perjantai 2. elokuuta 2013

Shopping in casual outfit!

Jenni pyysi minua shoppailemaan, ja sovittiin sitten shoppailupäivä keskiviikoksi! Siitä olikin jo aikaa kun viimeksi olin kunnolla shoppailemassa muita kuin lolitaan liittyviä vaatteita/asusteita. Olin jo melkein unohtanut, miten hauskaa tavallistenkin vaatteiden shoppailu on - varsinkin kun onnistuu löytämään itselle sopivia ihania vaatteita. Ja niitähän löytyi!

Jenni asked me to come shopping, and that's what we did last Wednesday! It's been a surprisingly long time since the last time I was shopping for something else than lolita-related clothes/accessories. I had nearly forgotten how much fun it is to shop for regular clothes too - especially when one really manages to find something lovely and fitting! And I did!

Ostosten vuoro tulee kuitenkin vasta myöhemmin: ensi postauksessa esittelen kuvien kera KAIKKI tänä vuonna ostamani/saamani maininnan arvoiset vaatteet, kauneudenhoitotuotteet ja muut söpöt asiat! Tässä lyhyessä blogitekstissä haluankin vain esitellä päivän asuni, joka oli seuraavanlainen:

I'm not going to show you what I bought yet, but in my next blog text I will show you ALL the clothes, beauty products and other cute things that I've bought or received this year. In this short blog test is just want to show you my outfit, which was as follows:

 
Ystävältäni saamani paita ja koru, eBaystä ostettu panta, vanha hame ja balleriinat H&M:stä - näistä on asuni tehty! Pengoin vaatekaappiani pitkään, ennen kuin löysin tämän (ainakin omasta mielestäni) kivan, yksinkertaisen yhdistelmän.
 
Shirt and necklace from my friend, headband from eBay, old skirt and ballerinas from H&M - that's what my outfit is made of! It took quite a while to find this nice and simple coordination in my closet.
 
Pakko mainita vielä tämä: Nälän vallattua mahamme kävimme Raxissa, missä otin ensimmäistä kertaa pehmistä ja pääsin/jouduin ensimmäistä kertaa käyttämään pehmiskonetta. Kyllä oli naurussa pitelemistä, kun onnistuin pruuttaamaan pehmistä vohveliini aivan liiaksi asti!

I just have to mention this: After hunger had gotten the better of our stomaches, we went to Rax where I chose soft ice cream for the first time and thus got to use the soft ice cream machine for the first time. It was hard not to laugh when I managed to extrude all too much ice cream on my waffle!

 

38 kommenttia:

  1. Ihana tuo asusi :3. Tiiätkö mistä ystäväsi on ostanut tuon yli-ihanan paidan? Kokemuksia on tuosta pehmiksestä ja se ei oo mikään helppo juttu :D. Seuraavaa postausta odotellessa... (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin vielä sanoa että sulla on hiukset kasvanu paljon! En muistanu et ne on noin pitkät ^_^

      Poista
    2. Kiitos ^^! Paidan alkuperästä ei ole tietoa, kysyn kun tulee mahdollisuus :) Se on kyllä yli-ihana.

      Ja joo, tämänpituiset hiukset tällä hetkellä ^3^!

      Poista
  2. Nuo jalat *3*
    Söpö ja sopiva shoppailuasu! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Meimei ♥! ^^

      Poista
    2. Jalat on kyllä meikän mielestä ne joista mieheks tunnistaa

      Poista
    3. pyhpah, nuo sirot jalathan on naisellisemmat mitä omani :D

      Poista
  3. Onko sulla jo noin pitkät hiukset?
    Kiva asukokonaisuus, sopii sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla C:! Alan itsekin pikku hiljaa tykätä näistä, mutta en malta odottaa että niistä tulee vieläkin pidemmät ^^

      Kiitos paljon!

      Poista
  4. ihana asu ^^ sopii hyvin sinulle ♥ ja hiuksesi ovat upeat o w o
    haha miekin aina taistelen raxissa ton kanssa x'D *oon käyny siel.. 2 kertaa?* aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥! Hiuksissani ei tosin vieläkään ole mitään kunnon muotoa/kampausta (niitä ei ole edes tasoitettu muualta kuin otsahiuksista silloin kesäkuun alkupuolella), vain vähän hiuslakkaa. Mutta ihana kuulla että ne tuollaisinakin olisivat söpöt c:!

      Poista
  5. Ihana asu + oot hirveän suloinen tuossa kuvassa >3< !

    VastaaPoista
  6. Onko muuten vaikea löytää just sulle sopivia vaatteita? Olet kuitekki niin pitkä ja hoikka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, mutta ei oikeastaan noista syistä :) Pituuteni 178 cm on aika yleinen mitta esim. naismalleilla, joten sopivan kokoisia vaatteita löytyy.

      Yleisimpiä ongelmiani ovat leveiden hartioiden korostuminen ja lantiottomuus sekä se, että tissien pitää yläosastaankin peittyä niin hyvin, ettei käy ilmi, etteivät ne ole aidot.

      Poista
  7. Aivan ihanat noi sun hiukset! <3 Ihana muutenkin toi kuva, tosi kivat vaatteet ja kaikki.

    VastaaPoista
  8. No niin hei, nyt alkaa jo mennä laittomuuden puolelle toi sun söpöys ja nätteys tavisvaatteissakin. Lolitana sen voi vielä hyväksyä, mutta tuollaiset perustyttelin vaatteet eivät saa aikaan sitä tarvittavaa "olisin mäkin noin nätti jos olisi varaa noihin vaatteisiin" -puolustelua pläskimpien ja tylsempien perustytteleiden päässä. Eli ihan hävytöntä. Koivista puhumattakaan!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan laittoman ihana kuulla, kiitos Deena ^.^! <3 Mutta hei, sillä on helppo lohduttautua että tavis-MIES-vaatteissa ja ilman meikkiä (eli valitettavasti aika usein) näytän tosi epänätiltä ;__;

      Poista
  9. Ihana asu <3Sopii hyvin sulle <3<3

    VastaaPoista
  10. Huomasin yhteisen kaverin FB-sivun kautta, että olit vaihtanut profiilikuvan ^_^
    Olet kyllä tosi suloinen tuossa lookissa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin tein, vihdoin!! Kyllä oli ihana päästä eroon siitä poikakuvasta ^^ Mutta nyt jännityksellä odotan perheen ja joidenkin sukulaisten reaktioita x__x!
      (Psst, saa pyytää kaveriksikin jos haluaa :3)

      Poista
    2. Kaveripyyntö heitetty :D
      Toivottavasti kukaan sukulainen ei sano mitään tyhmää.

      Poista
  11. hahah, hieno pehmis. ^.^
    Ja oikein söpö olet. :3 Tuo tumma väri sopii sulle älyttömän hyvin.

    VastaaPoista
  12. Kun sinulla on tosilyhyt hame, niin miten estät penistäsi vilkkumasta? Tykkään pukeutua lyhyeen hameeseen, mutta ongelmana on jättimäinen penikseni. Käytätkö naisten vai miesten alushousuja?

    Ystävällisin terveisin Jättipenis123.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa tällainen kysymys :D Pitää vaan pitää huolta, että hame pysyy kunnolla paikallaan (ja tarpeeksi alhaalla) ja ettei se jää jotenkin ryppyyn, kun lähtee istumapaikalta taas seisomaan/kävelemään. Istuessa pitää katsoa, että hame peittää hyvin jalkojenvälin.

      Käytän naisten alushousuja usein, mutta valitettavasti pakko myös joskus käyttää miesten, ihan siitä syystä että ne on tilavammat ja siten mukavammat :/

      Niin ja arvaa vaan tykkäänkö siitä, että minulla on tuo pahuksen penis :( No en.

      Poista
  13. Hiukset kasvaa!! Todella söpö tukka. Voitko kertoa käyttökokemuksia Biotin Fortesta? Onko muut karvat kasvaneet käsissä/jaloissa tms? Mitään sivuvaikutuksia ollut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kasvaa! Kiitos paljon ^^!

      Minun kokemukseni siitä ovat aika yksinkertaiset. Hiuksista tuli jotenkin tuuheamman näköiset ja ilmeisesti ne kasvoivat vähän nopeammin (vaikken mitään tarkkoja mittauksia tehnytkään). Muihin karvoihin en huomannut mitään vaikutusta. Sivuvaikutuksiakaan en huomannut. Söin sitä siis aluksi kaksi kuukautta, minkä jälkeen pidin kahden kuukauden tauon (ettei elimistö totu siihen liikaa?) ja sitten söin taas kaksi kuukautta, aina yhden tabletin päivässä. En tiedä olisivatko tulokset erilaiset, jos söisi esim. kaksi tablettia päivässä.

      Poista
  14. You look great ♥ I like your outfit, this also suits you very well!

    VastaaPoista
  15. Oii olet ihana.♥ + Hiukset kasvaa silmissä!

    VastaaPoista
  16. Lueskelin sun aiempia postauksia ja piti vaan tulla sanomaan, että aww, oot kyllä niin ihana, oikeasti. <3
    ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos <3 n_n!! (Ja anteeksi näin myöhäinen vastaus!)

      Poista
  17. Olet niin kaunis! :)

    VastaaPoista