sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Annual ball - my day as a princess!

Kuukausi sitten tuli käytyä yliopiston vuosijuhlissa! Vuosijuhla on ainejärjestön tai muun vastaavan tahon järjestämä järjestön vanhenemista juhlistava tilaisuus, jossa on yleensä hyvin muodollinen pukukoodi. Juhlien sisältö vaihtelee, mutta ainakin tällä kertaa syötiin kolmen ruokalajin illallinen, laulettiin juomalauluja (joista en itse juuri välitä), kuunneltiin lauluesityksiä ja jopa tanssittiin. Hieno kokemus!

A month ago I went to the annual ball of my university subject association! It's an event with a formal dress code where you eat well, listen to song performances and even dance (at least this time). A great experience!

Kuten jo aiemmin hehkutin, tämä oli elämäni ensimmäinen oikea tilaisuus päästä käyttämään vanhojentanssimekkoa. Eräs naispuolinen opiskelijakaverini halusi vieläpä käyttää miesten pukua, joten luonnollisesti meistä tuli mitä mainioin avec-parivaljakko. Kampaukseni on avecini käsialaa, ja olin siihen todella tyytyväinen - täytyy muistaa, ettei kuukauden takaisesta hiuspehkostani voinutkaan saada vielä ihmeitä aikaiseksi. Sen sijaan meikki taisi epäonnistua, koska näytän joissain kuvissa harvinaisen miehekkäältä - hieman takapakkia viime postausten naisellisempiin kuviin verrattuna :c Meikistä ja oudon pingottuneista ilmeistäni huolimatta tässä muutamia kuvia tilaisuudesta. Kahta ensimmäistä kuvaa lukuun ottamatta kiitos kuvista menee kuvaaja Sebastian Trzaskalle.

As I mentioned some time before, this was the first real opportunity of my life to get to wear my ball gown. What's more, a female student friend of mine wanted to wear a men's suit so we two naturally formed a nice avec couple. I was really happy with my hairdo (done by my avec) as I think that's pretty much the best result one could get with my short hair a month ago. On the contrary, my makeup might have failed slighlty as I look kind of masculine in these pictures - a step backwards from the more feminine pictures of my last few blog texts :c Despite the makeup and my weird facial expressions, here are a few pictures from the party. Excluding the first two pictures, great thanks for the pictures go to Sebastian Trzaska.

Before the party
Me and my avec
This was delicious!
Jos vastaavat juhlat järjestetään ensi vuonna, menen ehdottomasti! Luultavasti jopa eri mekossa ;)
If the party is held also next year, I'll absolutely attend it! And probably in a different dress ;)

53 kommenttia:

 1. Voi ei miten sievältä oot näyttäny! :'3 Ihania kuvia. x3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!! Oot ollut tosi nätti ja toi kuva, missä oot sä ja kaksi muuta, on tosi hauska! :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis mekko, täytyy sanoa. Miten sulle sopii aina kaikki mekkoset niin hyvin? On myös todella jännittävää huomata, miten hieman erilainen kampaus muuttaa sun ilmettä. 8D Olisin kaivannut vielä pientä vilauttelu kuvaa josta olisi näkynyt sun kenkulit.

  http://plastic-teacup-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon c: Tuskin mulle ihan kaikki mekot sopii, sopimattomat vain jätän kauppaan tai jätän tilaamatta ^^'

   Heh, nyt kun aloin pohtia että millaiseksi ilmeeni muuttuu kampauksen myötä, niin sanoisin että näytän vähän vanhemmalta sen kanssa :P

   Oijoi, kenkäkuva tosiaan unohtui! Kengät olivat kuitenkin ehkä asuni heikoin lenkki, sellaiset aika perus hopeiset sandaalit. Laitan niistä ehkä kuvaa joskus myöhemmin :)

   Poista
 4. Heii näytät tosi kauniilta (ja naiselta) tossa kuvassa, missä avecisi on polvistunut eteesi!! Mitä opiskelet? Ja missä vaiheessa sun opinnot on? Kiinnostais muutenkin tietää että mitä haluat tulevaisuudessa tehdä työksesi ym. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^w^!

   Näin yksinkertaisesti sanottuna opiskelen japania - ja jotain sekalaista siinä sivussa. Opintoja on takana 2 vuotta (+ joitain hyväksiluettuja opintoja edellisestä opiskelupaikasta). Tulevaisuuden työstä ei ole oikein mitään aavistusta, mutta haaveena on ainakin ollut muuttaa Japaniin. Tällä hetkellä tulevaisuus näyttää kuitenkin vielä todella hämärältä.

   Poista
 5. You look beautiful, and that dress is gorgeos! It looks amazing on you, you really look like a princess ♥

  VastaaPoista
 6. Sähän näytät ihan prinsessalta! :)

  VastaaPoista
 7. Sulle sopii toi mekko tosi hyvin :) Näytät tosi kauniilta :3

  VastaaPoista
 8. Miksi etsit itsestäsi miehiset piirteet? Älä katso itseäsi ajatellen, että näytät mieheltä. Ajattele, että olet kaunis nainen. Niinkuin oletkin.

  Marssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin sanoa sen lievittääkseni teidän lukijoiden "järkytystä", koska onhan se fakta etten ole ihan kauneimmillani noissa kuvissa ^^' Yleisesti ottaen ajattelutapani on nykyään kuitenkin suht positiivinen, enkä takerru itsessäni enää kovinkaan yksityiskohtaisesti mahdollisiin miehisempiin piirteisiin vaan pystyn pitämään itseäni yhä enemmän naisena ulkonäöstäni huolimatta.

   Kiitos kauniista sanoista Marssa.

   Poista
 9. Et sä näytä ollenkaan mieheltä osassa noista kuvista ainakaan :) ja oot tosi nätti itseasiassa! tykkään hirveesti tosta, miten sun avec oli päinvastaisesti nainen pukeutunut mieheksi! :D

  VastaaPoista
 10. Toi sun ja avecin yhteiskuva on tosi söpö :3 Hei tä ei liity tähän postaukseen mut bongasin sut just Disco Ensemblen Eartha Kitt videolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tosiaan, huomasin sen silloin kun se video julkaistiin, mutta oon unohtanu mainita täällä :D En kyllä yhtään arvannut että tuollaiseenkin päätyisin!

   Poista
 11. Näytät upealta! Samoin avecisi ja tuo punainen hame takanasi, vaikkei päätä näykään =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon (:! Totta, upea asu siinäkin!

   Poista
 12. ihana kuva tuo missä oot avecis kanssa! näytät kauniilta kun hymyilet c:

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia taas. Aivan ihana varsinkin tuo missä olet keskellä tolleen klassisesti prinsessana :') Näytät tosi nätiltä näissä. Ja varmaan muuten kevyempi olla kun sun omat hiukset on kasvanut jo tän verran, sillä lailla varmaan helpompi olla kun voi vapaasti heilutella ja pyöritellä niitä sormien välissä :3 varmaan korostaa vielä enemmän naisellista oloa. Olen tosi iloinen sun puolesta.
  Näytät muuten ihan tuhkimolta näissä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss! No sanopa muuta, on kyllä tosi kevyt ja naisellinen olo omilla hiuksilla *3*! En ymmärrä, miten vielä reilu puoli vuotta sitten olin vielä henkeen ja vereen peruukkien kannalla. Nykyään olen niin iloinen, kun omat hiukseni vähä vähältä kasvavat, ja voin alkaa suunnitella erilaisia kampauksia c: Hih kiitos vielä!

   Poista
 14. Ihana mekko ja nätiltä näytät :) Ihan mielenkiinnosta kysyn et katottiiks sua ja sun avecia kummoksuen tuolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos C:! Itse en ainakaan huomannut yhtään kummoksuvia katseita. Päin vastoin, meitä katottiin ihan positiivisin mielin. Emmekä olleet edes ainoita, joiden asut eivät vastanneet fyysistä sukupuolta :).

   Poista
 15. Uskomattoman upee mekko!

  -Boneca

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥! Maailmankaikkeuden paras UFF-löytö c:

   Poista
 16. Voi mahoton kun kaunis mekko ja sopii toi sininen väri sulle aivan täydellisesti;=)

  XOXO PetraCD

  VastaaPoista
 17. aaah. kiva mekko ja muutenkin olit tosi nätti. :3

  VastaaPoista
 18. Aww, olit varmaan koko juhlan kaunein neiti :3
  ja mun blogissa olis sulle haaste jos kiinnostaa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^! Siellä oli kyllä paaaljon kauniita c: Mutta oli ihanaa kuulla itseään kutsuttavan neidiksi (ekaa kertaa juhlissa!), kun aloitusmaljan antanut hovimestari (?) sanoi jotain tyyliin "Tässä neidille" ♥ Aina aiemmin kun olen joutunut olemaan tuontyyppisissä isoissa juhlissa miesten puvussa, onneksi ei enää =_=

   Ooh kiitos haasteesta! En vaan tiedä keksinkö itsestäni enempää faktoja, kun vastasin jo yhteen tuollaiseen haasteeseen viime syksynä :D

   Poista
 19. onksun nimi momoochuu no sekai xd mitä se tarkottaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikös se ole momochuun maailma?

   Poista
 20. Hienoja kuvia ja oot todella rohkea, kun uskallat mennä täysin omana itsenäsi juhliin :) Pisteet siitä!
  Ymmärrän, että haluat ehkä vähän etukäteen varoitella lukijoita miehisistä piirteistäsi, ettei sitten ketään "järkyttyisi" mutta tosiasiassa ainakin itse en niitä edes katsoisi jos minua ei muistutettaisi siitä :D Ja onhan se niin että syntyjään naisissakin voi olla miehisiä piirteitä, ihan kuten miehillä voi olla naisellisia piirteitä. Se on ihan siitä kiinni mitä piirteitä haluaa itsessään korostaa :)
  Sulla on kiva blogi ja tätä on mukava lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Mmh totta, taitaa olla turha erikseen mainita niistä piirteistä, jätän sen vähemmälle jatkossa.

   Naisellisten piirteiden korostuskin onnistuu vain tiettyyn rajaan asti, joten hyvälläkin meikillä joku voi luulla minua mieheksi :/ Mutta en nyt jaksa stressata siitä liikaa. Ja ollaanhan tässä koko ajan trans-prosessia odottelemassa...

   Poista
 21. Vink vink, uudella ylioppilastalolla pidettiin viime syksynä juhlavaatekirppis, eli vuosijuhla-asuja opiskelijalta toiselle opiskelijaystävälliseen hintaan :) Tapahtuma oli menestys ja järjestetään todennäköisesti uudestaan tänä syksynä! Ja jos ei järjestetä, niin mulla on kaapissa muutamakin vanha vuju mekko, joiden toivoisin löytävän uuden rakastavan kodin halvalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oohh! Kiitos tiedosta! Jos sellainen järjestetään, menen varmasti katsomaan!

   (Jos arvelet että voisin olla kiinnostunut niistä vujumekoista, niin lähetä toki sähköpostilla kuvaa tai jotain c:)

   Poista
 22. Löydyt muuten tällasesta, en tiedä ootko jo nonhnyt kyseisen postauksen, mutta linkkaan silti :) Blogi ei ole omani. Ja se kirsikankukkahommapostaus siis, alin kuva :)

  http://marjahelenamansikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitos linkistä, en ollut tuohon vielä törmännyt! Oi miten mukava yllätys, sehän on jopa melko onnistunut kuva minusta :) Oma kirsikankukkapostaukseni on vasta tuloillaan, taidan laittaa sen huomenna c:

   Poista
 23. Ihana mekko ja ihana leivos<3

  VastaaPoista
 24. Suu loksahti auki kun näin nämä kuvat, OOT IHAN ÄLYTTÖMÄN KAUNIS! ♥
  Mekko on aivan upea ja näytät prinsessalta! ♥

  VastaaPoista