lauantai 18. tammikuuta 2014

Wintery hair show!

Hei kaikki! Tosi harmillista, että postaustauot ovat viime aikoina venähtäneet näin pitkiksi... Ei vaan ole ollut mitään todella kirjoittamisen arvoista. Mutta antakaas kun kerron missä sain olla mukana ennen joulua!

Hiusalaa opiskelevan kaverini Jessican koulun joulunäytöksessä! Pääsin Jessican meikattavaksi ja "kammattavaksi", ja tulos näkyy alla. Minusta Jessica teki upeaa työtä c: Oli mahtavaa saada kokeilla vaihteeksi näin erilaista hius- ja meikkityyliä. Kampauksen ja meikin tekemiseen taisi kulua noin kolme tuntia. Olin aika yllättynyt, että hiuksistani saa jo nyt näinkin massiivisen kampauksen! Näytöksen teemana oli talvi, joten alun perin ideana oli tehdä minusta eräänlainen "lumikuningatar", mutta lopulta päädyimme tällaiseen nukkemaisempaan versioon. Kuten näkyy, tämä valkoinen simppeli mekkoni sai nyt käyttöä, kun totesimme sen sopivan näytöksen tarpeisiin. Yksinkertainen mekko tuo paremmin esille kampausta (ja meikkiä). Minut oli laitettu aloittamaan koko näytös, mikä toi hieman lisäjännitystä, mutta kävely taisi mennä kuitenkin ihan kelvollisesti. Catwalkilla kävellessäni taustalla soi Game of Thronesin opening-musiikki (jota en tosin itse olisi tunnistanut, koska en ole katsonut sarjaa).

Kaikista kuvista kiitokset kuvaaja Jari Miettiselle.







Tosi hauska kokemus, oli ilo olla mukana!

En taida tästä erillistä postausta tehdä, joten mainitsen vaan tässä samalla, että olin uudenvuoden aikaan pari viikkoa Japanissa (Tokiossa). Matkasin loistoseurassa, Sarin ja hänen kämppiksensä kanssa. Alun perin matkani yhtenä päätarkoituksena oli vierailla Shinjukun lukuisissa transgender-klubeissa ja päästä jopa juttelemaan joidenkin japanilaisten transihmisten kanssa, mutta loppujen lopuksi en tullutkaan menneeksi klubeihin, kun mielikuvani niiden sulkeutuneisuudesta ja kalliista hintatasosta vei voiton. Sen sijaan söin vain kaikkea hyvää, kävin mielenkiintoisissa paikoissa (kohokohtana Takao-vuori) - ja tottahan toki shoppailin. 29 mangan ohella ostin muun muassa Closet Childistä Emily Temple Cuten mekon, joka varmasti pääsee esille tulevissa postauksissa. Koko matka meni kuitenkin valitettavasti poikamoodissa. Päätin olla ottamatta Suomesta mukaan naistenvaatteita, koska ne olisivat tuoneet matkalaukkuun niin paljon lisäpainoa, etteivät kaikki ostokseni olisi tosiaankaan mahtuneet sinne matkan lopussa. (Lisäksi perheeni oli luonani kun pakkasin, joten olisi ollut vähän ongelmallista saada vaatteita laukkuun heidän huomaamattaan...) Joka tapauksessa matka oli oikein onnistunut. Kuviakin olisi, mutta ne lienevät sen verran tavanomaisia, että tuskinpa niitä olisi kovin mielekästä tänne laittaa.

Ostin myös juuri Fanplusfriendistä uuden classic lolita -mekon ja innolla odottelen sitä! Jos se tulee ajoissa perille ja on kaikin puolin sopiva, saatan käyttää sitä jopa Helloconissa.

27 kommenttia:

  1. Oho :o mäki haluan oppii laittaa hiukset massiivisemman näköiseksi. Noissa sivuprofiilikuvissa näkyy hyvin miten nätisti hiukset on laitettu. :) muutenkin Jessica on tehnyt hyvää työtä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Mäkin haluaisin oppia tekemään hiuksilleni kaikkea tuollaista itsekin :3

      Poista
  2. Your hair is already quite long :D You look great!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you dear! Yeah, I can't wait until summer when it's going to be even longer!

      Poista
  3. En meinannut tunnistaa sua ollenkaan ton meikin alta :D Olen ihan kade kun pääsit taas Tokioon, minäkin haluun ;3;

    Toivottavasti nähdään Helloconissa, kun olen tulossa sinne itsekin kaverin kanssa~ Oletko jossain muotinäytöksessä mukana tällä kertaa, että näkeekö sua siellä joissain pyörimässä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe aika hyvä naamio tosiaan tämä :D Voi että, kunpa säkin pääsisit pian :(

      Hienoa, me nähdään siellä! Olen mukana yhdessä jutussa joo c: Mutta mua näkee kyllä myös pyörimässä tapahtumassa!

      Poista
  4. Upea meikki ja wow miten massiivinen tukka! hiena työtä tosiaan, en ollut tunnistaakaan sinua :D

    Törmäillään Helloconissa! kohta sekin jo on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, hyvin tehty ^^!

      Hei törmätään siell'! Se on tosiaan yllättävän pian :)

      Poista
  5. Upee toi meikki ja ihanasti laitettu sun hiukset! ^^ On ne kyl kasvanu jo toosi paljo :D

    Tosta sun reissusta tuli mieleen et ku mä oon ite menossa kesällä Tokioon, niin oisko sul suositella jotain missä kannattaa käydä? :) Ja oisko sulla jotain vinkkejä sinne? Ja ku mä oon sit opiskellu vaan vuoden ajan japania, nii miten veikkaat et tuunko ymmärtämää mitää siellä? :D Meen kahen mun kaverin kanssa, eikä kukaan meistä oo aiemmin ollut Japanissa, eikä kumpikaa niistä osaa japania niin ois kiva jos voisit avittaa mua vähän ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^!

      Onhan mulla suosituksia :) Tietty riippuu tosi paljon siitä minkälaisista jutuista tykkää. Haluatko ihan jotain täsmäsuosituksia vai yleisemmin kaupunginosia tms.? Joka tapauksessa suosittelen Shibuyaa, mutta sehän lienee itsestäänselvyys. Harajuku ei ollut ihan niin legendaarinen kuin olin kuullut, mutta kannattaa sielläkin käydä. Ja Akihabara jos tykkää animemangajutuista. Kysy vaan tarkemmin jos sulla on jotain mielessä. Vinkkejäkin on kai miljoona, mutta ehkä olisi helpompaa jos kertoisit joitain aihealueita, joihin haluat vinkkejä :D Sellaisia yleisvinkkejä ei kauheasti tule mieleen, koska Japanissa on suhteellisen helppo pärjätä melko tietämättömänäkin.

      Varmasti tulet ymmärtämään! On oikeastaan yllättävää miten paljon sitä ymmärtääkään Japanissa, vaikka ei olisi vielä kovin pitkään opiskellut. Joitain kanjejakin siellä oppii melkein kuin huomaamattaan, kun näkee niitä kontekstissa.

      Pelkäänpä ettei tästä ollut kauheasti vielä apua, niin kysy mieluusti vielä tarkennuksia :D!

      Poista
    2. Noh tohon et millasista tykkään, niin tykkään ainaki kovasti nähä aina toisen maan kulttuuria ja nähtävyyksiä, kuten tuolla haluun nähä niitä temppeleitä puutarhoja yms joten toi Shibuyaa on varmaankin siihen hyvä(?) :) Pitää varmaa sit tuol Harajukussa käydä, ja ite oon aika otaku ja mun toinen kaveri myös vähän eli toi Akibara on ainaki mulle loistava sit ;D
      Ollaa myös suunniteltu et mennää Yokohamaa ja siel sinne Chinatownii, ootko käyny siellä? Ja jos oot nii millanen se oli? :) Ja oisko sulla jotain vinkkei missä kannatais käydä erityisesti syömässä? :D

      Hope so ^^ Okei, ehkä opin siel muutenki kieltä ku yritän käyttää sitä mahdollisimman paljon :D

      Oli tosta nyt jotain apua, kiitos! ^^

      Poista
    3. Ja sellai tuli mielee et Kyoto ois tosi mahtava nähdä, nii tiiätkö sä ollenkaa et onko mahollista käydä siellä semmosella päivämatkalla? Ja jos on niin paljo se maksais? :D Yritin tossa kattoo et kauan sinne kestää junalla mut mä oon aika onneton enkä osannu >.<

      Poista
  6. Upea meikki ja kampaus, ei sinua meinaa edes tunnistaa niiden alta :O

    Kyllä minua ainakin olisi kiinnostanut Japanin kuulumiset ihan omanakin postauksena. Saisi vähän ruokittua omaa matkakuumetta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi, nyt pääsi käymään näin :c Pahoitteluni, en arvannut!

      Poista
  7. Wow, sun tukka on kyllä kasvanut! Tosi jännä toi meikki ja hiuksetkin on mahtavat ^-^

    Kuinka monetta kertaa muuten olit jo Japanissa? Oon niin kade sulle ku pääsit sinne ;__; mutta ootan innolla että pääsen näkeen sen sun uuden mekon :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitros ^w^!!

      Olin nyt tokatta eli kahdennetta kertaa. Siis kaksi kertaa käytynä :D Jos Japaniin pääsy on unelmasi, niin varmasti eräänä päivänä se tulee mahdolliseksi sullekin :)

      Jännä nähdä millainen se mekko sitten on livenä, toivon vaan ettei oo pettymys (pituuden suhteen vähän jännitän, se on siinä ja siinä onko liian lyhyt mulle...)

      Poista
  8. Todella upee meikki, ja hyvin kasvaneet hiukset. :D

    VastaaPoista
  9. Kaunis kampaus!

    oon muuten huomannut, että aika usein kuvissa rypistät otsaasi nostaessasi kulmakarvoja ylöspäin. Tein joskus itse samaa kunnes äitini huomautti mulle asiasta ja aloin kiinnittää siihen itse huomiota. Yleensä ilme on lempeäpi ja ns kauniimpi jos otsa ei ole rypyssä. Itse harjoittelin tavasta eroon laittamalla leveän maalarinteipin otsaan, jolloin rypistämisen huomaa ilman peiliäkin, ja sitten nostelemalla kulmia (oon kuullut että mallit käyttäisi samaa kikkaa :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Olen huomannut että joissain kuvissani on tuota, eikä se tosiaan ole minustakaan kaunista. Tosin näissä kuvissa en kylläkään huomaa tuota ilmiötä (ellei näyttöni sitten vääristä tilannetta), lukuun ottamatta yhtä kuvaa. Siinä minua pyydettiin katsomaan ylöspäin, jolloin rypyt väkisinkin ilmestyvät.

      Taidan nostaa kulmakarvojani, jotta silmäni tulisivat edes vähän suuremman näköisiksi ja esiin kuopistaan. Tuntuu, että jos en tee sitä yhtään, raskaat silmäluomeni peittävät silmieni yläosaa niin paljon, että näytän mielestäni aika ankealta. Kysymys kuuluu: kumpi on pienempi paha? Mainitsemasi kikka kuulostaa kuitenkin kokeilemisen arvoiselta, kiitos :).

      Poista
  10. Voisit kyllä laittaa matkakuviakin. Ite haluaisi käydä Japanissa kanssa niin näkisi että millaista siellä on näin turistin näkökulmasta :D

    VastaaPoista
  11. Lisää jo päivitystä. Ei tätä kukaamuuten enää lue.

    VastaaPoista
  12. Lisää jo päivitystä. Ei tätä kukaamuuten enää lue.

    VastaaPoista