maanantai 11. helmikuuta 2013

New white dressOuncessa on ihana viettää teehetkiä ystävien kanssa. Vähän aikaa sitten olin siellä Tiian ja Katjan kanssa.

Having tea with friends at the Ounce is always a soothing experience. A bit time ago I was there with Tiia and Katja.

Sekä peruukki että mekko ovat uusia. Peruukin tilasin eBaystä, mutta ei se kyllä eroa paljoa aiemmista peruukeistani. Mekko on Fan+Friend-merkkinen, ja valitettavasti se on vähän "tavallisemman" näköinen kuin miltä näytti myyntikuvassa. Aivan ihana perusmekko se kuitenkin on :).

Both my wig and dress are new. The wig is just from eBay, it's doesn't differ a lot from the previous ones. The dress is by Fan+Friend, but unfortunately, it looks a bit more plain than in the sales picture. However, it's a nice basic dress :).


 Pitkästä aika tuore asukuva blogissa, viime kerrasta on peräti kaksi kuukautta!
It's been a long time (two months!) since I posted a fresh outfit picture!

Teen jälkeen päätimme mennä syömään kiinalaiseen ravintolaan. Uskokaa tai älkää, tämä oli ensimmäinen kertani kiinalaisessa!

After the tea we decided to go and eat in a Chinese restaurant. Believe it or not, this was my first time in a Chinese restaurant!


Tiian ja Katjan piti lähteä, mutta jäin vielä hetkeksi kauppakeskukseen. Siinäpä sitten leikin kameralla.
Tiia and Katja had to go but I decided to stay in the shopping mall for a little longer. Of course I had to play with the camera.


Olen pitänyt nenääni kauhean isona, mutta tässä sivuprofiilikuvassa se näyttää ihan siedettävältä :)
I always thought my nose was so big but in this picture it actually looks quite okay I guess :)


***
Vielä pari sanaa prosessistani! Nyt olen käynyt keskustelemassa sairaanhoitajan pari kertaa. Käynneillä ei ole tapahtunut mitään järin suurta ja ihmeellistä: sairaanhoitaja on kysellyt tuntemuksistani, kehoon suhtautumisestani, harrastuksistani, luonteestani, kavereistani, kouluajoista... viimeksi pääsimme yläasteen alkuun asti, mistä jatkamme nyt perjantaina. Oloni prosessin suhteen on tullut hieman varmemmaksi ja sairaanhoitajakäyntien jännitys on vähentynyt. Usein käynneillä unohtuu mainita joitain juttuja, mutta voihan niitä sanoa vielä jälkeenpäinkin. Käyntejä on kuulemma "yleensä alle 10", ja niiden jälkeen pääseekin sitten psykologille ja muualle. Sitä odotellessa!

Just a few words about my process! Now I've had two talking sessions with he nurse. There hasn't been that much interesting to tell about: the nurse's been asking about my feelings, attitudes towards my body, my hobbies, my characteristics, my friends, my times at school... last time we had to stop at 7th class so next Friday we'll continue from that. I feel a bit more confident about the process and not that nervous anymore. I often forget to mention things to the nurse, but fortunately, one can mention those things even afterwards. There should be "not more than 10" sessions with the nurse, and after that I'll get to go to the psychologist's, for example. Looking forward to it!

20 kommenttia:

 1. Apua, aivan ihana mekko ja sinä!! ;_; Ja nenää saa hyvällä contourilla pienemmäksi, eli sitä vain harjoittelemaan jos se tuntuu haittaavan naamataulussa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;___;! Hihii, mulla on huomenna meikkiopastus, ehkäpä opin lisää contourista :3

   Poista
 2. Voi kun kaunis hymy sinulla! Ihana tuossa vikassa kuvassa. Hieno peruukki myös, se sopii sun kavonpiirteille tosi hyvin. Oot suloinen.:)

  Onnittelen siitä että klinikkakäynnit on sujuneet hyvin! Varmaan jännää, tuntuukohan siltä, että asiat saattaa alkaa suht rauhallisesti, sitten vastaan tuleekin psykologit ja kohta mennäänkin jo vauhdilla kohti päämäärää?!:D

  (Tässä muuten kiitän vielä tosi tosi paljon kattavasta ja kivasta vastauksesta. Oon sama henkilö joka aikoinaan vuodatteli arkkupostaukseesi tuntemuksia ja kysymyksiä!)

  Ps. piti vielä käydä katsomassa miten näkyy mun kovasti kadehtimat jalkasi ja nyt vasta huomasin nuo kengät! Ihanat! Anteeksi, välillä oon aika hajamielinen hössöttäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :D

   Joo, vähän siltä se tuntuu! En kyllä tiedä voiko "vauhdista" puhua, kun psykologillekin on varmaan monen viikon jono :P Mutta kyllä se päämäärä lähestyy!

   (Ei kestä :3!)

   Poista
 3. Ihana mekko ja kengät, sopii sulle hyvin. Ja ei toi sun nenä oo iso, en oo ainakaan kiinnittänyt siihen mitään huomiota

  VastaaPoista
 4. You look beautiful! Even though the dress is simple, it's dtill a pretty dress ^^ Glad to hear that your sessions are going well!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you ♥! Your comments always make me happy ^^

   Poista
 5. Wau! Aivan upeita kuvia ja olet muutenkin todella söpö ^^ Oletkos muuten tulossa Desucon Frostbiteen? :3

  VastaaPoista
 6. On tuo kyllä kaunis mekko, vaikka olisikin yksinkertainen. Minusta ainakin hyvin klassinen. Ja sopii hyvin sinulle! Ihastelin taas viimeisimpiä postauksiasi.

  VastaaPoista
 7. Mistä sä feikkaat itelles noin isot tissit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rintsikat (joissa melko paljon toppausta) + päällekkäin 2 paria Cubuksen silikonirintsikoita. Todettu toimivaksi, joskin pidemmän päälle aika kutiavaksi ratkaisuksi ^^.

   Poista
 8. Okei :) Oon ite cossaamassa yhtä megatissistä animehahmoa, eikä omat tissit riitä. :D Oon koittanu vääntää kerroksittain rintsikoita mut ei oo ollu kovin toimiva.. Pitää itekki yrittää noita silikonirintsikoita! Vissiin sama asia ku "kanafileet" ? :D
  t. sama ano ^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa :D Joo, kannattaa niitä varmaan kokeilla. Ne on vähän samantapaiset kuin kanafileet, mutta toisin kun perinteisissä "kanafileissä", näissä on "tarrapinta" jonka avulla ne pysyvät hyvin kiinni. (:

   Poista