sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Helsinki Pride 2012

Eilen osallistuin ensimmäistä kertaa Helsinki Pride -tapahtumaan, kun päätin osallistua Pride-kulkueeseen. Fantastinen kokemus! Laitoin päälle vain tavallisen loliasun, mutta jos olisin arvannut, miten paljon ihmiset olivat kiinnostuneet ottamaan minusta kuvia, olisin panostanut ehkä vielä vähän enemmän.
Yesterday I took part in Helsinki Pride for the first time as I decided to take part in the Pride parade. A fantastic experience! I was wearing just a usual lolita outfit, but had I guessed people were so eager to take pictures of me, I might have chosen a bit more impressive outfit.

Asussa ei siis ole mitään uutta tai ihmeellistä, mutta tässä kuitenkin kuva kulkueen jälkeisestä puistojuhlasta:
There's nothing new or special in the outfit but here's a picture from the park party after the parade:


Tapahtuman jälkeen huomasin, että olin päätynyt aika monelle nettisivulle.
After the event I noticed I had ended up on pretty many websites.

Helsingin Sanomat: *LINK*
Ranneliike.net: *LINK* (mm. kuva 32)
Iltasanomat: *LINK* (video 0:00-0:02)

Minä ja Akiko pääsimme myös Hufvudstadsbladetin kanteen. Meitä myös haastateltiin, mutta ilmeisesti haastattelu oli niin mitäänsanomaton, ettei sitä valittu lehteen.
Me and Akiko also made it to the front page of Hufvudstadsbladet. We had also been interviewed but apparently the interview was so bland that it wasn't chosen to the newspaper.Oli kyllä upeaa kävellä suuressa kulkueessa pitkin Aleksanterinkatua ja Mannerheimintietä satojen katsojien ympäröimänä. Kiitos myös loistavalle seuralle! Ensi vuonna uudestaan!
It was just so great to walk along Aleksanterinkatu and Mannerheimintie in a big parade, surrounded by hundreds of spectators. Also, thanks for the great company! I'll definitely go to next year's Pride too!

35 kommenttia:

 1. Kenties munkin pitäisi tulla seuraavalla kerralla, kun unohdin ihan tyystin milloin koko tapahtuman edes oli :( Noh ens kerralla uusi yritys jos vaikka sitten muistaisin, ainakin toivon mukaan xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Minun pitää vain muistaa muistuttaa sinua sitten xD!

   Poista
 2. Oho vau pääsit ihan lehteenkin! :D Aika hyvin!

  Ja varmaan myös siksi ihmiset olivat kiinnostuneita ottamaan kuvia susta kun ei tuolla kovin montaa muuta tyttöilijää ollut ja vielä söpössä, ihanassa ja värikkäässä lolitamekossa, vaikka olikin todella monenkirjavaa väkeä. :)

  Hei oli varmasti hieno kokemus! ^^ Aika hyvin että pääsit noin moneen kuvaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli tosi hienoa! ^^ Etukäteen olin kuvitellut, että se paraati olisi sellainen melko pieni ja että sitä katsoisivat vain satunnaiset ohikulkijat, mutta hieman eri kokoluokan tapahtumasta olikin kyse. :)

   Poista
 3. Ehkä söpöin asu ja tää ulkoasukin! :) Ja oikeen lehdessä!

  janinastyle.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Tyttöily...kyllä tyttöily on yleistä. Tyttöily muutenkin kuulostaa aika typerälle sanalle, eikö tytötkin muka "tyttöile" kun laittautuvat? Sinua kuvattiin varmaan siksi koska lolita. Jos olisit ollut ihan perus pissistopissa ja minihameessa ketään ei olisi kiinnostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleisyys on suhteellista - itse en ainakaan joka päivä törmää muihin kaltaisiini. Tyttöily on itse asiassa suht vakiintunut termi, jolla viitataan juuri male to female crossdressingiin. Itsekään en sanasta liiemmin pidä, mutta paremman puutteessa sitä tulee käytettyä.

   Olet oikeassa, lolita-pukeutumiseni varmasti myös vaikutti kuvaajien mielenkiintoon.

   Poista
 5. Voi että ompa ihana asu sulla :) Olis kans pitänyt tulla prideen, mutta se vaan unohtu jotenkin!

  http://do-it-now-remember-it-later.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No mutta onneksi ensi vuonnakin on Pride \o/

   Poista
 6. Ihanalla tavalla erilainen blogi & ulkoasu on tosi söpö! :) Sait uuden lukijan. :3

  http://heli-liveliketheresnotomorrow.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Erinomainen medianäkyvyys saavutettu - ja syystä, olit taas tyrmäävä!

  VastaaPoista
 8. Haluaisin kans osallistua tohon mut se on vaan niin kaukana... :/ Ehkä sitten joskus kun on edes oma auto :D

  VastaaPoista
 9. Minäkin bongasin sut tuolta kulkueesta ja puistojuhlassakin taisin nähdä sut vilaukselta :D hyvältä näytit! ^.^ ja oli kyllä ihan mahtava Pride ja upea kulkuea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongasitko :o? Waa, näytin varmaan ihan kauheelta... mutta kiitos n_n!

   Poista
 10. Musta on tosi hienoa että oot sellainen mikä haluat olla! :) Kaikilla ei ois rohkeutta siihen! Kiva tyyli ja blogi sulla on! :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana blogi sulla! Itsekin vielä haaveilen lolitavaatteiden tekemisestä jossain vaiheessa, mutta vielä oon panostanu enemmän noihin historiallisiin asuihin. Ehkä sitten pitsit vielä jossain vaiheessa vie mukanaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä, saisit varmasti tosi hienoja lolivaatteita aikaan :o!

   Poista
 12. Kiva asu ja ihanat hiukset!♥

  VastaaPoista
 13. Heippa, sut on tagattu! :)

  http://kaikkipaitsianimeonturhaa.blogspot.fi/2012/07/minut-tagattiin.html

  VastaaPoista
 14. Tosi söpö blogi ja muutenki kiinnostavia postauksia, liityin lukijaks :)

  http://www.dollbeautyfashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Tykkään niin tuosta hameesta, tähtilaukku sopii sen kanssa hyvin! *u*

  Mut joo, mulla ois sellainen toivomus, ettei se mun animeconin kuva päätyisi mihinkään nettiin, nimittäin yhyy peruukki oli huonosti ja kaikki oli huonosti :< kiitos. Toivottavasti oli kiva con ja oli hauska nähdä taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos *w*!

   Ole huoleti, en laita sitä nettiin :). Oli kyllä tosi kiva nähdä ja näytit taas niin söpöltä! Lauantain väsymyksestä huolimatta mulla oli tosi kiva con, toivottavasti sullakin!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 16. Oot niin kaunis ja edustava! Medianäkyvyys on vain ansaittua. Kuulosti siltä että kaikilla tuolla olleilla oli niin kivaa häiriköinnistä huolimatta, että varmaan tuun ens vuonna, kun tällä kertaa vain murjotin kotona rahan puutetta. Käyn vähän comment spreellä sun edellisissä postauksissa, kun en ole käynyt lukemassa pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (Olen joskus ollut edustavammankin näköinen, mutta näihin kuviin on nyt tyytyminen :D) Tule toki ens vuonna, tuo oli tosi kiva tapahtuma! Itse en edes huomannut sitä häiriköintiä.

   Ja tosi ihanaa että tulit kommentoimaan, kommenttisi piristivät työpäivääni niin paljon ♥!

   Poista