lauantai 21. syyskuuta 2013

Tracon 8

Heippa taas! Tällä kertaa vähän "kevyempi" postauksen aihe. Viikko sitten sain nimittäin parin kuukauden tauon jälkeen nauttia taas hurmaavasta con-ilmapiiristä, kun sipsuttelin ympäriinsä Tracon-nimisessä animetapahtumassa. Traconilla on minulle erityinen merkitys, sillä juuri Traconissa käytin ensimmäistä kertaa lolita-tyyliä kolme vuotta sitten, kesällä 2010. Lolitaa minulla onkin ollut päällä muistaakseni joka Traconissa (tosin vuodesta 2011 en olekaan aivan varma), ja tällä kertaa asuni oli tällainen:

Hi you all! A week again I had once again to opportunity to enjoy some amazing con atmosphere at Tracon in Tampere. Tracon holds a special meaning for me, as Tracon 2010 was the first time ever I wore lolita. Since then I've been wearing lolita in every Tracon (even though I can't remember what I wore there in 2011), and this time my outfit was as follows:


Kävi niin hauskasti, että mekkoni oli täsmälleen sama kuin viime vuoden Traconissa, mutta tällä kertaa vaaleanpunaisen sijaan punaisena. Punainen mekkohan minulla oli kesällä mm. Desuconissakin, mutta punaiset mekot vain ovat niin kivoja, että pitihän tämäkin ostaa! Edulliseen Bodyline-hintaansa suhteutettuna mielestäni vallan ihana. Kengiksi valitsin tällä kertaa mukavuussyistä ballerinat, ja päässäni laineilivat jälleen omiin hiuksiini tarrautuneet pidennykset, joiden kiinnittämisessä olen mielestäni tullut jo vähän ketterämmäksi.

Such a coincidence - my dress was exactly the same as at last year's Tracon, with the exception that now it was red instead of light pink. I did wear a red dress also in Desucon and Helsinki Pride this summer, but red dresses just appear to be so nice that I had to buy this one too. Taking into consideration the inexpensive price, these Bodyline dresses are quite lovely. For shoes, I decided to go with ballerinas because I wanted some comfort, knowing there would be a lot of walking during the weekend. On my head I had again my clip extensions, the attaching of which has become a bit easier for me.

Traconia edeltänyt fiilis oli kuitenkin ankea. Yllättävänkin isoksi muodostunut koulustressi/-kiire yhdistettynä iänikuiseen prosessin pähkäilyyn oli pitänyt mieleni niin ahdistuneena, että en ollut juurikaan päässyt virittäytymään iloiseen con-mielentilaan. Perjantaina minulle vieläpä alkoi ilmestyä flunssaa, joka viikonlopun aikana vain yltyi. Perjantaina oli muutenkin harvinaisen itkuista erääseen prosessiasiaan liittyen (josta kertonen tarkemmin erillisessä postauksessa), joten fiilikseni ennen conia olivat tosi maassa - tuntui, ettei riittäisi voimia lähteä koko coniin.

My feelings before the con were quite bad, though. Pressure from school combined with the forever-continuing thinking about the process had kept my mind so stressed that I really couldn't bring myself to the happy "con mood". On Friday I also started to show some symtoms of flu which went even worse during the weekend. Friday was also sad in another aspect related to my process (which I'll tell you about later), so my mind was pretty down right before the con - I even felt like I wouldn't be able to go to the con at all.

Onneksi kuitenkin lähdin, sillä Traconissa mieleni piristyi paljon. Nautin erityisen paljon Traconin konserteista, mutta kuten aiemmissakin coneissa, ihanien ihmisten tapaaminen jäi ehdottomasti parhaaksi muistoksi. Kiitos te kaikki, jotka tulitte juttelemaan, halaamaan ja/tai ottamaan kuvan ♥! (Ja kiitos myös sinä, joka lähetit minulle "Saa halata!" -pinssin!) Olette mahtavia lukijat! ^.^

But it was a good decision to go. At this year's Tracon I enjoyed especially the concerts quite alot, but just like in all conventions before, also this time the best experience was meeting so many lovely people! Thank you all who came to talk, hug, or take a picture ♥! You're wonderful, my dear readers!

26 kommenttia:

  1. törmäsin suhun pariin otteeseen traconin aikana. vaikutit hiukan säikähtyneeltä kun moikkasin muutaman kerran(ei ihme, ilmeeni ei varmaan mikään edustavin sillä sain kauhean fanikohtauksen joka kerta >w<).
    Myöhemmin sitten halusin vielä pyytää nimmaria kun hokasin siut narikan läheisyydestä, mutten loppujenlopuksi kehdannutkaan. ;-; ensi kerralla pakotan itseni ainakin kuvan pyytämään~~

    -suuri fanisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuu, muistan sinut toki!

      Vai säikähtäneeltä :D Luultavasti olin vain yllättynyt, kun ilmestyit näkökenttääni niin äkkiä (ilmeessäsi ei ollut mitään kummallista ^^) Pahoitteluni!

      Jep, ensi kerralla sitten! Ei minua tarvitse jännittää C:

      Poista
  2. mäkin törmäsin suhun c:
    uskalsin tulla pyytämään ryhmäni kanssa haleja muutaman bongaamiskerran jälkeen. :'3
    anteeksi muuten jos sohin sinua tikullani tai värjäsin sinua sinisillä käsilläni. ;-;
    tuli hieman awkward olo siinä kun näytit siltä, että et haluaisi haleja, mutta.. :c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsö, et sohinut ollenkaan! c:

      Äää sellainenko olo *__* Väärinkäsitys! Mähän juuri tykkään haleista, mutta saatoin olla jotenkin häkeltynyt siitä, että niin moni halusi halia minua. Tiedän myös olevani tietyllä tapaa ujo ja kankea uusien ihmisten kanssa, mutta se ei tarkoita ettenkö tykkäisi haleista :(

      Anteeksi, toivottavasti teille ei tullut liian awkward olo ;_; (?) Oli tosi kiva kun tulitte!

      Poista
  3. Olin traconissa, mutten nähnyt sinua missään vaiheessa. Ei varmaan vain satuttu samoihin paikkoihin missään vaiheessa, koska tuollaisen kaunottaren olisin huomannut kyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan sitten satuttu, höh :(
      Äh kiitos c: ♥

      Poista
  4. Oli kyllä ihana tavata sinut livenä, vaikka jäädyinkin ihan totaalisesti.
    t: se hobittimittainen rakennusmies :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaa se olit sinä! Oli tosi hauska tavata :D! (Ja itse jäädyn aina vähintään yhtä pahasti ;))

      Poista
  5. Voi kun olet nätti tuossa kuvassa :3 !

    VastaaPoista
  6. Kuljin ohitses aika useinkin,meinasin pyytää ottaa kuvan mut en mä uskaltanu e, n ,e
    Mun kaveri kysy et kukahan toi meijä eellä kulkeva tyyppi on,mie sanoin et se on Momo. :3 Mun kaveri luuli sua aluks tytöks > u < ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla <3!
      Ei mua kannata jännittää, tuu toki ottamaan kuva vaikka ens kerralla kun törmätään ^^

      Poista
    2. Älä jooko Mono Chan sano, että sun kaveris luuli häntä aluksi tytöksi. Hän on tyttö, ja on äärimmäisen loukkaavaa kun sanot noin. Vaikka toki tarkoitat vain hyvää, mutta puheesi on kovin transfoobista. Kiitos!

      Poista
  7. Ite en oo koskaan käyny coneissa ku en oo oikeen koskaan ollu kauhean kiinnostunu animesta tai mangasta... Tykkäisin kyllä pukeutua joksikin hahmoiksi esimerkiksi jostain pelistä (League of Legends nyt tulee ekana mieleen) tai vaikka jostain leffasta tms tyyliin Harry Potter :D Kaveri sit ehotti että lähtisin sen kanssa johonkin tollaseen niin sais ihan luvan kanssa pukeutua, mutta mikä näistä kaikista tapahtumista ois siihen sopivin? Kun tuntuis vähän tyhmältä olla joku Potter kun muut on manga/animehahmoja... Ja kun eikös nuo yleensä lähinnä sellasiin oo suuntautuneetkin? Vai oonko nyt ihan hakoteillä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurin osa on tosiaan pukeutunut manga-, anime- tai japsipelihahmoiksi, mutta toki kaikenlaiset muutkin asut on sallittuja! Eihän mullakaan ole yleensä mitään noista, vaan lolitaa :) Länsimaisten sarjojen/pelien hahmoja cossaa moni - muistan nähneeni tässäkin tapahtumassa ainakin yhden Harry Potter -aiheisen asun, nimittäin erään Kalkaroksen (Snape) asun.

      Siinä ei siis ole mitään tyhmää, joten laita ihmeessä Potter / League of Legends / mikä tahansa asu. Mielestäni kaikki conitapahtumat ovat yhtä sopivia :3

      Poista
  8. Hihi, mä tulin ottamaan susta kuvan sunnuntaina siinä portailla tampere-talon edessä. :3 Olit niin nätti, että kateeksi käy. ;_; Ai joo, en tajunnut sanoa silloin traconissa, mutta siis tsemppiä kaiken suhteen ja toivottavasti stressi helpottaa. Stressaaminen on mullekin tosi tuttua just nyt. .__.

    t. Se vihreähiuksinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa sinä olit siellä!
      Kiitos paljon ;__;!

      Voi, koita säkin selvitä stressistä <3

      Poista
  9. Haha, sulla on aikamoinen fanilauma. Ensi kerralla kun tulen Hesaan, ilmoitan kyllä etukäteen ja sovitaan treffit, ettei tarvitse miettiä metroasemalla onkse vai eikse oo se. Terveisin yksi fanityttö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ilmoita toki niin saadaan treffattua c:!

      (Hii, mä fanitan sitten teitä faneja kun olette niin ihania ^3^)

      Poista
  10. Hiii!!! Oli kiva nähdä sut traconissa kun uskaltauduin vielä puhuunkin^^ toivottavasti en pelästyttäny... Mut en voi tarpeeks korostaa kuinka ihanalta ihmiseltä vaikutat, (vaikka sitä tais kyllä tulla hoettua aika paljon ·__·') mut se on totta!!! Kaikkea hyvää sulle ^3^

    - Sophie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan huippukivaa!!
      Kiitos tosi paljon, mäkään en voi tarpeeks korostaa miten ihanalta ja pirteältä vaikutit ;_;

      Kaikkea hyvää sinnekin, ja toivottavasti nähdään vielä uudestaankin!

      (Terveisiä myös siskollesi c:!)

      Poista
  11. Voi ei, kirjoitin todella pitkän kommentin mutta onnistuin typeksimään ja se poistui ;_; Elikkä näin lyhyesti: Punainen pukee sinua hyvin ja olet kovin hurmaava neito niin kuvissa kuin livenäkin. Sinulla on kertakaikkisen kauniit jalat ja kaiken kuulemani, lukemäni ja näkemäni perusteella olet myös hyvä ja ihana ihminen. Traconissa näin sinut ja harmittaa etten pyytänyt kuvaa, olen se pieni tyttönen lauantai illalta joka pysytteli Katkan lähellä. Oli kiva nähdä sinua vaikkin vain hetken enkä oiken hirveästi siinä mitään sanonut... Voimia ja jaksamisia sekä mukavia syyspäiviä ihanalle Momolle c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii tiedän tunteen, se on kyllä niin tympäännyttävää kun pitkä teksti katoaa bittiavaruuteen :( Mutta aivan mahtavaa että jaksoit silti kirjoittaa vielä!

      Kiitos valtavasti ihanasta kommentista <3 (Saat mut kuulostamaan ihan liian ihanalta ;_;!) Oikein mukavaa syksyn jatkoa sinullekin ihana Ohmunen! (Ehkäpä näemme vielä joskus jossain conissa :)?)

      Poista
    2. Törmäsin pariinkiin otteeseen suhun,mut niin ujona ihmisenä en uskaltanut edes moikata,vaan pyyhelsin lolitamekossani ohite. ;___; Läimäytin vielä kaveriani laukulla kun se katto niin hämmästyneenä kun juoksin sun ohitse hirveetä vauhtia. . 3 . ..
      Käännyin kyllä vilkasemaan sua päin ja törmäsin melkee seinään.. > n <

      Toivottavasti pääsen vielä ujouden yli ja kysymään joskus kuvaa,tuskin vielä ensivuonnakaan..Toivottavasti tavataan,jumaloin sua niin o u o ~

      Mono-Kun


      *stalkkeri*

      Poista
    3. Voi sua, menit ihan sekaisin pelkästään minun näkemisestä <3 Ymmärrän hyvin ujouden, olenhan itse aika ujo monissa tilanteissa. Mutta uskon että kyllä me tavataan ens vuonna, toivottavasti ainakin! c:

      Kiitos kommentista Mono-kun ^3^!

      Poista
  12. ..Ja huomasin vasta nyt että kirjoitin sen tohon vastaus laatikkoon 8)

    VastaaPoista