maanantai 14. huhtikuuta 2014

Some pictures and text

Heipä heii! Tässäpä sekalainen postaus upealla otsikolla varustettuna ;D

"Vakavin" asia ensin. Vähän aikaa sitten kävin vihdoin hedelmöitysklinikan erikoislääkärillä puhumassa sukusolujen pakastusongelmastani. Suunnittelin käyntiä jo viime syksynä, mutta silloin käynti lykkääntyi, koska pidin sen hintaa liian suurena suhteessa sen hyödyllisyyteen. Nyt halu aloittaa prosessi hormoneineen on kuitenkin niin suuri, että haluan käydä kaikki vähänkin hyödyllisiltä tuntuvat keinot läpi. Menin siis erikoislääkärille mukanani paperinpala, jolle olin kirjoittanut listan kysymyksiä muistin tueksi. Olin ehkä salaa odottanut käynniltä jotain ihmeratkaisua ongelmaani, mutta sellaista ei toki tullut.  Aivan turhasta käynnistä ei kuitenkaan ollut kyse: sainpahan ainakin varmistuksen siihen, ettei biopsia ole enää vaihtoehto (lääkäri ei missään nimessä suositellut sitä). Sen sijaan hän suositteli minulle kovasti erästä lantiolääkäri-seksuaaliterapeuttia, jolle olenkin seuraavaksi menossa - harmi vain, että varaamani aika on vasta melkein kuukauden päästä. Kunpa käynti olisi odotuksensa arvoinen!

Sitten kevyempiin aiheisiin eli kuvien pariin. Tässä yksi arkistokuva minusta kuukauden takaa, itse asiassa "prinsessapäivältäni", ennen juhlamekon pukemista. Jotenkin vain pidän tästä kuvasta - etenkin noista silmistäni.


Kerran tulin ottaneeksi myös kuvan herätessäni aamulla. En tiedä kuvittelenko vain, mutta yllätyin positiivisesti, miten tyttömäiseltä näytän ilman meikkiäkin (pahoittelen vain kuvien huonoa laatua).


Tässä puolestaan aivan tuore kuva tältä päivältä! Käväisin kaupungilla yrittämässä shoppailua, mutta petyin kauppojen kevätmallistoihin. Minua miellyttäviä hihallisia, leveähelmaisia ja klassisen kauniita mekkoja ei vain tunnu tulevan myyntiin. Ilma oli kyllä ihanan keväinen, ja minäkin pääsin taas siirtymään pirteän väriseen kevättakkiini.


Loppuviikosta luvassa jotain jännää ;)!
(Korjaus 18.4.: Se siirtyykin ensi viikkoon...)

33 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Näytät niin söpöltä noissa aamukuvissa! :)
      vierailen pitkästä aikaa näillä sivuillasi ja jostain syystä pistät nyt heti hyvällä tavalla silmään. Nätti olet ollut aina mutta esimerkiksi tuossa viimeisessä kuvassa olet aivan mielettömän kaunis. Hiukset ja silmät varsinkin tosi kauniit. Vaikutat vielä niin itsevarmaltakin kun hymyilet. Olet tosi kaunis. Kaikkea hyvää ja ihanaa sulle momo :)

      Poista
  2. Naurahdin otsikon suloisuudelle :-D olet näissä kuvissa kyllä varsin tyttömäinen - ellen jopa sanoisi elegantti! Toivottavasti lantiolääkäri-seksuaaliterapeutin käynti antaisi vastauksia kysymyksiisi :-)

    VastaaPoista
  3. Näytät kyllä todella kauniilta ja ihanan pirtsakalta tossa viimeisessä kuvassa :) !

    Terkuin Lara

    VastaaPoista
  4. Oi kun olet suloinen kaikissa kuvissa! ´3` Todella tyttömäisen näköinen! Osaat kyllä meikata silmät todella söpön suuriksi! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos valtavasti <3! Mulla on kyllä vielä vähän opettelua, jotta oppisin meikkaamaan silmät yhtä hyvin kuin vaikka sä :)

      Poista
    2. Ah, voi ei, kiitos ´w`' Miulla on kyllä vielä paljon opeteltavaa! Ja miusta siulla on jo tosi sievä ja kasvoillesi sopiva meikki~<3

      Poista
  5. Joo tän kevään mallistot ei oo oikei missää kaupas ollu munkaa mieleen. Siispä kirppikselle ;D Ja aivan ihania kuvia, varsinkin toi heräämiskuva <3 Oot miljoona kertaa mua söpömpi aamuisin(kin)!

    Ennu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pakko mennä kirppikselle seuraavaks :3

      Kiitos tosi paljon ;_;! (Tosin itsekin olet luvattoman söpö, Ennu c:!)

      Poista
  6. wou, näytät näissä kuvissa tosi naiselliselta. Jos en tuntis sua ja joku näyttäis nää kuvat kysyen "nainen vai mies" niin vastaisin epäröimättä että "nainen" :) ootko ite tehny noi kuvien meikit? Jos oot, ni jossain kohtaa on tapahtunu joku kehitysaskel. Hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, kiitos ihan hirveästi <3!! Itse tein nää :) Tosin niinhän se menee, että mitä epätarkemmalla kameralla ottaa kuvia, sitä paremmalta ne näyttävät ^^'

      Poista
  7. Siis tajuatko ees miten kaunis oot! Ihan uskomaton neiti <3

    VastaaPoista
  8. Voi olet aivan hurjan suloinen! Viimoinen kuva on oikein karkkia silmille <3 Toivottavasti Se käynti on odotuksen arvoinen ~ Sinulla on kyllä upeat hiukset, näyttävät kovin pehmoisilta ;w; Mukavaa kevättä ~~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kaikesta Ohmunen! <3 (Hiukseni ovat aika pehmoiset silloin kun ne ovat puhtaat, mutta harmillisesti ne rasvoittuvat todella nopeasti :c) Hyvää kevättä sinullekin ^w^!

      Poista
  9. Näytin mun poikaystävälle sun blogista postauksia ja kysyin että huomaako se mitään erikoista. Se katseli kuvia hetken ja vastas että "joo, onhan tuolla tytöllä vähä erikoinen pukeutumistyyli" (tarkoittaen supertyttömäisiä mekkoja, lolitaksiko sitä kutsutaan). Tytöstä siis menit aivan täysin !
    Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu melkein uskomattomalta, että nämä "testit" onnistuvat usein näin hyvin :) Tosi iloinen olo tulee aina kun tällaisen tuloksen kuulee! Kiitos Minna <3!

      Poista
  10. Voi jeesus mikä söpöliini olet, varsinkin nuo unikuvat <3

    VastaaPoista
  11. Mä tein ton saman mitä monet muut, näytin äsken sun kuvan mun perheelle ja kysyin että "mitä huomaat tässä kuvassa" ja vastaus oli "Volvo" :D tosi nätti olet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kesti hetken tajuta voi vastaus :D Kiitos tuhannesti <3!!

      Poista
  12. ihana nainen <3 t. sonkkuliini :)

    VastaaPoista
  13. Oi kun kaunis!

    Näytin kuvia äidilleni ja olin juuri sanomassa jotain tyyliin "Ei kyllä ikinä uskoisi että toi on biologisesti poika", kun äiti jo huudahti: "Onko (naapurin) Tiialla joku blogi vai? Onpas siitä tullut sievä." Tiia on siis pitkäaikainen tuttuni, ihan tavallinen tyttö... Menit siis täydestä täälläkin!

    Tsemppiä prosessiin. Musta tuntuu aina niin epäreilulta sun puolesta. Olisi tosi raskasta olla oikeasti tyttö, kun niin monet luulevat kuitenkin pojaksi. Toivottavasti pian tilanne on toinen ja muutkin ymmärtävät, että se todellinen ja ihana sinä on kaunis ja älykäs nainen. Olet rohkea ja vahva, ihailtava ihminen suoraan sanottuna.

    Ja tiedätkö mitä? Kun vertaa vanhempia kuvia, huomaa, että nykyään kannat kauneutesi ylpeästi ja esittelet sitä muillekin. Ja hyvä niin, niinhän sitä kuuluukin! Itseluottamus sitäpaitsi kaunistaa ihan älyttömästi!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiih!

      Olen tosi imarreltu, että minua luultiin naapurin Tiiaksi. Aivan mahtava juttu <3!

      Kiitos paljon prosessitsempistä. Tilanne tosiaan saattaa olla pian toinen - palan halusta VIHDOIN aloittaa hormonit. Onhan tässä jo yli vuosi pähkäilty ja tahkottu asiaa suuntaan jos toiseen. Enää se (surullisen kuuluisa) sukusolujen pakastus ja sitten... sitten olen lopultakin valmis aloittamaan hormonit. Se, ovatko hormonit minulle oikea ratkaisu, selviää ainoastaan kokeilemalla. Uskon kuitenkin, että ovat.

      Ihana myös kuulla, että itseni kantamisen tavassa näkyisi tapahtuneen muutosta. Tuntuu, että mulle tosiaan on tullut ainakin lisää itseluottamusta :)

      Kiitos vielä kaikesta ja oikein hyvää kevään jatkoa sinulle <3!

      Poista
  14. Oot yks suloisimmista ihmisistä mitä tiiän :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti ;_; <3! (Toivottavasti se ei oo pelkästään netin välittämä kuva, vaan että oisin myös todellisuudessa)

      Poista