sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Modeling at Taidekuja

Tekijä: eräs anonyymi ninja
Viime sunnuntaina olin Glorialla Taidekuja-nimisessä tapahtumassa. Haltijakäpälä oli pyytänyt minua malliksi croquis-työpajaan, johon meninkin yhdessä kivoimmista loliasuistani, nimittäin tässä. Työpajassa minun tuli vain seisoa liikahtamatta 5 minuuttia jalustalla (ilman kenkiä), sen jälkeen istua 3 minuuttia ja lopuksi vielä seisoa 2 minuuttia (kengät jalassa, mikä oli yllättävän vaikeaa, koska penkkimäinen alusta oli niin puffuinen että koroilla seisominen vaati keskittymistä!) samalla kun minua ympäröinyt taitavien piirtäjien joukko luonnosteli kiireesti hahmoani paprulle. Alla olevat upeat piirrokset ovat Pihlajattaren ja erään anonyymin ninjan (kerro jos haluat itsestäsi tarkemman nimimerkin!) käsialaa. Taidekujan myyjien antiin tutustuminen jäi päivän kiireisen aikataulun takia vähäiseksi, mutta mieleen jäi hienoja juttuja - etenkin erään myyjän Pokémon-pienoismallit!

Last Sunday I attended an event called Taidekuja ("Artist Alley"). Haltijakäpälä had asked me to model there at a croquis workshop, and I went there dressed up as gorgeously as I could. Thus, this was my outfit. My modeling consisted of three phases, timed 5, 3 and 2 minutes, during which I was either in a standing or a sitting position. Within those strict time limits, all around me a group of talented artists were sketching my figure on their sheets. The drawings below are made by Pihlajatar and a certain anonymous ninja.

Tekijä: Pihlajatar
Tekijä: Pihlajatar
Tekijä: Pihlajatar
Tekijä: eräs anonyymi ninja
Malleilun jälkeen menin suoraa päätä Annantalolle Japani-päivään, missä parasta antia oli Miika Pölkin zen-luento. Valokuvia ei päivästä juuri ole, mutta onpa edes yksi... ja sekin kotoa :D!
After the modeling I went straight to an event called Japani-päivä at Annantalo where I most enjoyed Miika Pölkki's lecture about zen. I only have one picture from that day but I guess it's better than nothing :D
 


29 kommenttia:

 1. Jee, pitkästä aikaa ^^
  Näytät muuten nätiltä tossa kuvassa.

  VastaaPoista
 2. Oih, näytät niin kauniilta ja naiselliselta tuossa kuvassa! *3*

  Muistan kun joskus piti kuvistunnilla olla mallina, ja tuntui että se 5 minuuttia paikallaan istuen on ihan superhankalaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos tosi paljon *w*!

   Joo, se on hankalaa... olin sen verran hermostunut etten edes pystynyt olemaan _aivan_ paikoillani :'D

   Poista
 3. Voi, olet ihan superkaunis tuossa kuvassa :) suloinen myös.

  VastaaPoista
 4. Kiva saada postaus pitkästä aikaa (:

  Oot todella nätti tuossa kuvassa ^3^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vihdoin tuli jotain postausta! Kiitos paljon ^^!

   Poista
 5. Olenkin pitkään odotellut postauksiasia, kivaa kuulla mitä oot puuhaillut :3 Olet kyllä kertakaikkisen täydellisen näköinen tuossa kuvassa, kaunistut vain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottavan aika on pitkä, sanotaan :(

   Höpsis :D, täydellisyys on kaukana (ja webkamera kaunistaa aina *-*), mutta kiitos paljon <3! Ainakin mukava huomata, etten viime kuukausien aikan ole muuttunut paljoakaan miehekkäämmän näköiseksi (vaikken hormoneita ole aloittanutkaan) :)

   Poista
 6. Oletpa söpö :3 Sulla on kyllä niin kauniit silmät!

  VastaaPoista
 7. Ui varmasti jännää ollut mallittavana :3 Onneksi et kaatunut~
  upeita anonyymi ninja ja pihjalatar piirelleet.
  Olet tässä kuvassa todella kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein kovasti ♥! Niin, hetken jo pelkäsin että kaadunkohan siitä :D Ja jep, tosi upeita!

   Poista
 8. Voi apua miten kauniilta näytät tuossa kuvassa ! En kestä. :-D

  VastaaPoista
 9. Oikun ihana kuva! ::33♥

  VastaaPoista
 10. Olet hurjan kaunis, ja toi peruukki(?) sopii sulle tosi hyvin, niin värinsä kuin mallinsakin puolesta!

  VastaaPoista
 11. oi perkele sä näytät ihan naiselta tossa vikassa kuvassa!!!!! kaunistut päivä päivältä enemmän :) kaikkea hyvää sulle!

  VastaaPoista
 12. Toivon ettet luovu muutosprosessistasi minkään ulkopuolisen voiman vuoksi.
  Hämmennyn kerta toisensa jälkeen siitä, miten upea sä olet. Joka kerta kun nään sua conissa tai täällä blogissa, tunnen vaan tosi suurta kunnioitusta.

  Toivon että jatkat valitsemallas tiellä, ilman katumusta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitoksia ;_; Mä taas hämmennyn siitä, miten upeana mua tunnutaan pitävän, vaikka olenhan oikeastaan aika tavallinen. Mä nyt vaan elän haluamallani tavalla. Mutta kiitos paljon ♥!

   Tieni ei vieläkään ole aivan kiveen kirjoitettu ja saattaa ehkä haarautua vielä siten, etten aloittaisikaan hormoneja. Mutta jos näin käy, sen täytyy olla oma päätökseni. Uskon, että te lukijat ymmärtäisitte sellaisenkin päätöksen.

   Poista
 13. Hei ei liity tähän tää kysymys, mutta tiedätkö paljonko tulee itselle kuluja yliopistovaihdossa Japaniin kun sinne olet kai menossa? :) kiinnostaisi muakin , mutta en löydä tietoa mistään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei!
   Heh, sosiaaliset mediat ovat mukavan linkittyneitä kun tiedot leviävät nopeasti ;) Sinnepä olen tosiaan menossa, ja kuluista ei ole paljoa tietoa kuin että aika kalliiksi tulee, etenkin Tokiossa asuminen. HY:ssä ainakin saa liikkuvuusapurahaa vaihdon takia ja Kelaltakin jotain korotettuja tukia. Mutta tosiaan vielä ei ole kovin tarkkaa mielikuvaa itselle aiheutuvista kuluista...

   Poista
 14. Uutena lukijana täällä. Oli pakko liittyä, kun huomasin kuinka rohkea sä oot! :)

  VastaaPoista