torstai 29. toukokuuta 2014

A Summer's Day


Viikko sitten olin kaverini nikdy hyvin luona. Aluksi hän meikkasi minut ammattimaisesti, minkä jälkeen pääsin mukavaan pieneen photoshoottiin kesäisissä maisemissa. Oli oikein kivaa!

Kuvaajan suosikkikuva :)




59 kommenttia:

  1. olet kyllä kaunis! sinulle toivoo vain hyvää! :) tsemppiä kaikkeen ihanuus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kauniista sanoista ja kaikkea hyvää sinnekin ;__; <3!

      Poista
  2. Vau! Pakko kommentoida, että jotain on kyllä tapahtunut; viime aikaisissa kuvissa susta on tullut (ulkoisestikin) selvästi nainen. Ilmeisesti hormoneja et ole vieläkään aloittanut, joten ehkä se on jokin sisäinen hehku? :) Ilman muuta sussa oli aiemminkin havaittavissa naisellisuutta, mutta silloin ehkä tuli valitettavasti välillä vähän sellaiset "mies naisten vaatteissa" -vibat, mut nyt etenkin näissä tän postauksen kuvissa todella näen sut ihan täysin naisena. :) Ja nimenomaan todella kauniina naisena. Mahtavia kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, kiitoksia hurjasti *w*! On ällistyttävän ihana kuulla että oisin ulkoisesti mennyt parempaan päin, se kun on mun suuri toive - vaikka hormoneita en tosiaan ole vieläkään aloittanut. Ehkä se sit on jokin "hehku" (kun oon tullut enemmän sinuiksi itseni kanssa) + pitemmät hiukset :)? Myös kuvaajalla on osansa asiassa, kun napsaisi minusta näinkin hyvät kuvat c:

      (Voi, ikävää jos joistain kuvista on tullut "mies naisten vaatteissa" -viboja, mut tosi hienoa jos niitä ei enää tuu c:)

      Poista
  3. Oot oikein suloinen :3 Rakastan lukee tätä sun blogia! Tsemppiä sulle kaikkeen ja kaikkea hyvää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oi kiitos Milja <3! Kaikkea hyvää myös sinulle!

      Poista
  4. Oi että sä oot kaunis! Sun hiukset on aivan upeet ja toi mekko pukee sua tosi hyvin, ihanan naisellinen c: -Sanni

    VastaaPoista
  5. Oi nättimys! Mäkin nään näissä kuvissa selkeesti semmosen "hehkun", aww!

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. That's so nice to hear, thank you dear <3! ( <-- Was that a poem?)

      Poista
  7. Voivoivoi että kun oot kaunis ja naisellinen! :O Toi mekko sopii sulle ihan älyttömän hyvin, värinsä ja mallinsa puolesta! Näyttää jotenkin kuin sun kasvotkin ois naisellistunut... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hulluna <3! Tosi kiva kuulla, kannatti tosiaan ostaa tää mekko! Kasvojen naisellisuuteen vaikuttaa epäilemättä myös hyvän meikkaajan tekemä meikki :)
      ((Mun kaula muuten taitaa olla vähän miesmäisen paksu joissain kuvissa, mut siihen ei sittenkään taida kiinnittää liikaa huomiota?))

      Poista
  8. Oikun oot nätti >w< ja sun hiukset on kasvanu tosi paljon OwO tai sit oon vaan ollu sokee enkä oo aiemmin tajunnu :'D, mut niin kaunis~~~ Kaikkee hyvää sulle ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Panda *3*! En usko et oot ollu sokee, kaikissa kuvissa pituuteen ei vaan tuu kiinnittäneeks niin paljoo huomiota, ja onhan nää taas viime postauksen jälkeenkin ehtiny vähän kasvaa ^^ Kaikkea hyvää ehdottomasti sulle myös!

      Poista
  9. Voi kuinka sievältä näytät kuvissa! Mahtavaa :) hyvää kesää sinulle

    VastaaPoista
  10. Hyviä kuvia kaikki :D Hyvää kesää.

    VastaaPoista
  11. Sä itse asiassa näytät joissakin kuvissa tosi söpöltä. *3* Vertasin ihan huvikseni noita kuvia sun vanhempiin kuviin ja tässä näkyy selvä kehitys. Naisellisemmaksi ja kauniimmaksi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Velox :)! Nyt kun niin monet on maininneet tästä kehityksestä niin rima on jo aika korkealla, pelkään vähän etten pysty ylläpitämään näin selvää kehitystä jatkossa (etenkään vielä ilman hormoneja) ^^' Mutta luottavaisena eteenpäin!

      Poista
  12. Tunnistitko minut tiistain pääsykokeissa? :-) hih, katsoin kyllä, että olet nainen! Ihania kuvia taas <3 t. sonkkuliini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MITÄÄ OLITKO SIELLÄ *w*! Äh, en tunnistanut! Voi ei, jouduit näkemään minut pakollisessa poikamoodissani... ihanaa jos siltikin katsoit että olen nainen ;__; (vaikka olin niin kauheen näköinen). Palautitkohan kokeesi minulle vai kenties jollekin muulle(?)

      Kiitos paljon <3!

      Poista
  13. Wow. En ollut käynyt pariin kuukauteen sun blogissasi, ja nyt kun näin nämä uusimmat kuvat, niin oot naisistunut todella paljon. Oot koko ajan menossa vaan parempaan suuntaan <3 ps. sun hiuksesi ovat ihanan paksut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus ja niiaus <3! Ihana kommentti :)
      (Joo, pitää olla kiitollinen että minulle on siunaantunut näinkin paksut hiukset c:)

      Poista
  14. Wou! Miten ihania kuvia sinusta! Olet niin hehkeä. :-)

    VastaaPoista
  15. Herranen aika kun sun hiukset kasvaa nopeesti :D ainakin mun silmään näyttää siltä. Käytäks erikseen niihin jotain ainetta vai miten? :)
    Ja btw, ihania kesäkuvia :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käytä mitään hiustenkasvua edistävää ainetta, mutta viime ja tän vuoden aikana mulla on ollut yhteensä kolme parin kuukauden biotiinikuuria (1 tabletti Biotiini Fortea päivässä), joten ehkä sillä on ollut jotain vaikutusta :)

      Oi kiitos! c:

      Poista
  16. Näytät noissa kuvissa tosi onnelliselta. Kaunista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3! Onnellisuus ei kuitenkaan ole mun vallitseva mieliala tällä hetkellä, mut esimerkiksi tuona päivänä nautin hetkestä :)

      Poista
  17. Ihania kuvia<3 : ) Harmi kyllä kun nyt tuli taas tällänen kylmä ilma kun hetken oli jo niin kesäistä -.-'
    Muutkin on jo kehuneet, miten osaat valita tosi hyvin ittellesi sopivia vaatteita, mutta kehun nyt minäkin vielä. : D Saa sut heti näyttämään paljon naisellisemmalta.
    Ja uijui kun nuo sun hiukset on kasvaneet! Ootko muuten miettinyt että laittaisit niitä jotenkin? : 3 Ton pitusiin hiuksiin saisi aika hyvin jo vaikka kiharat tai jotain muuta viritelmää (tosin se ei ole niin helppoa, itse olen ainakin ihan surkea tekemään yhtään mitään hiuksilleni :'D )
    ...tuntuu muuten että jauhan jokaisessa kommentissa täysin samoja asioita : D Mutta naisellistut kyllä koko ajan. : )

    Anyway, hyvää kesää, jos nämä ilmatkin tästä paranisi. : ) Oot ilmeisesti tulossa desuconiin? Pitää kattoa jos bongaan sut siellä! : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3! Nyt on ollut vähän viileempää, mutta onneksi nyt alkavalla viikolla pitäisi kai olla taas kesäisen lämmintä c:

      Niin, en usko että kukaan haluaisi nähdä, miten miesmäiseltä kehoni pystyykin näyttämään joissain (ihanissa) naistenvaatteissa :( Monien pettymysten jälkeen olenkin ehkä pikku hiljaa alkanut hahmottaa juuri itselleni parhaiten sopivat vaatteet - joita ei suureksi harmikseni ole kaupoissa loppujen lopuksi kovinkaan paljon.

      Hiuksista: joskus harvoin olen niitä yrittänyt kihartaa, mutta jotenkin suoristetut ovat kuitenkin tuntuneet minulle ominaisimmilta. En tiedä kuvittelenko vain, mutta välillä tuntuu siltä, että kiharat saavat näyttämään minut vanhemmalta(?), vaikka toisaalta kiharoista pidänkin. Jotenkin olen hirveän mielikuvitukseton sen suhteen, mitä muuta tänpituisille hiuksille voisi tehdä - muuta kuin pitää poninhännällä :'D Minäkin olen siis surkea tekemään hiuksilleni mitään. Mutta hyviä ideoita saa heittää! Kerran minulle ehdotettiin hiusten kerrostusta, mitäs mieltä siitä? Entä raidoista?

      Olen kyllä tulossa Desuconiin, vaikka asukriisi onkin nyt pahimmillaan - jos tilaamani mekko ei saavu ajoissa, joudun mitä todennäköisimmin tulemaan coniin jossain vanhassa asussa :( Ei se maailmaa kaada, mutta uusi mekko vain olisi ollut niin kiva...

      Hyvää kesänviettoa, varmaankin näemme Desuconissa! ^^

      Poista
    2. Joo, monesti se menee niin, että kaikki vaatteet ei sovi kaikille... : / Riippuu aika pitkälti vartalonmuodoista. Se on kyllä ärsyttävää kun löytää jonkun ihanan vaatteen ja sitten täytyykin todeta ettei se sovi itselle yhtään -.-' Mutta, kai kaikilla on sitten ne omat vahvuutensa. : )
      Hiusten kerrostus voisi jopa toimia, sulla näyttää olevan ihan suht paksutkin hiukset (?) niin ei menisi liian ohueksi. Raidatkin voisi olla kivoja, riippuu vähän mistä tykkäät : D
      Mitään kunnollisia ideoita mulla ei kyllä ole : P Ainoa mikä tulee mieleen, on että etuhiuksille voisi tehdä jotain, ''kiertää'' vaikka silleen jännästi sivulle. Anteeksi, en osaa selittää : D Laitan itse hiuksia joskus näin...
      Jotenkin tähän tapaan: http://i1.ytimg.com/vi/FPf7mAgdy0I/hqdefault.jpg
      Toivottavasti mekko tulee ajoissa. : ))

      Poista
    3. Jee kiitos jatkokommentista!
      Mulla on tosiaan aika paksut hiukset. Mietin kerrostusta vielä hetken, mutta on todennäköistä, että kesän aikana annan kampaajan tehdä hiuksilleni edes jotain ;) Tuo hiustenlaittotapa näyttää kivalta, mutta pelkäänpä, että se paljastaisi (helposti ryppyyn menevää) otsaani ehkä vähän liikaa. Pyrin yleensä peittämään hiuksilla otsaani niin paljon kuin mahdollista. Ei se mitään ettet osaa selittää tarkemmin, nuokin mielipiteet olivat jo hyviä ^^

      Mekko ei 99% varmuudella tule ajoissa, joten yritän nyt kehitellä vanhoista asuistani jotain Desuun c:

      Poista
  18. Vau, aivan upeita kuvia!
    Niinkuin monet on jo aiemmin sanonu niin kaunistut vaan kerta kerralta! En huomaa sussa mitään miesmäisiä piirteitä. Ite kiinnitän paljon huomiota käsiin, mutta sun kädet on todella naiselliset nekin.
    Olet kyllä kertakaikkisen upea ja kaunis. <3 Hiukset ja mekko on ihan täydelliset.
    Ja ei sun kaula kyllä mitenkään miesmäinen ole sekään.
    Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos valtaisasti ;___;! Tuntuu ihan uskomattomalta että joku voi sanoa minua niin kauniiksi ja naiselliseksi... olen todella otettu. Ja että jopa kädetkin *__*

      Oikein mukavaa alkanutta viikkoa! (Pahoittelut, että vastaus tulee näin myöhässä - viime viikon loppuosa meni Desuconissa ja siihen valmistautuessa niin tiiviisti, etten ehtinyt blogiin vastaamaan :c)

      Poista
  19. Voi ku näytät niin paljo yheltä tutulta toisessa kuvassa! *__* aivan ihania kuvia ja ihana olett! :33<3

    VastaaPoista
  20. Olet niin suloisen näköinen. Tuntuu että naisellistut koko ajan vain enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3
      [Saapa nähdä tuleeko naisellistumiselle stoppi ensi postauksessani, jossa näytän (melko vähäisiä) Desuconissa otettuja kuviani itsestäni]

      Poista
  21. Jee mulla on tuo sama mekko, näyttää melkeempä paremmalta sun päällä :) hyviä kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mut uskon että säkin näytät siinä kyllä yhtä nätiltä :)!

      Poista
  22. Sähän kaunistut koko ajan :---) you go girl!

    VastaaPoista
  23. Kaunis tyttö pihakeinussa,
    Valkoisessa unelmamekossa.
    Miettii kait elämää tulevaa,
    Onnellinen hymy kasvoillaan.
    Koko aurinkoinen kesä edessä,
    On tolla tytöllä nätillä.

    Sait mut noin reilun kymmenen vuoden tauon jälkeen taas kirjoittamaan runon.
    Tai jonkinlaisen runon yritelmän.
    Kesän jatkoja sulle.
    Pidä toi kuvien hymy kasvoilla.

    Vili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IHANA runo kiitos kiitos kiitos <3! Mahtava yllätys :D
      Loistavaa kesän jatkoa sullekin Vili!
      (Yritän pitää aina ton hymyn c:)

      Poista
  24. Oon niin kateellinen sun hiuksista! Oon itekkin alottanut jokunen aika sitten kasvattamaan hiuksiani, ja nää on nyt tässä kamalimmassa välivaiheessa, että näyttää enemmänkin ylikasvaneelta 'surffaritukalta' ;__;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mut kyllä ne siitä hei kasvaa! Mulla oli sama tylsä vaihe ja näytin vähän surffarilta, mutta ennen kuin huomaatkaan niin hiuksesi ovat jo tän pituiset c:

      Poista
  25. Voi ei, miten söpö olet! Olet olemukseltasi, ilmeiltäsi ja asennoiltasi niin tyttömäinen, kuin olla voi.

    Olen itse nainen ja tyttöily on mulle ihan uusi juttu. Oon (tosi rajoittuneesti, myönnän) mieltänyt cross dressinging vanhempien miesten hämäräksi puuhailuksi, johon kuuluu telttamaisia kukkamekkoja, helminauhoja ja huulipunaa. En oo ollenkaan tajunnut, että söpöt nuoret pojat tekee sitä myös. Aihe alkoi jotenkin kiinnostaa mua kauheesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ^^! Kuvista välittyy ehkä tietynlainen olemus, mutta valitettavasti tosimaailmassa minusta taitaa ainakin toisinaan välittyä myös hieman mies-/poikamaista olemusta, mitä kyllä yritän parhaani mukaan kitkeä itsestäni pois.

      En ihmettele, koska tässä yhteiskunnassa sellainen mielikuva syntyy hyvinkin helposti median ym. välittämänä. Sanoina crossdressing ja tyttöily tosin tuovat mieleen enemmänkin transvestisuuden (eli vastakkaisen sukupuolen vaatteisiin pukeutumisen ilman sukupuoliristiriitaa), mutta omalla kohdallani puhuisin "crossdressingin" sijaan mieluummin ihan "normaalista dressingistä". Pukeudun tyttöjen vaatteisiin, koska haluan olla tyttö ja luokittelukriteereistä riippuen jo olenkin.

      Kiva kuulla jos sain sut kiinnostumaan aiheesta :)

      Poista
  26. Käyn täällä sun blogissa aina välillä ja nyt innostuin kommentoimaankin. Olen itse tosi poikamainen vartaloltani, vaikka biologisesti tyttö olenkin. Oon tosi pitkä ja mulla on sellanen Y-vartalo, että hartiat on tosi leveet ja lantiota mulla ei oo nimeksikään. Tissit on melko olemattomat ja jalat tosi laihat. Se mitä tällä kommentilla halusin sanoa, niin oikeesti sillä ei oo juurikaan väliä vaikka olis vähän poikamaisia piirteitä, koska esimerkiks mulla on pitkät hiukset ja meikkaan ja oon muutenkin tyttömäinen. Sulla on niin tyttömäinen olemuskin, että ei kyllä helposti huomais ettet oo biologisesti tyttö. En tiedä tajusitko mun pointtia edes mutta oot joka tapauksessa tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tajusin toki :)! Tällaisena transihmisenä sitä vaan helposti ajattelee, että pitäis olla vieläkin naisellisempi, ettei mua vaan vahingossakaan tulis pidettyä poikana. Mutta ehkä tosiaan stressaan vähän turhaan. Vartalon kanssa oon oppinut tulemaan jotenkuten toimeen jo ennen hormoneita käyttämällä juuri mun vartalolle sopivia, vartaloa naisellistavia vaatteita. Suurin murheenkryyni onkin ehkä naamani (myönnän että joissain kuvissa se on ihan ok, mutta livenä sen miesmäisyys käy ehkä kuitenkin helposti ilmi monista suunnista).

      Kiitos oikein paljon kommentista <3

      Poista
  27. Voi että ku oot kaunis <3 Ja ihanan tukan oot jo saanu kasvatettua:)

    VastaaPoista
  28. Ihanat ballerinat :)

    VastaaPoista