perjantai 1. kesäkuuta 2012

Shopping shoes and such!

Tämä ei ole vielä se viimeksi hehkuttamani postaus, mutta sitä odotellessa vähän muuta ;)!
This is not the post I was hyping last time but here's something else instead ;)!

Maanantaina kävin työn jälkeen shoppailemassa (poikana) itselleni kahdet kengät, molemmat H&M:stä.
On Monday after work I bought two pairs of shoes (as a boy), both were found in H&M.




Samalla shoppailureissulla törmäsin Ellu-lolitaan, jonka kanssa juttelin yömyöhään saakka :).
On the same shopping tour I bumped into Ellu the lolita with whom I talked till late :).

Tiistaina tapasin pitkästä aikaa Kaichin, jonka kanssa menin McDonald'sin kautta shoppaamaan! Tällä kertaa emme kumpikaan olleet loleissa. Kiersimme Seppälän, Vilan, Cubuksen, H&M:n, Vero Modan ja Gina Tricot'n, mutta oikein mitään kivaa ostettavaa ei löytynyt. Vilastakin olivat jotenkin mystisesti kadonneet ne mekot, joita olin juuri maanantaina katsonut. Lopulta päädyimme Gina Tricot'n maisemiin ottamaan kuvia. Poseerasin niin onnistuneesti, että muutama tyttö luuli minua mallinukeksi, ja he pelästyivät pahanpäiväisesti, kun aloin puhua ja liikkua :D!
On Tuesday I met Kaichi with whom I went to McDonald's and then shopping! We went to Seppälä, Vila, Cubus, H&M, Vero Moda and Gina Tricot but found nothing that nice. The dresses I had seen in Vila on Monday had now mystically disappeared. We ended up taking photos in the sceneries of Gina Tricot. I posed with such success that a few girls mistaked me for a mannequin doll, and they really got scared as I started talking and moving :D!




Kiitos shoppailuseurasta ja itsekriittisyyteni kestämisestä, Kaichi :D! Oli ihanaa olla taas kanssasi tyttönä~
Thank you for shopping company and coping with my self-criticism, Kaichi :D! It was wonderful to be as a girl with you again~

Kaichi joutui lähtemään, mutta menin itse vielä toiseen Gina Tricotiin. Sieltä löysin yllättäin muutaman kivan mekon, joita menin sovittamaankin.
Kaichi had to leave, but I continued to another Gina Tricot. By surprise, there I found a few nice dresses that I even tried on.



Ihan nättejä, mutta kumpaakaan en ostanut, koska korostivat leveitä hartioitani :(. Mitä mieltä te olette?
They were quite pretty but I bought neither of them as they highlighted my wide shoulders :(. What do you think?

Viimeiseksi kävin vielä Lindexissä, mistä onnistuin kuin onnistuinkin löytämään jotain ostamisen arvoista!
The last shop I visited was Lindex where I did manage to find something worth buying!


EternalNyappy kertoi jo yli viikko sitten nähneensä Lindexissä juuri sopivat rinnat minulle. Nyt vihdoin pääsin itsekin Lindexiin, ja siellähän ne olivat! Todella mukava lisä kokoelmaani. Kiitos EternalNyappy!
EternalNyappy told me over a week ago having seen good breasts for me in Lindex. I eagerly went to check them, and there they were! A really nice addition to my collection. Thank you EternalNyappy!


Ostin myös tämän yömekon. Nyt voin olla yölläkin tyttö :).
I also bought this night dress. Now I can be a girl in the night, too :).

Lopuksi vielä kuva itsestäni tänään.
To sum it up, a photo of what I looked like today.


 Ensi kertaan ♥!
Till next time, byes  ♥!

55 kommenttia:

  1. mä oon lukenu sun blogias jo pidemmän aikaa mutta nyt innostuin kommentoimaan!:D tykkään tästä iha hirveesti. :> ja kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa kun päätit kommentoida :D! Ihana kuulla, kiitos!

      Poista
  2. Noi mekot oli ihania! Ei mun mielestä hartiat mitenkään kamalasti korostuneet :--) että pistä päälle vaan, kyllä niitä "leveitä" hartioita naisiltakin löytyy :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, harkitsen siis uudelleen niiden ostoa... Kiitos!

      Poista
  3. No siis yleisesti olkaimettomat mekot korostaa hartioita. Mutta ei sulla vielä niin pahalta näyttäneet nuo mekot. Ja näytät tuossa Ginan edessä otetussa kuvassa oikeasti joltain mallinukelta, kun olet niin pitkäkin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niinhän se on. Sääli että valtaosa kesämekoista on juuri olkaimettomia, joten en voi käyttää niitä täydellä itseluottamuksella. Jos on pienikin epäilys, että tyttöilluusio ei ole ulkonäön puolesta tarpeeksi täydellinen, itseluottamus laskee ja se näkyy käytöksen epävarmuutena, mikä puolestaan laskee läpimenon mahdollisuutta vielä lisää.

      Kiitos :D! (Se hauska tilanne sattui vähän eri paikassa, mutta siitä kuvasta ei tullut niin onnistunut että olisin pistänyt sen blogiin)

      Poista
  4. Ihania kuvia upeesta mimmistä!!! Wonderful pictures of a cute and gorgeous chick!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! No noissa "kaverikuvissa" näytän kai ihan siedettävältä :).

      Poista
  5. Olen lueskellut blogiasi jonkin aikaa, ja ihan jees tekstiä :) Mieltäni painaa vaan se, että oletko miettinyt jos joku perheenjäsenesi/tuttusi etc joka ei tiedä sinun pukeutuvan tytöksi tulisi vastaan ja tunnistaisi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen miettinyt tuota :(. Perheenjäsenistä ja sukulaisista ei onneksi ole vaaraa, koska he asuvat eri kaupungissa (jos perheenjäsen tai sukulainen näkisi, olisinkin todella pulassa x__x). Jos joku tuttu tulee vastaan ja tunnistaa, niin pitää vaan toivoa, että hän ymmärtää ja hyväksyy :c. Olen kyllä viime aikoina kerännyt rohkeutta, jotta uskaltaisin pian kertoa joillekin kavereillekin tästä.

      Poista
    2. Ei Sua kyllä kukaan tunnista irtoripsien ja pitkän tukan alta, olet niin ihanan tyttömäisen näköinen ja taas miesmoodissa niin erilainen.

      Poista
  6. Olet tosi kaunis! ^^ Liityin vasta hetki sitten lukijaksi ja päätin kommentoida. Noi ostamasi kengät on muuten tosi ihanat, varsinkin noi korkkarit. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi ♥! (Kauneus on katsojan silmässä ^^;)

      Mäkin rakastan niitä korkkareita, käytin niitä taas tänään hehee 8).

      Poista
  7. Olitpas nättinä liikenteessä ^^ Noi ekat kengät on tosi nätit *o* Katoin aluksi että olet ihan sika ruskea, mutta taisi vaan noi kauppojen ja kauppakeskusten lamput huijata mua kun ovat niin keltaiset ja ties mitä, että saa ihmisen ihonvärinkin muuttumaan ruskeaksi xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks ^^! Itse asiassa mä oon perusihonväriltänikin tummempi, ja pojathan taitaa yleisestikin olla vähän tyttöjä ruskeempia. Siksi yritän usein käyttää vähän vaaleampaa meikkivoidetta. Toivottavasti se kuvan ruskeuteni ei ole kuitenkaan liian poikamaista :). Valaistuskin tosiaan saattaa vaikuttaa.

      Poista
  8. Oij, pidän tuosta siun gyaru maisesta tyylistä tosi paljon. c8 Sie olet muuttunut ihan hirveesti. :DD Mutta niin nuo korot näyttää aika hurjalta siun päällä. o.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kivaa että pidät ja että sanoit sitä gyarumaiseksi \o/! En edes varsinaisesti yrittäny gyarua, mutta ihanaa jos edes pieni gyaru-vaikutelma syntyy :).

      Ai muuttunut :D? Tarkoitatko tyylin muuttumista verrattuna alkuaikoihin? Vai kasvonpiirteitä, meikkiä... ? Ois kiva kuulla lisää ^^

      Joo, onhan ne aika hurjat :D. Vaikuttaako että olisin jopa "liian" pitkä niiden kanssa?

      Poista
    2. Niin, juu minusta näytät nykyään enemmän naisellisemmalta kuin alkuaikoina, ja olet mielestäni kehittynyt meikkaamisessa paljonkin. c: No et ehkä liian pitkä mutta tosi pitkä kummiskin o.o Nimimerkillä: 153cm :DD

      Poista
  9. Mun mielestä tuo lohenpunainen mekko kyllä sopii sulle todella hyvin. Mun mielestä. Ei tehnyt hartioistasi minun silmään kovinkaan leveännäköisiä. (Tai sitten olen tottunut siihen, kun itselläni on leveät hartiat. o_o')

    Ja mä olen tässä miettinyt, että paljonko sulla muuten on pituutta? Jos sellaista saa nyt kysellä. Sulla on niin pitkän näköiset sääret. *katselee kateellisena*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia mielipiteestä! Nythän tässä pitää tosiaan harkita uudelleen sen mekon ostoa 8)

      Saa toki kysellä :)! Pituutta on 178 cm. Sääret nyt on tuollaiset... hivenen vänkyräthän ne on, mutta silti ne taitaa olla ainoa kehoni osa, johon olen edes jokseenkin tyytyväinen.

      Poista
  10. Eipä mitään, ilo auttaa :) Näytätpä iha älyttömän kauniilta tossa shoppailuvaatetuksessas <3 Toi keltanen mekko on iha sika ihana, ei korosta hartioita, enemmänki rintoja, eli erittäin hyvä asia naisellisten piirteiden korostuksessa :D Toi peruukki vaan on aina niin ihana. Näitä kuvia kattellessa tulee kyl sellane fiilis et ei hitsit oot paremman näkönen ku yli puolet naisista <3 Olen (kateellinen, mutta) niin ylpeä sinusta <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä oon ylpeä että mulla on sunlainen ystävä ♥! Kiitos ihan mielettömästi ;_;

      Poista
  11. Tuossa viimeisessä ensimmäisen ginan kuvassa, pinkkitoppi yms. näytät todella tytöltä :) Mahtavaa!

    Minusta tuo ensimmäinen kokeilemasi mekko ei korosta hartioita (tai sitten se johtuu siitä että hiukset peittää ne) mutta tuo väri ei oikein sovi sinulle, olisin enemmän punaisen tai sinisen kannalla. Mintunvihreäkin olisi ihan kiva. :)

    Nää on vaan mun mielipiteitä sitte :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytänkö! Luulin että se ihan eka Gina-kuva oli onnistunein, mutta aivan mahtava kuulla, kiitos! (Toivottavasti en muissakaan kuvissa kuitenkaan kauhean poikamaiselta näytä :D?)

      Kiitos mielipiteestä! Tuntui ettei mikään tuon mekon värivaihtoehdoista ollut ihan minun värini, joten päädyin sitten sovittamaan keltaista. Täytyy pohtia.

      Poista
  12. Aivan ihana toi keltanen mekko jota sovitit, mun mielestä ainakin sopii sulle! *<*♥

    Jos kävelisit kaupungilla vastaan luulisin kyllä tytöksi, oot niin mielettömän söpö ja sulla on ihan älyttömät sääret! Oon kade, miksei mullakin vois olla tollasia jalkoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS ♥! Liian kauniisti sanottu, en kestä :D! Momo on iloinen o^^o!

      Poista
  13. Voi että näytit tosi hyvältä noissa mekoissa ! :D Oot tosi söpö ja sul on upeet sääret. 8D
    Tykkään täst sun blogista tosi paljon, kuuluu lemppareihin. c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan häkellyn näin positiivisista kommenteista ^^; Niin ihanaa että viihdyt blogissani ♥

      Poista
  14. >: olet niin pitkä, miekin haluun *lyhyt olento*

    kengät ovat ihanat~~ samoin noi mekot joita sovitit ^^ ja miusta ne kummatkin sopivat tosi hyvin siulle, eivät (minun silmissä) hartijasi näytä liian leveiltä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, lyhyenä ja pitkänä olemisessa on molemmissa paljon hyviä puolia :).

      Kiitos, kiva kuulla! Taidan olla taas vähän liian itsekriittinen ulkonäköasioissani :D...

      Poista
  15. Pakko taas jankuttaa, mutta oikeesti tää sun blogi on vaan niin mahtava:,D!!

    Hyviä ostoksia, tykkään noista glitter kengistä:). Pidän itse enemmän tuosta keltaisesta mekosta, mutta molemmat sopivat sinulle tosi hyvin! Eivätkä sun hartiat kuvissa niin leveiltä näytä. Jos ne nyt kuitenkin sinun mielestä on leveät, niin voit yrittää korostaa lantiota. Esimerkiksi tälläinen mekko, jossa on röyhelöitä: http://www.hm.com/fi/product/00390?article=00390-A (huono esimerkki on huono) saa vartalon paremmin tasapainoon:)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos *-*! Ja sä olet mahtava kävijä kun jaksat aina kommentoida ♥!

      Tuohan on kiva mekko! Toivottavasti se myös peittää rintoja tarpeeksi, koska mulle se on aika tärkeä ominaisuus. Lantiotani nuo röyhelöt varmasti korostais hienosti :).

      Lolimekothan on siitä kivoja, että ne peittää lantion ja tasapainottaa hartioita tosi hyvin, mutta arkisemmissa tyyleissä mulla onkin heti enemmän ongelmia lantion kanssa...

      Poista
  16. Toi keltanen pitkä mekko sopii mun mielestä sulle tosi hyvin vaikka upeat sääret jääkin piiloon :D Ei se korosta sun hartioita liikaa, pelkäät turhaan :) Leveemmät hartiat mulla on ku sulla vaikka oon tyttö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :)! Ehkä leveyttä enemmän hartioissani pistää silmään jonkinlainen poikamaisuus? Nojaa, pitää olla vähemmän itsekriittinen :).

      Poista
  17. Oon eläny kaks viikkoa Saaranblogi-puutteessa koska mun netti ei toiminu kunnolla x) Olin ihan että JESSSSS kun tajusin että pääsen taas oikeesti kunnolla nettiin (ja stalkkaamaan sun blogin, bwah). Terveisin stalkkeri joka ei oikeasti tajua mitään sun jutuistas mutta yrittää ymmärtää edes joskus (vaikka aina kun selostat niin oon loppujen lopuks ihan pihalla ja toteen että ehkä mun ei tarvii tajuta paljon mitään). Ehkä oon vaan niin mies että aivoni eivät edes halua tajuta x____X Ps. oot nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että pääsit taas stalkkailemaan x). Voin kyllä selventää jos et tajunnu joitain juttuja :D...

      Ps. Kiitos!!

      Poista
    2. Voi Saaraseni, luuletko että tajuan selvennyksestä huolimatta :D Luulin kerran webissä että kaverilla on käytävä sen veljen huoneeseen - se oli PEILI :'D Oon tyhmempi miltä näyttää!! Esitän fiksua mutta ootas kun nähään...

      Poista
  18. Oon seuraillu sun blogia alusta alkane, bongasi sen fb:stä yhen kaverin seinältä ja hei mahtavaa menoa. Oon City Centerin Ginassa töissä, tervetuloa vaan käymään! Äläkä kanna huolta pituudesta, on niitä pitkiä naisiakin maailmassa (itse 176,5cm), ennemmin näytät mallilta pituutes kanssa kuin pojalta. Hirveesti tsemppiä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siellä töissä, wau O.O!! Meidän pitää todellakin nähdä! (Mitenhän vaan tunnistan sinut?)

      Joo. Lohduttaudunkin usein sillä että olen mallin pituinen :).

      Kiitos ihanasta viestistä ♥!!!

      Poista
  19. Hei vau! Ooot tosi kaunis! :o ja noi sääret, voiko kauniimpia olla ;____; oot ihan älyttömän rohkee! Oon jo aika kauan ollu sun lukijana, ja kyllä kuulut lemppareihin! :) jos en tietäis niin luulisin ihan sata varmasti tytöksi! Jatka samaan malliin!! (p.s. poikakuvaa odotellessa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän tähän sanois, olen niin onnellinen ;__;. En voi käsittää että mua kehutaan ja tsempataan näin valtavasti... Arvostan todella paljon ♥!

      Kiitos chaali ♥!!

      (Poikakuva tulee varmasti, kun aika on kypsä... suurimmat pahoitteluni, että joudutte vielä odottamaan :c!)

      Poista
  20. Haista nyt leveätharteet! :D Hyvältä nuo mekot näyttää! ^^
    Ja en usko että tuttusi tunnistaisivat välttämättä sinua vaikka vastaan tulisivatkin.. Koska en oleta että he odottavat näkeväsi sinua naisena ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten ihana kuulla ^^. Kiitos!

      Joo, hyvä pointti :D. Ei he vois mitenkään olettaa mun olevan naisena. Elleivät sitten sattumalta kuule ja tunnista ääntäni x_x!

      Poista
  21. Näytät vallan ihastuttavalta! :) Oispa vaan mullakin tollaset sääret, lucky you.
    PS mennään joskus yhessä shoppailee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥! (On muuten hassua, että poikana en koskaan tullut ajatelleeksi, että sääreni voisivat olla jotenkin tyttömäiset ^^;)

      Oikeesti ;_;? MENNÄÄN!!! n__n

      Poista
    2. Oikeesti! Tai salee mun pitäs rajottaa shoppailuu mut ihan sama hei, kohta on alennusmyynnit niin sinne vähän kesälöytöjä tekemään ^___^

      Poista
  22. ihanat noi balleriinat♥:) ja omaperäinen blogi sulla :)

    VastaaPoista
  23. ihania kenkiä, ja söpö blogi!

    VastaaPoista
  24. Musta on hienoo että osaat toteuttaa ittees. Ja on mukava kun erilaisia ihmisiä löytyy jne, ja lolita ja ynms tyttöilyjutut näyttävät sulla hyvältä. MUTTA

    Suhtaudun hyvin skeptisesti tuohon bikinijuttuun. Käsittääkseeni olet kuitenkin ihan fyysisesti mies? Siksi naisten bikinit eivät näytä välttämättä kovin hyvältä päällä. Vyötäröä ja lantiota on vaikea feikata ja alakerta... Noh, naisten alaosat ovat aika tiukkoja, olkoonkin tuollainen hame. Kastuessaan varsinkin. Miten ajattelit olla muuten? Meikkaatko/käytätkö peruukkia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Kyllä, olen fyysisesti mies. Valitettavasti. Mutta onko se tosiaan riittävä syy olla käyttämättä bikinejä? Ne eivät ehkä näytä päälläni yhtä hyviltä kuin naisilla, mutta haluan silti kokea olevani nainen, joten haluan myös käyttää bikinejä :<. Tässä bikiniasiassa en ajattele liikaa ulkonäköä, enemmänkin on kyse siitä että uskaltaisin olla oma itseni. Ja jos tuo hame ei ole sopiva, etsin niin kauan, kunnes sellainen löytyy. Varmasti löytyy.

      Ajattelin ehdottomasti meikata ja käyttää peruukkia, muuten tyttöilluusio epäonnistuu entistä pahemmin. Uida en aio.

      Kiitos skeptisestä kommentista, vastaan näihinkin mielelläni :).

      Poista
  25. Pakahdun tälle blogille! Oot niin söppänä.

    VastaaPoista
  26. Miehen laittaminen bikineissä naisen näköiseksi on kyllä haaste. Yläosassa täytteet voi muotoilla siten, että ne tuottavat voimakkaan push up-efektin. Housuosa on vielä haasteellisempi. Haaroista niiden pitäisi olla niin leveät, että miehuus jää riittävästi piiloon, mutta toisaalta niin tiukat pituussunnassa, että ne myös vetävät turhat kohoumat tasaisiksi. Ahteriosaan voi laittaa pientä lisätoppausta. Jos on kyse tollasesta hamemallista, voi yrittää topata myös lantioita. Toisaalta eihän kaikilla hoikilla nuorilla tytöillä kovin suuria kurveja olekaan...

    Tässä linkissä vanha rouva on yrittänyt löytää rantalookiaan, nuorilta tytöiltä se saattaa onnistua vähän paremmin: http://www.flickr.com/photos/28089238@N07/7060813811/in/photostream

    VastaaPoista
  27. Niin MITÄ sä just mulle sanoitkaan O__O Tästä puhutaan vielä, Saara rakas... Mutta nyt olen hyvin vihainen koska olet hidas päivittämään blogiasi ;______;

    VastaaPoista