihanaan mekkoon. Paljon kauniimpaa mekkoa en osaisi kuvitellakaan...
I also bumped into this kind of lovely dress in a shop window in Paris. I couldn't even imagine a dress much prettier than this...

Kokonaisuutena matka oli todella onnistunut. Kiitos seurasta kaikille~!
Overall, the trip was a very enjoyable one. Thank you for company everyone~!

44 kommenttia:

 1. :D näytät tosi suloselta poikanakin!! awww 8) tosi kiva mekko muuten tossa ekassa asussa 8>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D! Äh, ei mun poikaversiota kuulu kehua, se nyt vaan on tommonen kuvatus :P. Mut kiitos ♥!

   Poista
  2. Hahaa no ei todellakaan mikää kuvatus!! ;D jaja olet tietty tosi suloinen tyttönäkin ja söpö poikana haha <3 :)

   Poista
 2. Huuiiii ihan outoa nähdä sut poikana:---D Mutta sut on vaan luotu tyttöilemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvin outoa x_x. Toivottavasti moni ei järkyty siitä kuvasta... Joo samaa mieltä, kyllä mut on luotu tyttöilemään! (vaikkei mun piirteet poikana niin kovin tyttömäiset olekaan :c)

   Poista
 3. Tosi mielenkiintoinen ja erilainen blogi sulla! :) Ekan asun mekko on ihana :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan täydellinen toi viiminen mekko O.O ♥ ja sul on yli-söpö blogi :3 ihanaa x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se jos mikä on täydellinen o_o! Tuollasen olisin halunnut omiin wanhojentansseihini...

   Kiitos ♥! ^w^

   Poista
 5. Ihanii kuvia ja toi sun mekko on ihana. <3 Mäki haluun pariisii !! Ja sähän oot söpö poikanakin. c: Toi vika mekko on superihana. <3 o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw söpöt kiitokset!~ ♥ Toivottavasti säkin pääset joskus Pariisiin :)!

   (Älkää nyt, miten mä muka voisin olla söpö poikana :D?!)

   Poista
 6. iih! ihania kuvia susta. :) Rohkaistuit laittaa poikakuvanki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joo, huomasin että matkakuvien joukossa oli ihan ok poikakuva, joten miksipä ei. Onhan sitä jo täällä toivottukin :).

   Poista
 7. Toi vaalea mekko sopii sulle kyllä erittäin hyvin, se on niin kaunis. Ei varmasti istuisi mulle yhtä hyvin kuin sulle. Ah, oikeasti niin upea. Ja kauas lähditte reissaamaan, oh, saan itse vain haaveilla moisesta reissusta. Harmi vain, että coni sitten oli vähän pettymys kun niin kauas lähditte.

  + hyvältä näyttää poikanakin, voit sä silti suloisesti hymyillä vaikka et tyttöilisikään. 8D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥! Oli se con kuitenkin ihan kokemisen arvoinen, ja tulihan tuolla matkalla paljon muutakin tehtyä :). Kannatti kuitenkin ehdottomasti lähteä. Pidän peukkuja että sinäkin pääset joskus moiseen mukavaan reissuun :3!

   Kiitos myös poikakehuista - olen kyllä vieläkin erittäin hämmentynyt että poikamoodiani sanotaan hyväksi ^^;

   Poista
 8. Söpö tyttönä ja poikana :) Aivan ihana se näyteikkunan mekko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos *-*! Niin, se on ihan unelma! Kyllä ranskalaiset osaa.

   Poista
 9. Tykkään tästä blogistasi. En valitettavasti tunne sinua henk.kohtasesti mutta uskon että jos tuntisin- olisin hyvin ylpeä sinusta ystävänäni :) Paljon rakkautta sinulle söpöliini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;_; ♥! Paljon rakkautta sinullekin, ihanan kommentin lähettäjä!

   Poista
 10. Hm hm älä ota mitenkään ittees, kysyn vaan - mikset kasvata pidempiä hiuksia ittelles? Jotenki voisin olettaaa että mahdollisesti haluaisit? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä multa voi kysyä, en pahastu :)!

   Oot oikeessa, mun unelma ois omistaa pitkät, oikein tyttömäiset hiukset. Mutta taas päästään tuttuun ongelmaan: ne herättäis liikaa epäilyksiä tietyissä ihmisissä (ennen kaikkea perheessä ja suvussa). Mulla onkin ollut periaatteena, että mun pitää kuitenkin aina pystyä palautumaan poikamoodiin (josta ei voi päätellä että olen tyttö) suht vähällä vaivalla.

   No, kyllähän pojillakin voi olla pitkät hiukset, mutta mä haluaisin sellaiset oikein söpöt ja kiharat - ja niistäkös perheeni raivostuisi :/

   Poista
 11. Aivan ihana mekko noissa ekoissa kuvissa! (enkä muuten varmaan ite ainakaan tunnistais pojaksi) Kieltämättä vähän hassua nähä susta poikakuva, muttet sä niinkään hullumman näkönen ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ekasta kuvasta nyt ehkä (?) vielä tunnistaa pojaksi, mut tokaan olen aika tyytyväinen :).

   Poikakuva näyttää tosiaan vähän hassulta, joten ehkäpä se jää blogin ainoaksi :D. Toivon nimittäin, että mua ajateltaisiin ensisijaisesti tyttönä eikä poikana. Mut kiitos :)!

   Poista
 12. no tui! oot söpö poikanakin! :) (jes vihdoinkin poikakuva!!! tätä on odotettu, kiitos <3)

  VastaaPoista
 13. ihana tää sun blogi! ootko muuten koskaan miettinyt sukupuolen korjaus leikkausta? ( ei tarvitse vastata jos et halua! :) )
  Mut oikeesti ihana tää sun blogi ja oon ylpee susta et uskallat olla se mikä itse haluat olla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon :)!

   Joo, oon miettinyt leikkausta, mutta tuntuu että siitä saattaisi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Ajatus on tosi houkutteleva, mutta elämä menis kyllä kaikin puolin ihan uusiksi eikä perheenikään tykkäis ollenkaan :/... En tiedä olenko valmis sellaiseen.

   Poista
 14. Voitko joskus tehdä videon? :--) Olisi tosi kiva kuulla millainen ääni sulla on! Ps. Ihailen sua valtavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Haluaisin mielelläni tehdä videoitakin tänne. Meikkausvideo on ollut suunnitelmissa jo jonkin aikaa, mutta suunnittelen myös muunlaisia videopostauksia. Ääneni tulee kyllä olemaan pettymys, se kun ei ole yhtään tyttömäinen :(.

   Ps. Kiitos valtavasti ♥!

   Poista
 15. JIHUU NÄIN SEN! Jee näin sut poikana jeejeejee! Tän takiako kyselit että oonko käyny kattoo? XD Awwww Saara rakas ♥♥♥

  Ja oon ehdottomasti sitä mieltä että sun pitäis julkasta runoja täällä blogissa :33 Eikö? XD ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kivaa että tykkäsit (kyselin kyllä ihan muuten vaan).

   Runoja? Ei. XD

   Poista
 16. Musta on hienoa et sä uskallat olla rohkeasti oma itsesi :) moni muu ei pystyis samaan

  VastaaPoista
 17. Eräs pariisilainen ystävä oli kertonut nähneensä suomalaisen porukan tuolla. Varmaan säkin tapasit La Môme Néantin. Ainaki hän tunnisti Lumen ja Asio Otuksen kuvista.
  Tuossa peruukissa ja noissa asusteissa teet kyl oiketta Juliette et Justinen mekolle!

  Plus oot äärimmäisen femme jos tosiaan tykkäät tuosta leningistä. Olet ehkä prinsessaisin tyttö jonka tiedän. :D Taidan fanittaa sua. ^^;;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ♥! Tosiaan tykkään leningistä tosi tosi paljon! Ihanaa jos onnistun näyttämään prinsessaiselta ^w^!

   En ole varma, kuka La Môme Néant oli, mutta hyvin mahdollista että tapasin hänet (ainakin pikaisesti) :).

   Poista
 18. http://chocolateric.blogspot.fi/
  En tiiä tiedätkö blogiani mutta minäpä tiedän sinun blogisi...
  Haastoin sinut... Käy katsomassa blogissani mihin olen haastanut sinut.

  VastaaPoista
 19. Moi,
  voisitko (ei oo pakko) kertoa ootko hyvissä väleissä perheesi kanssa? siis miten vanhempasi suhtautuvat tyttöilyysi?
  Onko sulla sisaruksia? entä miten he suhtautuvat?

  Blogisi on TOP 3:sessa listallani, oot vaan niin ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Toki voin kertoa :). Tällä hetkellä olen oikein hyvissä väleissä perheeni kanssa - mutta vain koska he eivät tiedä tyttöilystäni juuri mitään. He tietävät ainoastaan, että olen cosplayannut tyttöhahmoja pari kertaa, ja vuoden alussa sanoin heille olevani transvestiitti (eikä sen jälkeen olla asiasta puhuttu). Siinä kaikki. He eivät esimerkiksi tiedä, että omistan melkein kymmenen lolitamekkoa ja että olen ollut julkisesti tyttönä useita kertoja. Voin vain arvailla, millaisiksi välimme menisivät, jos he saisivat tietää kaikesta tyttöilystäni. Vuoden alussa oli pieni yhteenotto asiasta, ja silloin tuli harvinaisen selväksi, että he pitävät tyttöilyä täysin epänormaalina ja yrittävät saada minut "parantumaan" siitä.

   Minulla on yksi sisko, ja hänkin inhoaa sitä, että poika pukeutuu tytöksi. Tosin hänkään ei tiedä tyttöilystäni yhtään enempää kuin vanhempani :3

   Oii, kiitos kunniasta ♥! Ihana kuulla :)

   Poista
 20. vää oot ihana ! upeeta että sulla on rohkeutta olla sellanen kun oot jatka samaan malliin ! <3

  VastaaPoista