lauantai 22. syyskuuta 2012

Sorbet with friends!

Eilen näin ihania kavereitani Amandaa ja Tiiaa! Ensin Amanda meikkasi minut ja Tiia kuvasi tapahtuman videokamerallani. En keksinyt ollenkaan, mitä laittaisin päälleni, joten tytöt kokosivat minulle ihanan asun. Pääsin mm. käyttämään uutta villapaitaani, jonka luulin aluksi olleen virheostos, mutta joka osoittautuikin aika ihanaksi! Sitten menimme Gina Tricotin kautta kahvila Ciao!:oon. Minä ja Amanda otimme vihreän omenan ja mustikan makuista sorbettia (tosi hyvää!) ja Tiia croissanttia.

Yesterday I saw my lovely friends Amanda and Tiia! First Amanda did my makeup and Tiia recorded it with my video camera. I couldn't make up my mind about what to wear, so the girls coordinated a lovely outfit for me. I got to use my new purple jumper which I first thought to have been a bad buy but which proved to be quite lovely! Then we quickly visited Gina Tricot on our way to café Ciao! There me and Amanda ordered two great flavours of sorbet (green apple and blueberry) and Tiia ate a croissant.



Me and Amanda


Me and Tiia



Kiitos seurasta, oli tosi kivaa ^^! Thanks for company, I had great fun!

***

Muuten, blogini on uuden headerin / bannerin tarpeessa. Nyt kun olen pitänyt blogia jo 7½ kuukautta ja kuvia minusta on kertynyt jo aika lailla, olisi varmaan korkea aika saada banneri, jossa näyn ihan itsekin :). Olen vain itse kovin huono tekemään mitään. Jos siis jollain on kokemusta söpöjen bannerien tekemisestä, ottaisin mielelläni apua vastaan (sähköpostiosoite sivupalkissa) :).

By the way, my blog is in need of a new header / banner. Now that I've been blogging for about seven and a half months and I there are quite a few pictures of me already, I think it's about time to get a new banner where I'd be present myself :). The thing is, I'm really bad at these kinds of things. If some of you have experience in making cute banners, I'd be so glad if you helped me (my email address is in the side bar) :).

Ja hei, yli 300 lukijaa! Kiitos kaikille, olette ihania ♥!!!
Wow, over 300 readers already! Thank you everybody, I love you all ♥!!!

28 kommenttia:

  1. kokeile joskus pitäää vaikka tuon neuleen kanssa pillifarkkuja ja korkokenkiä:)? vois sopii tosi hyvin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksesta! Oon sovittanut naisten pillifarkkuja, mutta vielä oikein mitkään eivät ole tuntuneet sopivilta :(. Saattaa olla, että ne tekevät minusta enemmän huvittavan kuin naisellisen näköisen. Joskus kuitenkin on pakko ostaa farkut, ja sittenpä voitte arvioida blogistani, että sopivatko ne :).

      Poista
  2. Voisin yrittää kokeilla jotain banneria kyhätä, jos saan siihen valtuudet XD Tosin myös kaipailisin sitten jotain kuvia ja ideaa siihen, että minkä tyylistä haetaan :D

    VastaaPoista
  3. Sun päällä mikä tahansa vaate todennäköisesti näyttää hyvältä, ainakin tähän mennessä on näyttänyt. Ihana asu kyllä tosiaan. owo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥! Tuo on kyllä niin ihanasti sanottu ;_;

      Poista
  4. Jos olet itse valmis valitsemaan kuvat, niin mielelläni banneria voisin koittaa väkertää. Olen melko hyvä Photoshopin kanssa, kokemusta n. 7 vuotta. :)

    Sun peruukki on niin ihana. :3 Houkuttaisi melkein itseäkin vetää kaljuksi ja alkaa pitää vain peruukkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa loistavalta! Voin kyllä valita kuvat ja lähettää sitten sinulle C:! Voitko lähettää mulle sähköpostia, niin tiedän mihin osoitteeseen lähettelen?

      Kiitos! Tosin voithan peruukkia hiustenkin kanssa käyttää, kunhan peität ne peruukkisukalla, mutta en tiedä onko se sitten liian epämukavaa päivittäin...

      Poista
  5. Itse en sano mitään tuohon banneriasiaan, en osaa! :D

    Asusi on kyllä todella ihana! Juuri ihanan tyttömäinen. Meikit on myös hyvin onnistuneet, ja tuo peruukki on kyllä upea! Kaikenkaikkiaan mahtava kokonaisuus, näytät jälleen tosi nätiltä. :)
    Käytätkö muuten tekoripsiä tyttöillessäsi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥! Käytän yleensä ripsiä, kuten tämänkin asun kanssa, mutta jostain syystä ne eivät näy kuvissa melkein ollenkaan o__o. Kyseessä olivat Japanista ostetut Diamond Lashit ja niiden muhkein versio "Angel Eyes". Pitää varmaan joskus ottaa oikein lähikuvaa silmistä :).

      Poista
  6. Ihanuudet! :3 Ja tosi kiva peruukki :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanuus :)! Jep, tää on mun suosikkiperuukki!

      Poista
  7. Hajosin itselleni kauheesti xDdd miten voin näyttää noi hirveälle Hahaahhahaha xDd mutta sä ja Tiia ootte ihanan näköisiä ! Aina kun näen kameran pakko heti tehä joku tosi lapsellinen pose .. Heheee ^^ voi voi....xDd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, et sä hirveelle näytä ♥! Hassut poset on just söpöjä ^^ Ja kiitos!

      Poista
  8. Oi, voisin väsäillä sulle jonkin näköstä headeria :) ihan omaksi ilokseni kun tällainen datis olen. Blogis kuvat on vaan vähän harmillisen pieniä, että onko jotain tiettyä kuvaa jonka siihen haluat & jos lähettäisit sen mulle isompana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voin toki lähettää :)!

      Ja lähetitkin jo näköjään yhden bannerin, voi kiitos ♥!

      Poista
  9. Ihania ootte kaikki plus repesin Amandalle <3 XDDD

    VastaaPoista
  10. Tosi söpö hame sulla. :> Oo nam nam rupee tekee mieli kaikkee hyvää. :D Julmia kuvia, ei saa kiusata nälkäsii ihmisii. Tosi kivoja kuvia. Oot kehittyny paljon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kun haluat hyvää, kannattaa syödä vihreän omenan makuista sorbettia :). Kiva kuulla jos kehitystä on havaittavissa!

      Poista
  11. oi ihana tää blogin ulkoasu! Ja sulla on kiva blogi muutenkin :)

    VastaaPoista
  12. Olet aivan ihana ihminen, ja inspiroit minua aina olemaan juuri sellainen kuin haluankin olla! Keep on going! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jatkan todellakin :)! Tosi ihana kuulla että inspiroin sua ♥!

      Poista
  13. Näin sut kaupungilla ja tunnistin hiuksista, näytit kyl ihan tytöltä! Oot tosi kaunis ja rohkea kun uskallat olla mitä haluut, ihailen sua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytinkö ;w;? Kiitos ♥! Tuli tosiaan oltua kaupungilla torstaina, ja tänään teen varmaan bloggauksen siitä päivästä ^^

      Poista
  14. Kiitos! Arkistojen kätköissä tosiaan on yksi, nimittäin heinäkuun "Lolita Convention in Paris" -postauksessa :). Näytän kyllä varmasti vielä jatkossakin poikakuvan/-kuvia.

    VastaaPoista