keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Blue dress gets some wear

Anteeksi tämä jäätävä päivitystauko! Yksinkertaisesti ei ole ollut tarpeeksi mielenkiintoista bloggausmateriaalia :(. Kesällä tilanne korjaantuu varmasti!
I'm so sorry for the lack of updates! I simply haven't had enough interesting material to blog about. Summer will change the situation for sure!

Tässä kuvia ainoasta mainittavasta tyttöilystä viime viikoilta, kun tapasin Aristosaa 29.4.
Here are some photos about my only significant crossdressing from the past few weeks as I met up with Aristosa on 29th April.

 

 Aristosa

Tuli vähän kylmä, joten Aristosa lainasi takkiaan :)
I felt a bit cold so Aristosa kindly borrowed me her coat :).

Kluuvissa törmäsin sattumalta todella mukavaan ihmiseen, joka otti minusta hyviä kuvia!
In Kluuvi I bumped into a really nice person who took some good photos of me!23 kommenttia:

 1. Oi hienoja kuvia taas kerran :3 Täytyy taas kerran sanoa että toi peruukki on aivan ihana, mistä oletkin löytänyt sen!? ^^

  Muuten tuli mieleen muistaakseni sanoit jossain vaiheessa et olisit tulossa Desuconiin... vai muistanko väärin? ^^ Ajattelitko cossata jotain täs lähiaikoina? :) Sori et kysyn mut mietin täs vaan et kun kerrankin oon menossa Desuconiin et tuleeko jotain muit sinne kans :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Löysin peruukin eBaystä, kiitos Black_Rosen joka linkkasi sen minulle :3!

   Muistat aivan oikein, mulla on Desuranneke jo valmiina :)! Desuconin cossista ei ole vielä täyttä varmuutta, mutta ainakin jonain päivänä olen varmaankin loleissa. Olisipa hauska tavata siellä! Tuu vaan rohkeasti moikkaamaan, tunnistat mut varmasti :).

   Poista
  2. Juu niin olisi! :) Yritän kattoo jos nään sut siellä, itse oon ainakin luultavasti koko viikonlopun siellä. :)

   Poista
 2. Pöh, kävin täällä joka päivä kattomassa et olisko jotain uutta, ja nyt kun on niin nääkin kuvat oon jo nähnyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka päiväkö ;__;? Olen pahoillani että tuotin pettymyksen... toivottavasti jatkossa et pety!

   Poista
  2. Joo, joka ikinen päivä : D Oikeesti oon kyylänny sun blogia vaikka kuinka, mutta esitän aina kovaa jätkää ja pidän tällaiset asiat omina salaisuuksinani :( Yhy, yhy.

   Poista
 3. Heiterve. Kommentoin nyt tähän oikein kunnolla. Mua suorastaan häiritsee, miten voit olla noin törkeän suloinen. Selasin sun koko blogin läpi ja piuh. Kaveri kertoi mulle tästä blogissa koulussa ja aloin miettimään, että voisitko olla se lilamekkoinen animeconista. Kyllähän sie se olit. Jotenkin kuvailut osui niin hyvin. :''--DD Sulle sopii muuten otsatukka hirveän hyvin, paremmin kuin keskijakaus. 8D Mä kiinnitin myös huomiota siihen, että kun poseet kuviin, sun vasen jalka on sillee jännästi. Melkein aina. >w< ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ♥! Pitää nyt nauttia tästä suloisuudesta, ennen kuin se katoaa (?) iän myötä :'D. Ihanaa että jaksoit lukea koko blogin läpi!

   Wau, hyvin yhdistetty! Lilamekkoinen olin. Olen samaa mieltä otsatukasta ja siksi en olekaan enää aikoihin käyttänyt keskijakausta.

   Juu, jotenkin vasen jalka aina vääntyy tuollaiseen asentoon kuvissa :>. Kai pidän sitä jotenkin söpönä. Mutta keksisinpä välillä muitakin kivoja asentoja :3!

   Poista
 4. Olen samoilla linjoilla suurimman osan kommentoijista kanssa: olet tosi söpö, ja on hienoa että teet juuri sitä mistä tykkäät. Ajattelin, että pelkkien "Söpö" ja "Ihana"-kommenttien lisäksi rakentava palaute voisi olla hyvästä silloin tällöin. Olen nimittäin kiinnittänyt huomiota siihen, että poseeraat melkein aina samalla tavalla. Ei siinä mitään, hyvä että sentään jotenkin poseeraa, mutta vähän kaipaisin vaihtelevuutta. Voisit ottaa vaikka seuraavan photoshootin tavoitteeksi tehdä mahdollisimman monta erilaista posea, ja ihan vain peilin ääressäkin voi harjoitella.

  No, pata kattilaa soimaa, en ole itsekään osannut poseerata niissä harvoissa cosplaykuvissa, jotka minusta on otettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla suoraa palautetta, kiitos paljon Shieva!

   Poseni on tosiaan usein tuollainen samanlainen, ja se alkaa käydä vanhaksi. Olen kiinnittänyt siihen itsekin huomiota ja miettinyt, miten minun kannattaisi poseerata luodakseni paremman tyttöilluusion. Olen kyllä ottanut kuvia useammistakin poseerauksista - ne vain näyttävät mielestäni niin huonoilta (usein poikamaisilta), etten ole viitsinyt pistää niitä blogiin. Esimerkiksi muita loleja jäljittelevät poset eivät aina tunnu toimivan omalla kohdallani.

   Taidan tarvita poseeraamisopastusta! Ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä, jos jollain on :)!

   (PS. tykkään blogistasi! Harmi vain, että päätin dropata Tsuritaman ykkösjakson katsottuani)

   Poista
  2. Olepa hyvä! Poseerausvinkkejä en osaa muuten antaa, mutta suosittelen kokeilemaan conien ilmaisupajoja. Esimerkiksi Desuconissa on lauantaiyönä "Onko kehosi valmis?"-niminen työpaja, josta saattaisi saada jotain vinkkejä.

   Ja kiitos, kiva kuulla että joku siitä tykkää. Yritän kirjoittaa välillä muustakin kuin Tsuritamasta.

   Poista
 5. Super sieviä olette molemmat ja näytät oikeasti tosi paljon tytöltä, asusi on ihana ja kuvat kauniita:)♥!

  VastaaPoista
 6. Voikun olet söpönä. c: <3 Rakastan tota sun peruukkia ja mekkoa, ne sopii sulle tosi hyvin ! Suloinen olet~ :D

  VastaaPoista
 7. pakko sanoo et must on tosi ihanaa et maailmas on tollasii ihmisii niiku sä, et uskaltaa olla just sitä mitä on :-) koska liian useesti ihmiset kelaa toisten mielipiteit ihan liikaa, vaik pitäs tehä asiat just niiku ite kokee parhaaks eli jeee hienoa! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss :--)! Hassua ajatella että "hei, mähän tosiaan uskallan". 5 vuotta sitten tyttönä ulos meneminen oli minulle täysin mahdoton ajatus. Toki mua edelleen jännittää, mutta kerta kerralta vähemmän :).

   Poista