tiistai 13. elokuuta 2013

All year's shopping!

Ostospostaukset ovat blogissani melkein sukupuuttoon kuolleita, mutta tänä vuonna on kyllä kertynyt niin paljon mukavia asioita, että pakkohan ne on esitellä! Ihan joka hiuspinniä en nosta valokeilaan, mutta tässä tärkeimmät :)

Shopping posts have nearly gone extinct in my blog. However, this year I've bought and received so many lovely items that I just have to introduce them to you! I'm not going to present every hairpin or so but here are the most important ones :)

UFF, 35 e
Closeup of the details
UFF, 29 e. Just wondering when I'll get a chance to wear these dresses  *_*
Closeup of the sparkling pattern
H&M, 15 e
Not sure where I bought these. My first hair spray (I've been using it nearly every day) and dry shampoo (which I haven't even tested yet)
eBay, ~1 e
Stockmann Hullut Päivät, 60 e. My first real perfume and body moisturizer, both "Especially Escada"!
Lovely chopsticks, a souvenir from Japan from a few friends of mine! ♥
Cute tweezers! A souvenir from Japan.
Saituri pörssi, 10 e. My first hairdryer - small and handy!
Spirit Store, 30 e
KooKenkä, 40 e
Dinsko, 13 e
New Yorker, 10 e
New Yorker, 5 e. These kinds of shirts tend to make my shoulders look manly but I just wanted to buy it because I like the material and the design!
New Yorker, 5 e
Gaya, 50 e. The salesperson persuaded me to buy this but now I'm regretting it a bit.
Spirit Store, 6 e. My foot hurts a lot when walking with these, though.
My friend bought these as souvenirs from foreign countries ♥! SO CUTE!
Saiturin pörssi, 35 e. My first straightener! It'll be even more useful as my hair grows longer.
Day, 9 e. So happy about this lingerie bag!
Day, 2 shoe bags for 10 e.
eBay, ~1 e


Some shop in Estonia, 5 e.
eBay, ~5 e
Bijou Brigitte, ~13 e. My new wallet! My previous one was a black one that I had been using since childhood. It was about time to buy a more feminine wallet!
Seppälä, 8 e. One of the cutest make-up bags I've seen!
H&M, 4 e
I've started to use BB cream! I've noticed it doesn't make my face shine as much as most foundations. And I bought that mascara because it shouldn't irritate my sensitive eyes.
H&M, ~5 e
Cute apron made by my friend ♥!
Bijou Brigitte & Glitter, ~8 e each
Siinä kaikki tällä kertaa. Kohti uusia shoppailuja!
That's all for now. Ttowards new things to shop!

Picture by Emilia Lahtinen. Me and Asio Otus in Desucon.


36 kommenttia:

  1. Miau. En käyttäisi sun ostoksistasi varmaan kuin kahta, eli mustavalkopilkullista toppia ja samanlaista rusettia!

    Ehkä Erica oli oikeassa, olen tosiaan äijä verrattuna teihin tyttöihin. Pinkit jutut ovat myös ihania, mutta itse en pystyisi esiintymään niin sokerisena... haluan kuvia kaikista noista sun päälläs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muw! No hyvä että joitain edes tykkäisit käyttää 8) Mutta etkö sentään tuota hajuvettä? Tai suoristusrautaa? :D

      Niin, mä nyt olen aika tyttömäinen tyttö. Mutta eihän tässä edes ole enää niin paljon pinkkejä juttuja, olisitpa nähnyt vaatevalikoimani ennen 2010-lukua ;)

      Juu, kyllä näistä tulee varmaan kuvia minun päällänikin ^^ ♥

      Poista
  2. Nuo punaset kiilakorot on aivan ihanat ja sopii sun jalkaasi tosi hyvin! Ihana kuva tuo vika. :)

    VastaaPoista
  3. So many wonderfull things you have bought! I love the dresses ♥

    VastaaPoista
  4. Ihania juttuja! Miten te löydätte aina ebaystä kaikkee kivaa, mä taidan vaan olla sit puusilmä.. :'D Ja new torker on kyl ehdottomasti yks mun suosikkikaupoista suomessa! Halpaa ja kivannäköistä!
    Terveisin Saga lentokentältä joka ei jaksa kirjautua sisään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkään en yleensä löydä eBaystä kivoja (siis itselleni sopivia) vaatteita, mutta jotenkin asusteita on ollut suht helppo löytää. Ehkä olen vain sattunut pistämään juuri sopivat hakusanat :)

      Joo, New Yorker on myös mun suosikkikauppoja Suomessa!

      Ai se olitkin sinä :D! ♥

      Poista
  5. ihana toi bijou brigitestä ostettu lompakko! :o ootko muuten kattonut youtubesta koskaan jhmemoiresin videoita? :) sulla on sen verran hyvät englannin kielen taidot että sä saat varmaan selvääkin niistä videoista ihan hyvin :) tässä yks linkki sen videoon: http://www.youtube.com/watch?v=gTtjBjztYaw

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)!

      Aa, en ole katsonut :o Mutta nyt katsoin, ja täytyy sanoa että on se taitava.

      On vaan turhauttavaa, kun itsellä kasvojen naisellistaminen ei vaan onnistu, vaikka miten yritän. Varjostuksia ja erisävyisiä meikkivoiteita ym. on kokeiltu, mutta ikinä ei ole tullut ihan toivottua lopputulosta. En sitten tiedä ovat kasvoni yksinkertaisesti huonomman malliset (= huonommin muokattavissa olevat) noin onnistuneeseen lopputulokseen. Esimerkiksi silmäni ovat kurjat, koska "laskostuvat silmäluomet" tekevät sen ettei luomiväreillä ole toivoakaan näkyä kauniisti (ja luomet myös suttaavat eyelineriä ja peittävät tehokkaasti ripsiä). Nenäni on sen verran iso, että varjostuksesta huolimatta se näyttää aina vähän miehekkäältä. Lisäksi rasvaisella ja isohuokoisella miesihollani kaikki meikkivoiteet ym. alkavat kiiltää mahdottoman nopeasti, jolloin naamani muuttuu ällöttävän niljakkaan näköiseksi. Itselläni olen myös huomannut, että jos käytän noinkin paljon meikkejä kuin Jhmemoires, luonnollisuus katoaa ja alan helposti näyttää enemmän drag queenilta kuin tavalliselta naiselta.
      ... Ja tässä vasta osa murheistani :/

      Suuri toiveeni olisi, että joku todella boy-to-girl -aihealueeseen perehtynyt meikkaaja/kosmetologi meikkaisi minut ja opastaisi juuri minulle parhaiten sopivat meikkaustekniikat ja tuotteet. Ne muutamat kosmetologit jotka ovat minut tähän mennessä meikanneet, eivät valitettavasti ole saaneet aikaiseksi yhtä vakuuttavaa lopputulosta kuin esim. noissa videoissa. Kuitenkin haluaisin uskoa sellaisen olevan mahdollinen.

      (Anteeksi tämä pitkä valituskommentti. Kyseisen henkilön videoista vain tuli mieleen omat hankaluuteni meikkaamisen suhteen :c)

      Poista
    2. Hei, halusin kommentoida tähän että älä menetä toivoasi meikkien suhteen, jokaisella on erilaiset kasvot ja sehän tekee meistä itsemme näköisiä :)
      Meikkaaminen helpottuu pikkuhiljaa ja kun kokemusta omien kasvojen ehostamisesta kertyy niin tulokset aina vaan paranee! Itsekin olen nykyään 100 kertaa parempi meikkaaja kuin vaikka 5 vuotta sitten olin. Harjoitus tekee mestarin niinkuin monessa muussakin asiassa. Kannattaa katsoa meikkivideoita ja kokeilla eri tekniikoita jotta oppii mikä sopii parhaiten itselle koska jokaisella on omat erityiskikkansa jotka auttavat meikin onnistumisessa, ne vain täytyy löytää kokeilun kautta.
      Niinkuin itse sanoinkin niin monesti liian vahva meikki tekee vain hallaa omille piirteille, kannattaa mieluummin suosia kevyttä pohjaa. Sanoit että monet meikkivoiteet kiiltävät nopeasti kasvoillasi, ja siitä tuli mieleeni että oletko vielä kokeillut mineraalimeikkejä? Mineraalimeikkipohja puuterimaisessa koostumuksessa sopii usein helposti rasvoittuvalle iholle. Tunnettuja merkkejä on ainakin Bare Minerals ja Lily Lolo.

      Poista
    3. Kiitos neuvoista :)! Pidän mielessä mineraalivaihtoehdot ensi kerralla kun menen ostelemaan.

      Poista
  6. Ihania nuo viimeisen kuvan pannat <3. Myös nuo molemmat mekot ja Spirit Storen sandaalit *3* ja vielä Seppälän meikkilaukku ja Bijou Birgiten lompakko olivat ihania. Vielä joku yö tuun sun luo ja varastan tuon lompakon :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ^3^! Haha, sitten ainakin tiedän että se lompsa on Meki-chanilla XD ♥

      Poista
  7. Oot niin söpö! <3 Ja oi kuinka ihania vaatteita! ^^

    VastaaPoista
  8. Onpa ihana postaus. :) Mukava nähdä, mitä kaikkea kivaa oletkaan löytänyt. Lisäksi ne ovat niin naisellisia! Sinun tyylisi saa minut vähästä aikaa olemaan tyytyväinen, että olen nainen. :D

    Todella upea myös tuo viimeinen kuva! Laittaisit vähän enemmän tuommoisiakin tänne. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ai siis minun tyylini saa sinutkin tyytyväiseksi siitä että olet nainen :D? Sehän on hienoa :)

      Jos saa kysyä, niin mistä viimeisen kuvan upeus oikeastaan tulee? Haluaisitko juuri enemmän tuollaisia "tilanne"kuvia?

      Poista
  9. vai että sattuu korkokengillä kävely ja ripsienpidennysten laitto. kannattaa tottua tällaisiin pikkuseikkoihin, jos oikeasti haluat olla nainen.

    VastaaPoista
  10. Mikäköhän edellistä anonyymiä vaivaa, mulla on yhteiskunnan silmissä oikeat kromosomit ja vehkeet ollakseni nainen mutta siltikään en saa tekoripsiä silmiini ilman ulkopuolisen apua ja korkokenkiä säästän tilanteisiin, jolloin saan seistä/istua sievänä paikallani eikä tarvitse kävellä ympäriinsä. Blääh. Bläääh sun kanssas.

    Blogin pitäjä on ihan supersievä ja tehnyt ihania löytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, blääh sun kanssas edellinen ano :D Ei korkokenkien ja tekoripsien sietäminen vaikuta millään tapaa naiseuteen.

      Kiitos huisin paljon <3! ^^

      Poista
  11. Ei se kyllä sitä tarkoita etteikö voisi olla nainen jos ei sietäisi korkokenkien ja ripsipidennyksien tuottamaa kipua :) Itse en ainakaan koskaan käytä korkkareita enkä ripsipidennyksiä ja kaiketi olen nainen siitä huolimatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta. Olisi hieman pinnallista määritellä naiseutta vain tuollaisilla seikoilla.

      Kiitos!

      Poista
  12. Sustahan tulee vain tyttömäisempi koko ajan :O Luin viimeksi blogiasi niihin aikoihin, kun olit aloittamassa prosessiasi ja nyt eksyttyäni tänne uudestaan, luulin että olit jo aloittanut hormonit. Oletpa nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi luulitko ;__;! En tiedä mitä sanoa - niin ihana kuulla! <3

      (Mä jo oon pelännyt että mieshormonit tekee pahojaan ennen kuin aloitan naishormonit (siis jos ja kun aloitan). Nimittäin keskelle leukaani on alkanut ilmestyä pieni lovi, varmasti mieshormonin vaikutusta... Ääh D:)

      Poista
    2. Näytin blogiasi eräälle tutulleni puhuessamme lolitasta, ja hän saman tien tunnisti nähneensä sinut viime animeconissa - eikä hän millään ollut uskoa ettet ole vielä edes aloittanut hormoneja. Hän ei ollenkaan kyseenalaistanut naiseuttasi ja varmisteli moneen kertaan, ettet ole cis-nainen.

      Vaikka nyt vähän myöhässä kommentoinkin, niin postauksiasi on aina mukava lukea. Hyvää alkavaa syksyä sinulle!

      Poista
    3. Ääääää kiitos ;___;! Tuntuu ihan käsittömän mieltä lämmittävältä kuulla, että minua voisi luulla hormonit aloittaneeksi jo nyt <3

      Kiitos oikein paljon, hyvää syksyä myös sinulle ja tutullesi, Louis!

      Poista
  13. YouTubeen tekee videoita senniminen kun princessjoules, kannattaa kattoo. Kertoo videoissaan girl-to-boy -muutoksesta ja hormonien syönnistä :)
    Ihania ostoksia ja hyvä toi vika kuva!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itse asiassa kattonutkin hänen videoitaan joskus :) Tavallaan hänkin on yki esikuvistani. (Heh tarkoitit kai boy-to-girl c;)

      Kiitos! :)

      Poista
    2. haha niin tarkotinkin :D

      Poista
    3. Mm. Kim Petras on myös tehnyt huikean muodonmuutoksen! Kannattaa käydä katsomassa kuvia. Mielenkiintoista nähdä miten hormonit vaikuttavat sinuun, kun näillä mainituilla on muutenkin melko sirot kasvonpiirteet ja vartalo, kun taas sinä olet vähän maskuliinisempi ainakin kasvonpiirteiden osalta.

      Poista
    4. Otit sitten esimerkiksi yhden maailman nuorimmista (ainakin minun tietääkseni), joille on tehty koko sukupuolenkorjausoperaatio leikkauksineen. Häneen nyt ei melkein kenenkään kannata itseään verrata, sillä onhan se päivänselvää, että jos aloittaa jutut jo ennen kuin murrosikä on pitkällä, niin luonnollisesti lopputulos on paljon parempi. Mutta onpa sitä paljon minua vanhemmistakin tullut todella naisen näköisiä.

      Yritän nyt olla lannistumatta tällaisista vertailuista, tarpeeksi ahdistusta asian suhteen muutenkin :(

      Poista
    5. No mutta älähän nyt tuollaisesta masennu, sillä nuo ovat loistavia esimerkkejä siitä, miten hyvin muutos voi onnistua. :) Olethan itsekin ottanut princessjoules:n tavallaan esikuvaksesi ja hänelläkin oli tavallaan jo feminiinisiä piirteitä esim. kasvojen muodossa ennen muutosta, joka on varmasti auttanut paljon lopputuloksen saavuttamisessa, mutta ei ole kiveen hakattu etteikö muutos sinullakin voisi onnistua hyvin. En minä pahalla vertaile, se vain että mielenkiintoista näin ulkopuolisen silmin nähdä, miten hormonit sitten lopulta vaikuttavat. :)

      Poista
    6. Joo, kiitos. Täytyy vaan toivoa parasta. :)

      Poista
  14. Hei!!
    Eksyin juuri blogiisi pitkästä aikaa ja haluan vain sanoa jotakin. Olet aivan ihana ja suloinen ja jotenkin muutut vaan koko ajan tyttömäisemmäksi :3 Näytät noissa asukuvissa ym ihan tytöltä. Olet tosi inspiroiva ihminen, niin rohkea ja kaikkea. Paljon onnea tulevaisuuteen sinulle, olet kaunis!
    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeii! Kiitos todella paljon ;_;! Kerrassaan ihana kuulla ^.^!

      Minulta tuli muuten ihan juuri uusi postaus... Toivottavasti tyttömäinen vaikutelma ei katoa sen myötä, siinä nimittäin on vaihteeksi poikamoodikuvakin :(

      Paljon kaikkea hyvää myös sinulle! <3

      Poista