lauantai 22. kesäkuuta 2013

Desucon 2013

Kuvaaja Emilia Lahtinen
Dress: Fanplusfriend
Blouse: Anna House
Socks: Socks
Shoes: Andiamo
Headdress: Bijou Brigitte
Fingerless gloves: Glitter
Wristband: Bijou Brigitte

Jos talvi-Desussa mekkoni oli talvisen sininen, niin kesä-Desussa se oli kesäisen punainen! Ostin tämän yksinkertaisuudessaan ihanan mekon ystävältäni Kaichilta vasta viikkoa ennen Desuconia. Mainiota että se osui kohdalleni, sillä pidän siitä valtaisasti! Nyt olin myös ensimmäistä kertaa loleissa ilman peruukkia, kun peruukin sijaan käytin upouusia pidennyksiäni. Jotkut luulivatkin minun käyttävän peruukkia, niin hyvin pidennykset tuntuvat sulautuvan omiin hiuksiini :)

If my outfit was wintery blue in the winter Desucon, in the summer Desucon it was summery red! I bought this simple yet lovely dress from my friend Kaichi just a week before Desucon. I'm so happy to have found it as I love it so much! Also, this was the first time I wasn't wearing a wig when wearing lolita. Instead, I was wearing my new clip extensions! The extensions blend in with my hair so well that some people thought I was wearing a wig :)



Thanks for the pics Katja!
Suurimman osan conista olin tietysti loleissa, mutta conin ensimmäisenä päivänä kokeilin aivan erilaista asua: cosplayasin legendaarista koripallonpelaajaa Midorima Shintarouta suositusta Kuroko no Basuke -sarjasta (asu ostettu netistä). Cossini ei toki tarkoita, että haluaisin oikeasti olla mies - olihan conin muistakin cossaavista tytöistä varmaankin puolet pukeutunut mieshahmoiksi x). Halusin vain kokeilla välillä vähän erilaisempaa coniasua, ja helppoasuisena hahmona Midorima (joka on lempihahmojani sarjassa) vaikutti sopivalta vaihtoehdolta. Monikohan tunnisti, että cossin alla olin minä ^^? Jotenkin kuitenkin sääli, että minut saa näyttämään noinkin miehekkäältä... :c

I spent most of the time in my lolita outfit, but on the first convention day my outfit was completely different: I cosplayed the legendary basketball player Midorima Shintarou from the popular series Kuroko no Basuke (costume bought online). However, this cosplay doesn't mean that I'd actually want to be a man - come to think about it, about half of the other cosplaying girls at the con were dressed as male characters, too :). I just wanted to try a little different con outfit for a change, and as Midorima (one of my favourite characters in the series) had such a simple outfit, it seemed like a good choice. I wonder how many of you recognized it was me ^^? Such a shame I can be made to look so much like a man... :c


Kuvaaja Kyuu Eturautti, ohjaaja Tiina "Chiina" Uusi-Rasi
Kuvaaja Kyuu Eturautti, ohjaaja Tiina "Chiina" Uusi-Rasi
Tässä vielä muutama kuva upeista asuista ja cosseista, vaikka niitä toki oli tapahtumassa enemmänkin!
Here are a few pictures of great outfits and cosplays, even though there were a lot more of them at the con!


Asio Otus
Amanda

Kiitos vielä kaikille jotka pitivät seuraa tai tulivat moikkaamaan/ottamaan kuvan C:!
Thank you everybody who was with me or came to greet or take a photo of me C:!

PS. Kysymyspostauksen vastauspostaus ilmestynee ensi viikon aikana! (Answers to "Questions, please" will be out some time next week)

PPS. Ensi viikolla kolme transpolin psykologikäyntiä, jännittäää! (Next week I'll have three psychologist appointments at the gender clinic, I'm so nervous!)

45 kommenttia:

  1. Onpas sulla valloittava hymy tuossa toisessa kuvassa^ 3^~ Ja täytynee todeta, että noi pidennykset on just eikä melkein!

    VastaaPoista
  2. Arvasin että se olit sinä! <3 Kyllä mie ainakin siut tunnistin. (Koska siun kasvon piirteet on todella tunnistettavat ja kauniit pitkät sääret) Sulle sopii kyllä cossi ihan yhtä hyvin kuin lolita mekotkin. Suosittelen vaan enemmän cossaamaankin jos sellainen fiilis tulee. >w<

    + Ihan mahtavat nuo sun pidennykset ja se miten ne sulautuu sun hiuksiin. Nätit. owo ♥

    http://plastic-teacup-world.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo! Ai mun kasvonpiirteet on tosiaan niin tunnistettavat :D

      Kiitos! Kyllä mä varmaan jatkossakin silloin tällöin cossaan, mutta ainakin mieshahmokiintiö taisi nyt tulla täyteen joksikin aikaa. Miescossit ehkä luonnostaan sopisivat mun vartalolle, mutta en vaan oikein viihdy niissä >.< Naishahmot tuntuu luontevammilta :)

      + kiva että tykkäät! ♥

      Poista
  3. TOi sun korislook on vaa nii outoo xD en osais kuvitella sullee :DD mut se olikin vaa cosplay ,D hehee nää pidennykset meni sul napakymppiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep x) Tulipahan kokeiltua, mutta ei miehenä oleminen tosiaan ole mun juttu.

      Ja niin meni ♥!

      Poista
  4. Oon vasta alkanu lukee siun blogii, ja huippuu ! Oot nii rohkee ! :)

    Miten sie tuon rintavarustuksen teet? Onks siul täytettä liiveis vai miten? :) Ihan mielenkiinnosta vaan, miun sisko on joskus cossannu miestä ja 'sitonu' rintansa.. nii kiinnostais miten sie teet ku haluut saada ne esiin? Ootko miettiny et voisit joskus ottaa silikonit??

    -Greeta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Greeta :)!

      Rintavarustus menee niin, että 2-3 itsekiinnittyvät "silikonirintsikat" päällekkäin (niitä myydään aika monissa kaupoissa) ja niitä tukemaan muotoihin mukautuvat Oil Bra -rintaliivit (ne on parhaat, mutta toki muutkin käy).

      (Nojoo, on mulla silikonit käyny mielessä, etenkin sitten jos mahdollisten tulevien hormonien avullakaan rintani eivät jostain syystä kasvakaan.)

      Poista
  5. Kävin nappaisemassa susta kuvan kun olit Midorimana. ^^ En tosin ollut 100% varma olitko se sinä, joten en kehdannut sanoa mitään. >_< Mutta olit tosi hyvä Midorima! KuroBasu on yksi lempparisarjoistani (niin ja Midorima on yksi lempihahmoistani, haha). ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kävit! Suo anteeksi etten tunnistanut sinua tällä kertaa ;__;

      Kiitos paljon ^^!

      Poista
  6. Noi kengät. Aivan ihanat. En osaa muutaku kuolata niitä, wää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Waaa kiitos :D! Niitä pitäisi kai vieläkin olla Kookenkä- ja Andiamo-kaupoissa ;)

      Poista
  7. The male cosplay looks, but I have to admit I like your lolita the most. It suits you alot better ♥ Such a bright red! I love red dresses. You looked very pretty!

    VastaaPoista
  8. Kuva 2 on jotain aivan ihanaa! Ja tukka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos C:! ♥ Onpa yllättävää että hymykuva on taas tykätyin x)

      Poista
  9. Oi, IHANA! Nyt harmittaa entistäkin enemmän etten ollut desussa... Mutta ehkä jossain conissa vielä nään sut! Ootko tulossa syksyllä traconiin tai ensi keväänä desuun tai kikuconiin? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^o^! Joo, ihan varmasti jossain conissa. Traconiin on jo ranneke, Desuunkin toki tulen, ja ai ensi vuonna on taas Kikuconikin? Minut löytää sitten sieltäkin c:!

      Poista
  10. ...Muuten, vaatiiko sulla enemmän eläytymistä cossata tyttö- vai poika- hahmoja? Itse olen nimittäin tyttö, ja aika tyttömäinenkin, mutta usein mulle on paljon helpompaa cossata poikaa uskottavasti. Mm. Aoyagi Ritsuka ja Ciel Phantomhive on ollu mulle tosi helppoja eläytyä, ja hyvän meikkauksen ja bindauksen ansiosta oon mennyt poikana läpi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... Kummankaan eläytyminen ei oikeastaan vaadi sen enempää ponnistelua. Jos läpimenoa mietitään, niin toki tyttönä läpi meneminen on mulle edelleen vaikeampaa :(

      Poista
  11. Olit todella söpönä, nyt viimeistään harmittaa, kun en uskaltanut tulla moikkaamaan. :c

    Mitä tulee Shintarou -cossiisi (joka on muuten todella onnistunut!), rupesin vasta eilen miettimään, miksi cossaaja näytti niin tutulta... nytpä selvisi sekin. :D

    VastaaPoista
  12. oi, olit taas niin suloisena Desussa *Q*mekko tosiaan sopii sinulle upeasti, punainen pukee sinua ihanasti ! mua harmittaa tosi paljon, koska Frostissa uskaltauduin moikkaamaan, mutta nyt en :c mutta mukavaa kesän jatkoa sinulle ! <3

    VastaaPoista
  13. Jestas, ihana mekko, ja vau mitkä kengät<3 Haluan<3 Hiuksesi kiiltävät ihanasti, ne sopivat sulle tosi hyvin:)

    Diana

    VastaaPoista
  14. Oi kun oot söpö tossa hymyilykuvassa :) Kiharra joskus noita hiuksia, olis kiva nähä kiharrettuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ^^!
      Joo! Kiharat olisivat sopineet ihanasti tuohonkin asuun, mutta laittautuessa (etenkin pidennysten huolellisessa kiinnittämisessä) meni jo niin kauan, että en oikein ehtinyt kiharrella :( Sitä pitää kokeilla joskus!

      Poista
  15. Sun blogisi on aivan mahtava! <3
    (Harmittaa etten uskaltanut tulla moikkaamaan Desussa vaikka taisin nähdä sinut ;w;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljonn ♥! (Ei se mitään, ens kerralla sit? Ei mua tarvii jännittää c:)

      Poista
  16. No aaw, söppänä :3 ja toi mekko, ihana!
    Ootkos muute tulossa Animeconiin? Jos oot, niin haluun takuulla tulla moikkaan ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^3^! Oon tulossa, siellä nähdään! (Asuna varmaankin jokin sievä lolita-asu c:)

      Poista
  17. Miunki pakko kehua tuota tokaa kuvaa ku taas kerran nii söppänä =^__^=

    VastaaPoista
  18. Toi mekko sopii sulle tosi hyvin! Ja wow mitkä hiukset. Pidennykset on muutenkin mukavammat päässä kun peruukit kun ei hiosta niin paljon. Kasvatat hiuksias vielä niin ne sekottuu omien hiusten joukkoon vielä paremmin ja sitten voi vääntää kaikkia kampauksiaki. Hyvä että mekko oli mieleinen ^^!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja Kiitos kun myit ♥! ^^
      Joo, pidennykset on ihan eri maata kuin peruukit. Kasvatan mielelläni, ja sit tosiaan pääsee tekee kampauksia wihiii c: Mutta miten pitkään tällaiset hiusvärit yleensä kestää? Kunpa tää ei vaalenis nopeasti, jotta sulautuisi pidennyksiin hyvin jatkossakin :3!

      Poista
  19. Uskalsin lauantaina vilkuttaa sulle ja sunnuntaina tulinkin ottaa kuvan kun sain kameran mukaan~ :D oli ihanaa nähä siut, olit niin nättinä :3 jos jäi pientäkään mielikuvaa polvenmittaisesta tylleröstä, jolla oli pinkki ruutuneule, tummanruskeet lyhkäset hiukset toisen silmän päällä ja rusetti päässä nii se olin mie. Hah, tuskin muistuu kun siellä oli niin paljon porukkaa, mutta juu ^^''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3! EHKÄ muistan sinut hämärästi :D! Joka tapauksessa ihanaa kun vilkutit ja otit kuvan n_n!

      Poista
  20. Tua punainen mekko sopii sinulle todella hyvin :)

    VastaaPoista
  21. Uiiii mitkä kengät =^__^= Ja niin nätti toi hymykuva <3 en nähny sua perjantaina conis, mut en olis kyl varmana edes tunnistanu sua jos oisin nähny :D

    Ps. Koska kyssäripostaus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3! ^w^

      Yritän nyt saada sen kyssäripostauksen huomiseksi, mutta saattaa olla että sitä ennen tänään tulee eräs toinen postaus xD

      Poista
  22. Saattaa olla vähän myöhästä kommentoida, mut tuota sulosia kuvia, ihana postaus ja molemmat asut sopii sulle hyvin *Q* Kun katoin eka kuvat niin en edes tajunnut että olit tossa kuroko no basuke kuvissa.. x'D

    Mä oon muuten se random sinipukuinen lolita joka lauantaina hyäkkäs sun kimppuun halaamalla ja jonka kamera sekoili jos satut muistaa >u<' Keräsin kaiken rohkeuteni siihen ja vapisin ihan kokoajan >///<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eei ole myöhäistä! Anteeksi vain tää myöhäinen vastaus >w<

      Kiitos paljon <3! ^^

      Aa se olit sä! Muistan _hämärästi_ tilanteen mutta en esim. kasvoja nyt ihan tarkalleen muista ;_; Voi toista, turhaan sä mua jännitit <3 Tuu ihmeessä moikkaamaan jatkossakin!

      Poista