maanantai 25. kesäkuuta 2012

Sweet lolita's sweet day

Keskiviikkona menin Hannan ja Marin kanssa elokuvateatteri Orioniin katsomaan Ghibli-elokuvan Sydämen kuiskaus. Pidin etenkin elokuvan musiikista, mutta se ei aivan noussut suosikkieni joukkoon. Ennen elokuvaa kulutimme aikaa menemällä teelle The Ounceen (teeni nimi oli Kauneuden kuningatar!), pieneen putiikkiin, jossa myytiin söpöjä esineitä, sekä leipomoon, josta Mari osti söpöjä pastellinvärisiä macaron-herkkuja. Sitten olikin asukuvien aika, joille satuimme löytämään kauniin syreenitaustan läheisestä puistosta.
On Wednesday I went to Cinema Orion with Hanna and Mari to watch the studio Ghibli film Whisper of the Heart. I liked especially the music of the film but it didn't quite become a particular favourite of mine. Before the film we spent time by going to The Ounce for tea (the name of my tea was The Queen of Beauty!), to a little boutique selling all kinds of cute items and to a bakery where Mari bought cute pastel-coloured macarons. Then it was time to take outfit photos, for which we happened to find a nice lilac background in a nearby park.


Tykkään niin tästä Marin ottamasta tilannekuvasta ♥!
I really like this snapshot taken by Mari !


Minä, Hanna ja Mari
Me, Hanna and Mari

Seuraavana päivänä menin kiireesti UFF:iin ostamaan sen ihanan hääpuvun, josta viimeksi kerroin. Onneksi kukaan ei ollut ostanut sitä ennen minua! Tässä se nyt on, onnellisesti omassa kodissani ♥!
The next day I rushed to UFF to buy the lovely wedding dress I talked about last time. Fortunately no one had bought it before me! Here it is now, happily in my own home ♥!

28 kommenttia:

  1. Voi kuinka söppänä toi eka kuva :3 ja toi hääpuku on kyllä niin upee huhuh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^! (Hääpuvussa on jonkin verran ryppyjä mutta mitäs pienistä!)

      Poista
  2. Nätti olet^^Toi päivänvarjo on ihan sika nätti *o* Haha, ostit sitten tuon hääpuvun sittenkin :D Toivon mukaan keksit sille jotain käyttöä tulevaisuudessa ^^ Ei ainakaan ollut mikään äly hintava, jos vertaa hääpukujen hintoja yleensä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ^^! No niinpä, tosi edullinen hääpuvuksi! Kyllä sille tulee käyttöä, on jo suunnitelmia ;D...

      Poista
  3. vaikka mä en yleensä lolita-tyylistä välitäkkään, niin noi teidän mekot on kyllä aivan ihania :)

    VastaaPoista
  4. oot aivan hurmaava! ihanaa että uskallat olla just oma ittes :) <3

    VastaaPoista
  5. Komppaan edellistä, hienoa ettet arkaile olla oma ittes :) Muutenkin tosi söpö blogi ja kuvat hienoja.

    http://picsnbooks.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon :)!

      (Sulla on muuten hieno kirjablogi, niihin törmää nykyään harvemmin!)

      Poista
  6. Olet tosi suloinen ja todellakin kaunis hääpuku!

    VastaaPoista
  7. Oon lueskellut tätä sun blogia jo vähän pitempään, ja piti vaan tulla sanomaan, että oot tosi rohkea! :)) Ja vaikutat muutenkin tosi mukavalta ihmiseltä, mitä nyt tämän blogin perusteella voi päätellä.
    Ja nuo sun mekot on oikeasti todella ihania! <3 Itsekin tykkään paljon lolita-tyylistä, vaikken siihen pukeudukaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ♥!

      Aion kirjoittaa itsestäni ja tyttöilyelämästäni vielä syvällisemminkin tässä jossain vaiheessa :) Mekkojakin tekisi niin mieli ostella lisää, mutta pitäisi myös säästää rahaa Ranskan- ja Japanin-matkoja varten...

      Poista
  8. Waaa kiitos ♥ ^w^!

    Mäkin liityin sulle lukijaksi, tykkään kirjoitustyylistäsi ^^

    VastaaPoista
  9. No onpas persoonalline ja kiva blogi! Ja tosi nätti toi hääpuku! :)

    VastaaPoista
  10. Aaaa :D Virossa en päässy heti nettii lukee joten järkytyin xD mutta ihania kuvia taas kerran oot söpis :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, järkytys oli varmaan suuri :D. Kiitos ♥! (PS Sääki oot!)

      Poista
  11. Yleensä en blogeja kommentoi, luen vain, mutta nyt kyllä kiinnitit huomioni ihan täysin, siis vau!:D ja on nyt pakko sanoa, että olet aivan upea ja mielenkiintoisen oloinen tyyppi :) Olet myös rohkea, kun uskallat olla oma itsesi, vaikka olet varmasti joutunut kuulemaan inhottaviakin kommentteja.

    Toivottavasti tämä kommentti ei nyt tullut miljoonaan kertaan, kun jotain tämän kanssa sössin, kun en tosiaan yleensä mihinkään mitään kommentoi :D

    Pitää kyllä nyt ruveta seuraaman tätä sun blogia ihan aktiivisesti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Sla93! Tulee niin hyvälle mielelle kommentistasi n__n! ♥ Ihanaa että pidät, tervetuloa seuraamaan!

      Inhottavia kommentteja olen toki kuullut (tosin yllättävän vähän), mutta kaiken tämän positiivisen palautteen tuoma itseluottamus peittoaa sellaiset kommentit helposti :)!

      (Hyvinhän se kommentin lähettäminen onnistui :D)

      Poista
    2. Kiva kuulla, että kommentti sai sinut hyvälle mielelle ^.^ on kivaa piristää ihmisiä

      ja hyvä, että kommentin lähetyskin onnistui enkä sössinyt ihan hirveesti :D

      Poista
  12. Ihana tuo tilannekuva!

    VastaaPoista
  13. Loistavaa! Ostit sen mekon, oikein! Edellisen postauksen sovituskoppikuvaan ei tarvinnut kuin kuvitella peruukin väri punaisena, niin siinä oli tosiaan Ariel, tai sit hunajanruskeat kiharat ja olisit se Lumotun prinsessa.

    Lisäksi ehkä jonakin päivänä vielä huomaat että voit kuin voitkin vaikka omissa häissä pitää juuri sellaista asua kuin itse haluat. Sitä kans aikuiseksi kasvaminen voi parhaimmillaan olla, että voi tehdä mitä itse haluaa perheestä huolimatta. Toisaalta toki munkin täytyy asua n. 500 kilometrin päässä mun vanhemmista jotta voin kokea olevani itsenäinen. Mut oon paljon onnellisempi ehdottomasti!

    Tuutko joskus mun kanssa teelle? (The Ounce taitaa olla kaikkien kantapaikka?):D Voitais puhuu Juliette et Justinesta tai peruukeista tai moodeista. ^^;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ostettu on~! Vielä en ole sitä päässyt käyttämään, mutta kenties minusta tulee jossain vaiheessa juuri Ariel tai Lumotun prinsessa - en malta odottaa ♥!

      Niin, kyllä sen huomaa että itsenäisyydestä on valtavasti hyötyä. En olisi edes voinut aloittaa tyttöilyä kunnolla, ellen olisi muuttanut pois vanhempien luita :o. Saapa nähdä, tulenko olemaan sitten joskus häissäni miehenä vai naisena... Tosin perhe nyt tulisi häihini varmaan joka tapauksessa, vaikka ne olisivat 1000 kilometrin päässä *-*.

      Oi, tulisin mielelläni teelle ^^! The Ounce on perinteinen kantapaikka, mutta muukin toki käy. Puhutaan noista kaikista, ja muustakin!

      Poista