torstai 13. kesäkuuta 2013

Lash extension experiment!


Maanantaina pääsin kauan odottamaani ripsienpidennykseen! Olin pidennyksistä innoissani, koska niiden kanssa en joutuisi käyttämään ripsiväriä, joka saa usein silmäni ärsyyntymään. Ripseni ovat jo luonnostaan pitkähköt, joten heti aluksi ripsien laittaja suositteli minulle jatkossa ripsipermanenttia. Sepä hyvä idea! Kävin kuitenkin jännittyneenä makaamaan pedille, ja ripsien asentaminen aloitettiin. Siitä tulikin tuskainen operaatio nipistelyineen kaikkineen. Kun ripset olivat vihdoin paikallaan ja sain avata silmäni, alkoi mieletön kirvely ja veden valuminen silmistä. En voinut avata silmiäni uudestaan moneen minuuttiin. Lopulta sain kirvelyn kuriin ja pääsin toteamaan peilistä, miten punaiset silmäni olivatkaan.

On monday I went to get my long-awaited lash extensions! I was so excited about the extensions, because with them I wouldn't have to wear mascara which often makes my eyes a little irritated. Even my own lashes are rather long so the lash expert recommended me lash perm in the future. Good idea! Nevertheless, the operation was started, but it became a painful one. As soon as I opened my eyes with the new lashes, my eyes started to hurt and bite. I couldn't even open my eyes in several minutes again. At last the biting stopped, but my eyes were very red.


Niin siinä vain kävi, että ripset ehtivät olla silmissäni vain 48 tuntia, ennen kuin kävin poistattamassa ne. Seuraavana päivänä ripset nimittäin ehtivät aiheuttaa toisenkin hermojaraastavan kirvelykohtauksen, enkä vain enää jaksanut sellaista. Yleisestikin ripset saivat silmäni tuntumaan epämukavan rasittuneilta. Ehkä silmäni eivät olleet tottuneet vielä ripsien painoon, mutta en usko että muutenkin herkät silmäni olisivat tottuneet niihin koskaan riittävän hyvin. Eipähän ainakaan enää tarvitse murehtia, miten perheeni olisi ripsiin reagoinut.

In the end, I went to remove the lashes after only 48 hours. I was so fed up with the irritation and biting they caused me. It's possible that my eyes just hadn't got used to the weight of the lashes but I doubt my sensitive eyes would've got used to them any better in the future. Well, at least now I won't have to worry about how my family would've reacted to the lashes.

Päivän asu / Outfit of the day

Such a messy hair...
Nyt en ehdi kirjoittamaan pidemmin, täytyy pakata Desuconia varten. Näen siellä varmasti osan teistäkin! Lauantaina (ja luultavasti sunnuntainakin) minut on helppo tunnistaa, mutta katsotaan ketkä bongaavat minut perjantaina cossini alta ;)
 
That's all for today, now I'll have to go pack for Desucon. I guess I'll meet some of you guys at the event! It'll be easy to recognize me on Saturday (and probably on Sunday too) but let's see how many of you can spot me under my cosplay on Friday ;)

34 kommenttia:

  1. Ennenkuin katoin postausta, olin vain että "Kenen silmät noi on?" :D

    VastaaPoista
  2. noi ripset oli kyl ihanat, harmi ettei sun silmät tykänny. :P toivottavasti mulle ei käy noin ku meen ekoja ripsenpidennyksii ottamaan .. + tosi sulonen toi sun asu ! <3 ^^
    yay toivottavasti tunnistan sut desus ! :D jos näi käy ni katotaa uskallanko tulla moikkaamaan .. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En usko että sulle käy, mun silmät vaan on paljon keskivertoa herkemmät kun monet ripsarit ja meikinpoistoaineetkin saa ne jo ärtymään.

      Hihii toivotaan että uskallat x) Ja aivan varmasti tunnistat lauantaina ja sunnuntaina, perjantai onkin sitten se haaste!

      Poista
  3. Harmi etteivät ripsipidennykset nyt sitten onnistuneetkaan niin kuin olit halunnut :( Oletko muuten yrittänyt kysyä joltain meikkien asiantuntijoilta siellä Hesan päässä, että tietäisikö ne mitään sopivaa ripsaria sinunlaisille herkille silmille tarkoitettua yksilöä? (en takaa, että sellaista välttämättä on, mutta ainahan voi kysyä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin :( Joo, sainkin juuri asiantuntijan avustuksella ostettua sellaisen Isadoran ripsarin, joka ainakaan parin ekan käytön perusteella ei tunnu rasittavan mun silmiä :) Ja jos enemmän haluaisi maksaa, niin Clinicin ripsari ainakin olisi pomminvarma.

      Poista
  4. Hah, Desussa siis nähään. Tunnistat varmaan mun isosiskon(samalla japanin luennoilla sun kanssa) jonka kanssa siellä pyörin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, siellä nähdään! Kivaa nähdä teidät n___n!

      Poista
  5. Joo, jotkut kuulemma tottuu, mutta mulla vaan meni hermot :( Omilla ripsillä on kyllä niin paljon kevyempi olla. Onneksi on olemassa ripsipermanentti!

    Kiitos :)!

    VastaaPoista
  6. voiii ihana nähä sulla toi hame ja paita päällä! :-)
    ja voin sanoo kun mulla on ollu myös ripsipidennykset, nii mulla oli ihan sama juttu että se liima kirveli aika paljon silmissä, muistan pari ekaa suihkukertaa kun menin niin luulin että sokeudun :-D mutta niihin kyllä tottui :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on IHANAT ♥! Varmaan mun kivoin paita & hame -kokonaisuus :) Kiitos sulle kun myit!

      Huh, no onneks en oo ainoo :) Vähän ehkä harmittaa, että "oisinkohan mä sittenkin tottunut...", mutta ihan hyvä näin.

      Poista
  7. Oli ihanat ripset, harmi, kun silmäsi eivät tottuneet:( Sinun kannattaa käyttää herkille silmille tarkoitettuja ripsareita, ellet jo käytä.

    Ihana päivän asu, rakastuin hameeseen<3

    Diana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä ne hienot oli :( Pituudeltaan taisivat olla 10-11 mm ja ulkoreunassa 13 mm. Juuri aloin käyttää sellaista ripsaria kuin Isadoran Lash Booster, se on mulle ihan hyvä.

      Kiitos <3!

      Poista
  8. Harmi ettet voinu pitää noita, sillä noi ripset on ihanat. Mulla ennen ärty silmät tosi herkästi ripsarista, mutta sitte jonkun ajan päästä silmät oli tottunu. Ehkä sullaki sit tottuu ajan myötä ja voit laitattaa noi uusiks :) Ja toi hame on ihana <3
    Heh yritän bongata sut desusta, mut saa nähä tunnistanko :D Ite meen tänää normaalisti ja huomenna oon se kasvot peittänyt, joka viimeistää sillo aikoo tulla moikkaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, ehkä vielä joskus laitan uusiks :)! Kiitos!

      Hmmm nähtiinköhän me nyt sitten conissa 8D?

      Poista
    2. Näin sut kyl, mut siel valokuvaus paikassa. En viittiny siinä alkaa juttelee, koska olit seuraavana vuorossa. En sit sen jälkee nähny sua enää nii en nyt päässy juttelee :// Mut sul oli ihana mekko siel <3 Miten sä aina löydät niin ihanii vaatteita :D

      Poista
    3. Aa siellä! Joo, se tais olla harmillisen lyhyt hetki.

      Kiitos paljon <3! Tuurilla tämä vain löytyi, ilmestyi yhtäkkiä myytäväksi ystäväni kokoelmasta ^^ Desucon-postauksessa sitten enemmän.

      Poista
  9. Olitko tänään stadissa n. 9-11 välissä kävelemässä hameessa ja farkkutakissa vai oliko siellä joku sun näköinen :D?
    En ehtinyt tarkemmin stalkkailla ko olin bussin kyydissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, tänään en kyllä ollut Helsingissä, olin vielä Lahdessa o: Mutta hauska sattuma x)!

      Poista
    2. Jep :'DD
      Oli niin sun näkönen ihminen!

      Poista
  10. Oletko ajatellut tekoripsiä? Siis ihan sellaisia jotka sitten irroitetaan päivän päätteeksi. Harmi kuitenkin ettei noi olleet hyvä kokemus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Tekoripsiä käytin etenkin viime vuonna aina hyvinkin usein. Niiden huolellinen laittaminen vain vie niin paljon aikaa (ainakin minulla), että ripsenpidennykset olisivat olleet kätevämmät. Myös tekoripsien liima (?) aiheutti silmiini välillä ärsytystä.

      Poista
  11. Mitä täytettä käytät tisseihin? Hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos c: Muutama pari silikonirintsikoita päällekkäin (jottatisseistä tulee tarpeeksi tukevat) sekä tissien muotoihin mukautuvat Oil Bra -rintaliivit (sai joskus Seppälästä). Toimivaksi todettu yhdistelmä, vaikka lopputulos tuntuukin aitoja tissejä "kovemmalta". Omia tissejä odotellessa...

      Poista
  12. Kävin moikkailemassa sua tänään (sunnuntaina) desussa Ciel-cossissa, mutta musta tuntuu ettet tainnut tunnistaa mua. Miulle on vaan tullut tavakasi käydä moikkailemassa sua jokaisessa conissa jossa me molemmat ollaan. 8D

    http://plastic-teacup-world.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih anteeksii ;__;! En tosiaan tunnistanut että se olit sinä *häpeää* Mutta siis aivan mahtavaa kun tulit moikkaamaan <3! Ensi kerralla tunnistan varmasti ;D Toivottavasti sulla oli mahtava con!

      Poista
  13. mikset oo semmone vetyperoxidiblondipissisihkuhoro:D? täää blogi ois sillo mahtavaa luettavaa;D

    VastaaPoista
  14. Anteeksi, nukkeni taisivat hieman ylikuormittua...

    Jos sinua kiinnostavat japanilaiset keräilynuket nimeltään pullipit, olet oikeassa paikassa, kunhan saavut blogiini! Siellä kirjoittelen nukkejeni Natan, Donnan ja Sofien kuulumisia.

    worldofmypullip.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. en tiiä onko sulle jo aikasemminen ehdotettu mut semmonen gyaru tyylinen meikki vois sopia sulle ja tohon tyyliin tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksesta, mun pitää kokeilla sitä joskus :)!

      Poista
  16. Viimeinen kuva asuineen ja poseineen on valloittava!

    VastaaPoista