perjantai 7. syyskuuta 2012

Greetings from TOKYO!

Heippa kaikki, täällä taas! Japanin-matkani oli mahtava kokemus, mutta tässä postauksessa kerron vain tyttöilystäni Tokiossa. Asuni oli aika tavallinen, mutta älkää antako sen häiritä.

Hello everybody, I'm back! My trip to Japan was an amazing experience but in this post I will only write about me being girl in Tokyo. The outfit is quite usual but don't let it get into you.


Ensin menin Shibuyaan, jossa oli tietysti pakko ottaa kuva kuuluisan Hachiko-patsaan vieressä.
First I went to Shibuya where I of course had to take a picture with the famous Hachiko statue.


Muutama henkilö halusi ottaa minusta kuvan Shibuyassa, tässä yksi heistä.
A few people wanted to take a picture of me in Shibuya. Here's one of them.


Shibuyassa sattui myös yksi  matkan kohokohdista: Japanilainen TV-kanava tuli haastattelemaan minua kysellen japanilaisia suosikkiruokiani! Paniikissa yritin muistella hyvien ruokien nimiä, mutta olin niin hermostunut, että kovin montaa en muistanut. Parhaaksi ruoaksi julistin katsudonburin, vaikken ollut edes varma kyseisen termin olemassaolosta. Mutta ajatella, saatoin päästä kymmenien tai satojen tuhansien japanilaisten nähtäväksi TV:ssä!

In Shibuya I encountered one of the highlights of the trip: a Japanese TV channel came to make an interview with me regarding my Japanese food preferences! I panicked and tried to remember some names of good dishes but I was so nervous that I couldn't come up with many names. I declared the best dish katsudonburi even if I wasn't completely sure of the existence of the term. But come to think of it, tens or hundreds of thousands of Japanese people may have seen me on TV!

Seuraavaksi menin Harajukuun, jonka Bodyline-kaupasta ostin paljon lolitaa. Siitä enemmän seuraavassa postauksessa. Kun olin lähdössä pois Harajukusta, törmäsin cheerleading-tyttöihin, jotka innostuivat suuresti nähdessään minut ja halusivat poseerata kanssani oikein kunnolla!

My next stop was Harajuku where I bought a lot of lolita clothes in a store of Bodyline. More on that in my next post. As I was leaving Harajuku, I bumped into cheerleading girls who got very excited about me and wanted to take a picture with me!


Harajukun jälkeen suuntasin Yoyogiin, jonka pelihallin vessassa otin pari (turhaa?) kuvaa:
After Harajuku I headed for Yoyogi where I took a few (unnecessary?) pictures in a toilet of an arcade hall:



Yllättäin pelihallin työntekijä tuli haastamaan minut rytmipeliin, jota hän oli nähnyt minun pelaavan yksikseni aiemmin.

Suddenly, a worker at the arcade hall challenged me to play the rhythm game she had seen me playing alone earlier.


Henkilön nimi oli Erii, ja aika vierähti aivan huomaamatta hänen kanssa jutellessaan. Pääsin puhumaan japania oikein kunnolla, jes!

The person appeared to be Erii, and time flew by quickly as I talked with her. Great, I got to speak Japanese!



Sitten meninkin jo hostellille. Päivä jäi valitettavasti ainoaksi tyttöilypäiväkseni Tokiossa, koska siinä lämpötilassa (30-34 astetta) ei vain tehnyt mieli pitää kuumia lolitavaatteita ja peruukkia.

After that I went back to my hostel. Unfortunately, this was my only crossdressing day in Tokyo, because in that temperature (30-34 celsius) I just didn't feel like wearing lolita clothes and a wig.

***

Seuraavassa postauksessa esittelen varmaankin tarkemmin Japanin-ostoksiani. Nyt kuitenkin nukkumaan huomista Traconia varten. Traconissa olen tuttuun tapaan lolitana (ainakin lauantaina), taas saa tulla vetämään hihasta - siis mekosta :D!

In my next post I'll probably write more about the things I bought in Japan. Now it's time to go to bed for tomorrow's Tracon (anime convention). I'll be wearing lolita at Tracon, too (at least on Saturday), so feel free to come and say hi!

22 kommenttia:

  1. Ankka naama, BÄNG! (okei ää on miu luokan suur vitsi xD kiitos Otso-Ope)

    nähtävästi oli hauskaa o u o *odottaa innolla mahdollista tarcon postausta*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla on aika ankkanaama joissain kuvissa :D

      Hauskaa oli, ja Tracon-postauskin taitaa tulla pian :)

      Poista
  2. Ihanaa :> Varmasti oli tosi kivaa. Oon niin kade :P

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa tosi hauskalta! (löytäisköhän sitä pätkää missä oot jostain youtubesta...?) :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko että sitä pätkää löytyy, koska Youtubessa on vain murto-osa Japanin televisiossa esitetyistä jutuista. En edes tiedä, millä hakusanoilla tuota pitäisi etsiä :/

      Poista
  4. Kivoja kuvia, oli varmasti hauska matka:)! Puhutko siis japania:o?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli :). Puhun japania jotenkuten... hitaasti, suht yksinkertaisesti ja pienellä sanavarastolla :D

      Poista
  5. Lisää muikistelukuvia! Näytät söpöltä!

    VastaaPoista
  6. Matkasi näyttää ihan mahtavalta! Saanko kysyä (ymmärrän hyvin jos et halua vastata) että käytkö loleillessasi poikien vai tyttöjen vessassa? XD <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mahtava se olikin!

      Ja saa kysyä! Käyn yleensä poikien vessassa. Tyttöjen vessa tuntuisi luonnollisemmalta, mutta en ole ihan varma saanko mennä sinne :(

      Poista
  7. Asukokonaisuutesi on mielestäni suloinen sekä hyvin tyttömäinen! (pidän runsaasta poskipunasta~)
    Odotan mielenkinnolla seuraavaa postaustasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wihii, kiitos ^o^! Jos se on noita molempia niin olen hyvin tyytyväinen! Ja kivaa että poskipuna erottuu noista kuvistakin, yleensä kamera heikentää meikkien näkyvyyttä.

      Seuraava postaus tullee tässä tämän viikon aikana, kunhan aikaa löytyy :)!

      Poista
  8. Aaa näyttää superhauskalta! Harajuku on kyllä tosi upee paikka! (ainoo paikka mis oon käynyt Tokios..)
    Toivottavasti nautit Japanista! ^__^ Vähän siistiä et ihmiset tuli ottaan kuvia ja haastatteleen! :D Sustahan on tulossa julkkis kovaa vauhtia! xD

    Ymmärrän miksi et halunnut pitää monena päivänä lolitavaatteita, juu täällä on tuskasen kuuma! D: Itellä minihame tyyliin jokapäivä.. ja juu sit koulupuku on ihan tuskaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nautin Japanista kovasti ^o^! Tuo lolitapäivä oli kyllä ehdottomasti yksi hauskimmista päivistäni Japanissa.

      Oho, onko siellä vieläkin sellainen kuumuus :D! Minun aikanani oli joka päivä pelkkää kuumuutta ja aurinkoa, ja vasta viimeisenä päivänä tuli sateita. Mutta ei se sadekausi tainnut olla kovin pitkä :D.

      Vähänkö ois kivaa olla Japanissa koulussa, sais joka päivä pitää hametta jne. (:! Ja pian säkin varmaan pääset muihin kaupunginosiin, esim. Shibuya on tosi kiva!

      Poista
  9. söpöä!<3 oon monessa conissa jo kattellut sua sillein "toi poika on aivan ihana!O_________o" ja nyt löysin sun blogin ja naaaaw^^ ehkä uskallan sitten ensikerralla tulla moikkaamaan^^
    ihanaa että suomessakin on tollasia ihmisiä jotka oikeesti uskaltaa vapaasti olla mitä on ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Zuuls ^___^ ♥! Ensi kerralla sitten uskallat ^^!

      Poista