sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Tracon 9


Terveisiä Traconista tänäkin vuonna! Tampereen mukavassa animetapahtumassa tuli taas loleiltua. Perinteisen asukriisin jälkeen valitsin päälleni vanhan mutta niin ihanan J&J-mekon, jota tajusin käyttäneeni conissa viimeksi yli kaksi vuotta sitten (Animeconissa 2012). Tällä kertaa halusin kokeilla, miltä mekko näyttäisi omien hiusteni kanssa, joita yritinkin kihartaa oikein kunnolla. Conipaikalle päästyäni ne olivat kuitenkin lässähtäneet vain kevyesti laineileviksi, mutta mitäpä pienistä.

Mitkä asiat tekivät juuri tästä Traconista mieleenpainuvan? Ensin tulee mieleen kaksi harmillista asiaa: jatkuva matkustaminen ja liikkumisen kurjuus. Matkustaminen johtui siitä, että ensimmäistä kertaa koskaan tulin kaksipäiväisen conin väliseksi yöksi kotiin Helsinkiin nukkumaan, koska pihinä en halunnut maksaa vähintään 60 euroa hotelliyöstä. Meinasin vieläpä myöhästyä junasta molempina päivinä! Liikkumisen kurjuus puolestaan johtui Midnight Runin aiheuttamasta sitkeästä polvikivusta, joka teki etenkin conirakennuksen portaiden käyttämisestä tuskallista (mutta tätä kirjoittaessani polvi on jo paljon parempi). Jos joku ihmetteli toisinaan vaivalloista kävelyäni, niin siitä se johtui.


Hyviä juttuja oli kuitenkin enemmän! Ensimmäinen niistä tapahtui jo lauantaiaamuna junassa. Heti vieressäni käytävän toisella puolella istui pari keski-ikäistä naista, joista toinen oli (ainakin jotenkuten) perillä Traconista ja toinen ei. Tietävä selitti tietämättömälle, kuinka monet ovat pukeutuneet mitä villimpiin asuihin, todeten lopuksi: "... mutta nämä tytöt ovat pukeutuneet tosi kauniisti". Epäilemättä hän viittasi minuunkin, vieläpä ihan oikealla sukupuolisanalla. En vain pysty kuvailemaan, miten hyvä mieli näinkin pienestä asiasta tulee.


Muita hyviä juttuja olivat esimerkiksi conialueen ruokakojut - conin uutuuskeksintö - joista ostin kuusi metrilakua ja ruoka-annoksen. Polvikipuineni arvostin tätä ruokailumahdollisuutta, joka säästi minut paljolta kävelyltä. Viikonlopun ilmakin oli aivan upea, ei tuntunut kovinkaan syksyiseltä vaan pikemminkin loppukesäiseltä! Conin ohjelmasta parhaiten mieleen jäi mukavan informatiivinen Danganronpa-luento. Mutta conien parasta osuutta, ihmisten tapaamista, ei mikään pysty horjuttamaan. Kaikki halaamiset, kuvapyynnöt, mekkokehut, juttelutuokiot... muistelen niitä lämmöllä! Kiitos kaikille, tuli niin hyvä mieli <3

Asukuvista suuri kiitos teille, Louis ja Sophie!

Aurinko vähän häikäisi...

30 kommenttia:

  1. Näin sut conissa ja näytit kyllä tosi hyvältä! Olisi hitusen tehnyt mieli tulla näin anonyymilukijana moikkaamaan, mutta näytit kiirehtivän pois conialueelta niin jäi sitten tekemättä. Ehkä ensi kerralla sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!
      Äh, mihinhän minulla oli niin kova kiire... olin varmaan menossa juuri lauantain paluujunaan(?) :c Ensi kerralla sitten!

      Poista
  2. Ihana toi eka kuva! <3
    Hei, pakko kysäistä että ootko tehnyt kulmille jotain? ;D Näyttää jotenkin paremmalta ja naisellisemmalta kuin aikaisemmin! Joskus niitä muistaakseni kritisoitiin, no noi on nyt ainakin just hienot ja sulle sopivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljolti <3!
      Joo, oon heinäkuun "Wonderful makeoverista" (ks. aiempi postaus) lähtien tehnyt kulmat vähän eri tavalla :) Tosi kiva kuulla että nää näyttää paremmilta!

      Poista
  3. Olisit kysellyt facessa yöpymispaikkaa! Ihan hyvin oisit voinu tulla meille. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää ei tullut mieleen :( Joskus olen siellä jotain conijuttuja kysellyt, enkä ole saanut juurikaan vastauksia, joten ehkä olin nyt jo valmiiksi pessimistinen asian suhteen. Mutta kiitos tarjouksesta näin jälkikäteen ^^!

      Poista
  4. Olit todella suloinen (sanoin tämän nyt, jos en muistanut sitä tuolloin sanoa)... tuo mekko on aivan ihana kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos, sinäkin olit tosi suloinen mekossasi!

      Poista
  5. Yritin löytää sut et oisin tullu juttelee tai vähintään pyytää kuvaa, mut joka kerta ku näin sut niin oli kamala kiire jonnekkin ja sillon kun aikaa oli en vahingossakaan onnistunut bongaamaan sua :c mut oli tooooosi nättinä ^w^ ~~~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tietty siinä käy noin :c En ole varma bongasinko sinua kumpanakaan päivänä, mutta ainakin blogistasi näin cossisi ja ne olivat molemmat mahtavia 8)! (Varmasti törmätään viimeistään ens vuoden Desuconissa ^^)

      Kiiiiiitos Panda ;__;!

      Poista
  6. Ole hyvä vain, ihana että osa onnistui.^-^ Ja hiuksesi todella sopivat mekkoon, vähän sama värimaailma kuin fazerin kisskiss-karkeissa!
    (... mutta eiköhän tuo viimeinen ole Sophien ottama... vai unohdinko minä jo? ._.')

    Oli todella mukava nähdä ja jutella~~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistui toki~ Kiitos, tuopa oli hauska huomio! ^w^

      (Aivan totta, viimeinen on Sophien! Itse tässä sekoilin, pahoitteluni... editoin sen c:)

      Oli tosiaankin ihana nähdä!

      Poista
  7. Voi kun olit nättinä :)

    VastaaPoista
  8. Tuo mekko on kyllä niin sopiva siulle! Nättinä olit. ^^

    VastaaPoista
  9. Oli huippumahtavaa tavata ja jutella. <3 Asuasi kehuin silloin jo, mutta sanon vielä, että on upea ja nätti. :3 Toivottavasti nähdään vielä toistekin. Vaikutit livenä ihan yhtä mukavalta kuin millaisen vaikutelman susta alusta asti oon saanut. n_n

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, oli hienoa päästä tapaamaan sinut livenäkin, vieläpä ihan yllättäin! Toivottavasti tosiaan vielä nähdään, eiköhän. Paljon kiitoksia sanoistasi <3 Säkin vaikutit mahtimukavalta ^^

      Poista
  10. Keskinäisen kehumisen kerho;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^; (Blogillani on niin mahtavia lukijoita, te ansaitsette kyllä kehuja~)

      Poista
  11. Toi sun tukka näyttää kasvavan niin nopsaan :o syötkö biotiinia tms?
    Mut Traconissa oli kyl kivaa :3 harmi vaan että en bongannut sua missään vaiheessa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Oon syönyt tähän mennessä kolme 60 tabletin purkkia Biotiini Fortea, mutta tosi epäsäännöllisin väliajoin. Viimeisin purkki taisi loppua jo tämän vuoden alkupuolella. Ehkä niillä jotain vaikutusta on ollut!
      Aaa... harmi tosiaan että olin niin näkymätön :(

      Poista
  12. Ihanan persoonallisen näköinen tuo sinun mekkosi! Hiukset näyttää mun mielestä hyvältä myös laineilla! Sulla on niin kauniit ja paksut hiukset.
    Tosta tulikin mieleeni, että itsellä parhaiten pitänyt hankalat kampaukset koossa got2be:n glued lakka (keltaisessa putelissa). Tosin sitäkin pitää melko reilulla kädellä suihkutella.
    Toivottavasti polvi paranee pian kokonaan! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Mamia ♥!
      Kiitos vinkistäkin! Kun seuraavan kerran ostan lakkaa, taidan ostaa juuri tuota. Tässä Traconin-kampauksessani (ja muutenkin viime aikoina) olen käyttänyt pelkästään HerStylerin "muotoilusuihketta" (?) jota myytiin lakan korvikkeena. Ilmeisesti sillä ei kuitenkaan ole täysin lakan vaikutusta. (Olen vähän yrittänyt välttää lakkaa, koska en ole halunnut sitä joutuvan keuhkoihin ilman mukana, mutta tämä taitaa olla turhaa varovaisuuttani ^^; Ilman lakkaa ei kuitenkaan tunnu pärjäävän)

      Poista
  13. Viime Traconissa en viittiny tulla pyytämään kuvaa, mutta tällä kertaa tulinki sunnuntaina tardiksen edessä ja ai että tuli hyvä mieli :'3 Siskoki sano että "Oiku oli nätti tyttö" ~♥

    VastaaPoista
  14. Tuollaiseen hiuslaatuun tarvitaan kunnon pohja-muotoilutuote, pelkkä lakka ei riitä. Käy kampaamoliikkeessä kysymässä vaihtoehtoja, ei sieltä tartte mitään välttämättä ostaa. Ja teethän kampauksen ihan rutirutikuivaan hiukseen, ei saa olla yhtään kosteat. Muuten se lässähtää. Niin, ja oon ihan samaa mieltä kuin muutkin - upea sinä, upea nainen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein selvästikin molemmat virheet: tuote ei ollut oikea ja hiuksissani saattoi olla vähän kosteutta ^^; Jatkossa sitten paremmin!

      Kiitos neuvoista ja ihanasta sanomisesta <3!

      Poista