perjantai 14. syyskuuta 2012

Tracon

Viime viikonloppuna Tampereella pidetty anime- ja roolipelitapahtuma Tracon oli minulle hieno tilaisuus päästä käyttämään Tokiosta juuri ostettuja vaatteita. Koko asu (laukkua ja pantaa lukuunottamatta) onkin ostettu Japanin-matkalla: peruukki, mekko, sukat ja kengät ovat Bodylinen kaupasta Harajukusta ja rannekoristeet, mekkoon conin aikana kiinnitetyt pinkit rusetit sekä koru on ostettu Shinjukun Closet Childista. Vaikka asussani ei ole juuri mitään kuuluisien brändien vaatteita, on se mielestäni silti aika söpö :).

The anime convention Tracon (which was held last weekend ion Tampere was a good opportunity for me to wear the clothes I had bought during my trip to Tokyo. The whole outfit, excluding bag and headdress, has been bought there: wig, dress, socks and shoes are from Bodyline Harajuku and wriscuffs, necklace and pink ribbons in the dress from Closet Child Shinjuku. Even though my outfit doesn't include any clothes from famous brands, I think it's still rather cute :).


Junassa matkalla Traconiin. Myös ripseni, Diamond Lashit (Angel eye), ovat Japanista. Jossain vaiheessa ohitseni kulki muita conikävijöitä, joista yksi huudahti kavereilleen: "Tos oli lolita! Sil oli tosi upee hame!" Kuten aina tällaisen kommentin kuullessani, hykertelin ilosta. Tuskin edes tajusivat minua pojaksi ♥!

In train on my way to Tracon. My lashes, Diamond Lashes (Angel eye) are from Japan. At some point, a group of other con visitors passed me, one of them shouting to her friends: "That was a lolita over there! What a gorgeous dress she had!" As always when hearing a comment like this, I was bursting of joy. I doubt they even realized I was a boy ♥!

Tässä muutamia poseerauskuvia eri puolilta conia. Sain näköjään päähäni pitää jalkoja tuollaisessa asennossa joka kuvassa, toivottavasti se ei näytä ihan hirveältä.

Here are a few posing photos from all around the convention. Obviously it came to my mind to always make that kind of a pose with my legs, I hope it doesn't look too terrible.




Minä ja pari kaveriani!
Me and a few friends of mine!

Lopuksi vielä conin virallisen kuvauspalvelun kuvat. Kuvaajana toimi Emilia Lahtinen, suurkiitos hänelle!
To conclude, the photos of the official photo service of the convention! A big thanks to Emilia Lahtinen!



Sunnuntaina olinkin sitten poikana, mutta muutamat taisivat tunnistaa minut silti! Kaiken kaikkiaan con oli tosi onnistunut. Kiitos seurasta kaikille, joiden kanssa juttelin ♥!

On Sunday I was as a boy for a change, but I guess a few people managed to recognize me even then! All in all, the convention was a really nice one. Thanks to everybody who I talked with ♥!

37 kommenttia:

  1. Oi! Toi asusi on kyllä tosi ihana ja näytät toosi nätiltä! ~ <3 tuo mekko on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)! (Mekko kyllä saattaa olla nätimpi kuin sen kantaja :D)

      Poista
  2. You don't need the famous brands to look nice, and you look very lovely in that outfit ♥ Pink looks cute on you ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Such a nice thing to hear! Thank you ♥! It seems I never get bored on pink ^^

      Poista
  3. Ihana mekko! Vaikken itse niin lolitatyylistä välitäkään, niin oi, ostaisin tuollaisen kyllä koska vain. Näytät kyllä näissä ihan erityisen paljon tytöltä, jos en lukis tätä blogia niin varmaan en edes hoksaisi oikeaa sukupuoltasi. :)

    Ja joo, ilman brändivaatteitakin pärjää. Sain aikanaan koulussa paljon ylistystä pukeutumisestani, jotka tosiaan oli kirpparivaatteita about kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, näytänkö tosiaan :o? Kiitos ♥! Kolmannen kuvan tyttömäisyyteen olen itsekin melko tyytyväinen, muista en ole ihan niin varma... mutta joka tapauksessa ihana kuulla!

      Oi, todistit hienosti että ilman brändiäkin voi olla upea! :)

      Poista
  4. ihana mekko o u o ja olet kauhee nätti mies (taisiis saako näin sanoa? en ole varma kehuksi sen tarkoitin :3)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia kehuista :D! Saa sanoa! (Ihan mukavaa on myös kuulla sanottavan "nätiksi tytöksi", mutta siihen kai on aihetta suht harvoin ^^;)

      Poista
  5. stunning pink coord,I love ur dress and u hav ecute headdress ^^

    VastaaPoista
  6. Olin lauantaina itsekkin conissa pyörähtämässä, mutta valitettavasti en tainnut edes vilaukselta nähdä sinua. :c

    Varsin soman mekon olet kyllä mielestääni löytänyt. Ei aina tarvitse olla sitä kuuminta huutoa ja kalleinta merkkiä, kun muutenkin voi näyttää hyvältä. Ihana. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥!

      Ihan ymmärrettävää ettet huomannut minua, koska istuin aika paljon paikoillani vähän syrjäisemmissä paikoissa ja osa ajasta meni cosplay-kisoja katsoessa salissa. Mutta Desucon Frostbitessa sitten (jos olet tulossa)!

      Poista
  7. Tosiaan nätti asu ja bongasinkin sut lauantaina useampaan otteeseen väkijoukosta. c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Bongasitko, ohoo :D! Olen kuitenkin suht pitkä koroilla, niin taidan aika helposti erottua joukosta...

      Poista
  8. Söpö asu :) Ja minusta jalkasi oli kivasti.

    VastaaPoista
  9. sun kannattaa hymyillä rohkeemmin tai ees kokeilla, se vois olla kivempi tollasen asun mukana:)

    VastaaPoista
  10. So beautiful!

    http://thegeekypeacock.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Asusi oli nätti ^^ Harmi kun ei keretty höpisemään kauheasti mitään, kun molemmilla oli niin kiire mennä Traconissa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^^

      Niinpä! Kertaalleen vaan törmättiin käytävällä, mutta toivottavasti sinulla oli kuitenkin hyvä coni :)!

      Poista
  12. On todellakin onnistunut kaunis asu. Sehän oikeasti vaatii enemmän silmää ja taitoa rakentaa upea asu turvautumatta kaikessa turvalliseen suosittuun brändiin. Erityisen onnistuneen meikit myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoinen näkökulma! Kiitos todella paljon (:!

      Poista
  13. Olen jo pitkään lukenut blogiasi ja pakko sanoa että pidän kovasti ja paljon järkeviäkin juttuja saa usein lukea. Toivottavasti päivität blogiasi vielä pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla että jutuissani on jotain "järkevääkin" :D.

      Päivitän toki! Nyt syksyllä mulla saattaa olla erinäisiä kiireitä ja ilmatkaan eivät ole ihanteellisia tyttöilylle, mutta.. my blog will survive :3!

      Poista
  14. Kolmannessa kuvassa menisit ihan oikeasti tytöstä! Mallin ja kuvaajan yhteistyö näköjään toimi :) oon tässä sun blogia lueskellessa ihmetelly yhtä asiaa ja nyt ehkä kehtaan kysyä (huom. tähän ei ole pakko vastata!). Kummasta sukupuolesta sä oot kiinnostunu? :)

    Toivottavasti en loukkaa kysymykselläni, oon vain kovin utelias (ehkä liiankin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, ihana kuulla ;_;! Itse asiassa nuo alkupään pari kuvaa on otettu niin, että minä vain oleskelin paikallani vaihdellen asentoja vinhaa vauhtia, ja kuvaaja räpsi kuvia minkä kerkesi :D. Mutta hyvä että onnistui! (Ja kiitos kuvaajalle~!)

      Huoli pois, et loukkaa! Vastaushan on se, että olen kiinnostunut tyttösukupuolesta, eli siitä jollainen itsekin haluaisin olla :).

      Poista
  15. sulla on ihan älyttömän kauniit ja ohuet nilkat! :3 sopivat täydellisesti tyttöilyyn ja lolitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Emma! Ne ovatkin ehkä ainoa asia, joihin olen kehossani täysin tyytyväinen :).

      Poista
    2. Niin, muut naisethan ovatkin aina tosi tyytyväisiä kaikkiin kehonsa osiin.... ;D

      Poista
  16. Äääääää<3ihanan näköisenä olet ! ^^

    VastaaPoista
  17. Pikku vinkki, älä tuo käsiäsi esille noin paljoa kuten viimeisessä kuvassa, koska kätesi ovat hyvin miehekkäät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kiitos vinkistä. Tuossa kuvassa oli tarkoitus korostaa kynsiä ja rannejuttuja, mutta tosiaan kädet näyttävät nyt liian miehekkäiltä. Voi kurjuus :(. Yleensä mulla ei olekaan tapana tuoda käsiä esille enempää kuin on välttämätöntä, koska tiedostan niiden miehekkyyden.

      Poista