sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Trying on clothes

Tuttu kuvio: tyttönä kaupungilla, tällä kertaa yksin. Asu oli melkein sama kuin viimeksi, mutta tällä kertaa jalassa oli mukavuussyistä balleriinat. Ajattelin katsoa itselleni ainakin housuja, joten menin H&M:ään.

As a girl in the city, as usual. Alone this time. The outfit was nearly the same as last time but this time I was wearing ballerinas for comfort reasons. I intended to find some trousers so I went to H&M.


Tyttö sovituskopissa! / The girl in a fitting room!


Sovitin tällaista mekkoa. Ihan söpö, mutta enpä tiedä... / This dress didn't feel that exciting.


Kultaiset housut! Tämä on ensimmäinen kerta, kun näette minut housullisena. Mitä pidätte?
Golden trousers! This is the first time you see me wearing trousers. What do you think?


Sellainen ostosreissu tällä kertaa! Kävin parissa muussakin kaupassa, mutta en ostanut mitään, koska tällä hetkellä kaupoista en vain tunnu löytävän makuuni sopivaa tyttömäistä tai naisellista vaatetta. (On muuten hassua, miten peruukin väri vaihtelee valaistuksesta riippuen.)

This concludes my shopping trip. I also visited a few other shops but I didn't buy anything as there just doesn't appear to be anything on sale that would fit my tastes in its girlyness. (By the way, it's funny how the color of the wig changes with lightning.)


Bai baii!

PS Blogissa on nyt sitten uusi banneri, josta kiitos Sakuralle! Toki otan mielellään vastaan muitakin bannereita, jos joku vielä haluaa tehdä :)! / Thank you Sakura for the new banner! I'd still be happy to receive more banners if any of you wants to make one :)!

49 kommenttia:

  1. Söpö olit. :) Vikassa kuvassa olet todella suloinen. Tykkään varsinkin pirteästä posesta.

    VastaaPoista
  2. Hymykuvia \o/ Hyvin nuo housutkin näyttää siulle sopivan, eivät tehneet yhtään vähemmän tytöksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai eivät, no kiitos :D! Juu, pari hymykuvaakin pääsi tällä kertaa eksymään mukaan!

      Poista
  3. miten sun lantio on noin levee tossa housukuvassa :--o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kai se pitää paljastaa... lantiotoppaukset ): Mutta ilmeisesti lantio näyttää silti suht aidolta?

      Poista
    2. aidosta kaukana!

      Poista
    3. Okei ^^; Kyllä mä sen vielä joskus saan näyttämään hyvältä!

      Poista
  4. Heippa kaunotar:D Voisitko sä tehdä joskus kysymyspostauksen, luulisin, että aika moni haluais esittää kysymyksiä sulle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa :D! Joo, teenpä todellakin sellaisen! Kas kun en ollut tullut ajatelleeksi aiemmin... Kiitos!

      Poista
  5. Kivoja kuvia, olet taas nätti:>! Minä ainakin pidän tuosta mekosta ja se sopii sinulle hyvin:). Oi, toi viimeinen kuva on kyllä niin söpö♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥! Se mekko maksoi 40 e, ja ihan niin paljoa en ehkä haluaisi siitä maksaa ^^'

      Poista
  6. Lantiotoppauksesi on hieman epäaidon näkönen, ts. epämuodostuneen. vähän pienempikin riittäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, jatkossa sitten ^^. Privaatissa housujensovitustilanteessa tärkeintä oli vain, että on edes vähän naisellisen muotoinen lantio, jotta näkee miten housut istuvat. Sitten jos/kun tyttöilen julkisesti niin, että lantioni muoto oikeasti näkyy, panostan aitoon muotoon luonnollisesti enemmän.

      Poista
  7. Joo, voisit vähän harjoitella tuota toppaamista, ei näytä kovin aidolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo :D. Ne toppaukset ovat eBaystä ostetut juuri lantion toppaukseen tarkoitetut vaahtomuovit, jotka eivät kylläkään näytä täysin aidoilta. Ehkä niitä pitäisi muotoilla vähän lisää...

      Poista
  8. tosi ihana banneri ja muutenki ulkoasu :)

    VastaaPoista
  9. Oletko harkinnut mittatilauskorsettia? Siis sellaista oikeasti kiristetäävää, alusvaatteeksi tarkoitettua. Ovat kalliita, mutta kunnon vyötärö tekisi habitukselle ihmeitä eikä lantiotoppausta tarvittaisi niin paljoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksesta! Hmm, olen harkinnut. Minulla on yksi Lindexistä ostettu muoviluinen "waist shaper", joka kaventaa lantiota jonkin verran (tosin tämän postauksen kuvissa se ei ole edes käytössä). Olen uskotellut itselleni sen riittävän, mutta ilmeisesti kunnon korsetti voisi olla oikeasti hyödyllinen hankinta? Olen myös miettinyt, olisiko sellaisesta jotain haittaa elimistölle, etenkään kun sitä ei varmaan ole tarkoitettu miespuolisen käytettäväksi? Onko sinulla jotain suositusta? Olisi kivaa jos vaikka ehdottaisit minulle jotain :).

      Poista
  10. That wig is super pretty! You seem good at finding good places to get them, all your wigs are fabulous! ^u^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you, happy to hear that ^.^! Fortunately, they've all been relatively cheap too. I'm looking forward to buying more amazing wigs soon.

      Poista
  11. Housut jalassa tos kuvas, ni toi lantio näytti vähän epämuodostuneelta.. tai jotai.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siltähän se näyttää :D... jatkossa paremmin (toivottavasti)!

      Poista
  12. Toi eka mekko on malliltaan mun mielestä sulle kyllä tosi hyvä :) Väristä taas en ite hirveästi piittaa :D Ja toi vika kuva on ihana! Niin sulonen ja pirteä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ^^! Mäkään en piittaa mekon väristä juurikaan, ja siksi se jäi kauppaan.

      Poista
  13. Valitettavasti en osaa tuossa korsettiasiassa sen tarkemmin auttaa, tiedän että esim. Belle Modeste tekee niitä myös miehille, mutta heidän tuotteensa ovat sen hintaisia että huh huh. Mitenkään vaarallisia korsetit eivät ole, kunhan ei lähde liioittelemaan tai mene korsetti päällä ruotsinlaivan buffettiin syömään... :D Ja sinun tapauksessasi varmasti riittää aika hillittykin korsetti, mitään ampiaisvyötäröä ei tarvita.

    Joka tapauksessa arvelisin, että tulos on paljon luonnollisempi jos kavennetaan vyötäröä JA levennetään lanteita, verrattuna siihen että pelkästään toppaa lanteet. Naisten "ihannemittoina" monesti mainitaan 90-60-90 (rinnanympärys-vyötärö-lantionympärys) eli tiimalasivartalo. Harva nainenkaan tuohon yltää, mutta kyllähän tuo vyötärön ja lantion mittasuhde aika oleellinen on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kuulostaa hyvältä! Kiitos, nyt alan tosissaan suunnitella korsetin ostoa! :)

      Poista
  14. Niin ihana toi persikan värinen mekko ja sopii sulle toooosi hyvin! :3 Sulle sopii älyttömän hyvin ihan normaalitki vaatteet! :)

    VastaaPoista
  15. Hei (: Teen koulussa esitelmää sukupuolirooleista, ja ajattelin kysyä jos saisin käyttää jotain kuvaasi esitelmässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat kyllä! Olisi kiva jos kertoisit, mitä kuvaa/kuvia käytät, ettei se ole ihan huonoimmasta päästä xD. Ja jos vain haluat kertoa, niin esitelmän jälkeen kuulisin mielelläni kommentoitiinko kuvaa jotenkin :).

      Muuten, näytätkö pelkän kuvan vai aiotko liittää siihen jotain informaatiota minusta?

      Poista
    2. Ajattelin jos nämä kuvat:
      http://3.bp.blogspot.com/-C78rHLHrJwE/T15G84nzXCI/AAAAAAAAAOM/qaySh3qKFZw/s1600/Valittu9.jpg
      http://1.bp.blogspot.com/-VkvqfFij0JY/T-14IuwgqQI/AAAAAAAAAo8/Wi1rlBIU-kY/s1600/parempi.JPG
      olisivat ok? ^^ Ja jos ei haittaa niin mainitsen vain jotain perustietoja, kuten iän. Varoitan nyt tässä samalla että luokan pojat ovat aikalailla kaikkea erilaisuutta vastaan, että saattavat kommentoida aika törkeästi :/ Ei kannata kuitenkaan ottaa itseensä, kovistelijoita kun ovat.
      Kiitti ihan sikana♥ ^^

      Poista
    3. Eipä mitään ♥! Olen vain otettu kun pääsen mukaan esitelmääsi :)! Nuo kuvat ovat ihan ok. Enkä ota itseeni vaikka pojat jotain kommentoisivatkin. Jos aiheesta tulee jotain oikeasti merkillepantavaa kommenttia niin kuulisin mielellään :)! (Ja jos joku kysyy blogini osoitetta, sen voi tietty kertoa :D)

      Poista
    4. Saisinko käyttää vielä tätä kuvaa?
      http://1.bp.blogspot.com/-zicTqKURIPE/UARvTgSW35I/AAAAAAAAAss/v7gZ9vQnyaE/s1600/DSC02159.JPG

      ^^ jos ei haittaa?

      Poista
    5. Mun puolesta saat, mut mun pitää kysyy vielä kuvassa esiintyvältä toiselta henkilöltä onko se ok :). Miten pian tarviit tiedon?

      Poista
    6. Esitys olisi vasta 13.11, joten ei ole vielä mitään kiirettä ^^ mutta voin myös muokata kuvaa, jos se käy niin. Toivottavasti sopii ((:

      Poista
    7. Joo, sopii :). Käytä vaan vaikka ihan sellaisenaan, tai muokkaa jos haluut ^^

      Poista
  16. Tuli mieleen tällänen vähän random kysymys, mutta kun pukeudut naiseksi käytkö miesten vai naisten vessassa? Onko sulla tapahtunu ikinä mitään kommelluksia tähän liittyen?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon käynyt molemmissa ^^; Mieluummin kyllä käyn naisten vessassa välttääkseni ne ilkeät katseet miesten vessassa =.=

      Hassuin kommellus on ehkä se, kun olin tyttönä miesten vessassa, kun eräs mies avasi oven. Heti kynnyksellä hän hypähti pelästyneenä ja perääntyi taaksepäin tarkistamaan ovessa olleen symbolin :D. Luuli tietty tulleensa naisten vessaan - harvapa odottaa näkevänsä minunlaiseni "tytön" miesten vessassa!

      Poista
  17. Aww, oon seurannut sun blogia jo pidemmän aikaa ja tykkään kovasti! Ihania mekkoja ja peruukkeja ja kivoja postauksia :3 Jatka samaan malliin! Haluaisin muuten kysyä, mikä sai sut aloittamaan tyttöilyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥! Yritän jatkaa blogin päivittämistä suht usein, mutta välillä saattaa tulla sen verran koulukiireitä, että uutta postattavaa ei kerry :(. Pahoittelen siitä jo etukäteen, mutta kyllä tänne tasaisin väliajoin varmasti jotain juttua tulee!

      Tyttöilyn alottamiseenseen on vaikea antaa lyhyttä selkeää vastausta. Pureudun tähän aiheeseen paremmin ihan lähiaikoina, kun teen kysymys- ja vastauspostauksen :)!

      Poista
  18. oonko ensimmäinen joka kiinnitti huomiota houssuissa siihen, että etumus pullotti vähän turhan paljon? Joten kireämpiä housuja tyttöillessä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kuulla, että se pullottaa ): Omasta mielestäni tuo kuva oli vielä suht hyvä, mutta kai sen tarkkaan katsoessa huomaa. Luulen, että kireämmät housut vain pahentaisivat asiaa... Joten ehkä pitäydyn vain hameissa/mekoissa. Tykkäänkin niistä enemmän.

      Poista
  19. vau vähänkö sulla on naisellinen lantio ^_^ hienoja kuvia!!
    -kipinä

    VastaaPoista
  20. Koska ylävartalosi on kuitenkin leveämpi kuin naisella, ja reidet kapeammat, ei lantiosta saa toppauksilla luonnollisen näköistä. :/ Mielestäni et tarvitse lantiotoppauksia ollenkaan, koska on paljon tyttöjä/naisia, joilla lantio on todella kapea. Olet sellainen hentorakenteinen tyttö. :)

    VastaaPoista