torstai 22. toukokuuta 2014

Towards summer

Heips! Vieläkään ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut, joten tässä vain sekalaisia kuvia viime ja tältä viikolta.
Taas ulkona vakiomekossa

Yksi lempijäätelöistäni

Juhlallinen maksimekko tuntui päälläni lähes täydelliseltä, mutta 140 euron hinta on kova... harkitsen vielä.

Ainakin tuli ostettua reilusti halvempi, viininpunainen maksimekko, joka näkyy tässä yläosaltaan

Kävin ekaa kertaa ripsipermanentissa (johon sisältyi myös ripsien sekä kulmien värjäys), ja olen tosi tyytyväinen. Käyn jatkossakin - tuskinpa minua enää ilman ripsipermanenttia nähdään.

Toissapäivänä oli ekaa kertaa tämä söpö mekko päällä

Väsyneenä metrossa
Yksi huono uutinen: eiliseltä peruuntui eräs käynti, jolla olisi lähes varmuudella (työntekijän sanojen mukaan) saatu pakastusongelmaani ratkaisu. Pettymys oli todella suuri, koska olin henkisesti varautunut, että eilen asia olisi vihdoin ratkennut ja olisin päässyt lähemmäksi hormoneja. Nyt joudun odottelemaan kesäkuun toiselle viikolle asti.

Hyvä uutinen puolestaan on se, että ostin pitkästä aikaa uuden lolitamekon - joka on vieläpä brändiä! Nyt vain toivon, että se saapuisi minulle Desuconiin mennessä.

38 kommenttia:

  1. Näytät niin hyvältä! <3 Ja tuo toisiksi alimman kuvan söpö mekko on sulle täydellinen.

    VastaaPoista
  2. Oih kaikki noi sun mekot on niin suloisia *o* Ja tietty kantaja myös!

    VastaaPoista
  3. Ihania mekkoja :3 Etenkin tuo viimeinen on tosi nätti ja näyttää tosi hyvältä sun päällä!

    VastaaPoista
  4. Olet tulossa Desuun? Tulen moikkaamaan jos törmätään. c:

    VastaaPoista
  5. Taas hipsin täältä kommentoimaan. x3 Mut pakko, kun näytät niin nätiltä. Varsinkin ylimmässä kuvassa. Tai no kaikissa. ^^

    No voi sun, kun käynti lykkääntyi... Mut kyllä se siitä varmaan lähtee. c: Ja jos näytät jo tässä vaiheessa noin naiselliselta, mikä mahtaa olla tilanne hormonien yhteydessä? ;3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tänne vapaasti saa kommentoida - vaikkein aina näyttäiskään niin nätiltä x) Mutta kiitos hirveesti!

      Jooh, itekin sorrun aina välillä ajattelemaan että miten paljon näyttäisinkään naiselta sit hormoneilla, mut ois ehkä parempi olla ajattelematta niitä ollenkaan ennen kuin oon varma pystynkö aloittamaan. Jos en pystykään, sit harmittaa entistä enemmän se kaikki minkä missaan :( Vähän sama kuin iloitsisi jo semifinaalissa koko turnauksen voitosta, ja sit häviääkin jo ennen finaalia. (Olipa hyvä vertaus ^^')
      Kesäkuun alkua odottaen.

      Poista
  6. Voi harmi että käynti viivästyi, no kesäkuun toka viikko on ihan kohta! ;) Oot niin nätti varsinkin tossa kuvassa missä sulla on toi lyhyt mekko aww <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3! Niin, eiköhän se 2½ viikkoa mee taas hyvinkin nopeesti, niin kuin on aika tähänkin mennessä mennyt :)

      Poista
  7. Niin kauniit hiukset!!!

    VastaaPoista
  8. Hei mulla on tuo sama vaaleanpunainen pitsimekko!! Se on ihan paras :D textiilikaxoset
    Voi kasvaispa mun tukka myös tuota vauhtia mitä sun näyttää kasvavan.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, textiilikaxoset :D Tää on kyllä niin kiva mekko etten ihmettele!

      Kiitti, kiva jos tää tuntuu nopeelta vauhdilta, musta se on tuntunu enemmänkin hitaalta ;D

      Poista
  9. Wow, your hair is already so long! You look great dear ♥ Toally love the first photo of you!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much! ♥ The longer my hair grows the more comfortable I feel ^^

      Poista
  10. Alhaalla olevasta baaripostauksesta tuli mieleen ja muutenkin toki kysymys, ja tän ei oo tarkotus olla mitenkään loukkaava sitten. Miten jos sun pitää todistaa sun henkilöllisyys jossain, onko sulla esim passi sun "normaalilla" naamalla ja tälleen, onnistuuko sillä todistaa henkilöllisyys vai pitääkö alkaa kauheasti selittelemään tai jotain kassalla, lentokentällä, tai missään? Miten esim. tonne baariin astuminen sujui, vai kysyttiinkö siellä edes henkkareita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys, ei olleenkaan loukkaava!
      Kaikissa mun kuvallisissa korteissa on tosiaan aika vanhat kuvat, joissa näytän vielä suht poikamaiselta - tosin passi on sen verran uusi, että siinä on sentään pitemmät hiukset. Itse asiassa mun pitää yllättävän harvoin todistaa henkilöllisyys (esimerkiks siellä baarissa ei edes kysytty ja kaupasta en lähes koskaan osta mitään henkilöllisyyden todistamista vaativaa), ja silloin harvoin kun pitää, niin satun usein olemaan olosuhteiden pakosta "poikamoodissa" (esim. lentokoneella matkustaessani oon ollut ihan tarkoituksella poikamoodissa, jotten aiheuttaisi tarkastuksissa hämminkiä).

      Tavallisin henkilöllisyydentodistamistilanne, joka tulee kuitenkin eteen päivittäin, on yliopiston opiskelijaruokaloissa. Siellä pitää näyttää kuvallista opiskelijakorttia, jotta saa ruoan opiskelijahintaan. Kuinka ollakaan, juuri tänään näytti ruokalan kassahenkilöllä olevan pientä hämmennystä naisellisen ulkonäköni ja opiskelijakortin kuvan suhteen - vanhan kortin kuvassa satun näet olemaan lyhythiuksisen pojan näköinen (saispa sen kortin kuvan vaihdettua!). Eipä siitä sen suurempaa ongelmaa tullut - kassahenkilö vain säpsähti ja oli ohikiitävän hetken ajan hämmentyneen oloinen, mutta hyväksyi kuitenkin henkilöllisyyteni. Vaikka siis olisin ollut ihan naisen näköisenä liikenteessä, tähän mennessä henkilöllisyyden todistaminen on onnistunut ilman mitään selittelyä. Ongelmien varalta kannan laukussa kuitenkin todistusta transsukupuolisuusdiagnoosista, joka sanoo, että "potilaan on tarkoitus elää jatkossa naisen sukupuolen roolissa". Siitä tulee mukavan turvallinen olo. Sen voi näyttää vaikkapa silloin, jos joku jostain syystä sanoisi, etten saisi olla esimerkiksi naisten vessassa.

      Poista
  11. Harmi, että käynti nyt viivästyi :( Mut kyllä toi aika menee nopeesti, et pian jo huomaat kyseisen päivän olevan :D Odotan malttamattomana, että nään minkä mekon olet ostanut :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä, eiköhän tää aika mee taas nopeesti ^^ (vaikka ensin pitääkin jaksaa pari viikkoa eräitä kesätöitä). Jee, näät mekon sitten kesäkuun alkupuolella kun se saapuu!

      Poista
  12. OwO oot niin nätti ja söpö ja äää >w< tuo lyhyt vaaleanpunainen mekko sopii täydellisesti~~~

    VastaaPoista
  13. 140e aika suolanen hinta. Mutta jos mekko istuu täydellisesti niin ei kuitenkaan ehkä niin paha.
    Ja kuvan perusteella näyttää istuvan.

    XOXO Petra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh. Istuu täydellisesti, mutta ehkei se kuitenkaan sovi mulle niin hyvin, kun ei siitä täälläkään kukaan erityisesti ole pitänyt. Kauppaan jää.

      Poista
  14. Mietin tässä, oletko harkinnut kulmakarvojesi nyppimistä. :) Niistä voisi saada naisellisemmat, jos niitä vähän trimmaisi (leikkaisi siis saksilla hiukan lyhyemmiksi), nyppisi oikeaan muotoon ja kulmakynällä viimeistelisi. Jos hyvän muodon löytäminen epäilyttää, kannattaa varata kosmetologille aika (kulmien muotoilu kuuluu heidän töihinsä). Nyt kulmasi näyttävät hiukan tuuheilta ja miehekkäiltä. Ei niissäkään nyt varsinaisesti mitään pahaa ole, olihan se vissiin muotiakin jossain välissä, että annettiin olla tuuheat ja paksut kulmakarvat :) Mutta kannattaisi kenties kokeilla, eihän siinä mitään menetäkkään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh :( Ripsipermanentin yhteydessä ammattilainen nyppikin kulmani, sääli jos se ei näy :c Itseksenikin nypin niitä usein. Kulmakynääkin olen aina meikatessa käyttänyt, mutta ehkä en sit vaan osaa käyttää sitä tarpeeks hyvin. Myös saksilla oon silloin tällöin yrittänyt trimmata, mutta ehkä pitäis leikata vielä enemmänkin. Oon yrittänyt saada niistä niin naiselliset kuin osaan, mutta ilmeisesti en oo kovin hyvin onnistunut :( Kiitos huomiosta kuitenkin.

      Poista
  15. Hmm, kommentoin tosiaan näiden kuvien perusteella, voihan olla että kuvat vääristävät. Toivottavasti en pahoittanut mieltäsi. :( . Oliko sinulla tässä kuvassa

    http://2.bp.blogspot.com/-6cImZ2wjjEY/U3urm1P1e8I/AAAAAAAACFc/8e7QD3gsBgw/s1600/20140514_220044.jpg

    kulmat laitettuna ? Enhän tietenkään pääse näkemään päivittäin, kun olet meikannut ja kulmakarvat ovat tiptop :) . Lähinnä siis tuo kulmaehdotus lähti tuon kuvan perusteella, missä karvat sojottelevat hiukan eri suuntiin ja näyttävät epätasaisilta/"puskamaisilta", eikä niissä näkyisi olevan käytetty kulmakynää tms?

    Youtubesta löytyy tietty läjäpäin tutoriaaleja ym videoita tähänkin, mutta tässä pari mitä itse käytin kun opettelin kulmien laittoa! :)

    http://www.youtube.com/watch?v=D8A2-W17AME
    http://www.youtube.com/watch?v=HUJV8N6KveU

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiei, et pahoittanut :) Viestini saattoi alakuloiselta, koska kirjoitin sen vähän ankeassa mielentilassa (ollut tänään muutenkin vähän ulkonäkö- ja sukupuoliahdistusta ja sen sellaista). Mutta ihan oikeinhan sä bongasit - tuossa kuvassa kulmat tosiaan on aika epätasaiset. Kulmakynä kuuluu perusmeikkirutiineihini, mutta tuona kertana olin laittanut sitä ilmeisesti hyvin vähän. Viittaamasi kuvan yläpuolinen kuva on nimittäin samalta päivältä (vain pari tuntia aiemmin otettu), ja siinä kulmat kai ovat ihan ok (vaikka vähän epätarkka kuva onkin)? Kiva kuitenkin saada tällaista ns. rakentavaa palautetta :) Kiitos videoista, toivottavasti opin niistä jotain!

      Poista
  16. Mä taas suosittelen vaihtamaan kulmakynän kulmaGEELIIN. Käyt nypityttämässä kulmakarvat hyvään muotoon ja tasaisesti ylläpidät siisteyttä. Mulla on luonnostaan paksut ja rehevät kulmakarvat, joita joutuu nyppimään useasti viikossa. Kun nyppii usein riittää ihan 5 minuutin siistiminen. Sitten kulmiin suditaan Lumenen kulmageeliä, mikä tummentaa omia kulmakarvoja ja avot! Valmista! Sullakin on kuitenkin runsaasti kulmakarvoja niin kulmageelillä saisit varmasti luonnollisemman lookin!

    Sun tyttömäisyys vaan paranee joka postauksella. Oot löytänyt vaatemallit jotka sopii sulle (osaat valita vaatteet oma kropan mukaan paremmin kuin "oikeat" tytöt = näytät paremmalta kun monet heistä) ja meikit ja hiuksetkin paranee aina vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulmageeliä, okei! Kuulostaa hyvältä, kokeilen sitä niin pian kuin mahdollista! Alitajuisesti ajattelin, että tää mun nypitty muoto ois ollut hyvä, koska se ripsipermanentin tekijä ihan hiljattain nyppi mun kulmat, mutta ehkä se ei nyppiny niitä ihan 100%:sti tai sit ne oli jo ehtiny kasvaa noihin kuviin mennessä.

      Voi, kiitos ihan mielettömästi ♥!
      Tunnen tosiaan tietäväni jo suht hyvin, mitkä vaatemallit mulle sopii, mutta tosi harmillista onkin se, miten vähän just niitä malleja myydään Suomen vaatekaupoissa :( Tänkin viikon aikana oon käyny (useampaankin kertaan) läpi lähes kaikki Helsingin kesksutan vaatekaupat ja todennut, että eipä löydy juuri yhtään sellaisia vaatteita, joissa ei ois jokin asia huono mun kropan kannalta. Sit pitää tilata netistä, eikä pääse sovittamaan...

      Poista
  17. http://www.stadissa.fi/tapahtumat/12520/helsinki-pride-naistenbileet

    Tiesitkö että Pride-viikolla järjestetään NAISTEN BILEET? Vaikket baareista paljonkaan välitä, niin saisitko jonkun kaverisi mukaan, niin pääsisit tuolla kääntymään. Siellä on talo täynnä lesbotyttöjä, joten ties vaikka löytäisi mukavia tyttöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SINNE! Kiitos paljon vinkistä ♥! Oon kuullut noista jotenkin ohimennen (aiempinakin vuosina), mut en vaan oo tullut ajatelleeksi, että mun vois oikeesti kannattaa mennä, vaikken baareista paljoakaan välitä. Loistavaa, merkkaan kalenteriin kunhan niiden päivämäärä selviää c:

      Poista
  18. Oi, tuo pitsimekko sopii siulle ihan todella hyvin! Näytät joka kerta tyttömäisemmältä! : )
    Itsekin tosin kiinnitin huomiota kulmiin! Miulla on myös tosi tuuheat ja tummat kulmat. Aiemmin nypin vaan hajakarvoja pois, mutta nykyään nypin ihan reippaasti eri muotoon. Pari huonoa kokeilua tein ensin kunnes luin parit ohjeet, ja siitä se sitten lähti sujumaan pikkuhiljaa, nyt vuosi sitten otettuja kuvia katsoessa kauhistelen että mitä mie oon niille kulmille tehnyt :'D Mutta tosiaan, jos vaihdat mallia, niin hyvä nyrkkisääntö lienee että pikkuhiljaa ja aina kulmien alaosasta! Jos haluat niin voin vaikka pykäillä sellaisen ennen/jälkeen kuvan, tosi monet on ainakin miulle sanoneet että ne kulmat juurikin vaikuttaneet tosi paljon siihen miltä kasvot näyttää!
    Toivottavasti saat mekkosi Desuconiin! Mie toivon että saan cossin valmiiksi o9

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Meimei c:! Ei tämä tyttömäisyyden jatkuminen kuitenkaan loputtomiin voi kestää, joten kannattaa varautua jatkossa pettymyksiinkin :c

      Kuulostaa sen verran vakuuttavalta, että alan tosiaan kiinnittää entistäkin enemmän huomiota kulmiin. Jos vain jaksat pykäillä ennen/jälkeen-kuvan, niin mielelläni kyllä katsoisin :)

      Näyttää pahasti siltä etten ehkä saisi sitä Desuconiin mennessä, mutta saattaa olla että saankin erään toisen mekon... aika näyttää. Toivottavasti saat cossisi valmiiksi! Ja toivottavasti myös nähdään Desuconissa!

      Poista
  19. Uskaltauduin kommentoimaan ensimmäistä kertaa nyt, kun suu oikeasti jäi auki tuon maksimekkokuvan jälkeen! Näytät muutenkin ihan mielettömän nätiltä koko ajan vain enemmän. :3 Niitä maksimekkoja muuten löytyy tosi halvalla, alle kympin noista suurista ketjuliikkeistä!

    PS: tahdon tuon pitsimekon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, tosi mukavaa että uskaltauduit! Kiitos niin paljon sanoistasi <3

      Ketjuliikkeissä olen halvempia maksimekkoja nähnytkin, mutta valitettavasti ne ovat mulle vähän vääränlaisia. Poikkeuksellisen sopivan juuri tästä maksimekosta teki etenkin se, että tässä oli hihat (sekä sopiva kaula-aukko), toisin kuin lähes kaikissa halvempien ketjuliikkeiden maksimekoissa. Hihattomat ja ohutolkaimiset maksimekot tuntuvat vaan harmittavasti korostavan hartioitani :(

      PS: Näitä pitsimekkoja pitäisi vielä olla myynnissä ainakin joissain H&M:issä. Ainakin tämän täysin valkoista versiota näkyi (muistaakseni) vielä tällä viikolla :)

      Poista