sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Same dress, new photoshoot!

Black_Rose vieraili D:n keikan yhteydessä luonani, joten  päätimme lähteä pienelle photoshoot-kierrokselle. Käytössä edelleen sama mekko, koska J&J:n mekkoa en halua kuluttaa ennen Animeconin muotinäytöstä, ja muut ovat liian lyhyitä. Olen uuden pitkän mekon tarpeessa, mutta siitä lisää myöhemmin.
At the time of D's concert Black_Rose visited me so we decided to have a little photoshoot tour. I'm wearing the same dress again because I don't want to wear out my J&J's dress before the fashion show at Animecon, and my other dresses are too short. I'm in a desperate need of a new dress, but more about that later.

Tässä photoshootin satoa:
The outcome of the photoshoot:

Nyt pitäisi olla asennoissakin vähän vaihtelua edellisiin photoshootteihin verrattuna! Toivottavasti tykkäsitte :)!
Now there should be more variation in poses compared to my previous photoshoots. Hope you liked it :)!

27 kommenttia:

 1. No niin, kyllähän sitä heti tapahtui kehitystä! Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 2. Näytät nätiltä jälleen kerran! :) Ja olen kateellinen tuosta laukustasi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uiui kiitos! Ihan kivasti se sweet-laukku tuntuu sopivaan tähän classicimpaankin mekkoon.

   Poista
 3. Voi että, kuinka sieviä kuvia taas kerran! Näissä on jotenkin vähän ulkomaa fiilis:,D♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, eikös olekin :D! Oikeista kuvakulmista katsottuna Helsingissäkin on ulkomaafiilistä.

   Poista
 4. Oooo, nätti tyttöseni. Tsih. Ja tällä kertaa et edes paljastanut näitä ennen aikojaan! Jeijei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että nappiin meni :). Seuraavia kuvia odotellessa.

   Poista
 5. Nätti asu! :)
  Tagasin sut haasteeseen, tee jos haluut:
  http://maalaiselamaajamusiikkia.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia! <3 Mutta ehkä vähän enemmän hymyä? :)

  VastaaPoista
 7. Tuo sininen mekko on aivan ihana. Mahtavaa että uskallat lähteä muotinäytökseen. Olen itse sen verran ujo ja arka etten uskaltaisi lähteä mihinkään näytökseen.

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 9. Jestas oot sievä!

  Selailin tässä blogiasi ja myös kommentteja ja vastauksiasi niihin. Tuli sitten mieleeni itsekin kommentoida. Tiedätkös, oon varma että ikä tuo sulle lisää itsevarmuutta. Sillä itsevarmuuden puute taitaa olla iso este 24h -tyttöilylle. Taidat olla myös tietoinen transtukipisteestä, josta halutessaan saa vertaistukea. Pistää vihaksi, että maailma on täynnä kaltaisiasi jotka joutuvat peittelemään ja häpeilemään todellista itseään esimerkiksi juuri perheensä vuoksi.

  Minä niiiiiin toivon, että jonain päivänä voit herätä aamulla, katsoa itseäsi peilistä ja sanoa rehellisesti itsellesi "Minä olen upea ja vitut muiden mielipiteistä."

  Tämä yhteiskunta ei salli edelleenkään kunnolla "erilaisuutta" vaikka muuta kuka väittää. Jos minä kohtaan jatkuvasti ennakkoluuloja tatuointejeni takia, voin vaan kuvitella mitä sinä joudut kohtaamaan. Omassa maailmassani tytöt voi olla tyttöjä tai pojat tyttöjä tai tytöt poikia ja pojat poikia, olen elänyt elämäni niin kirjavassa sakissa että mikään pukeutuminen/seksuaalisuus/ulkonäkö ei hetkauta tai ihmetytä. :D

  Nyt kuule itsevarmuutta peliin honey, sä itse tiedät kuka sä olet ja mitä tahdot joten pää pystyyn ja helmat heilumaan! <3

  PS. Sulla on niin ihania kenkiä että kuola valuu näppikselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et arvaakaan miten paljon arvostan kannustustasi! ;__; <3

   Iän myötä itsevarmuus varmasti kasvaa, niin kuin se on tähänkin asti kasvanut (vielä 5 vuotta sitten kuvittelin etten ikinä menis ulos tyttönä :P). Toisaalta pelkään ikäkriisiä, mutta pitää keksiä keinot sen välttämiseen!

   Sisimmässäni olen nykyään ylpeä erikoislaadustani. Mutta kun menen tiettyjen ihmisten (kuten perheeni) seuraan, ylpeys muuttuu usein hämmennykseksi: "Mitä jos he ovat sittenkin oikeassa, ja minun pitäisi yrittää muuttua?" Kuukausien kuluessa olen kuitenkin oppinut olemaan ajattelematta asiaa vanhempieni näkökulmasta ja tekemään niin kuin oma identiteettini sanoo. Kaipaan silti sellaista nerokasta juonta, jolla saisin vanhempani hyväksymään minut juuri tällaisena... Peittely vaan käy pitemmän päälle aika ahdistavaksi.

   Miten ihana olisikaan elää, jos sinunlaisiasi ymmärtäviä ihmisiä olisi enemmän.

   Kiitos <3

   Poista
  2. Juurikin näin. Eikä se ikäkriisi oo niin paha kun luulisi, itsekin ajattelin nuorempana että kun alkaa olemaan neljäsosavuosisata elämää jo takana ja keski-ikä lähempänä kuin oma syntymä, niin oon jo rupsahtanut akka. WRONG! Elämä on paljon helpompaa nykyään. :D Itse ainakin lupasin itselleni, että vasta sitten kun 40 vuotta alkaa lähestymään niin saan kriiseillä :D Ja siihen on vielä onneksi aikaa.

   Mutta. Sä olet ainoa ihminen maailmassa kuka tunnet oman itsesi läpikotaisin ja piste. Vaikka helppo se on toiselle sanoa, että älä anna muiden edes yrittää määrittää sitä kuka olet. Mutta se on ollut minun opetukseni tässä elämässä, ei koskaan pidä antaa muiden sanella sitä miten minun pitää elämäni elää ja myöskin toisinpäin, muut saavat elää haluamallaan tavalla kunhan mennään edes suunnillen lain ja yleisen moraalin rajoissa :D

   Maailma olisi helpompi paikka elää jos kaikki vaan automaattisesti tietäisivät ja ymmärtäisivät tosiasian, että itseään ei saa eikä voi muuttaa muiden takia eikä toista ihmistä saa tai voi koittaa muuttaa oman mielensä mukaiseksi.

   Edes yrittämällä ymmärtää toisia pääsee pitkälle. Vaikka perheesi ei kykensi hyväksymään asiaa, on vähimmäisvaatimus edes yrittää ymmärtää. Ja jos niin ei tapahdu, se ei ole sinun ongelmasi enää. Sinä saat elää elämääsi juuri pilkulleen kuten tahdot niinkuin jokainen muukin, ahdistumatta siitä miten elät jos se kerran tuntuu oikealta. Jos perheesi ei hyväksy/edes yritä ymmärtää sinua sellaisena kuin olet, eivät hekään voi vaatia sinua ymmärtämään heitä. Tylyltä kuulostaa, mutta on valitettavasti totta. :/

   Tuntuu ihan perseeltä että kukaan joutuu miettimään, miten saisi omat vanhempansa/muut läheisensä hyväksymään itsensä tuollaisessa asiassa kuin ulkomuoto. Eihän sillä pitäisi olla merkitystä näytätkö tytöltä, pojalta, koiralta vai kissalta kun kuitenkin olet ja pysyt sinä samana ihmisenä sisältä.

   Muista, että sun ei tarvitse yrittää miellyttää ketään, ei edes perhettäsi.

   Pidän sulle peukkuja ja isovarpaita pystyssä, että jonakin päivänä saat rohkeuden ylpeänä kävellä mekko päällä perheesi eteen. Ja vaikka he eivät heti sulattisikaan asiaa, uskon että aika voi tepsiä myös tässä. Ajan kanssa hekin ehkä ymmärtävät edes sen, että olet se sama ihminen edelleen. Vain hieman erilaisessa pakkauksessa kuin he ovat tottuneet!

   Muistahan jatkossakin olla itsestäsi ylpeä ja anna sen näkyä myös muille. Olet valtavan rohkea jo nyt. Pysy sellaisena ja maailma on sulle auki. <3

   Poista
 10. Oi että, olet niin nätti ja AIVAN IHANIA VAATTEITA SULLA *drool* ;w; Olet todella upea ja rohkea, muista olla ylpeä itsestäsi uniikkina ja varmasti loistavana persoonana! :3

  VastaaPoista
 11. Uskon, että kuulet tätä jo täällä blogin kommentistossa kyllästymiseen asti, mutta mun on pakko tulla sanomaan oma versioni tästä vielä. Sä oot ihan mahtava! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sulle siitä että uskallat olla oma itsesi, miettivät muut mitä tahansa. :)
  Inspiroit mua, ja uskon että montaa muutakin olemaan omia itsejään ja ei välittämään muiden kommenteista. Suomi tarvitsee lisää sunkaltaisia ihmisiä~

  Sulla on ihan mielettömän söpö tyyli, rakastan noita sun lolimekkoja! Joillekin se lolita vaan sopii kun nenä päähän :) Aion ehdottomasti jäädä seuraamaan sun blogia, onneksi löysin tieni tänne. Jatka samaan malliin! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ★alinna! Oon niin onnellinen jos pystyn insipiroimaan jotakuta olemalla tällainen.

   Ja ei, en mitenkään pysty kyllästymään näin ihaniin kommentteihin ;__; ♥

   Poista
 12. Mahtavaa kun uskallat olla oma itsesi. Miksi meidän pitäisi olla harmaita hiirulaisia.

  Minustakin sinä olet onnistunut laittamaan itsestäsi todella sievän, tuo peruukki vain vahvistaa lolitaimagoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Niin, harmaana hiirulaisena oleminen olisi tavattoman tylsää x(

   Poista