lauantai 23. maaliskuuta 2013

Helsinki Lolita Convention

HelloConista on jo melkein kuukausi, mutta niin hienoa tapahtumaa kelpaa kyllä muistella jälkeenpäinkin!

Suureksi ilokseni minut oli hyväksytty malliksi conin offbrand-näytökseen, conin viimeiseen ohjelmanumeroon. Suurin osa päivästä meni esityksen jännittämiseen, vaikka ehdin myös seurata conin laadukasta ohjelmaa ja jutella uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa. Minulla oli esiteltävänä kolme asua, joten joutuisin tekemään kaksi asunvaihtoa, joihin molempiin olisi aikaa vain muutamia minuutteja. Pähkäilin myös, mihin asentoihin vääntäytyisin lavalla poseeratessani, joka asulle kun olisi hyvä keksiä vähän erilaiset poset. Jännitystä kyllä lievitti backstagen mukava tunnelma :). Loppujen lopuksi keksin kuitenkin vain muutaman kelvollisen posen, ja hirvittävän jännityksen takia päädyin tekemään niitä näytöksessä jopa liiallisesti ja ylikorostetusti (jalat todella ristissä ja nostin hametta turhankin ylös). Mutta ihan kelvollisesti näytös kai meni - pääasia ettei kaatumista tai muuta pahaa epäonnistumista tullut (vaikka talvitakin keepin onnistuinkin pudottamaan). Asunvaihdotkin menivät hienosti, kun parhaimmillaan kolmekin ihmistä oli samaan aikaan avustamassa päälleni yhtä sun toista vaatetta :D (kiitos!).

Hellocon was held nearly a month ago. However, it's never too late to go back in memories to such a wonderful event!

To my greatest pleasure, I'd been accepted to model in an offbrand fashion show (the last show of the con). Therefore, I was really nervous throughout the day, stressing about my outfit changes (I had three outfits to show off so I'd have to change clothes two times in just a few minutes), and about my poses that I preferred to be different for each outfit. Fortunately, everybody cheered me up and said the show would go well. After all, I could only come up with a few decent poses that I ended up overusing and exaggerating (my legs were too crossed and I lift my skirt even too much). Anyway, I guess it went well enough overall. I was lucky not to fall or fail in some other way (even if I happened to drop the keep of my winter coat). The outfit changes went also very well, thanks to those many people who helped me with them in the great hurry!

Kuvaaja: Sanni
Kuvaaja: Sinuski
Kuvaaja: Sinuski
Tässä olisi näytöksen (jälkimmäisen puoliskon) video, kiitokset kuvaajalle~ Kannattaa katsoa Youtubesta myös muut näytökset, nekin olivat aivan mahtavia!
Here's a video of the last part of the show! Thank you who filmed it. I recommend you to watch the other Hellocon fashion shows too, they were fantastic!


HelLoConin kunniavieraana oli japanilainen Lolita Complex -yhtye (Tocco & Junne)! Heillä oli tapahtumassa nimmarienjakonurkkaus, jonne lopulta uskaltauduin mennä juttelemaan. Kysyin Toccolta esimerkiksi, onko Japanissa paljon miespuolisia lolitoja - Tocco vastasi että on, mutta ei kuulemma yhtä söpöjä kuin minä. Äh, ihana Tocco ;_; Enpä usko että asia todellisuudessa on ihan niin - tuossa yhteiskuvassakin näytän ihan mieheltä ^^' Joka tapauksessa keskusteluhetki oli mukava, ja on aina kiva päästä testaamaan japanintaitoja "tositilanteessa" 8)

The guest of honour was a Japanese band called Lolita Complex (Tocco & Junne)! They had their autograph corner at the event, and at last I managed to gather enough courage to go and have a chat with them. For example, I asked Tocco if there are a lot of male lolitas in Japan - she said that there are, yet none of them surpasses my cuteness. So nice of you, Tocco ;_; But I think that's not the case in reality - I think I look like a man even in the photo below ^^' Anyway, it was real nice to chat, and it's always fun to get an opportunity to use Japanese language in a real life situation 8)


Käytiin myös McDonald'sissa syömässä Akikon kanssa.
We went to have lunch at McDonald's with Akiko.

Kuvaaja: Inka
Kiitos kaikille järjestäjille ja mukanaolijoille, tykkäsin tapahtumasta suuresti!
Thank you all organizer and visitors, I liked the event really much!

31 kommenttia:

 1. Miten ihmiset ei osaa kävellä noilla korkokengillä.. kamalaa katsottavaa ! Kuin puuhevoset, miusta tuntuu et sie kävelit jopa kaikista parhaiten ! Ja oot kuitenki mies :D

  Anteeksi, tuollainen kävely vaan pilaa koko näytöksen..

  Mutta sie oot kyllä ihana ;) Jotenkin tosi symppis ! aww :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mielestäni oma kävelyni on vielä aika vaivalloista, mutta kiva kuulla että se näytti ihan hyvältä :)

   Poista
 2. Sä olet kaunis<3 Ja jos saan sanoa, et mielestäni näyttänyt noissa kuvissa mieheltä, ainakin suurimmaksi osaksi hyvin feministiseltä! Jos näkisin sut kadulla (tietämättä että oot mies), ajattelisin varmaan että niin suloinen lolita, ei niin yhtään mies-lolita, vaan kaunis nuori nais-lolita!

  VastaaPoista
 3. Olet todella itsevarman näköinen lavalla ja aivan super ihanissa mekoissa ^^

  VastaaPoista
 4. Oh you look so lovely in that outfit :D And I also enjoyed watching the video from the fashionshow!

  VastaaPoista
 5. Pakko kysyä; Löydätkö sä sopivia kenkiä helposti? :D
  Siis ite olen suht isojalkainen naispuoliseksi enkä löydä kenkiä mistään. Ja eikö Japanista tilatut kengät oo oleensä tosi pieniä?
  Btw. Oot tosi naisellinen noissa kuvissa! :3
  Lisäksi rakastuin tohon siniseen mekkoon enemmän! Oon katellu sitä jo jonkun aikaa netistä. 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suht helposti :)! Oon onnekas siinä suhteessa, mulle menee nimittäin koon 39-40 naisten kengät (onpa yhdet 38:tkin mutta ne puristaa sitten aika lailla). Japanissa tehdään tosiaan aika pieniä kenkiä, mutta niistäkin mulle sopii yleensä valikoiman suurin koko, 25.0 tai 25.5 cm (toki joissain kengissä on kokoja vain 24.0:aan asti). Suurin osa mun kengistä on kuitenkin muualta kuin Japanista.

   Voi kiitos ^w^! Se sininen mekko on edelleen mun ihan parhaiden suosikkien joukossa~

   Poista
 6. miks sun tota yhtä asuu mis oli takki ei ollu tos näytökses minkä linkkasit tohon?

  mutta vaiks en ees tunne sua oon jotenkin tosi ylpee susta ja jopa hieman ihailen sua siitä että uskallat olla se mikä oikeesti haluat itse olla! jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei näy koska se takki mulla oli esityksen alkupuoliskolla (joka oli sellainen musiikiton osuus), ja en vaan löydä Youtubesta siitä osuudesta yhtäkään videota :P

   Kiitos paljon, jatkan ^^!

   Poista
 7. Oi miten ihania kuvia! :) Ja tällä kertaa hymyilet, KIITOS! :)♥ Nuo mustat kengät on muuten aivan sairaan ihanat.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä ^^ ♥! Kiitos itsellesi! Kyllä hymyilemällä kuvista tulee parempia, nyt se on varmaa :)

   Poista
 8. Luin hesarista tämän ja ajattelin, että se kiinnostaisi varmasti sinuakin:

  http://www.hs.fi/elama/Sukupuoltaan+korjaava+Lauri+Punam%C3%A4ki+V%C3%A4ljemm%C3%A4t+sukupuoliroolit+s%C3%A4%C3%A4st%C3%A4isiv%C3%A4t+ihmishenki%C3%A4/a1364418520539

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Hyvä artikkeli, taidan näyttää vanhemmillenikin :3!

   Poista
 9. Mun mielestä ei oo kyllä millään tavalla normaalia että jos Jumala on sut mieheksi luonut, niin miks et voi vaan asiaa hyväksyä ? Eikä tollanen voi olla geeneissä, itsehän ainakin uskon sen vasta kun tapaan kolmannen sukupolven transuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole sanonutkaan sen olevan geeneissä. Identiteettiin vaikuttavat muutkin asiat kuin geenit.

   Poista
  2. Eli eheytyminen on täysin mahdollista ?

   Poista
  3. Heh, tämä anonyymi taitaakin olla trolli... :D ^ Toivottavasti.

   Poista
 10. Iha tosissani kuule olen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, esuosittelen sinua vain tutustumaan sukupuolen moninaisuuteen :I Transtukipisteen sivuilta ym. pääset alkuun.

   Poista
  2. Joo, varmaa saanki paljon tietoa. Mutta trasut ovat sairaita. Mikä sai sinut haluamaan naiseksi ? Sairaus !

   Poista
  3. Sairas olet itse jos et kykene ymmärtämään (tai halua edes yrittää ymmärtää) mitään mikä ei vastaa sinun sisäistä malliasi "normaalista" ihmisestä.

   Poista
  4. Normaali ihminen on kuule sellanen joka tyytyy siihen mikä on, eikä yritä asiaa millään tavalla muuttaa. Jos meillä on kerran kaksi elämää, niin minä ainakin elän tämän elämän kunnollisena ja uskovaisena, enpähä ainakaa helvettiin pääty toisin kuin eräät.

   Mä yritän kuule pääni puhki ymmärtää se ei vaan multa luonnistu, kukaan tuntemani ihminen jolle olen blogin näyttänyt ole ollut minua vastaan. Päinvastoin. Ystäväni pitävät tätä ihmistä sairaana.

   Sitten on yksi juttu vielä. Voi hemmetti soikoon kaikki tulee tänne kehumaan kuinka ihana ihminen tämä on. Jokainen kehuu maasta taivaaseen. Mutta se ei ole oikwin ettekö te hyvät ihmiset muka pidä tätä ihmistä millään tavalla sairaana. Älä ota tätä millään tavalla itseesi mutta tämä blogi on väärin koska kukaan normaali ihminen ei ole näin tyhmä kuin tämä. Kiitos.

   Poista
 11. : | millon uutta päivitystä? Oon tänne joka päivä tullu monesti toivoen uutta päivitystä ja kuvia. En halua hoputtaa tosin : <

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon itekin harmitellut että taas vähän venähti :( Oon pahoillani! Elämässäni ei kyllä ole tapahtunut viime aikoina juuri mitään, mutta voisin huomenna kirjoittaa vähän yleisiä kuulumisia :)

   Kiitos kun jaksat vierailla blogissani niin usein ♥! Oon varma että ilmojen lämmetessä ja kesää kohti mentäessä päivityksiä alkaa tulla enemmänkin ^^!

   Poista