keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Lolita picnic

Olin lauantaina lolitamiitissä, joka oli herkkujentäyteinen piknik Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa! Päälläni oli pitkästä aikaa vaaleanpunasävyistä sweet lolitaa ja jopa yksi uusi vaatekappale - Fanplusfriendin röyhelöinen hame - joka oli odottanut kaapissa ensimmäistä käyttökertaansa tammikuusta lähtien :)
On Saturday I attended a lolita meetup which was a delicacy-filled picnic in Kaisaniemi Botanical Garden. I was wearing a pinkish sweet lolita outfit (maybe the first time this year?!), and I even had one new piece of clothing: a frilly skirt by Fanplusfriend which had been waiting for this moment in my closet since January :)

Kiitos kuvista Jenni, Heetteri ja Lunia Azalea!
Thanks for the pictures, Jenni, Heetteri and Lunia Azalea!


Sorry for the quality ^^'
Oli hauskaa olla pitkästä aikaa näin isossa lolitamiitissä! Kiitos Katkalle miitin järjestämisestä ja kaikille osallistujille seurasta ^.^!
It was so nice attending a big lolita meetup after such a long time. Thank you Katka for organizing the meetup, and thanks for company everyone ^.^!

Piknikin jälkeen kävin vielä Jessican ja hänen tyttöystävänsä luona, missä heidän koiransa halusi välttämättä vetää köydenpätkää kanssani :D Voimat joutuivat koetukselle!
After the picnic I went to Jessica and her girlfriend's place where their dog insisted on playing with me :D It took a lot of strength! 

32 kommenttia:

 1. Ihana hame! Ja ihania kuvia! :3 Sanon sen joka kerta, mutta sun hymykuvat on niin sulosia! ^_^

  VastaaPoista
 2. Ihan uskomattoman ihana tuo sinun uus hame :D

  VastaaPoista
 3. Aaaw, aivan älyttömän ihana toi sun uus hame ja muutenkin asu on todella ihana c:
  Toivottavasti teillä oli ihana miitti c:

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä tosi kaunis! ^_^
  Ja voi hellanduudelis tuota collieta <3

  VastaaPoista
 5. Niin paljon upeita neitejä, en kestä. ;___;

  VastaaPoista
 6. Jatka samaan malliin, oot todella rohkea ja ihailen sitä kuinka oikeesti osaat olla oma itsesti ja tehdä sitä mistä tykkäät :) Saisinpa ripauksen sun rohkeuttas. En tunne sua, mutta paljon rakkautta ja <33333333 -kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kirsi ;_;!

   Uskon että sinäkin saat vielä rohkeutta, ihan varmasti! Minäkään en ole vielä ollenkaan niin rohkea kuin haluaisin (haluaisin mm. uskaltaa näyttää naiseuteni arkena koulussakin). Rohkeudella vain tuntuu olevan taipumus kasvaa pikku hiljaa. Tämä nykyinenkin "rohkeuteni" kypsyi monen monta vuotta, kunnes se lopulta ponnahti pintaan, varmaankin sopivien olosuhteiden ansiosta. Oli suorastaan pakko olla rohkea, muuten elämä olisi vain jäänyt niin vajaaksi.

   Paljon rakkautta sinnekin, kyllä säkin vielä rohkaistut ^^ ♥!

   Poista
 7. Sun asu on taas ihana <3 varsinkin hame :3 Tiedätkö, mistä suomalaisesta kaupasta/nettikaupasta saisi hameita lolita/decora-tyyliin?
  Ihana tuo collie c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^! <3
   Hmm, ei sellaisia kauppoja taida olla Suomessa juurikaan :( Cybershopista (ja Morticiasta) saa lähes lolita-tyylisiä hameita/mekkoja, vaikkei niitä kai täysin lolitaksi voi laskea. Decoraankin sopivia hameita sieltä uskoisin löytyvän.

   Poista
 8. Ää oot niin söpö taas! :D pakko muuten sanoa, että jos oisin vähän vanhempi, tutustuisin suhun niin hirveen mielelläni, olisin varmaan ihastunut suhun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos C:!!

   Ääh ihanasti sanottu ;__; (Miksi mun pitää olla jo näin vanha...)

   Poista
 9. Uih, kateellisena tuosta siun hameesta !! <3 Upeita neitejä ! :)

  VastaaPoista
 10. Oot aivan ihana, ja varsinkin rohkea! Täältä oikein paljon tsemppiä sulle!

  http://pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Olipas ihana hame ja huh, mitkä korot! <3

  Diana

  VastaaPoista
 12. moikka! olen aloitteleva lolita, ja haluaisin kovasti mukaan tällaisiin lolitatapaamisiin! onko suomalaisille lolitoille jotain facebook-sivua jossa voisi tutustua muihin ja päästä mukaan tapaamisiin ja muihin juttuihin? anteeksi kun kysyn sinulta ja toivottavasti ei haittaa ja äh anteeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ei mitään anteekseja ja ei haittaa mitään, hyvä vaan kun kysyt ^^!

   Suomen lolitojen pääasiallinen kanava tapaamisiin ja muihin juttuihin liittyen on lolitafoorumi Enfant Terrible, www.enfantterrible.fi. Enfant Terriblellä on myös Facebook-ryhmä, mutta suurin hyöty on toki foorumista.

   Toivottavasti tästä oli apua!

   Poista
 13. Oho, ryhmäkuvan eturivin (seisomassa olevien) toinen oikealta on kaverini :D Maailma on pieni. Hienoa muuten, että olet uskaltanut alkaa hymyillä enemmän näissä kuvissa viimeaokoina! Alkuun olit aina niin vakava! :D Koirakuvassa hymysi on ihana ja olemuksesi jotenkin pirteänrento <3 Onko se sana edes? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! Kyllä on pieni tämä maapallo *___* Tai ainakin Suomi.

   Kiitos, tosi kiva kuulla että hymystäni pidetään ^^!
   Voi kuulkaa, alkuaikoina oikeasti luulin, että näytän vähemmän naiselta hymyillessäni - pidin hymyäni jotenkin miehekkäitä piirteitä esiintuovana. Mutta onneksi ajan mittaan tämä ilmeinen harhaluuloni on onnistuttu kumoamaan, kiitos teidän lukijoiden kommenttien :) ♥

   (Kyllä se taitaa olla sana, ainakin minä kelpuutan sen ilomielin :D!)

   Poista
 14. Vastaukset
  1. Juuri niin xD Voittajasta ei liene epäselvyyttä.

   Poista
 15. Mietinkin mistä hameesi oli, se on todella kaunis!

  VastaaPoista