perjantai 28. kesäkuuta 2013

This week's outfits & gender clinic!

Transpolilla pitkästä aikaa! Viime käynnistä (lääkäritapaaminen) oli aikaa jo yli kaksi kuukautta, mutta tällä viikolla minulla oli peräti kolme perättäistä käyntiä - psykologilla! Olin käynneillä tällaisissa asuissa, vaikka varmasti olette nähneet ne jo aiemminkin (hiustenpidennyksiä en tosin aamukiireissä ehtinyt laittaa). Mikäs sen parempi kuvauspaikka kuin transpolin hissi peileineen...

It's been two months since my last visit at the gender clinic (meeting with doctor) but this week I had as many as three appointments for the psychologist there! These are my outfits for those days but you've probably seen them all before (I decided not to wear hair extensions because I had to hurry in the mornings). What could be a better place to take photographs than the mirrory elevator of the genderclinic...

Day 1


Day 2


Day 3

 
Tiesin että psykologikäynneillä olisi suuri vaikutus tulevaan diagnoosiin, joten etenkin ennen ensimmäistä käyntiä oli jonkin verran jännitystä ilmassa. Jännitys kuitenkin väheni sitä mukaa, mitä enemmän siinä keskusteltiin. Kolmen päivän lopputulema oli mitä hienoin: minulla ei todettu mitään psykiatrisia ongelmia eikä koko tilanteessani ilmennyt mitään "kysymysmerkkejä". Tästä on upea jatkaa eteenpäin luottavaisin mielin! Ennen ratkaisevaa hoitoneuvottelua ohjelmassa ovat käsittääkseni enää terveystarkastus naistenklinikalla (loppukesällä) sekä omaistapaaminen (todennäköisesti syksyllä/alkutalvena). Tähän mennessä tutkimusvaiheessa on kulunut vain noin 5 kuukautta ja 1½ viikkoa - kyllä mä vielä tämän loppuodotuksen kestän!
 
I knew the visits at the psychologist would affect my future diagnosis a lot, so especially before the first appointment I was quite nervous. Nevertheless, the nervousness faded away little by little as we talked. The result of the three days was great: no mental problems were found and my there didn't seem to be any "question marks" in my situation. I'm so happy! If I've understood correctly, before the final decision there will only be a health check at women's clinic (at the end of August) and a meeting in which things will be discussed with my parents (most likely in the autumn or early winter). So far it's only been 5 months and 1½ weeks since the beginning of the examination process - I'll have to wait just a little longer, I can do it!
 
Loppuun hammashymykuva ;)
Let's end this with a laughing picture ;)
 

51 kommenttia:

  1. Olet niin suloinen, kun hymyilet. :)

    VastaaPoista
  2. Olet NIIN kaunis :) <3

    VastaaPoista
  3. pepsodent hymy~ onneksi mennyt hyvin C:

    VastaaPoista
  4. Ihana toi vika kuva! Ite näytän ihan pölhöltä jos hymyilen niin että hampaat näkyy :P, mut sulle sopii hyvin.^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh kiitos :D Mielestäni näytän vikassa kuvassa kyllä vähän hassulta ^^'

      Poista
  5. Tää kommentti ei nyt tähän postaukseen liity, mutta ehdottomasti yksi tän kevään/kesän lemppari blogeista:) Ooot aivan ihana ihminen<3 haleja ja pusuja sinne!::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla että tykkäät *w*! Tää blogi vois olla kyllä vieläkin kivampi, jos saisin esim. postattua useammin ja vaihdeltua blogin ulkonäköä aina silloin tällöin vaihtelun vuoksi. Ja jos jossain vaiheessa uskaltais tehdä videopostauksia c:...

      Paljon haleja sinne <3! :)

      Poista
  6. Kiva kuulla että hyvin on mennyt! Ja oi miten söpöjä asuja, ja viimeinen kuva, aw!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanat hiukset sinulla! Sinulle sopii tuollaiset lyhyetkin hiukset tosi kivasti. :) Näytät näissä mielestäni jopa tyttömäisemmältä kuin pidennysten kanssa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ooh näytänkö O: Mun lyhyissä hiuksissa ei ole edes varsinaisesti mitään kampausta, vaan ne ovat oikeastaan niin kuin ne olisivat "poikamoodissakin". Olis kiva kuulla tarkemminkin mielipidettäsi, mikä lyhyissä luo tyttömäisempää vaikutelmaa, ja mikä vastaavasti pitkissä heikentää sitä :) (?)

      Poista
    2. Huomaatko? Jopa sun poikamoodi alkaa olla tyttömäinen. :)

      t. toinen anonyymi

      Poista
    3. Kasvosi näyttävät mielestäni keveämmiltä ja sirommilta lyhyiden hiusten kanssa. Ne kehystävät kasvojasi nätimmin. :) Pitkät eivät kehystä niitä niin kauniisti vaan tuntuu peittävän ja piilottelevan sinua. Ehkä jos ne olisivat kiinni... Hmmm. No, noin nätin tytö ei tarvitse piiloutua hiusten taakse. :)

      T: Ensimmäinen anonyymi

      Poista
  8. Tosi kivat asut! Ja mielestäni omat hiuksesi sopii sulle paremmin kuin pidennykset O:

    VastaaPoista
  9. Nuo lyhyemmät hiukset sopii sulle tosi hyvin! Saa naamasi näyttämään söpömmältä ja jotenkin "pehmeämmältä" tietyllä tavalla. Osaat kyllä hyvin vaatettaa itsesi :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥! Aa sinäkin olet sitä mieltä o: Osaisitko tarkentaa että millä tavalla "pehmeämmältä", olisi tosi mielenkiintoista kuulla :3! Jotenkin en itse ole osannut ajatella asiaa noin, vaan automaattisesti pitänyt pitkiä hiuksia söpömpinä minulla :S

      Poista
  10. humpuukia! Mun mielestä momolle sopii ptikät hiukset paremmin kun lyhyet :)

    VastaaPoista
  11. Aaw, oot niin älyttömän tyttömäinen ja söpö x33
    Ja onnee ku tapaamiset meni hyvin ja toivottavasti loppukin menee hyvin c:

    VastaaPoista
  12. Awws oot niin nätti! :3 Ja kun muut on sanonu et sulle sopii lyhyet hiukset, niin mun mielestä molemmat, lyhyet ja pitkät, sopii sulle yhtä hyvin ^.^

    Milloin vastauspostaus on tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii kiva kuulla ^u^! Kiitos <3!

      Suunnittelin että se tulis tänään, mutta Helsinki Pride -kulkuepäivä väsytti mua niin paljon etten jaksanutkaan :( Anteeks ;__; Huomenna!

      Poista
    2. Oon pahoillani, vastauspostaus ei ole vieläkään ihan julkaisukelpoinen ): En haluaisi julkaista viimeistelemätöntä tekstiä, joten jos millään maltatte odottaa vielä päivän...

      Poista
  13. Aww aivan ihania kuvia, oot munkin mielestä niin söötti! <3 Sun hiukset on kasvaneet musta aika nopeasti, kohtahan voit jo stailata ne vaikka millä tavoilla esim. kihartaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh voih, kiitos >w< Niinpä, en malta odottaaa <3!

      Poista
  14. Nätti tyttö sekä noissa kuvissa että tällä videolla!
    http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/20130629026712728_v0.shtml

    Puss och kram, söpö =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos C:!

      Näin on, oli tarkoitus laittaa tuo linkki pian tulossa olevaan Pride-postaukseen, mutta ehditkin jo ensin :D

      Poista
  15. Siellä tosiaan vilahti

    XOXO Petra

    Ja niin onnea asiat etenee sulla hyvällä mallilla.
    Tuntuu kun olis vasta eilen lukenu sen postauksen jossa sait kirjeen transpolilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinpä, aika on mennyt kyllä nopeesti :)

      Poista
  16. Aww olit tosi sulonen tossa Iltalehden videossa :D ja näissä kuvissa myös! Ite en päässyt prideen tänä vuonna mutta toivottavasti ens vuonna bongaan sut siellä! =)

    VastaaPoista
  17. Ihanaa, että panostat laatuun pukeutumisessasi! Näytät tosi hyvältä ja kauniilta, vaatteesi ovat aina niin tyylikkäät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla, kiitos paljon :)! Ilmeisesti tyylitajuni on kehittynyt alkuajoista ^^

      Poista
  18. Mielenkiintoinen blogi, kaikkea hyvää sulle tässä projektissa :-) yksi kysymys on mulle herännyt, joudutko käymään armeijan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos niin paljon c:!

      Jouduin jo >.< Armeija on käyty heinäkuusta 2010 heinäkuuhun 2011. Eipä ollut mikään helppo vuosi, mutta jotenkin selvisin. Jos olisin hakeutunut trans-tutkimuksiin ajoissa, olisin kyllä välttynyt armeijalta :/ Mutta turha murehtia menneitä.

      Poista
  19. Herran jumala, kaverin kautta blogin löysin ja pakko myöntää, aivan ihana blogi & aivan ihanista aiheista kirjotat ! <3 Pakko mun on lukijaks sulle liittyä (: Ja tuo pukeutuminen ! Ahh !

    www.talesfromyemptymind.blogspot.fi

    tässä siulle, minä kohta 17 vuotias "life-style" blogaaja kirjottelen omasta elämästä päiväkirjana (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos KINGI- <3! Ihana kuulla että tykkäät :))

      Käyn tutustumassa blogiisi!

      Poista
  20. Tässä juttua aiheesta Google reader :

    http://pienivarpunen.blogspot.fi/2013/05/hidastakaa-vahan-hatikoijat.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiitoksia selvennyksestä *-*! Menin vain massan mukana tässä asiassa enkä etsinyt tarpeeksi tietoa itse. Hienoa että jotkut on asioista perillä!

      Poista
  21. Ihana miten näytät niin neidiltä, tosi kivoja asuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IHANA kuulla että näytän neidiltä ♥! ^^ Kiitos paljon!

      Poista
  22. oon seurannu tätä sun blogias jo jonkun aikaa ja nyt on pakkoa sanoa että joka kerta vaan kaunistut ja nää kuvat - oikeesti oot niin kaunis:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh kiitos (itsepä olet)! :D Minusta vaan tuntuu että kaunistuminen menee vähän vuoristorataa näiden blogikuvien perusteella, mut ihana kuulla ♥

      Poista
  23. Oi miten ihania asuja! :) Ja jes, en oo valittanu turhaan siitä että sun pitää hymyillä, oot näköjään kuunnellu ;) Viimenen kuva on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)!! Joo, oon ottanu neuvosta vaarin ;)

      Poista
  24. Kauniit ja naiselliset asut. ♡ Ja kiva, kun kerrot tästä sukupuolenvaihdosprosessista, että mitä siihen kuuluu.

    VastaaPoista