tiistai 10. maaliskuuta 2015

Enjoying Kansai area


Heipä hei! Ehtipä taas pitkä aika vierähtää viime kerrasta. Tuli käytyä viikon matkalla Kansain alueella (Osakassa, Kiotossa ja Narassa) ja muutenkin on ollut sen verran tekemistä, etten ole valitettavasti ehtinyt blogeja päivittää. Enää tasan kolme viikkoa vaihtoa jäljellä, joten sitä yrittää nauttia ja puuhata niin paljon kuin pystyy, keksii ja jaksaa. Tässä kuitenkin (pääosin kuvien muodossa) vähän tunnelmia matkaviikolta.

Klaudia, Don Kihooten maskotti ja minä Osakan Shinsekaissa

Myöhemmin maskotti tuupertui. Vai voiko tätä muka istumiseksi kutsua?

Naapurini Totoro. Eikun siis kampaajani Masuda.

Parin päivän päästä menimme perinnekaupunki Naraan.

Syntymäpaikkani (ei oikeasti).
 
Hyvähän se on mennä silittämään taistelevia peuroja.


Ei päivää ilman makeaa.


Matkan aikana olivat myös ekaa kertaa käytössä uudet silmämeikit (vaikka tuttuun tapaan kuvissa ei ripsariani edes lainkaan huomaa). Sensai 38 -ripsarista eivät kosmetiikkakaupan myyjät olleet kuulleetkaan, joten päädyin ostamaan Viséé-ripsivärin. Senkin mainostetaan lähtevän pois pelkällä lämpimällä vedellä (kuten myös tuon ostamani eyelinerin), joten ajattelin sen sopivan paremmin silmilleni - tosin kyllä sekin alkoi viimeistään loppupäivästä vähän kirveltää. Viime päivinä olen myös ollut huomaavinani pientä epätarkkuutta kaukonäössä, mutta tuskinpa ripsari nyt sentään näköä voi heikentää. Suoraan sanottuna tekisi mieli olla ilman mitään silmämeikkiä (niin kuin nyt suuren osan ajasta olen ollutkin), mutta sitten silmäni näyttävät niin tihruilta ja miesmäisiltä...

24 kommenttia:

 1. Ootpas ollut oikein sievänä liikenteessä! ^^ Toi kampaus sopii kyllä sulle niin hyvin!

  VastaaPoista
 2. Käytäthän ripsentaivutinta oikein? Ilman sitä hyvälläkin ripsarilla ei välttämättä näy hirveästi tuloksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin ripseni ovat sillä mielestäni ihan hyvin taipuneet :D. Mutta itse asiassa ajattelin täältä Japanista ostaa kuuluisan Shu Uemuran ripsentaivuttimen - jospa siitä olisi jotain hyötyä!

   Poista
 3. Miten tekoripset..? Ärsyttäiskö vähemmän. Käytän itse vain niitä, ärsyttää vähemmän. (Olet vaan tosi soma dolly noissakin kuvissa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekorisissä taas tuntuu se liima ärsyttävän :( Ja jos liimaa laittaa liian vähän, ripset tietty irtoaa helposti. Pitäisi ehkä jostain löytää allergisoimaton liima.
   (Vai soma dolly, kiitos hirveästi ;;___;;!)

   Poista
 4. Ootko koittanu mitään apteekin herkille/allergisoituville silmille tarkotettuu ripsarii? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole tajunnut mennä apteekkiin :)! Sitä voisinkin kokeilla Suomeen palattuani. Kiitos!

   Poista
 5. Voi vitsit kun oot ollut sievänä liikenteessä koko reissun! Muutenkin aivan mun unelma koko matka. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Salli ;__; Onhan tää aika unelma, mutta olen varma että säkin pääset vielä nauttimaan paljon Japanista~ :D

   Poista
 6. Niin söpö toi sun otsistukka! ♥ Ja kuten aikaisemmatkin ovat jo sanoneet, oot ollut muutenkin söpönä liikenteessä!

  VastaaPoista
 7. Näytät niin sievältä kaikissa kuvissa, nuo hiukset käyvät sinulle niin täydellisesti. <3 Olisi ihana tavata pitkästä aikaa sitten kun olet palannut Suomeen. :) Nauti loppuajastasi siellä, kaunokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikissako *w*? Kiitos niin paljon Lydia ♥
   Ehdottomasti tapaamme sitten taas pitkästä aikaa! Yritän nauttia, ja kaikkea hyvää sinunkin kevääseesi, toinen kaunokainen :)!

   Poista
 8. Taistelevat peurat on ihan hyvä asia :_D komppaan edellisiä, oot tosi soma UwU~~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihan hyvähän se :'D Ja kiitos paljon komppauksesta - en arvannut että näyttäisin näissä kuvissa niinkään somalta ;__; <3

   Poista
 9. Oih, ootpa kaunis tuossa ekassa kuvassa. (´u`)
  Tätä postausta lukiessa tuli /hieman/ ikävä Japaniin...
  Siellä vaan on niin paljon kaikkea mitä Suomessa ei ole!
  Ota ihmeessä ilo irti vikoista vaihtaripäivistä!! ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joskus webbikameralla sattuu tulemaan kivoja kuvia (´v`)
   Niinpä, Japanissa on niiin paljon kaikkea, mitä kaipaisi Suomessakin... tulee ihan kammottava ikävä. Nyt jo on niin haikea olo. Mutta yritän vielä iloita, sillä onhan tässä vielä kaikenlaista ☆ Iloa myös sinne Suomeen c:!

   Poista
 10. Oletko miettinyt/kokeillut ripsien värjäystä (ei siis pidennystä, tiedän että sitä olet ainakin kokeillut)? Sitten saisit tummat ripset mutta ei tarttis tehdä mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo :)! Heti kun palaan Suomeen, menen taas ripsien värjäykseen ja ripsipermanenttiin. En tosin ole ihan varma, riittääkö se yksinään. Mutta katsotaan :)

   Poista
 11. Love this! ♥
  You are making me jealous, pretty!

  adoorablee.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. Hmm... Kun ripsiväri ärsyttää selvästi silmiä muutenkin, niin olisin kyllä huolissani siitä näön epätarkkuudesta... Vaikka voihan se ihan hyvin johtua myös väsymyksestä tai siitä, että näkö muuten on huomaamattasi muuttunut ja saattaisitkin tarvita lasit. Jos ärsytyksen syynä on allergia jollekin ripsivärin ainesosalle, se voi aiheuttaa myös jotain ihan pientä lähes huomaamatonta turvotusta ja mikäli turvotus onkin silmässä, se voi varmasti ihan hyvin vaikuttaa näköönkin. En kylläkään ole mikään aiheen asiantuntija; minulla on paljon erilaisia allergioita, mutta en muista juuri saaneeni silmiin liittyviä oireita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, saattaa olla. Luulen tosin, että "näön epätarkkuus" kuulosti kirjoitettuna pahemmalta kuin se oikeasti onkaan (ja saattaa olla osittain vain omaa luuloani). Kuitenkin yritän nyt toistaiseksi jonkin verran välttää ripsiväriä/irtoripsiä, ja aion myös tarkistuttaa silmäni (ihan muutenkin) Suomeen palattuani.

   Poista