lauantai 26. toukokuuta 2012

Bikini & cosplay!

Ostin juuri tällaiset bikinit eBaystä!
I just bought this bikini from eBay!


Eikö olekin ihan söpöt! Näihin saan hyvin mahdutettua "tissini" (=silikonirintsikat), ja alaosakin on tarpeeksi peittävä :). Olen tosi innoissani, koska tänä kesänä aion uskaltaa mennä ekaa kertaa bikineissä rannalle! *__*
Aren't they kind of cute! My "bust" (=silicon bra) fits in very well and the bottom part is covering enough :). I'm very excited, because this summer I'm going to go to the beach for the first time wearing a bikini! *__*

Koska uusia tyttöilykuvia ei viime viikkoina ole juuri kertynyt, joudun postaamaan ei-niin-aiheeseen-liittyvän asukuvan. Tässä siis kuva cossistani, jota pidin Kikuconissa viime viikonloppuna. Tavallaanhan sekin liittyy tyttöilyyn: koska yövyin vanhempieni luona, en halunnut nostaa pintaan arkaa puheenaihetta (=tyttöilyäni) käyttämällä lolitamekkoja, joten jouduin tyytymään tällaiseen erilaiseen coniasuun.
As I haven't crossdressed in a while, I have to post a picture that's a bit offtopic. So here is a picture of the cosplay I wore in Kikucon last weekend. Actually it is related to my crossdressing in a way: as I slept at my parents' place, I didn't want to remind them of my crossdressing by wearing lolita, so I had to settle for this kind of a different con costume.


Tein cossia noin kolme päivää, ja se onkin ensimmäinen (lähes) kokonaan itse tekemäni cossi. Ja myös ensimmäinen (ja toivottavasti viimeinen!) cossini, joka ei ole naispuolinen. Kyseessä on siis hahmo nimeltä Twelfth sarjasta Mirai Nikki. Lupaan, että seuraava cossi tulee taas olemaan tyttöhahmo :)!
I worked on this costume for three days, and it's the first costume I made (almost) all by myself. It's also my first (and hopefully last!) cosplay that isn't female. The character in question is Twelfth from the series Mirai Nikki. I promise my next costume will be a female one again :)!

***

Seuraavassa postauksessa kerron USKOMATTOMASTA tähänastisen tyttöilyni kohokohdasta, joka osui kohdalleni tiistaina! (Kuvia odotellessa~)
In the next post I will tell you about an UNBELIEVABLE highlight of my crossdressing career that I stumbled upon on last Tuesday! (Waiting for some pics~)

24 kommenttia:

  1. Sievät biksut:)!

    Woaah, mikä cossi*0*! Se on tosi hieno, vaikka en tiedä koko hahmoa-.-...Anyways. Miten näit tuosta pää osasta läpi:DD?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei ehkä kovin nykyaikaiset biksut, mutta tykkään. ♥

      Moni ei hahmoa tosiaan tunne, ja itse sarjassakaan hahmo ei esiinny kuin muutamassa jaksossa. Useimmat sanoivatkin vain "pallopää" tai "jättisilmä" :D. Näin läpi siitä mustasta osasta, jossa oli päällekkäin kolme kerrosta kangasta, sifonkia. Ulkoapäin katsottuna se näyttää hyvinkin mustalta, mutta sisältäpäin näkee suht hyvin, vaikkakin kapeasti ja hieman sumeana. Törmäilyiltä ei kyllä täysin vältytty :D.

      Poista
  2. Mä en jotenkaan osannut ollenkaan yhdistää suo tuohon cossiin. Vau, nappasin susta kikussa kuvankin. Ja sitten stalkkailtiin porukassa, miten laiha oikein olit. Pää oli kyllä aivan upea, me pohdisttiin kaikkia erilaisia tekniikoita, miten se olisi voitu tehdä. Uh, tulee nyt ihan stalkkeri olo ja niin. Mutta sinut nähtiin useammankin kerran ja vähän katseltiin. >w< ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, ai sinäkin olit Kikussa! Kivaa jos piditte cossistani (ihan vapaasti sitä sai stalkata :D) ♥! Se pää oli tehty eri kokoisista pyöreistä vaahtomuovirinkuloista, jotka olin leikellyt vaahtomuovin palasista ja liimannut palloksi. Monta muutakin tapaa olisi ollut, mutta päädyin nyt tähän.

      Heh, tuskin KUKAAN olisi pystynyt yhdistämään Momoa ja Twelfthin cossaajaa samaksi henkilöksi, ellei tiennyt asiasta etukäteen :D.

      Poista
  3. Aww söpöt biksut. Mäkin haluaisin mennä rannalle, vaikken siellä yleensä aikaani tykkää kauheasti viettää, mutta ehkä kivojen ihmisten seurassa sekin asia voisi muuttua, tosin aurinkoa en kyllä siellä ottaisi, koska en pidä rusketuksesta itselläni ;_;

    Hehe, nyt tonkin hassun hahmon nimi viimein selvisi, kun sitä mietein, että mikä kumma :'D

    Uutta postausta odottaessa siis, kun vaikutat tästä tapahtuneesta asiasta olevasi niin innoissasi, niin en malta odottaa kuulla ja nähdä asiasta lisää ^-^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monet tuntuu välttävän rusketusta, höhö :D. En minäkään hirveästi tykkää olla aurongossa, koska pelkään palamista. Bikinien muotoiset rusketusraidat olis kyllä tosi jees :).

      Joo, siinäpä se: Twelfth!

      Olen todellakin innoissani siitä tiistaisesta! Vasta pikku hiljaa sitä tajuaa että "hei, minähän tosiaan olin siellä"...

      Poista
  4. Mä taisin nähdä sut tiistaina (joten postausta odotellessa)... ;) Ainakin tuli heti mieleen että "HEI, TOI NÄYTTÄÄ IHAN PRINSESSILTÄ." Oot jotenkin ihana mun mielestä. Ei muuta sanottavaa nyt tältä erää, hihi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OOOO, olitko sinä siellä 8D! Miten ihana kuulla! Pian nähdään osuitko oikeaan, kommentoi sitten lisää ;)!

      Poista
  5. Löysin tän blogin Demin kautta kun joku tän sinne linkitti, ja pakko sanoa että wau! Mahtavaa että uskallat olla juuri sellainen kun haluat! Luulen että ei kovin monella riittäisi rohkeutta :) On hienoa että on olemassa ihmisiä niin kuin sinä :)

    VastaaPoista
  6. Siis ei herranjestas ootko oikeesti MIES?!?! Siis ei sillä et haluisin dissata mutta.... onks sulla kaikki muumit laaksossa? Musta nimittäin tuntuu että koko laakso on hukkunut.... Mutta ei siinä mitää, antaa kaikkien kukkien kukkia :) Aika rohkeeta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies, aivan oikeasti - ja valitettavasti. Sääli että epäilet Muumilaaksoani, mutta vakuutan ettei laakso ole hukkunut mihinkään. Kiitos kuitenkin :).

      Poista
  7. ^ Joillekin crossdressing taitaa olla suht tuntematon käsite, heh.. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :(. Ei crossdressingissa pitäis olla mitään oudoksuttavaa...

      Poista
  8. Hei!

    Olet tosi nätti mekossa, ei voi muuta kuin kadehtia, eivät kaikki oikeat tytötkään ole yhtä nättejä. Mutta bikiineissä biitsille meno on aika raju juttu.
    Tuollainen pikku hamonen bikiinien alaosassa varmaan antaa hieman anteeksi ja yläosa joka ei ole liian paljastava on viisas valinta. Uimapuvut ovat yleensä liian avonaisia jolloin feikkirintoja voi olla vaikea piilotella. Jos sinulla on sellainen vartalo ettei tarvitse korsetilla kiristellä niin olet ehkä bikinityyppiä. Ihan pienenä vinkkinä älä ota heti biitsillä kuvia ettet herätä liikaa huomiota, muutenkin kannattaa yrittää pitää mahdollisimman matalaa profiilia, vaikka olisi kuinka ihanaa olla biitsillä uusissa bikiineissä.
    Toivottavasti et pety jos uiminen jää ehkä väliin.
    Itseluottamusta sinulta ei ainakaan puutu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau *__*! En ikinä meinaa uskoa että voisin olla nätimpi kuin jotkut oikeat tytöt, olen niin otettu... kiitos ♥!

      Ymmärrän pointtisi. Mutta toisaalta: jos joku kiinnittää huomiota siihen, että otan biitsillä bikinikuvia - mitä sitten? Miksi matalan profiilin pitäminen on niin tärkeää? (Ja uida en aiokaan :D)

      Poista
    2. Mielenkiinnolla jään odottamaan miltä näytät uusissa bikiinessäsi. Ajatelin että bikiineissä ehkä helpommin huomaa maskuliisisiä piirteitä, kun ei voi verhota niitä mekoilla. Toisaalta kun esiintyy tarpeeksi itsevarmasti niin kukaan ei tule edes ajatelleeksi ettet olisi oikea tyttö.

      Katselin eilen myös helmikuun postauksiasi Anna Housen ikiihanassa mekossa. Heti piti käydä surffaamassa heidän sivuillaan...

      Poista
  9. Olen lukenut blogiasi jo pari kuukautta ja voin vain ihailla rohkeuttasi. :) En aluksi (enfant terriblessä) ollenkaan tajunnut että et ole "oikea" tyttö niin sanotusti. Crossaus osaa olla tuskastuttavan vaikeaa, mutta näköjään teet sen hyvin. Ja lisäksi olet tosi nätti. Hyvä, että uskallat antaa itsellesi luvan pukeutua miten haluat.

    Mutta ei tuolla tavalla saa lopettaa postausta! Nyt minä en malta odottaa seuraavaan, kun tuollaisen mainostuksen heitit loppuun...
    Pidä hauskaa rannalla. ^-^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vain ihailla viestiäsi - kiitos ♥! Se on maailman paras tunne, kun joku luulee mua oikeaksi tytöksi ;_;

      Jooh, uskallan antaa itselleni luvan pukeutua miten haluan. Kunpa samaa voisi sanoa vanhemmistani...

      Hih, pieni tulevan mainostus on aina paikallaan :D! Saisinpa vaan pian ne kuvat ja videon, niin pääsisin jakamaan iloni!

      Poista
  10. Melkein oikein - olen siellä Prinsess ;)! Joo, läpimeneminen on silloin tällöin onnistunut, ja olen siitä erittäin iloinen ♥ Yritän kaikkeni että menisin läpi vielä useammin. Kiitos paljon kauniista sanoista :)!

    VastaaPoista
  11. Mahtava cossi! Mirai Nikki on mainio ja Twelfth kyllä paras hahmo koko sarjassa :-D

    VastaaPoista
  12. Crossdressing tosiaan on vähän hämäävä. Vaikka en voikaan tyttöillä joka päivä, niin kyllä tää on ehdottomasti elämäntapa eikä mikään harrastus. Oon ajatellut olevani jotain transvestiitin ja transseksuaalin välimaastosta, mutta virallisesti oon kai transvestiitti. En vaan tykkää käyttää kyseistä termiä sen negatiivissävytteisyyden takia, joten puhun mieluummin crossdressingista, crossaamisesta tai tyttöilystä.

    Oon ihan samaa mieltä noista yhteiskunnan odotuksista ja asenteista. Toivon mukaan nekin muuttuu tässä pikku hiljaa, toivottavasti mahdollisimman nopeasti. Tuohon eri sukupuolten asennoitumiseen en oikein osaa ottaa kantaa.

    VastaaPoista
  13. Kyllä jokaisen pitäisi saada olla selainen kuin haluaa. Tietenkin lakien ja hyvien tapojen mukaisesti. Tuo sukupuolirooleihin jakautuminen on vanhanaikaista. Olen tavannut hyviä naispuolisia autonmyyjiä, miespuolisia lastenhoitajia jne.

    VastaaPoista