keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Ounce, vol. 94583


Taas kerran tieni vei Ounceen, Katkan seuraksi. Tällainen mekko tällä kertaa!
Once again my road lead to The Ounce to hang out with Katka. Wearing a new dress again~!




Tuuli oli kova!
The wind was strong!

31 kommenttia:

  1. Voi vitsi että tykkäilen tuosta asusta! :D
    Ihanan klassisen feminiini. ♥ ♥

    ~ Frillycakes ♥ ~

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko! hahahhaa toi tuulikuva :DD

    - Boneca

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D! Joo, ja noita tuulikuvia tuli vaikka miten monta... tuo ei ole edes pahin xD.

      Poista
  3. Aivan ihana asukokonaisuus :)! Toivottavasti en kuulosta kauhean pervolta (en missään nimessä tarkoita sillä tavalla >.<) mutta sinulla on tosi kauniit, pitkät ja hoikat sääret :). Olen niin kateellinen! x'D

    VastaaPoista
  4. Tuo kolmas kuva on tosi suloinen ja hyvä kuva sinusta! Näytät tosi naiselliselta! :)

    VastaaPoista
  5. Susta on näyttää vain tulevan naisellisempi päivä päivältä (tai postaus postaukselta : D)! Jotenkin tuo luonnollisempi meikki ja omat hiukset näyttävät aidommilta ja näytät oikein sievältä. Millaista kampausta olet ajatellut, kun hiuksesi ovat pitemmät? Entä oletko tehnyt mitään päätöksiä hormonien aloittamisen suhteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitos paljon :D! Niinpä, mulla on niin paljon aidompi olo ilman peruukkia. Jotenkin ei tekis mieli enää koskeakaan peruukkeihin (mutta kyllä niitä vielä lolitan kanssa tulee käytettyä).

      Kampausta en kyllä oo vielä kovin tarkkaan miettinyt ^^' Jokin sievä! Luulen että se idea selkeytyy sitä mukaa kun hiukseni kasvavat.

      Hormonitilanne tuntuu tällä hetkellä siltä, että en ehkä aloittaisikaan omatoimisesti ennen diagnoosia. Sain juuri tietää, että psykologiaikani ovat jo kesäkuun lopussa ja naistenklinikka-aika elokuun lopulla. Noiden jälkeen ei hoitoneuvotteluun ja diagnoosiin pitäisi todellakaan kestää enää kauaa. Tuntuu vaan turvallisemmalta mennä virallista reittiä pitkin, etenkin nyt kun prosessi etenee näinkin joutuisasti. Enköhän mä tän ajan jaksa odottaa, ja tuskin muutun tässä ajassa yhtään miehekkäämmäksi. :)

      Poista
  6. Oot ihan sairaan söpö :)

    VastaaPoista
  7. Ah, olen niin kateellinen siun jaloista ; _ ; Saisinpa itsekin moiset!
    Tuo tuulikuva on kyllä huippu, haha! ^^

    Joku taisi kommenteissa mainita kampaukset, oletko miettinyt että leikkaisit sellaisen peruspolkan otsatukan kanssa? : ) Sellaista on mielestäni helppo ja kiva kasvattaa pitemmäksikin, ja uskoisin että se sopisi siulle malliltaankin~

    Niin ja öö, en ole tainnut ennen kommentoidakaan tänne, blogisi on aivan ihana ja olet inspiroivan rehellinen ihminen! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon \^^/! Ihan kuin olisit aiemminkin kommentoinut, vaikutat niin tutulta :D!

      Niin, polkka! Kyllä se on vilahdellut keskusteluissa tuon tuostakin, mutta olen vielä hiukan skeptinen että sopiiko polkka tosiaan minulle 8D. Kumma kyllä, mutta yksi kampaaja suorastaan nauroi, kun ehdotin otsatukkaa o.o Eli ehkä etuhiusten pitäisi kuitenkin mennä jotenkin sivuunpäin? Kampaus on kyllä mielenkiintoinen pohdinnan kohde, vielä pitää miettiä. Tärkeintä varmaan on, ettei pituutta lähde paljon, jottei kasvatusprosessi hidastu :)

      Poista
  8. Ihana asukokonaisuus! Toi yläosa sopii tosi hyvin piilottamaan sun hartiat, ku oot niiden leveydestä valittanu. Ja Näytät paljo naisellisemmalta omilla hiuksilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon c:! (Joo, sori, hartioista on tullut valitettua ehkä vähän liikaakin ^^' Tää tosiaan piilottaa niitä kivasti!)

      Poista
    2. Ei se haittaa jos valitat hartioistas, mä oon iha biologinen tyttö ja valitan aina mun leveistä hartioista kavereille :D

      Poista
  9. Oi miten ihania kuvia jälleen kerran :)♥ Sulle sopii tuon mallinen yläosa tosi hyvin! Mutta oot varmaan sen itekin jo huomannut... :D Ite tykkään tästä lookista sulla enemmän kuin lolitasta, tää on niin paljon raikkaamman oloinen jotenkin :) Ja sulle itse asiassa sopii tosi hyvin tuon pituiset hiukset! Oot älyttömän kaunis, oon vähän kyllä kateellinen, pakko myöntää... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥! Joo, kun sain sen ekan mekkoni jossa oli tällainen yläosa, niin tajusin heti, että tässä on (lähes) täydellinen yläosa mun hartioille *-* Helppo ennustaa että tulen käyttämään näitä kesällä - ja paljon!

      Täytyy kyllä myöntää: nyt kun kasvaneiden hiusten ansioista on voinut alkaa käyttää tällaisia luonnollisempiakin naisellisia lookkeja, niin kiinnostus lolitaan on hieman laskenut. Silti en ole lolitaa jättämässä, mutta tunnen vain oloni paljon raikkaammaksi ja kauniimmaksi tällaisissa asuissa.

      Kiva kuulla että nämä hiukset sopii, ja kai sopii myös pitemmät ;)?

      Ja kiitos, mutta ei kannata olla kateellinen. Tästä "kauneudestani" niin suuri osa on kuitenkin vain illuusiota :c Kun joudun palaamaan poikamoodiin, harva minua enää kauniiksi sanoisi.

      Poista
  10. Just tänään löysin tän blogin ja lukaisin siinä joutessani koko homman. Fiksua tekstiä ja ajattelua, jatka samaan malliin. (tosi hyvä toi sun oma tukka nyt, mut varotampa, kasvatusvaihe raastaa hermoja. Itse kasvatan lähtökohtana noin toi pituus, nyt melkein olkapäille ja jumaliste kun näyttää rumalta mallittomalta lättänältä. Mut toisaalta, noi sun sääret kompensoi kyl mahdollisii hiusongelmia, hot!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D! Joo, tää on hermojaraastavaa, mutta on kyllä palkitsevaa nähdä hiustensa kasvaneen C:

      Poista
  11. Ihana mekko<3 Rakkautta ensi silmäyksellä. <3 Olet tosi söpö:)

    Diana

    VastaaPoista
  12. Näytät tosi suloselta lyhyillä hiuksilla ja toi mekko sopii hyvin sulle :) Miks oot niin nätti :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Höps enhän mä nyt niin nätti oo :)...

      Poista
  13. Olet todella tyylikäs! Ja kauniskin vielä, vau. :)

    VastaaPoista
  14. Oumaigaad noita sääriä! Noista on kuule moni kateellinen.. mukaanlukien allekirjoittanut!

    Oon lueskellut sun blogia ihan ensimmäisistä päivityksistä asti ja pakko sanoa että ihana nähdä miten sun tyyli on kehittynyt koko ajan! Ihana! :)

    VastaaPoista