keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Wedding dress appeared!

Tänään tyttöilin Sannin kanssa. Näin hienon silmämeikin hän minulle teki!
Today I girled with Sanni. She did this lovely eye makeup for me!


Tältä näytin tänään:
This is what I looked like today:




Ja päivän ostokset!
And the shoppings of the day!


Bikiniyläosa Cubuksesta, 7,90 e
A bikini top from Cubus, 7,90 e


Musta jakku (Bershka) UFF:ista, 14 e
A black jacket (Bershka) from UFF, 14 e

Ja sitten unelmalöytö... HÄÄMEKKO!
And then a dream find... A WEDDING DRESS!



En ostanut mekkoa vielä, koska halusin ensin kuulla mielipiteitänne. Itse rakastuin puhvihihoihin ja yläosan kuvioon. Helma on yksinkertaisempi mutta menettelee. Ja hinta - vain 45 euroa!!! Suurempi ongelma onkin, missä oikein voisin käyttää häämekkoa. Se on niin ihana, että pakkohan sille on keksiä käyttöä! Eli siis... ostanko?
I didn't but the dress yet as I wanted to hear your opinins first. I absolutely fell in love with the puff sleeves and the front pattern. The hem is more simple but it does the job. And the price - only 45 euros!!! A greater problem, however, is where to wear the dress. It's so lovely that I just have to come up with some occasions to wear it! Well then, should it buy it or not?

Kiitokset Sannille kuvien otosta ja seurasta!
Thank you, Sanni, for company and taking the photos!

57 kommenttia:

  1. Oon miettinyt, että tunnetko sä olevasi tyttö? Oletko ajatellut mennä sukupuolenvaihdosleikkauksiin tai alottaa jonkun hormonilääkityksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnen olevani tyttö vain vähäisesti, mutta haluaisin kyllä tuntea :(. Leikkauksiin en ole menossa, koska tuskin minua niihin edes päästettäisiin (enhän ole transseksuaali), ja sitten on aina nämä sosiaaliset paineet (kuten perhe ja suku) sekä muut mahdolliset leikkauksesta aiheutuvat ongelmat...

      Poista
  2. onks sun ääni ku miehellä vai käytätkö jotai kimentävää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti ääni on kuin miehellä :(. En ole edes opetellut naisellisempaa puhetapaa, koska ei siitä juurikaan olisi hyötyä, jos ääni silti on miehen. Kuulostaisin vaan hassulta.

      Poista
  3. Toi mekko kyllä näyttää hurjan kivalta :) Osta ihmeessä jos tuntuu siltä! Ja hei oon kans miettiny tuota, että puhutko ihan normaalilla äänellä vai kuinka? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä nyt tuntuisi siltä... :D

      Kuten anonyymille vastasin, puhun harmillisesti miehen äänellä. Ääneni ei mielestäni ole edes yhtään tyttömäinen. Ehkä jokin hyvin hyvin pieni sävynmuutos on joskus havaittavissa äänessäni, kun tyttöilen, en tiedä. Ilmeisesti on olemassa jotain ääniharjoituksia, joiden avulla oppisi käyttämään ääntä niin että kuulostaisi tytöltä, mutta toistaiseksi en ole sellaisiin tutustunut :(.

      Poista
  4. Ihanat meikit. :) Sun asukin oli tosi nätti. Tykkäsin pirtsakan värisestä paidasta. Ja ainahan sitä keksii käyttöö häämekolle xD cossaa vaikka jotain jos et muutakaan keksi. Osta toki jos tykkäät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ♥! Mietinkin asiaa cosplayn kannalta, mutta heti ei tullut mieleen hahmoa, jolla olisi juuri tuollainen häämekko :D... Toivottavasti joku löytyis!

      Poista
  5. Ihanat meikit ja nättinä olet taas. :3 Jos omistat ison kattilan, hommaa värinappi ja värjää mekko vaikka vaaleanpunaiseksi, heti katoaa häämekkomaisuus ja voi käyttää koska haluaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3! Wau mikä idea! Mulla ei ole kattilaa, mutta ehkä tuon voisi toteuttaa jossain... pesulassa :D? Sittenhän tosta tulis aika prinsessamekko!

      Poista
  6. Voihan tuota käyttää naamiaisissa, coneissa, jne. Joku zombiemorsian, jne.

    VastaaPoista
  7. johonkin cossiin tuo häämekko olisi minusta ihan jees : ) Mutta en ehkä kuitenkaan lähtisi häämekkö päällä heeboilemaan kadulle, kuitenkin sen verran isohelmainen lmestys on kyseessä. Jos osaat, niin voithan lyhentää helman polvipituiseksi ja lisätä pitsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ehkä kadulle häämekossa :D. Helmakin menisi ihan likaiseksi. Cossi taitaa olla edelleen se ykkösvaihtehto. Jos taas haluan tuosta polvipituisen lolimekon, minun täytyy pyytää apua joltain ompelutaitoiselta :3.

      Poista
  8. osta häämekko sopii niin hyvin! tee vaikka siitä disneyn leffasta lumotusta cosplay xD tai sit käytä sitä ku meet naimisiin :D tai sit jossai naamiaisissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Lumotun Gisellellä on aika samantapainen mekko! Mäkin haluaisin käyttää sitä naimisiin mennessä, mutta en usko että vanhemmat hyväksyis :/. Ja naamiaisissa toki (jos sellaisia vaan joskus järjestetään) :3

      Poista
  9. Arielin mekko! Jos vanhemmat ei hyväksy nii niitä ei kannata kutsua häihin :DD. Kivoja kuvia ja söpönä olet taas ja hieno meikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥♥♥! Ja kappas, niinpä onkin Arielin mekko! :D Jospa tästä saisi sittenkin cossin!

      Hih, täytyy miettiä vanhempien kutsumista sitten lähempänä ajankohtaa xD.

      Poista
  10. Ihana mekko! Ja oikeen nätit meikit.

    Rakastuin sun blogiis - vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta - ja jään varmasti seurailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Huomenna kipitän ostamaan sen mekkoihanuuden~

      Kiva kuulla että tykkäilet! :)

      Poista
  11. hehe :D osta vain hääekko jos siltä tuntuu cx se tosin, missä sitä kayttäisit :o (kaupungille on pahempi mennä häämekossa eh :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sepä se :). Mut oon mä nyt päätymässä sen ostoon...

      Poista
  12. Näytät taas huipulta! Tuo silmämeikki sopii sulle ihan älyttömän hyvin, kannattaa tollasta alkaa harjottamaan useamminkin. Tuo on mun ehoton lemppari tuo ensimmäinen kuva, näytät niin söpöltä ku hymyilet tolleen! :)

    Ja ihana kans tuo häämekko apua. Niinku joku aiemmin jo kirjotti, mulle tuli kans ehkä vähän mieleen Arielin häämekko (vai oliko se ees häämekko). Varmaan noi puhvihihat tuo just semmosen disneyprinsessafiiliksen. :D Mutta kannattaa ostaa, toihan on sopiva just johonki coneihin tai jos tulee joku ... tanssiaistapahtuma tjsp nii toi menee sinne sit. :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Waaaa kiitos ★alinna ♥! Yritin tehdä tänään tollasen samanlaisen silmämeikin, mutta ei se onnistunut ihan yhtä hyvin hyvin :D. Alan kyllä harjotella ton tyyppisiä meikkejä enemmänkin jatkossa.

      Ihanaa jos eka kuva näyttää söpöltä ^w^! Johtuu varmaan myös tuosta loistavasta kuvakulmasta :).

      Joo, häämekko on aika Disney-prinsessatyyppinen, mut se on vaan hyvä asia :). Ois niin ihanaa jos pääsisin käyttämään tota jossain conissa ♥ Ja aah TANSSIAISET!!! Loistava idea!

      Poista
    2. No onneks harjottelu tekee mestarin meikin suhteen, ja harjottelu on suhteellisen kivaa eikä samanlaista tuskaa mitä mulla matikankokeisiin lukeminen on aina ollu hehheh :-)

      Ja semmoset prinsessatanssiaiset ois kyllä aivan unelma ja toi mekko olis täydellinen sitä varten♥ Ja disneyprinsessamaisuus on tosiaankin vaan plussaa, tommonen ihana satumainen mekko on rakkautta! ♥

      Poista
  13. Toi mekko peittää hyvin sun leveät hartiat. Osta mekko jos siltä tuntuu. Tolla hinnalla mekko tuskin kauaa vanhenee hyllyssä.
    Se missä mekko käyttää onkin toinen juttu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, hartioiden kannalta tuo on loistava! Pitää vaan toivoa että se on vielä huomenna hyllyssä! O__O

      Ja lupaan keksiä mekolle jonkin käyttötilaisuuden ;)...

      Poista
  14. Wau, sä näytät TOSI tyttömäiseltä tossa toiseksi ansimmäisessä kuvassa! Melkein enemmän kuin mä itse O:
    Ja toi häämekko on ihana! Suosittelen ostamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ♥! Pitää vielä joskus yrittää saada niin hyvä kuva, että ton "melkein"-sanan voi poistaa ;D!

      Joo, ostan sen~!

      Poista
  15. Kuten Momoko Kamikaze Girls leffassa sanoi: "If it makes you happy, do it." Tämä logiikka toimii melko usein.Ja eihän sitä mekkoa ole pakko käyttää aina. On oikeastaan ihan kivaa fiilistellä mekko päällä vaikka kotona. :D Mutta loli-mekoksi en suosittelisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, en oo vieläkään nähnyt tota leffaa (täytyypä kattoa mahdollisimman pian)!

      Ainakin nyt tuntuu, että mekko tekis mut onnelliseksi :). Kotona fiilistelykin on varmasti ihan hauskaa välillä :D. Lolimekkoidean taidan tosiaan hylätä suosiolla.

      Poista
  16. Oi että oot nätti tossa kolmannessa kuvassa (eli siis toka kuva susta kaupungilla siis)! Ja tosi tyttömäinen ^^ Noi vaatteet antaa ainakin noitten kuvien perusteella sulle vähän enemmän naisellisia muotojakin :D Ja kyllähän häämekolle aina jotain kivaa keksii :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! En ollut ihan varma sen kuvan tyttömäisyydestä, mutta ihana kuulla ♥!

      Jep, häämekko on nyt ostettu, enkä malta odottaa että pääsen käyttämään sitä :3

      Poista
  17. No siis ideana että 22.v poika ostaa hääpuvun itselleen vaikkei ole naimisiin menossakaan, kuulostaa alkuun korvaan tooosi oudolta. Vähän sama kuin koira ostaisi kaupasta vesivärit... Mutta kun tuntee sut ihmisenä- komppaan edeltäjää, eli jos se saa sinut onnelliseksi- osta se. Jos ei- älä osta :) Love you <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voin kuvitella miten oudolta tää saattaa kuulostaa asiaan perehtymättömälle. Mutta mekko on nyt ostettu ja olo on onnellinen! :)

      Kiitos ihanasta kommentista, love you too ♥!

      Poista
  18. Voi vitsi mä tykkään sun blogista paljon <3. En kyllä ole yhtään tämän vaatetyylin edustaja mitä harrastat, mutta silti. Pidän tuosta sinun toisesta kuvasta jossa seisot tuon pömpelin edessä. (: Minusta oisi mukavaa, jos tekisit postauksen siitä miten muuntaudut pojasta>tytöksi. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia ♥!

      Teen varmasti jossain vaiheessa tuollaisen muuntautumispostauksen, en vain vielä ole saanut aikaiseksi :) (pahoittelen!)

      Poista
  19. Ainiin, unohdan tuohon edellisene kommentiin lisätä, että: Kaunis tuo häämekko, osta jos siltä tuntuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ostinkin sen jo ja nyt olen iloinen n____n!

      Poista
  20. Kauniina kaupungilla jälleen♥
    Tuohon häämekkoon en itse sopisi, mutta onneksi sait sen! Oikeesti oot ihan yli beautiful ja se sopii sulle just perfect! ^^ Voi ku saisit pitää sitä omissa häissäsi joskus hamassa tulevaisuudessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Jemina ♥! Hienoa että mekko sattui olemaan _juuri_ oikeaa kokoa. On ihanaa olla häämekon omistaja ^^! Vähän se on ryppyinen, mutta mitäs pienistä...

      Niinpä, ei auta kuin toivoa että saisin olla häissäni mekossa ;__;

      Poista
  21. olen miettinyt et jos kerran tunnent olevasi tyttö vain vähäisesti, niin miks haluut pukeutuu yms niinkuin tyttö :o? mut ihailen sun rohkeuttas ! <3 niin ja kivan erilainen ja mielenkiintoinen blogi sulla !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, sitä on niin vaikea selittää ;_;. Mut on kasvatettu niin puhtaasti poikana, että se väistämättä vaikuttaa mun ajatusmaailmaan. Mutta mulla on suuri _kaipuu_ tytöksi. Se, että en tunne olevani vielä täysin tyttö, ei tarkoita ettenkö haluaisi tosi tosi paljon olla tyttö :c... Yritänkin koko ajan heikentää poikapuoltani ja vahvistaa tyttöpuoltani. Tyydyttikö tää vastaus?

      Kiitos paljon ♥!

      Poista
  22. aina saat kyllä tolla rohkeudellas mun ihailun kasvamaan! :) ja toi häämekko! 45€ ? :O !!?? OSTA SE ON UPEA !!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yritän olla rohkea, elämä on liian lyhyt käytettäväksi pelkkään hiljaiseloon :).

      Joo, OSTIN SEN ♥! Terveisin onnellinen tyttö n___n

      Poista
  23. Näytät _upealta_!
    Tosi onnistunut meikki!

    VastaaPoista
  24. Kiva ulkoasu tässä blogissa ja aivan ihana silmämeikki ! Vaikutat positiiviselta ja mukavalta persoonalta ! :)

    VastaaPoista
  25. Oi tosi upee meikki ja ihana asu! :)

    VastaaPoista
  26. Älä nyt vielä naimisiin mee :( Me kato voidaan sit pitää yhteishäät ku löydetään sulle morsian! Mut ei mitään pinkkii sit, yöks. Ja mä en laita kravattii, yöks. Mää laitan vaan rusetin (Oikeestaan mää voisin mennä naimisiin sortseissa ja kauluspaidassa. Ja Osiriksen kengissä. Mut nainen ei kyllä oo samaa mieltä).

    VastaaPoista
  27. Olet niin upean näköinen ja tyylikäs tyttö, että käy kateeksi. :D

    VastaaPoista
  28. Heip!
    Saako kysyä sun seksuaalisesta suuntaumisesta? Jos pukeudut tytöksi, niin seurustelisitkö mieluummin pojan vai tytön kanssa? Sori, jos oli liian arkaluontonen :(
    MAHTI BLOGI!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipä hei! KIITOS :)!

      Totta kai saa kysyä! Seurustelisin mieluummin tytön kanssa. Minulle olisi tärkeää, että tyttöystäväni nimenomaan _pitäisi_ minusta tyttönä, eikä vain "hyväksyisi" sitä että pukeudun tytöksi. (Toivottavasti tajusit :))

      Poista
  29. haluaisin nähdä tuon bikiniyläosan päälläsi :)jos voisit kuvan laittaa ?:))

    VastaaPoista
  30. Hei tuota äänestä! Tunnen useamman naiseksi muuttuneen tai naiseksi pukeutuvan miehen ja he ovat treenanneet äänensä korkeammaksi ja vaikka siitä kyllä huomaa usein, että mies on ollut alunperin kyseessä niin silti se sopii omasta mielestäni paremmin kuin möreä miesääni eikä luo semmoista hassua ristiriitaa tyttömäisen olemuksen kanssa. Että se on vain treenistä kiinni ja niin, että se tuntuu luonnolliselta! Juutuubissa on varmasti jotain videoita.

    VastaaPoista